Találatok a következő kifejezésre: Ha a kicsit meg van duzzadva, (3 db)

Ha a méhfalam kicsit meg van duzzadva, és a terhességi teszt pozitív, terhes vagyok?

Voltam ma orvosnál mert már több mint egy hete nem jött meg de ? nem látott semmit csak annyit mondott, hogy a méhfalam kicsit megvan duzzadva azt mondat vagy terhes vagyok vagy meg fog jönni! A teszt viszont pozitív lett! 1 hét múlva kell visszamenni! Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

A szemem alatt kicsit meg van duzzadva a bőr, tompa fájdalmat érzek, ha hozzáérek, akkor erősebbet. Ez árpa? Hogyan lehet kezelni?

Alapvet?en sok problémám van a szememmel, mindig belekerül valami piszok, be is szokott olykor vörösödni, de általában ezeket tudom kezelni. Ilyen viszont még nem volt. Tudnátok tanácsot adni, hogy ezt hogyan tudnám kezelni (borogatás?), illetve összességében mi lehet a szememmel? Nem hordok se szemüveget, se kontaktlencsét.

Legjobb válasz: Az. Fájni fog, elmúlik magától.

Az. Fájni fog, elmúlik magától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!