Találatok a következő kifejezésre: Ha a kicsit meg van (202 db)

Mikor vésik a fogat? Szóval ha egy kicsi le van törve a fogamból akkor már vésik? És fáj meg nagyon vérzik a fogvésés?

Legjobb válasz: Ha csak a gyökere van a fogadnak,akkor nem biztos,hogy fogóval megtudják fogni,ebben az esetben vésik./persze akkor ha beteg a gyökér/Nem fáj,és nem vérzik jobban mint 1 foghúzás.Ha csak kicsi van letörve,de nem beteg a fog,a letört darabot pótolják.Az sem fáj.

Ha csak a gyökere van a fogadnak, akkor nem biztos, hogy fogóval megtudják fogni, ebben az esetben vésik./persze akkor ha beteg a gyökér/Nem fáj, és nem vérzik jobban mint 1 foghúzás.Ha csak kicsi van letörve, de nem beteg a fog, a letört darabot pótolják.Az sem fáj.
Nekem csak a gyökere volt meg és akkor sem vésték. Csak feltárta és kiszedte. Semmitsem éreztem, pedig hozzáteszem gennyes volt. A gyógyulás rosszabb volt. De a beavatkozástól nem kell félni.

Péniszemen fel tudom huzni a bört, ugy is marad amig merev kemény. Egy kicsit meg van görbülve, az baj? Ha masztizok nem birom 4 percnél tovább, mit tegyek?

25 éves vagyok még shoha nem volt barátn?m

Legjobb válasz: Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.

Nem probléma, hiszen sokféle pénisz létezik. Ha tovább szeretnéd nyújtani a maszturbálást, akkor mielõtt elmennél, állj le egy kicsit utána folytasd és így tovább. Ezzel egy idõ után elérheted h tovább bírd.
léteznek különféle gyakorlatok a PC izom erõsítésére amivel megakadályozhatod az ejakulációt... végülis multiorgazmus férfiaknak:) Kegel gyakorlatnak nevezik (van nõi kegel gyakorlat is de az neked nem kell:) )) biztos van anyag a neten. Görbület meg természetes gyakorobb a görbe mint az egyenes, mûtéttel megoldható am csak 100-120E ha jól tudom:) ) de ha mûködik akkor nincs gond vele üdv
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm minden kedves válaszadónak a tanácsotok 100%ban hasznos volt

Vemhes cicám kb.2-3 héten belül elleni fog. Mellette van egy 5 hónapos kölyökmacskánk. Nem fogja-e "bántani" a kicsiket, még ha csak játszani szeretnék veled-szándékkal is?

Talán valaki volt már hasonló helyzetben,és tapasztalatból tud tanácsot adni,hogyan kerülhető el,hogy a kiscica "bántsa" a piciket.Nagyon játékos,mindennel és mindenkivel szeret játszani,emiatt gondolom,hogy a picikben is a játszótársat látja majd.

Legjobb válasz: Ja,a két cica nagyon jól megérti egymást,sokat játszanak együtt,egymáson alszanak,mosdatják egymást,fõleg a nagy a kicsit,készülve talán az anyaságra.De vajon,ha anya lesz,hogy változik meg a viselkedése a kisebb macska irányában?

A kérdező hozzászólása: Ja, a két cica nagyon jól megérti egymást, sokat játszanak együtt, egymáson alszanak, mosdatják egymást, fõleg a nagy a kicsit, készülve talán az anyaságra.De vajon, ha anya lesz, hogy változik meg a viselkedése a kisebb macska irányában?
Szerintem zárd el az anyamacskát a születendõ kicsikkel együtt egy biztonságos helyre oda ahova más macsak nem mehet be! Nagyon figyelni kell rájuk mert a kandúrok megölik a piciket ezért zárd el! ( mi kibéleltünk egy dobozt nekik és minden kis nyílást ahol egy cica beférhet azt elzártuk szóval csak mi tudtunk bemenni hozzzájuk) Az anyamacska meg fog változni, szerintem még az is lehet hogy a másik kiscicádat is sajátjaként fogja tekinteni, szóval anyáskodik majd felette nálunk ez volt. A kiscica sem mehet be az anyamacskákoz és a picikhez de kézbe beviheted, lerakod óvatosan és ott vagy mellette, figyelsz rá, megmutatod neki hogy nincs semmi baj meg mindenn aztán vidd ki :) Jó macskázást :D Remélem tudtam segíteni :) Neked csak annyi lesz a dolgod hogy elzárod az anyamacskát biztonságos helyre, mindig legyen a közelben kaja és innivaló az anyamacskának :) a többit õ elintézi. Jah még annyi hogy mi raktunk be neki homokot is amiben a dolgát végezte :)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam, hogy a kicsi macskánk is nõstény.Mindketten lakásban vannak tartva, így idegen macska nem kerülhet hozzájuk.A nagy egy óvatlan pillanatban kiszökött, átszaladt a szomszédba, nem tudtuk megfogni, pedig szelíd cica, csak épp tüzelt.Másfél hét után jött haza többedmagával.De ha már így alakult, nem bánjuk, izgatottan várom a nagy napot.A piciknek már találtam szeretõ gazdit.A késõbbiekben pedig, hogy ne legyen felesleges macskaszaporulat és annyi kóbor cica az utcákon, mindkét macskát ivartalaníttatom. A válaszodat köszönöm, még nem tudom, hogyan, de valahogy biztonságos helyre alakítom ki a szülõszobát és a gyerekszobát:-)

Ha a méhfalam kicsit meg van duzzadva, és a terhességi teszt pozitív, terhes vagyok?

Voltam ma orvosnál mert már több mint egy hete nem jött meg de ? nem látott semmit csak annyit mondott, hogy a méhfalam kicsit megvan duzzadva azt mondat vagy terhes vagyok vagy meg fog jönni! A teszt viszont pozitív lett! 1 hét múlva kell visszamenni! Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

Ha pozitív lett a teszt, akkor nagy valószínûséggel terhes vagy. A hormonjaid dolgoznak, de olyan kicsi még a terhességed, hogy a méh falába nincs még beágyazódva. Ez pár napon belül végbemegy, és mire az orvoshoz mész, már kész tényt fog veled közölni.

Mért van az, hogy ha szeretkezünk barátnőmmel és berakom neki kicsit nehezen akar neki bemenni és én is érzem valamit, neki pedig ilyenkor szúr mért van ez? Ha valami baja van mi és mitöt van és mit csináljunk ha a lány még nincs 18

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tágult ki rendesen/ nem jó szögben teszed be. Ha nemrég vesztette el a szüzességét, akkor a szûzhártya maradéka ott lehet, bár nem valószínû.

Lehet, hogy nem tágult ki rendesen/ nem jó szögben teszed be. Ha nemrég vesztette el a szüzességét, akkor a szûzhártya maradéka ott lehet, bár nem valószínû.
Nem lazult el teljesen, nem elég nedves és ahogy az elõzõ válaszoló is írta mindennek következtében nem tágult ki. Illetve gondolom még nem csináltátok sokat, és ha szûz volt a lány akkor idõ kell. Az elsõ pár alkalom lehet fájdalmas.
Lehet, hogy õ kisebb, szûk, te nagyobb vagy és eléri a méhnyakat, próbáljátok úgy, hogy nem teszed be teljesen.
tuti, hogy nem nedvesedett be, és nem is lazult el teljesen! a szúró érzésre meg lehet már elõre rágörcsöl és így nem is fog menni. legyen hosszú az elõjáték (kezdetben kedveskedhetsz neki akár 1órát is), ha nem lesz nedves akkor sikosítót használj már az elõjátéknál is, aztán finoman az ujjaddal/ujjaiddal bepróbálkozhatsz, és csak mindezek után ha akarja akkor hatolj belé. ha nem akarja mondd meg neki, hogy akkor nem fogsz behatolni! na ez izgató lesz a számára... :) és persze megnyugtató, és ellazul stb.!!! minél türelmesebb vagy vele, annál jobban felszabadul! és majd idõvel lesz olyan alkalom, hogy 2perc után behatolhatsz! de ezekre sok sok év múlva is oda kell figyelned!!! (szerintem ez nem szüzesség függvénye)
nem
nem franciázunk ha nagyon
Szeretem a barátnõmet, ezért akkor sem undorodom tõle, ha náthás, folyik az orra.Bár ilyenkor inkább õ utasitja el, nehogy elkapjam tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Megnyugtattatok :D

Ha a bal oldalon van a petezsák, az normális, hogy ott szúrkál? Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Ha a bal oldalon van a petezsák,az normális,hogy szurkál mindkét oldalt???Még kicsi terhes vagyok még szív hang sincsen.

Legjobb válasz: 26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!

26 hetes vagyok és az elsö pillanattol kezdve szurkál!!!!föleg bal oldalt ugyhogy ne aggodj!

Ha a lány még szűz, és a pasi elélvez, de mindketten fehérneműben vannak, csak a lány bugyija kicsit olyan lesz, nem történhet baj?

Legjobb válasz: mi a fenéért kell beteg állatoskodni és ruhán keresztül szexelni?! Ha annyira b.szni akar a lány is, mert ugye akar akkor meg húzza le a bugyiját és akasszon neki be a pasi

mi a fenéért kell beteg állatoskodni és ruhán keresztül szexelni?! Ha annyira b.szni akar a lány is, mert ugye akar akkor meg húzza le a bugyiját és akasszon neki be a pasi
Attól, mert szûz vagy még teherbe eshetsz. Sok lâny azt hiszi, hogy a szûzhártya egy kapu... Nyugi, nem leszel terhes ennyitõl, de ha szeretnétek szexelni normàlisan akkor tessék védekezni! :-)
Ha teljesen õszinte választ szeretnél, sokkal nagyobb esélye van, hogy egy tengeralattjáróban pihenve a Mariana-árokban beléd csapjon egy villám, minthogy általad "baj"nak titulált dolog legyen, de "optimális" körülmények között lehet, hogy 1-2 sejt átjutott a két réteg szöveten és nem fulladt a lányba. Szóval nem leszel apuka, ha tényleg csak ennyi történt. Persze ha a csaj megfogta a pélód, és utána magához nyúlt, akkor más a helyzet :) 21F u.i.: amikor életemben elõször meztelenkedtem egy lánnyal, petting is volt mindenféle fogamzásgátlás nélkül és én is be voltam tojva, hogy most akkor mi lesz - semmi.
De, mosnod kell :D
A kérdező hozzászólása: köszi..:D más ugye neem?
A kérdező hozzászólása: -.- ez a te véleményed.. de köze nincs a kérdéshez
Szerintem meg még pont ne is szexeljetek, ha ilyen kérdés felmerül bennetek. Elsõ lépésbe világosodjatok föl picit, menjetek el gumit venni vagy valamilyen fogamzásgátló eszközt, aztán lehet csinálni. A kérdésedre a válasz: Nem nem lehet semmi, mivel bugyin keresztül nem fog bemászni a spermád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.! :) )

Ha beteg a gyerek (meg van fázva, folyik az orra, kicsit köhög) akkor is elviszitek a védőnőhöz tanácsadásra?

Ma kellene mennünk, de így hogy beteg nem szívesen vinném, nehogy megfertőzze a többi gyereket.

Legjobb válasz: Beteg gyereket nem viszünk tanácsadásra drága! Csak megfertõzné a többi egészséges gyereket. Néznének rád csúnyán az biztos! Van aki el se viszi a gyerekét soha tanácsadásra.

Beteg gyereket nem viszünk tanácsadásra drága! Csak megfertõzné a többi egészséges gyereket. Néznének rád csúnyán az biztos! Van aki el se viszi a gyerekét soha tanácsadásra.
nem beteg gyereket nem viszünk!
Semmiképpen! Megfertõzi a többi babát, és az anyukák nagyon csúnyán néznének ott rátok, elhiheted! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
Nálunk külön ki van írva, hogy tanácsadásra csak egészséges babát lehet vinni. Ha beteg akkor csak rendeléskor vihetõ, igaz itt a doktornõn és az aszisztensen kívül mindig ott van egy védõnõ is.

A szemem alatt kicsit meg van duzzadva a bőr, tompa fájdalmat érzek, ha hozzáérek, akkor erősebbet. Ez árpa? Hogyan lehet kezelni?

Alapvet?en sok problémám van a szememmel, mindig belekerül valami piszok, be is szokott olykor vörösödni, de általában ezeket tudom kezelni. Ilyen viszont még nem volt. Tudnátok tanácsot adni, hogy ezt hogyan tudnám kezelni (borogatás?), illetve összességében mi lehet a szememmel? Nem hordok se szemüveget, se kontaktlencsét.

Legjobb válasz: Az. Fájni fog, elmúlik magától.

Az. Fájni fog, elmúlik magától.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!