Találatok a következő kifejezésre: Ha a kigyulladna, (2 db)

A macskám hordozó doboza, hoyg meg ne lógjon ijedtében :)
21 évesen meghalt fiam fényképét.
gyerekeim legfontosabb dolgait!
Egy könyvet. A "Hogyan építsünk családi házat gyorsan, olcsón?" címû kötetet a polcról. üdv.: hegedor
A lakásbiztositási kötvényemet.
a hatalmas gardróbomat telepakolva. tk.szinte minden beleférne csak a bútorok nem. nem is azok a fontosak!
az édes anyámat.
a mobilom
ha kigyulladna a lakasom lehet egy jel lenne hogy uj eletet kezdjek es nem menekitenek ki semmit...
semmi közöd hozzá de ha muszáj akkor: nem lenne más , mint, az én porcelán babám (hatalmas!) amibe egy kis pénz van , hogy élni tudjak
hú most megfogtál :) fogalmam sincs :S
Én két dolgot: a "napocska párnámat" ( :D), amit még születésemkor kaptam, és 13 éve azon alszom) és a Keresztet (tudjátok, amin Jézus van... ) (nem vagyok vallásos!!! nehogy azt higyjétek...)
A hógömböm, édesanyámtól kaptam, nekem az egy kincs ^^;
ugyebár az összes élõlény már kimenekült magától is, tehát egy számítógépház lenne sztem. De ha pölö 5 dolog lehetne, az a PC-m, az irataim(és a pénz), fényképezõgépem, ruhák tisztálkodószerek. KB ennyi.... nah jó, tegyük fel hogy lassú túz lenne ha lenne, és így nem égnék benn azzal az 5 cuccal... :)
Fogkefe+fogkrém. Vagy bugyik. xD De most komolyan. Ha nem lenne másnapra otthonom nem bírnék büdös szájszaggal és tegnapi bugyival járkálni. :D Egyébként olyan értékem nincs. Sosem tartottam sokra a pénzt, ékszereket. A gép se számít olyan sokat. Úgyhogy marad a tisztaság :D
A medálomat..
Hát biztos nem az anyósomat :P :) , amúgy én a Guild Wars-os collector editionos szekrényemet :D vagy pedig a plüssállatkáim (és mivel csak egyet hozhatnék így összecellukszoznám és úgy viném xD)
elõször zsebrevágnám a bankkártyám. aztán, ha belefér, a személyim, s felkapnám a laptopot:)
Ja, hogy élõlény nem maradna bent? :) Akkor a Laptopom és a Pcm...ja ez már kettõ...mindegy azokat!
A teknõseim.
Talán az egyetlen tárgy amit mozditani is tudnék az a legkedvesebb ajándék lenne, amit egy olyan embertõl kaptam aki nagyon fontos nekem. Vagy egy szerencsehozó talizmán, mert az elkövetkezendõkben, nagy szükség lenne rá!
a kispárnámat
A rengeteg gyerekkori, és fiatalkori fényképeket, fergeteges partikról...stb, ezeket sose tudnám pótolni.
hegedûtok abban van a hegedûm de ezt csak azért mert nem az enyém hanem a zeneiskoláé... vagy a számítógép (nincs még hozzá monitor csak egér+billentyûzet) vagy jajj hogy ez nem jutott eszembe a kémtársulatunk füzetét (én vagyok a vezetõ)...

Baj, ha 24/7 megy 5 számítógép a szobámban? Nem fog kigyulladni a ház? :D

Legjobb válasz: Ha minõségi a tápegység akkor nem valószínû. Egyébként ennyi gép megterheli az áram-számlát, 300W-al számolva 40 ezer havonta.

Ha minõségi a tápegység akkor nem valószínû. Egyébként ennyi gép megterheli az áram-számlát, 300W-al számolva 40 ezer havonta.
i3as laptoppal havi 30 forintot termeltem volna kb. Én azt mondom nemnagyon. Az tévedés hogy az áram ingyen van, laptoppal is megeszel egy-két tizest havonta.
Egy 80 ezres laptoppal, ingyen árammal se éri meg azt mondod?
A kérdező hozzászólása: 5 gépem van, mind az ötbe gyenge amd proci, 8gb ram, r2 290x cf
Egy sima géppel, pláne a procit használva akkor sem éri meg. Mire egy pár forintot összeszedsz beleõszülsz. Egy jobb videokártyával már lehet valamit kezdeni, de még a legolcsóbb kamu meló is jobban fizet.
Na de ha valakinek az áram ingyen lenne..
Nem lesz gond, a gép lekapcsolna ha valami nagy gond van. Ugyanakkor most bányászni, fõleg PC-vel NEM érti meg. Csináltam én is egy darabig korábban, akkor 1-2 hét alatt össze lehetett szedni a kifizetési minimumot bitconiból. Most jóval kevesebbet fizet. Szerencsémre akkor egy ismerõs hozzám vágta a 0.1 BTC-jét, így most nem rég olyan 30k-ért eladtam mindet. (1-1 kifizetés 0.01-nél volt akkor!) De baromira nem éri meg ez az egész. Bányászásra vannak speciális eszközök, maximum azzal érdemes nekikezdeni, mert így csak a villanyszámlát fogod pörgetni és semmit nem keresek vele jóformán.
Wow, az elsõ ember, akit ismerek, hogy bányászna. Megoszthatnád, hogy sikerül, idõvel. Sok szerencsét.
Nagyon kicsi az esélye hogy bármi is kigyullad csak úgy.. ha elkezdene valami nagyon melegedni akkor teljes egyszerûséggel kikapcsol a gép hogy megóvja magát.
bányássz nekem is akkor, köszi
Bitcoint nagyon nem éri meg processzorokkal bányászni, VGA-val nagyon határeset, dedikált eszközt kell venni. 1 napig csináld és számold ki hogy megéri-e az áramhoz képest. (Én laptoppal próbáltam, 2 mag i3 + videókártyák. Nemhogy milliomos nem lettem, de az áramot sem hozta volna vissza. Régi gépekkel ez még rosszabb arány lesz.)
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a villanyszámla :D litecoint meg dogecoint bányászok és 1 hónap múlva már több millióm lesz :D
Majd te fogsz kigyulladni ha meglátod a következõ havi villanyszámlát. Amúgy ha jó a biztosíték akkor nem, legfeljebb lecsapja az áramot.
Kérdezõ, mennyit termelsz naponta? Megnézted az árfolyamokat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!