Találatok a következő kifejezésre: Ha a kilökődik, (7 db)

Ha a nyákdugó kilökődik, onnantól mennyi idő van még szülésig?

37 hetes vagyok, a c:2110. Tegnap este kilök?dött a nyákdugó!Mennyi id? lehet még?

Legjobb válasz: Akár még 2 heted is lehet vissza.Csak annyi,hogy mostmár ne nagyon éljetek házaséletet,meg pihizz sokat.

Akár még 2 heted is lehet vissza.Csak annyi, hogy mostmár ne nagyon éljetek házaséletet, meg pihizz sokat.
Ugyanigy voltam mint te és a 40. héten szültem.
40 hetes vagyok, nyákdugó kilökõdött 2 hete, baba még sehol. 1 ujjnyi méhszájnál tud távozni, tehát nem annyira a szülés idõpontját határozza vagy mutatja meg, sokkal inkább csak azt, hogy a tested készülõdik, érzi hogy lassan a végére érsz a 40 (?) hétnek. Minden jót :)

A nyákdugó hogy néz ki? fáj ha az kilökődik?

Legjobb válasz: Nem fáj. Így néz ki egészben, de darabjaiban is távozhat, illetve elõfordul, hogy barnás vagy pirosas vérrel átszõtt a kocsonya, de akkor az már tágulást is jelez. http://indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo

Nem fáj. Így néz ki egészben, de darabjaiban is távozhat, illetve elõfordul, hogy barnás vagy pirosas vérrel átszõtt a kocsonya, de akkor az már tágulást is jelez. http://indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo
A kérdező hozzászólása: Fhúú de guszti :D megfogom ismerni, köszönöm :)
Nem feltétlenül lökõdik ki a vérzéssel!
Szia! Nem lökõdik ki, ott marad, azért ciszta. Ha mégis megreped egyszer, akkor a folyadék kifolyik a hasüregbe, és felszívódik.

Normális, ha a Canesten kúp felhelyezés után kb.20 órával kilökődik?

Legjobb válasz: A kúpot este kell felrakni és reggelre kitisztít.

A kúpot este kell felrakni és reggelre kitisztít.
Nem normális, néhány óra alatt fel kellene szívódnia! Este lefekvéskor kell felhelyezni, és utána feküdni, nem mászkálni. Ha 20 óra múltán még egészben van, akkor nem jó helyre tetted! :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam felhelyezni. este 21:00 körül és másnap du. 4 óra után kifolyik!
Ezért kell betenni tisztaságit hogy ne fogja össze a bugyid
az normális ha "kifolyik"!!!
IGEN NORMÁLIS!! Nálam is pont így volt. Nem szívódik fel, én is kb este 10 körül feltettem, másnap 6 körül kezdett kijönni, elég undi volt. Én is tettem már fel ezzel kapcsolatban itt kérdést. Elég gáz, hogy erre nem figyelmeztetnek a betegtájékoztatóban, mert én is azt hittem, hogy fel kell szívódnia. Ha tudtam volna, hogy kijön, nyilván tettem volna be tisztasági betétet...
Nem szívódik fel teljesen, legalábbis nekem annakidején a doki így magyarázta, hogy tulajdonképpen "kimos" belülrõl a kúp meg fertõtlenít.
A kérdező hozzászólása: Kimondta, hogy nem használtam tisztasági betétet?:) Természetesen raktam be. nem is az zavart, hogy kifolyt, hanem a hatékonyságában kételkedtem.

Ha a szemoldok piercing kilokodik nagyon csunya heg marad? Egyebkent mennyire gyakori a kilokodes?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem csúnya, max egy pici csíkban nem nõ utána ott szemöldököd.

Egyáltalán nem csúnya, max egy pici csíkban nem nõ utána ott szemöldököd.
4éve van és nekem nem lökõdött ki
Gyakori a kilökõdés, nekem pl. a 4. szúrás után maradt benne. De heg egyáltalán nem maradt (viszont sokaknak marad egy kis csík). Egyébként egy idõ után (pár év) elkezd vékonyodni a bõr és egyre jobban kijön a piercing.

Kora terhességnél ez természetes tünet? Méhem, ha állok, mintha ki akarna szakadni és mint mikor a mensis vér kilökődik?

Nagyon rossz és félek mozogni is. Szerencsére nem barnázok, nem pecsételek, de ugye ez csak a méh szalagok húzódása?

Legjobb válasz: Teljesen természetes, én is így éreztem az elején!! El is múlt 2-3 hét slstt. Boldog babavárást!

Teljesen természetes, én is így éreztem az elején!! El is múlt 2-3 hét slstt. Boldog babavárást!
Nekem is borzasztóan fájt, így ahogy leírtad, és az volt a szerencsém, hogy pont akkor is, mikor mentem a 12 hetes UH-ra, és ott megnyugodtam, hogy minden oksi. 16 hetesen fájt még ennyire, meg 24 körül, pár napig tartottak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást! Akkor nem kell mindig feküdnöm, néha mozgolódhatok. (?) :)
Én sokat feküdtem abban az idõben. Persze mozgolódhatsz, de pihenj sokat!!

Lerágott köröm alá belement végig egy szálka. Hogy szedjem ki? Mit csináljak? Ha nő a köröm kilöködik a szálka?

Legjobb válasz: Hú basszus!Nem hiszem hogy egyedül boldogulsz. Esetleg szemöldök csipesszel, de nem valószínû. Legjobb lenne ha bemennél az ügyeletre, mert ha begyullad tõle a köröm be is dagadhat. Ez csak egy jó tanács. Vagy próbáld meg a háziorvosodat felkeresni.

Hú basszus!Nem hiszem hogy egyedül boldogulsz. Esetleg szemöldök csipesszel, de nem valószínû. Legjobb lenne ha bemennél az ügyeletre, mert ha begyullad tõle a köröm be is dagadhat. Ez csak egy jó tanács. Vagy próbáld meg a háziorvosodat felkeresni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Majd délután lesz segítségem s valahogy el bibelõdünk vele. Ha esetleg nem jön ki, kilöködik ha nõ a köröm???
Még a tûvel kiprobálhatod ki szedni valahogy.Vagy áztasd ki és mikor felpuhult ott az a rész probáld meg ugy. De ha nem megy akkor dokihoz kell vele menni.nem hiszem hogy majd a köröm kilöki.
Ha nem gyullad be a köröm ágy a szálkától, akkor szépen lenõ , ahogy nõ a körmöd. De azért figyelj rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sebészet lett a vége!
nekem vagy 2mm-re ment ala. kicsit duzzadt az ujjam. nincs begyulladva szerintem, de luktet. paradicsomoztam de nem szedte ki teljesen. 2 napja tortent. nem szeretnek itt angliaban sebeszetre menni mert koltseges szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!