Találatok a következő kifejezésre: Ha a kicsit meg van (209 db)

Van olyan srác, akit nem zavar, ha a lány egy kicsit meg van hízva? (kép)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Engem nem zavar, de esetleg egy kicsit többet mutó képed nincs?

Engem nem zavar, de esetleg egy kicsit többet mutó képed nincs?
Virágom, te nem kicsit vagy meghízva. Konkrétan szétszakad a felsõd...
Egyik haveromnak kifejezetten az ilyen alakú lányok tetszenek szóval igen vannak olyan srácok akiknek bejössz :D
izzééééé. nekem nem tetszik, bocsi. it már nem teltkarcsú, aranyos kicsit pufibb lányról van szó. ennek a nõnek 2 úszógumija van, olyan a válla mint nekem - persze nekem izomban-.... ki sem látszik a hájból. van vagy 80 kiló.... a 70 éves nagymamám nem ilyen dagadt... neharagudjatok de ez a lány a szó szoros értelmében egy koca. ami ellen tehet is, mert ahogy látom a bõre még rugalmas, tehát ha lefogyna visza menne....
Basszus nem is az a legnagyobb baj, hogy el vagy hízva (bár azért ez ellen is lehetne tenni, ha akarnál -ha csak nem valami betegség miatt vagy ilyen), de hogy miért nem tudsz a saját méretednek megfelelõ ruhát hordani, miért 5 számmal kisebbet veszel fel??? Nem fogsz tõle kevésbé kövérnek tûnni, maximum jobban kirajzolódnak a hurkáid, mint ahogy a képen is eléggé felgöngyölödtek.. elég gusztustalan látvány.
Elsõsorban az arc és a személyiség fontos. Aztán a többi..
Van. De olyan biztos kevesebb, akit az se zavar, ha igénytelen a csaj. Néztél te tükörbe? Szétrepedt rajtad a felsõ. Kilóg a fél melltartód - ami így nem szexi. Inkább csak fujj. Ha csinosan felöltöznél - mondjuk valami az alkatodra valót húznál, ha már tenni nem igazán teszel ellene semmit - máris nem néznél ki ennyire szörnyen. De így nem hiszem, hogy ez bármelyik korodbelinek bejönne. És nem az elhízás miatt.
Ez szerintem sem a "kicsit elhízott" kategória, már a felsõd se bírja:D egyébként tényleg van, akinek ez jön be, de szerintem ennyi idõsen az ember hozza ki magából a maximumot és ne elégedjen meg egy elhízott testtel. Majd ráérsz nyugdíjas korodra elhízni, addig meg étkezz egészségesen és sportolj, mert ez az elhízás az egészségednek sem tesz jót.
biztos van, de nem én vagyok az.
11-nél a pont. Amúgy ez messze van a kicsitõl.
es hogyha nem zavar senkit, akkor mar nem is akarsz lefogyni?:) mar csak egeszsegugyi szempontbol is megerne. Persze, ha te igy tetszel magadnak akkor oke en nem szolok bele :) de ez az alkat sokaknak tetszik!
Nekem ez már zavaróan túlsúlyos. Nem igazi bálna, malac (tehát lehetne rosszabb is), de ettõl függetlenül egy ilyen testû lány nem tetszik és valószínûleg már nem kezdeményeznék nála, nem akarnék vele ismerkedni, hiszen nem vonzó. Pedig innen látom, hogy valószínûleg csinos arcod van (ami vékonyabban még csinosabb lenne), jó melleid és puhának tûnõ bõröd. Ezzel a túlsúllyal 4-5-ös vagy a 10-es skálán, átlagos vagy vékony testalkattal meg simán lehetnél 7-es, akit a legtöbb férfi vonzónak talál.
Az minden fiút zavar. Vagyis engem nagyon
El van rajtad szakadva az a felsõ?
szerintem jó tested van, de ami belül van az még fontosabb :) hiába van ilyen jó tested ha belül nincs ilyen érték :) de hidd el nem maradsz egyedül ezzel a testtel!
kérdéstõl függetlenül...nem tudom miért kell ilyen elõnytelen felsõket hordani
Biztosan van, de én nem tartozom közéjük. Persze csak akkor zavar, ha a lány a barátnõm amúgy nem érdekel, hogy ki hogyan néz ki.
Van, de a személyiség is és az önbizalom is sokat számít.
az a baj hogy a csaj nem kicsit van meghízva :( nem ártana normális diéta + sportolás
Ha már 2 úszógumid van az nem "kicsi" elhízás...
Azért ilyen fiatalon kicsit jobban odafigyelhetnél magadra. Nem bántásból, hanem ez nem egészséges. Nagyon sok ilyen fiatal lánykát látok mostanában, és 30éves korukra akkor hogy fognak kinézni?

Mikor vésik a fogat? Szóval ha egy kicsi le van törve a fogamból akkor már vésik? És fáj meg nagyon vérzik a fogvésés?

Legjobb válasz: Ha csak a gyökere van a fogadnak,akkor nem biztos,hogy fogóval megtudják fogni,ebben az esetben vésik./persze akkor ha beteg a gyökér/Nem fáj,és nem vérzik jobban mint 1 foghúzás.Ha csak kicsi van letörve,de nem beteg a fog,a letört darabot pótolják.Az sem fáj.

Ha csak a gyökere van a fogadnak, akkor nem biztos, hogy fogóval megtudják fogni, ebben az esetben vésik./persze akkor ha beteg a gyökér/Nem fáj, és nem vérzik jobban mint 1 foghúzás.Ha csak kicsi van letörve, de nem beteg a fog, a letört darabot pótolják.Az sem fáj.
Nekem csak a gyökere volt meg és akkor sem vésték. Csak feltárta és kiszedte. Semmitsem éreztem, pedig hozzáteszem gennyes volt. A gyógyulás rosszabb volt. De a beavatkozástól nem kell félni.

Péniszemen fel tudom huzni a bört, ugy is marad amig merev kemény. Egy kicsit meg van görbülve, az baj? Ha masztizok nem birom 4 percnél tovább, mit tegyek?

25 éves vagyok még shoha nem volt barátn?m

Legjobb válasz: Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.

Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.
léteznek különféle gyakorlatok a PC izom erõsítésére amivel megakadályozhatod az ejakulációt... végülis multiorgazmus férfiaknak:) Kegel gyakorlatnak nevezik (van nõi kegel gyakorlat is de az neked nem kell:) )) biztos van anyag a neten. Görbület meg természetes gyakorobb a görbe mint az egyenes, mûtéttel megoldható am csak 100-120E ha jól tudom:) ) de ha mûködik akkor nincs gond vele üdv
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm minden kedves válaszadónak a tanácsotok 100%ban hasznos volt

Ha a méhfalam kicsit meg van duzzadva, és a terhességi teszt pozitív, terhes vagyok?

Voltam ma orvosnál mert már több mint egy hete nem jött meg de ? nem látott semmit csak annyit mondott, hogy a méhfalam kicsit megvan duzzadva azt mondat vagy terhes vagyok vagy meg fog jönni! A teszt viszont pozitív lett! 1 hét múlva kell visszamenni! Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

Vemhes cicám kb.2-3 héten belül elleni fog. Mellette van egy 5 hónapos kölyökmacskánk. Nem fogja-e "bántani" a kicsiket, még ha csak játszani szeretnék veled-szándékkal is?

Talán valaki volt már hasonló helyzetben,és tapasztalatból tud tanácsot adni,hogyan kerülhető el,hogy a kiscica "bántsa" a piciket.Nagyon játékos,mindennel és mindenkivel szeret játszani,emiatt gondolom,hogy a picikben is a játszótársat látja majd.

Legjobb válasz: Ja,a két cica nagyon jól megérti egymást,sokat játszanak együtt,egymáson alszanak,mosdatják egymást,fõleg a nagy a kicsit,készülve talán az anyaságra.De vajon,ha anya lesz,hogy változik meg a viselkedése a kisebb macska irányában?

A kérdező hozzászólása: Ja, a két cica nagyon jól megérti egymást, sokat játszanak együtt, egymáson alszanak, mosdatják egymást, fõleg a nagy a kicsit, készülve talán az anyaságra.De vajon, ha anya lesz, hogy változik meg a viselkedése a kisebb macska irányában?
Szerintem zárd el az anyamacskát a születendõ kicsikkel együtt egy biztonságos helyre oda ahova más macsak nem mehet be! Nagyon figyelni kell rájuk mert a kandúrok megölik a piciket ezért zárd el! ( mi kibéleltünk egy dobozt nekik és minden kis nyílást ahol egy cica beférhet azt elzártuk szóval csak mi tudtunk bemenni hozzzájuk) Az anyamacska meg fog változni, szerintem még az is lehet hogy a másik kiscicádat is sajátjaként fogja tekinteni, szóval anyáskodik majd felette nálunk ez volt. A kiscica sem mehet be az anyamacskákoz és a picikhez de kézbe beviheted, lerakod óvatosan és ott vagy mellette, figyelsz rá, megmutatod neki hogy nincs semmi baj meg mindenn aztán vidd ki :) Jó macskázást :D Remélem tudtam segíteni :) Neked csak annyi lesz a dolgod hogy elzárod az anyamacskát biztonságos helyre, mindig legyen a közelben kaja és innivaló az anyamacskának :) a többit õ elintézi. Jah még annyi hogy mi raktunk be neki homokot is amiben a dolgát végezte :)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam, hogy a kicsi macskánk is nõstény.Mindketten lakásban vannak tartva, így idegen macska nem kerülhet hozzájuk.A nagy egy óvatlan pillanatban kiszökött, átszaladt a szomszédba, nem tudtuk megfogni, pedig szelíd cica, csak épp tüzelt.Másfél hét után jött haza többedmagával.De ha már így alakult, nem bánjuk, izgatottan várom a nagy napot.A piciknek már találtam szeretõ gazdit.A késõbbiekben pedig, hogy ne legyen felesleges macskaszaporulat és annyi kóbor cica az utcákon, mindkét macskát ivartalaníttatom. A válaszodat köszönöm, még nem tudom, hogyan, de valahogy biztonságos helyre alakítom ki a szülõszobát és a gyerekszobát:-)

Mért van az, hogy ha szeretkezünk barátnőmmel és berakom neki kicsit nehezen akar neki bemenni és én is érzem valamit, neki pedig ilyenkor szúr mért van ez? Ha valami baja van mi és mitöt van és mit csináljunk ha a lány még nincs 18

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tágult ki rendesen/ nem jó szögben teszed be. Ha nemrég vesztette el a szüzességét, akkor a szûzhártya maradéka ott lehet, bár nem valószínû.

Lehet, hogy nem tágult ki rendesen/ nem jó szögben teszed be. Ha nemrég vesztette el a szüzességét, akkor a szûzhártya maradéka ott lehet, bár nem valószínû.
Nem lazult el teljesen, nem elég nedves és ahogy az elõzõ válaszoló is írta mindennek következtében nem tágult ki. Illetve gondolom még nem csináltátok sokat, és ha szûz volt a lány akkor idõ kell. Az elsõ pár alkalom lehet fájdalmas.
Lehet, hogy õ kisebb, szûk, te nagyobb vagy és eléri a méhnyakat, próbáljátok úgy, hogy nem teszed be teljesen.
tuti, hogy nem nedvesedett be, és nem is lazult el teljesen! a szúró érzésre meg lehet már elõre rágörcsöl és így nem is fog menni. legyen hosszú az elõjáték (kezdetben kedveskedhetsz neki akár 1órát is), ha nem lesz nedves akkor sikosítót használj már az elõjátéknál is, aztán finoman az ujjaddal/ujjaiddal bepróbálkozhatsz, és csak mindezek után ha akarja akkor hatolj belé. ha nem akarja mondd meg neki, hogy akkor nem fogsz behatolni! na ez izgató lesz a számára... :) és persze megnyugtató, és ellazul stb.!!! minél türelmesebb vagy vele, annál jobban felszabadul! és majd idõvel lesz olyan alkalom, hogy 2perc után behatolhatsz! de ezekre sok sok év múlva is oda kell figyelned!!! (szerintem ez nem szüzesség függvénye)
nem
nem franciázunk ha nagyon
Szeretem a barátnõmet, ezért akkor sem undorodom tõle, ha náthás, folyik az orra.Bár ilyenkor inkább õ utasitja el, nehogy elkapjam tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Megnyugtattatok :D

Gond ha a ferfinek mar van gyereke? Megismerkedtem egy ferfivel, jol elvagyunk, de van egy gyereke. Meg kicsi, napi ket napot nala tolt.

Nem tudom, hogy viszonyuljak ehhez, belemenjek egy ilyen kapcsolatba?

Legjobb válasz: Megfogtad az isten lábát, hiszen a csávó feltalálta az idõgépet!

Megfogtad az isten lábát, hiszen a csávó feltalálta az idõgépet!
Napi két nap az elég sok.
Az ilyen 48 órás napok nekem is jól jönnének idõnként! :-)
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy bizonytalankodsz már most. Így meg?... Erre a kérdésre magadnak kell megadnod a választ, hiába vársz segítséget kívülrõl, mert van akinek nem gond, van akinek az, ezt senki se döntheti el helyetted.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nem agyalok ezen, illetve próbálok minél kevesebbet :) Én alapból elfogadtam hogy havi 3 hétvégét a kisgyerekkel vagyunk és nagyon megszerettük egymást, jó érzés. Az, hogy nem te vagy az elsõ? Nos ez így nem igaz, mert én úgy gondolom, hogy a páromnak mint gyermek a kisfia a legfontosabb, de mint nõ az életében én vagyok az elsõ. Szóval ezt pozitívan kell felfogni és nem féltékenykedni. Egyébként tapasztalatom szerint sosem azzal van a probléma, hogy a férfinek van már gyereke, hanem azzal, ha az anyukával esetleg rossz a viszony. De megértelek, nem könnyû helyzet, igazából folyamatában derül majd ki úgyis, hogy ki hogy viszonyul hozzá. De tényleg a lazaság, vidámság, szeretet, és fõleg a TÜRELEM fontos. Sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: Utolso koszi szepen! Igazabol ez egy uj es furcsa helyzet, ezert nem tudom, hogy viszonyuljak hozza. Nem vagyok feltekeny egy 10 honapos babara, csak valahogy fura, hogy ha lejar a ket nap, hazaviszi a kicsit az anyjahoz, megfurdeti, lefekteti. Es kozben ugye ott a gyerek anyja...
Kinek mi... Nálam nem lett volna gond ha a férjemnek van gyereke. Legalább lenne gyerekünk:) Nekem persze mostoha gyerek lenne, de akkor is gyerek. Amúgy csak egy keresztlánya van/unokahúga. Õt is imádjuk mindketten:)
hm... a kommented után nekem az jön le, hogy neked nem a gyerekkel van bajod, hanem hogy kapcsolata van a gyerek anyjával a pasinak....szóval féltékeny vagy. De miért?

Ha a bal oldalon van a petezsák, az normális, hogy ott szúrkál? Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Ha a bal oldalon van a petezsák,az normális,hogy szurkál mindkét oldalt???Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Legjobb válasz: 26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!

26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!
Az attol fugg, h mivel tolti az idot anyuka...
16 éves miért ne vigyázhatna a kisebb testvérre? Középiskolások vállalnak bébiszittelést. Pénzért rendben van, testvért ingyen nem felügyelhet?
A kérdező hozzászólása: Ez hibátlan elmélet... de mint irtam az elõbb nem mehetek be a házba. És nem is hiszem hogy ez a megoldás, mert ez ha egyáltalán megvalósitható lenne csak 'tüneti' kezelés lenne..
11: Hát mért nem mész Te hozzájuk ilyenkor, ezeken az estéken?
A kérdező hozzászólása: Nem háborgok. Pontosan azt teszem, amikor csak lehet viszem a lányt legalább pár órára. Hét közben nem aludhat nálam, pedig én otthon vagyok egyedül, és el is tudnám vinni az oviba másnap. A pénz nem érdekel, ami jár neki azzal legyen boldog. Talán igy érthetõ miért zavaró a helyzet. A 'rájuk nézéssel' csak az a gond hogy a házba nem mehetek be. Én a lányom lelkivilágáért aggódok, nem a sajátomért..
Utolsó nem mond hülyeséget.
mit lehet tenni? mondjuk felajánlani, hogy ha programja van, szívesen látod a gyerekeket... itt háborogsz, de te jobb vagy nála? Te is tudod, hogy egyedül vannak, valamiért mégse nézel ràjuk.
A kérdező hozzászólása: Havi 45ezer gyerektartást kap, egyébként dolgozik, nem is keres rosszul. Az esti elfoglaltsága magán jellegû, ami engem egy cseppet sem érdekel, ami bánt a kislány hangja a telefonban, amikor panaszolja hogy se apa se anya nincs ott vele... mivel kislány, nagyon apás lenne szegényke. A nagyobbik testvére egyébként lány, most 16 éves, ami egy tinitõl telik azt megteszi, de csak nem Õ az anyja, és nem is az õ feladata ez. A gyerek tervezett gyerek volt, sok szép ígérettel az anyukától, aztán 180fok fordulat, és... Egyébként nem én 'rosszalkodtam' félre.
Igen, sajnos a kérdésbõl az látszik, az anya dolgozik, mert, ha nem így lenne, az meg lenne említve. Így meg fölösleges a szarrágó kötözködés tõled kérdezõ, te hagytad el egyrészt nyilván õket, ha jó viszonyban váltok el, akkor te is tudsz a gyerekedre vigyázni, más ismerõseimnél meg van oldva válás után is ez a probléma, mert az apa vigyáz a gyerekre az új feleségével!!
Hát nem mindenki teheti meg, hogy háztartásbeli legyen... :)
"Normàlis? Minek szül az ilyen? Nem plüsskutyàrol van szo, hanem egy emberi lélekröl!" Gondolom, amikor a gyerekeket szülte, akkor volt hozzájuk egy apa is, aki idöközben nem él velük, és a gyerektartás általában igen kevés, ezért ha az anya munka miatt nincs többet otthon, akkor igenis normális, mert VAGY otthon van, akkor nincs semmire pénzük, VAGY dolgozik, akkor meg nem tud egész nap otthon ülni. Mellesleg a legtöbb "ép" családban sincsnek a szülök folyamatosan otthon, hanem dolgoznak.
Ha az anyuka szórakozni jár, akkor nem normális, ha dolgozik, akkor nem lehet mit tenni, valamiböl meg kell élnie a gyerekekkel. CSAK emiatt egész biztos nem veszik el töle a gyerekeket.
Normàlis? Minek szül az ilyen? Nem plüsskutyàrol van szo, hanem egy emberi lélekröl!
Nem tartom egészségesnek.Sem a kicsi, sem a nagyobb testvér részérõl, mert a nagyobb testvérnek is még az a "dolga", hogy a kamaszoknak megfelelõ életet élje és ne gyereket neveljen. Én a magam részérõl sosem felejtem el, hogy 7 éves koromtól egyedül hagytak egész napra, még estére is a lakásban és egész nap rettegtem. Ha te jobb körülményeket és nevelést tudsz biztosítani a gyereknek akkor cselekedj, de csak akkor.
elsõvel értek egyet. dolgozik? amúgy régen ez teljesen normális volt. A nagyobb testvér hány éves? Velem kiskoromban a 12 éves nagynéném volt...
Új gyermek elhelyezés, és szólni a Gyámhivatalnak. 6 éves gyereket sem lehet még egyedül otthon hagyni, kisebbel még annyira sem. Ha dolgozik az anya, akkor gondoskodnia kell felnõtt felügyelõrõl.
Új gyermekelhelyezési pert indítani. A nagyobb mennyi idõs? Mit csinál anyuka egész nap ?
Nem 16, hanem 6! Kérdezõ, mi az, hogy tüneti kezelés? A kicsik egyedül vannak, ha Te ott alszol, nincsenek egyedül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!