Találatok a következő kifejezésre: Ha a kifolyik a higany (2 db)

Ha a lázmérőből kifolyik a higany okozhat az egészségemben problémát?

Ahogy ráztam le a h?mér?t nekiütöttem véletlenül a hegyét az asztalnak és a higany szétszóródott bel?le.Porszívóval megpróbáltam mindet összeszedni de ha véletlenül maradt valahol egy kevés félek,hogy veszélyes lehet.

Legjobb válasz: A kezemhez is hozzá ért a higany.

A kérdező hozzászólása: A kezemhez is hozzá ért a higany.
A higanygõz a veszélyes, amit gondolom porszívózás közben jó sokat fújattál ki a porszívóval. Szellõztess, ha látsz még higanyt inkább nyúlj alá egy darabb papirral. Jól pucold ki a porszívót, a szûrõjét is.
Ha nem etted meg, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha a lázmérőből kifolyik a higany és megfogja az ember mi baja lesz?

nekünk kifolyt a kocsi hátuljába a higany. hogy takaritsam ki,

Legjobb válasz: Gumikesztyûben ill, vigyázz az aranygyûrûdre,ha van,mert szétesik tõle.Tönkre vágja a higgany.Ha meg csak kis gombóckákban van még,akkor seperd rá kis lapátra,remélem tudtam segíteni.

Gumikesztyûben ill, vigyázz az aranygyûrûdre, ha van, mert szétesik tõle.Tönkre vágja a higgany.Ha meg csak kis gombóckákban van még, akkor seperd rá kis lapátra, remélem tudtam segíteni.
Lehet, hogy meg sem birod fogni. :) A higany "elmenekül". :P
Semmi bajod nem lesz! Gyerekkoromban direkt eltörtem a lázmérõket, hogy tudjak játszani a higannyal :) ) Ekkorka mennyiség nem árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!