Találatok a következő kifejezésre: Ha a kicsi a szerszáma (8 db)

Ha ránézünk a ffiak nadrágjára, abból mennyire lehet megállapítani h nagy vagy kicsi a szerszáma?

Van 1 barátom, voltunk fürd?ben, s nem igazán lehetett kivenni a méretét. Mikor hozzábújtam, akkor meg kicsinek éreztem. Az eddigi pasiknál jobban látszott, h van ott vmi. bár azt mondják, h 2féle típus van: akinek nyugalmi állapotban kicsi s mikor feláll akkor nagyra n?, vagy eleve nagyobb , de azoknak nem lesz sokkal nagyonn merevedéskor. Csak érdekl?dök, a méret miatt nem fogom otthagyni, ha esetleg nem normál méret.

Legjobb válasz: Nem kell megijedni,ha kicsinek érzed,normális. Ha ennyire érdekel,miért nem nézed meg?

Nem kell megijedni, ha kicsinek érzed, normális. Ha ennyire érdekel, miért nem nézed meg?
Ránézésre max. nadrág nélkül tudod megállapítani hogy mekkora:D
Ez nagyon csalóka, mert nyugalmi állapotban nem lehet megítélni egy férfi valódi méreteit. Ahogy én megfigyeltem vannak olyan férfiak, akinek izgalmi állapot nélkül is egész nagy szerszámuk van, de izgalom hatására nem nõ olyan nagyot, így teljesen az átlagos mérethez tartoznak. De volt olyan barátom, akinek elég kicsi volt, de amikor használnia kell, fantasztikusan megnõtt neki. Szóval elszõr ne vonjunk le messzemenõ következtetéseket. Petranova
Tudod hogy hideg vízben összébbmegy? Hogy miennek érezted azt befolyásolhatta a víz hõmérséklete is. És ahogy a haverok mondják: nem a méret a lényeg hanem hogy játékos legyen! ;)
Az az igazság, hogy ez néha még akkor se derül ki, ha alsónadrágban van. Van olyan boxer, ami kiemeli, van ami nem. Nekem egyébként két és félszer akkora erektált állapotban, tehát ezt így nem igazán lehet megmondani. Az más, ha valakinek eleve 20 centis és vastagabb, arról már biztosan tudhatod, hogy nagy, összemenni csak nem fog ;) Meg elõbb utóbb csak kiderül, nem? ;)
Az usziban fürdõgatyában könnyû, de nadrágban...hát mivel íg még azt se tudod milyen alsó van rajta(ami megtévesztõen fel is gyûrõdhet)
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elsietni a dolgokat:) , h lehúzzam a nadrágját, de attól még érdekel.

Miért vannak megilyedve a férfiak, ha kicsi a szerszámuk? Tényleg igaz, hogy ezért próbálják a nőt kielégíteni másképpen?

Legjobb válasz: Nem ijedtem meg tõle (mellesleg pontos j), hogy kicsi. Vagy átlagos. Vagy tudja tököm (jé, az tényleg tudja).

Nem ijedtem meg tõle (mellesleg pontos j), hogy kicsi. Vagy átlagos. Vagy tudja tököm (jé, az tényleg tudja).
Mert a nõknek igenis a méret a lényeg.
és a nõk miért takargatják a kis mellüket?a párjának úgy sem számít, ha szereti.
A kérdező hozzászólása: elírtam:D bocsi köszi a helyesbítést
nekem nagy van, és egy alkalommal egy olyan lánnyal volt afférom, aki egyszerûen nem tudott benedvesedni. nem, nem én vtam a béna, azt mondta nála ez genetikai...egyszerûen nem ttam bedugni, síkosító meg nem volt :/ maradt az orál
A kérdező hozzászólása: Az én pasim állandóan csak a nyelvével akar kielégíteni. Mivel a szerszáma kicsi, nem akarja elhinni, hogy nekem az is élvezetet nyújt.Szerintem, nem a méret a lényeg.
A kérdező hozzászólása: akkor az a nõ, nem szerelmes!
Én el tudom képzelni, hogy azért nyal inkább dugás helyett, mert fél, hogy a kicsi péniszével neked nem lenne annyira élvezetes. Lehet, hogy a korábbi barátnõinek mondjuk tényleg nem volt elég a férfiassága, és megtanulta, hogy neki inkább nyalni kell dugás helyett. A kis pénisz elég sok gátlásosságot okozhat egy férfinek mind a csajozás, mind a szex terén.
Az orgazmus nem egyenlõ egy férfinél a farkának az elsülésével. Az agyban lezajló folyamat, melynek része lehet az ejakuláció, de ez nem kötelezõ! Egy "normális" férfinak akkor van igazi orgazmusa, ha partnerének orgazmusát megérzi, ezt bizony az orális módszerrel tudja legjobban kontrollálni. De rengeteg egyéb oka is lehet, de a lényeg az, hogy teljesen normális dolog!
Mivan, elmaradt az utolsó két óra?
Ez így tényleg nehéz ügy. Mondjuk az, hogy ki tud-e elégíteni nem CSAK a mérettõl függ, de ha kicsi neki és neked sem elég, akkor semmi értelme kínlódni. A "használja az ujját és a nyelvét" típusú hozzászólók meg gondoljanak bele. Ha a nõ csak szájjal és kézzel tud kielégíteni, akkor az nektek elég? Nekem nem lenne elég. Ha összehozna a sors egy olyan nõvel, akinek akkora a hüvelye, hogy egyszerûen nem élvezném a vaginális szexet, akkor bizony én is elgondolkodnék. Vagyis ezt gondolom most. Fene tudja mi lenne élesben.
Nem sok jót jósolok nektek, szerintem fontos, hogy egyezzetek az ágyban IS!! Lehet van olyan nõ akinek ez a méret elég, de ez nem te vagy, úgyhogy húzhatod még az elkerülhetetlent, de elõbb utóbb vagy szakítasz vele, vagy megcsalod, ami nem fair vele szemben!! 27/F
Bárki bármit mond, nekem nem mindegy hogy az ujja vagy a [email protected] van-e bennem...Ég és föld, ráadásul csak a 18+ jöhet szóba. Egyéjszakásnak bohockodtam egy 7cm-essel, de az tényleg nevetséges volt (hiába nem tehet róla, de ennek ellenére elõadta a tenyészcsõdört) azzal a mérettel max egy macskát tud kielégiteni. Nyalni sem tudott ugyhogy nemtudom mit tartogat számára a.jövõ. Kapcsolatot azert sem tudtam volna vele elképzelni mert buta volt mint a tök!
Mennyire kicsi a szerszáma? Mennyi ideje vagytok együtt?
No most ez után megint tele lesz a gyk. egy csomó olyan kérdéssel hogy nekem kicsi vagy jó!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte velem 2x is elment egymás után, de én nem éreztem õt csak minimálisan hosszabb vastagabb szerszámra vágyom mivel idáig még ilyen téren el voltam kényeztetve hát most tapasztaltam ilyet elõször pedig nem mai csirke vagyok.
Pocok ez jó volt :D
Itt inkább az a kérdés, hogy téged mennyire dugtak szét.
A kérdező hozzászólása: És nem is vastag neki :-(
A kérdező hozzászólása: Akkora hogy szinte elfér a kezemben ráfogok és alig ér ki a a tenyerembõl ráadásul állítólag körül is metélték :-D.nem rég vagyunk együtt 2 hónapja talán.
Használja a nyelvét és az ujját!
A hüvely nagyon rugalmas. Egy idõ után megszokja a kisebb péniszt. És ugyanúgy körülöleli mint a nagyot. Gondolj bele, aki egy vastag péniszû férfivel van együtt az elején õt is rettentõen feszíti, egy idõ után pedig megszokja. Ugyan ez igaz visszafelé is. Ha ezen kívül minden jó akkor én még várnék a helyedben. Fél év múlva is szakíthatsz ha nem lesz jó a szex. Csináljátok hátulról és lovaglóban.

Az normális vagy kicsi vagy nagynak mondható ha 17 évesen 18 centis a szerszámom?

Legjobb válasz: tisztázzuk: merev, vagy nyugalmi állapotban?

tisztázzuk: merev, vagy nyugalmi állapotban?
Az enyém nagyobb! Na húzzál aludni :P
Miért kell ezt itt megkérdezni?Nem leoltalak vagy ilyesmi, de ha majd egyszer nõvel csinálod, akkor a technika lesz a fontos, nem az, hogy mekkora.Amúgy meg nagyon sok oldal van, ami leírja, hogy mi a normális stb. De egy nõnek nem ez a fontos, hencegni meg gondolom nem akarsz vele.Ezen az oldalon 100× megkérdezték már ezt, kb. 200 válasz érkezett rá.Használd a keresõt!
Nagy, elvileg nem lehet nagyobb a pénisz mérete a tulajdonosa koránál, mert káros a késõbbi szexuális életedre, ezért amputálni kell ha nem változik a helyzet, én így tudom.
ha lenne egy ekkora agyad is hozzá, akkor oké volna. ja és akkor ez a kérdés most nem lenne itt.
ha a korodból indulok ki 29 évesen neked 30 cm-es lesz! szóval éljé 100 éves korodig!
ez abszolút normális. a férfi péniszének mérete mindig az aktuális kor + 1 cm. ez addig érvényes, ameddig meg nem házasodsz. onnantól kezdve zsugorodik ....
nagy az átlagos 14-17 cm, de a vastagság szerintem jobban számít(4-5 cm) ne méregesd hanem használd :D
nagy
ez attól függ, hogy keresztbe vagy hosszába mérted? milyen szerszám? franciakulcs?
a magyar átlag 13-15cm , olaszországban 11-13 angliában 14-16cm.tehát neked elég nagy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat, örülök h vannak ilyen emberek is:) a többi meg csak irigy:D

Ha a partneremnek kicsi a szerszáma (12-cm) és nagyon vékony, akkor is fáj az első?

mert nagyon szük vagyok 1 ujjam fér csak be fájni fog?

Legjobb válasz: Ha kellõ képpen nedves vagy, akkor nem fog fájni az elsõ alkalom. Amúgy elég téves hiedelem, hogy fáj a szüzesség elvesztése. Kb. annyira fáj, mintha szurit kapnál. A legtöbb lánynak csak azért fáj, mert sresszelnek, hogy fájni fog, nem tudnak ellazulni, kellõképpen felizgulni. ... Szóval nyugodj meg! Nem fog fájni. De ha valamit mégis érezni fogsz, csak 1 pillanat az egész, és utána úgy is jön az orgazmus. Remlhetõleg.

Ha kellõ képpen nedves vagy, akkor nem fog fájni az elsõ alkalom. Amúgy elég téves hiedelem, hogy fáj a szüzesség elvesztése. Kb. annyira fáj, mintha szurit kapnál. A legtöbb lánynak csak azért fáj, mert sresszelnek, hogy fájni fog, nem tudnak ellazulni, kellõképpen felizgulni. ... Szóval nyugodj meg! Nem fog fájni. De ha valamit mégis érezni fogsz, csak 1 pillanat az egész, és utána úgy is jön az orgazmus. Remlhetõleg.
Nekem sem fájt, max egy pillanatra. Ha valóban vágytok egymásra, elég nedves vagy(használhattok sikosítót is) és felkészültetek az aktusra, nem kell félni. A védekezésrõl gondoskodjatok! A méretei jobban illenek egy szûzhöz, mint egy 20 cm-es 8 cm átmérõjü, úgyhogy csak örülhettek ennek:-)
Én 2 gyereket szültem, mégis érzem azt is ha a páromnak "csak" 1 ujja van bennem. És nagyon jó érzés.:P:P Te mit szeretnél, ha a kamion meg tudna fordulni a puncidban? :) ) Az, hogy fáj-e az sokkal inkább függ attól, hogy mennyire vagy az elsõ aktusra készen. Hosszú elõjáték, oldott hangulat, vágy a másikra... ezek mind segítenk, hogy az elsõ ne fájjon annyira. :) Egy száraz, elkapkodott behatolás egy nem szûz nõnek is fáj.
Nekem pont a 13a szerencse méretem! Tökéletes!!! Ne aggódj!
Olyan nincs, hogy vkinek nagy a puncija:D Max akkor lehet kicsit tágabb ha nagyon intenzív szexuális életet él/élt. A 13cm normálisnak számít de ahogy az elõzõ hozzászóló is írta, a vastagság sokkal fontosabb mint a hossz.
a 13-al semmi baj sincs sztem.. de a vastagság.. na az nagyon fontos!!
13 cm? :, D

Mit csináljon a buszon egy srác, ha lát egy csajt, akinek kicsit kinn van a cicije és feláll a szerszáma?

ha csak ketten vannak a sötétbe gáz ha lehúzza a slicét? vagy mit tegyen?

Legjobb válasz: Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!

Fordulj el és gondolj valami másra! Ciki!!
Már megbocsáss, de én ugy olvasom, hogy talán ismeretlen. SEMMI KÉPP SE HUZD LE A CIPZÁRT!!! valszeg annak a lánynak van barátja (de ha nincs is) és kétlem hogy egy vad idegen csak egy vad idegen palinak a felálló farkára kiváncsi!!! egy nadrágban talán nem is annyira feltünõ a dolog, ugyhogy inkább menj arrébb vagy valami, és ne zaklass idegen csajokat a buszon. Nem lecseszésbõl irom amit irtam, de mivel én is nõ vagyok, nekem nagyon ellenszenves lenne, ha egy tök ismeretlen srácnak a felállo micsodáját kéne néznem.
EGyáltaln nem ciki, természetes reakció. Télen szerintem nem sok cici van kint, amúgy... Ilyen esetekre jó az övtáska, könnyû eltakarni vele a nem kívánt merevedést. Práom azt a módszert alkalmazta, hogy a nadrág gumiját ráhúzta, így az tartotta a merev hímveszõt, ami így nem vált észrevehetõvé. Az hogy lehúzza a cipzárját, akkor gáz, ha a nõ ismeretlen. Akkor az már perverz és büntetendõ!!!! De ha õk egy pár, és ketten vannak, akkor miért ne simogathatná meg a lány? Nyugodtan.
Elég gáz! Fordulj el! Nehogy már a buszon!! Fúúúj!
Szerintem nagyon izgalmas, ha a barátnõd és ketten a sötét buszon kicsit kényeztetitek egymást:P de még ha nem is ismered a csajt és rejtve megoldod a merevedést az sem gáz:P csak hajrá:P
az nagyon gáz, ha a csaj rájön, neki sokkalta rosszabb, meg azér az is igaz, hogy ez nagyon ritka
még a buszon vagy? :D
Nem, már leszálltam.

A nőket nem zavarja, ha tág a hüvelyük a férfi hímvesszőjéhez képest? Ekkor is a férfira fogják, hogy kicsi a szerszámja?

Legjobb válasz: igen, a nõk mindig megtaláéják a hibát ... hát nézd, mérd le, és ha 18 körüli, akkor ne hibáztasd a srácot ...

igen, a nõk mindig megtaláéják a hibát ... hát nézd, mérd le, és ha 18 körüli, akkor ne hibáztasd a srácot ...
Én sosem fikáztam egy szerszámot sem a mérete miatt, pedig én tágulok rendesen.
sztem sok nõ nemis tud róla h tág lenne
Ez nem feltétlenül a mérettõl függ!Rengeteg póz van, ami kielégíti a nõket és nem kell hozzá hatalmas pénisz!!!Sztem nézz utána!!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!