Találatok a következő kifejezésre: Ha a kicsi a (3730 db)

13kg-s gyermek testvérével libikókázik hova üljön a 45kg-s testvére? Ha a kicsi a forgástengelytől 2, 6 m-re ül

Legjobb válasz: A forgató nyomaték kiszámításánál: m1*k1=m2*k2 13*2,6=45*k2 k2=0,75 méter

A forgató nyomaték kiszámításánál: m1*k1=m2*k2 13*2, 6=45*k2 k2=0, 75 méter

A xifóim elleni fognak, tuti. Szedjem külön őket? ! És hogyan? ! Nincs sok hátra nekik.3-an vannak. Valamint ha a kicsik a világra jöttek, mivel etessem őket? ! És mennyi az az idő, mikor betehetem az akváriumba őket? !

Legjobb válasz: Szülés: - Nekem volt egy kis rácsom, ahova betettem a szülõ halakat. A rácson a kishalak kifértek az anyucihal nem. Utána a rács segítségével az anyucihalat visszatettem a "nagy" akváriumba. - Ha nincs szülõakksid, ültess Valisneriákat az akváriumba, a kishalak el tudnak rejtõzni a falánk anya elõl. Etetés: Van direkte "bébitáp" a kishalaknak, azt vegyél.

Szülés: - Nekem volt egy kis rácsom, ahova betettem a szülõ halakat. A rácson a kishalak kifértek az anyucihal nem. Utána a rács segítségével az anyucihalat visszatettem a "nagy" akváriumba. - Ha nincs szülõakksid, ültess Valisneriákat az akváriumba, a kishalak el tudnak rejtõzni a falánk anya elõl. Etetés: Van direkte "bébitáp" a kishalaknak, azt vegyél.
A kérdező hozzászólása: köszi. de az anyát elkülönitetted? mibe tetted?ma készülök szülõszobát venni...:) ha veszek szülõszobát, akkor csak jobb lesz már
Az elõzõ hozzászóló vagyok. Az anyát kihalásztam, és az ivadékos akksiban tettem az elletõrácsba. Bocs, ha az elõbb félreérthetõen fogalmaztam.
A boltban kapható szülõszobára ne a hozzá kapott hálót rakd rá, hanem egy nylon harisnyát ( levágva és az alján összegumizva.) A bolti háló lukacsain kiférnek a kishalak. Nálam is mindig kijöttek rajta és kint megették õket a nagyobb halak....Az anyahalat szülés után ki kell venni, mert megeszi a kishalakat, ha már nem szül.
A kérdező hozzászólása: van ez a módszer hogy, befõttesüvegbe rakom az anyahalat, de 2 napig állnia kell a viznek, és ha 1 napot állt, akkor is átrakhatom a vizbe az anyát?! úgy hogy merek még belõle az akváriumi vizbõl is.
Jó esetben igen. De sokmindentõl függ. Az lenne a legjobb, ha csak az akvárium vizével töltenéd fel a befõttesüveget. Az akváriumot meg feltöltöd az állott vízzel. Mert a 2 víz tök más összetevõkbõl áll, és nem biztos hogy túléli a hal, ha csak úgy átrakod az akváriumból.Az akváriumot is csak részleges vízcserével tudod kitisztítani.

Ha veszek egyszerre 2 körcsögöt nem testvéreket 1 fiút, 1 lányt akkor, ha lesz kicsi a lány megeszi a kicsiket meg néha az apát is?

Külön kell rakni ?ket vagy mit csináljak?Megeszek egyáltalán egymágt?És ha külön rakjuk hogy n?nek fel a kicsik ,ha nem tudnak tejet szopni????

Legjobb válasz: A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.

A hörcsög magányos állat, a hím és a nõstény is csak szaporodáskor viselik el egymást. Ne tarts egy helyen hörcsögöket, nem szükséges, hogy tenyészd õket, így is van elég höri. Ha mindenképp szeretnél kicsiket, akkor is legyen 2 ketrec, a hím és a nõstény ne legyen mindig együtt. Az anya höri nem fogja bántani a kicsiket, csak ha nem táplálod megfelelõen, vagy beteg a kishöri. Akkor kell elválasztani a kicsiket az anyjuktól, ha ivarérettek lesznek, ekkor már verekednek is az anyukkal, de ilyenkor már nemek szerint is szét kell õket tenni, hogy ne szülessenek még kicsik. De sztem az a legjobb ha egyszerre egy hörcsögöd van, mivel magányos állat, amibõl így is elég van.
Külön kell tenni az apjuktól és az anyjuktól is a kicsiket. Kapható a kisállat kereskedésekben direkt hörcsögöknek való cumisüveg, azzal kell naponta 10 szer megetetni õket. Éjszaka elég 2 óránként. Ne felejtsd el büfiztetni õket!
A kérdező hozzászólása: Ez elég nagy hülyeség!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:)


Ha elég kicsi a kukacom de am minden rendben, jól nézek ki, mennyire gáz amikor pucéran kiderül h emellett meg elég kicsi van?

Emiatt nem nagyon merek jó csajokkal ismerkedni mert később baj lehet belőle :S

Legjobb válasz: Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D

Kicsivel is jól ki lehet elégíteni egy lányt... Fõleg ha szûk. Nekem pl már a 15-16cm nagynak számít.... Amúgy ne csak jó csajokkal ismerkedj hanem értelmes, jó csajokkal :D
Egyik barátomnak nem tudom mekkora, de nem túl nagy, mert mindig viccel vele h nem nagy... szerintem olyan 8-13közötti lehet és persze jól néz ki, eléggé bejött mindig a lányoknak külsõre. Szóval õ most múlt harminc éves és mindig volt barátnõje, ha akarta évekig meg volt, ha akarta csak egy estére. Lényeg h neki annyi barátnõje lehetett mindig amennyit akart és volt is neki rengeteg annak ellenére, h nem volt neki nagy. Olyan nem volt soha, h ha kellett neki egy lány, akkor azt nem tudta volna megszerezni magának, vagyis megtartani. Szóval a szex a nem nagy izéje ellenére mindig mûködött jól és a barátnõit is mindig õ küldte el... nem a lány a méret miatt. És mondta is mindig, h ez van, fogadják el a lányok... Tehát ne aggódj, meg a 13 az átlagos méret, vagyis én nem tudom, de szerintem volt már errõl régebben szó a barátaimmal és naggyából mindenkinek 13körül van, vagyis szerintem 10ból egy nagyobb csak...és az kamu, h itt írja minden kommentes, h 17 meg 20...mert sztem 10bõl kilenc ugyanúgy átlagos 13al jár...
Ezt inkább egy horgászos topicban kellett volna feltenned:DD
hány éves vagy?
nekem 14
Nyugodj meg, 13-mal nem lesz semmi probléma! Az a lány pedig, aki ilyesmiért kinevet, nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Végülis õket is lehetne állandóan cikizni a mellbõségükkel és még sem tesszük! Szóval nincs semmi baj. Benyomod tövig és élvezni fogják!
HA az illetö lány/nõ értelmés és tényleg szeret akkor a méret nem lényeg.
Az pont jó, attól hosszabb nem kell.
A kérdező hozzászólása: o.O
8-as véleményét osztom, szó szerint :)
dugd be jó erõsen és nem lesz baj:) 17/L
Hat szerintem akkar hogy nezuk kicsi Legalabb vasatag? Egy ferfinel ez gaz lehet A mafyar atlag 14-15cm Erdekes mert a 1975-1980-as szuletesu pasiknal az atlag 16-18, de sokk az ennel nagyobb is jomagam.19.3cm rendelkezem. Ja es nem szamit ez a csajoknak innkabb a ferfiui hijusagnak szamit.
Azt mondom, legyen türelmed kivárni, amíg találkozol egy olyan lánnyal, akivel kölcsönösen nagyon szeretitek egymást. Vele biztosan nem lesz a méretedbõl baj! Azt meg, hogy ki mit mond a saját méretérõl, nem kell mindig elhinni, vagy talán soha, mert biztos, hogy nagy része hazudik!
nem az szamit mekkora, hanem hogy milyen jo vagy a sex-ben!! (am fiu vagyok 13 eves de jo par dolgot tudok ezekrol)
Jo az
Nem kell rinyálni, csajozz nyugodtan :) hajrááá
A kérdező hozzászólása: olyan 13 korul..
mennyi az a nem is kicsi, nem is nagy ?? számszerûleg?
A kérdező hozzászólása: 22 nem nagyon kicsi, csak nem olyan nagy.. :)
hát ha tényleg kib aszott kicsi akkor az gáz, de ha annyira nem kicsi meg nem is nagy azt szeretik a lányok:3
Ne parázz, elég az. Sõt inkább pont jó. Az enyém jóval nagyobb (17/5, 5), és sokszor volt vele gond. Nekem a csajozás nem igazán megy, mert hiába nagy a méretem, nem vagyok az a bejövõs típus. Inkább csak szárazbarát. Sõt volt olyan is, hogy azt mondta nekem, ezt nekem fel nem tolod! és bekapni sem tudják, mint a tiédet. Elsõre inkább csak kézzel kiverik, de d*gásról szó sem lehet. Szóval ez sem jó! Ne parázz, örülj hogy minden lukba beleférsz! Különben is amíg fiatalok vagyunk, inkább a mennyiségre hajtsunk ne a minõségre :-))))

Ahol még csecsemő a testvér, ha reálisan nézed, inkább a nagyra jut sokkal kevesebb idő, vagy inkább a kicsire a nagy csecsemőkorához képest?

Legjobb válasz: Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1,5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)

Nyilván a nagy csecsemõkorához képest a kicsi kevesebb figyelmet fog kapni, mert akkor még õ volt az egyetlen csoda az életedben, de egy talpraesett anyuka szerintem nem csinál ebbõl problémát. Nekem 1, 5 év van a két gyerkõc között és simán megoldottam. Amíg a kicsi szopizott, addig a nagy mellém ült és mesét vagy verses könyvet olvastunk, nagyokat sétáltunk, a kicsi jókat aludt a babakocsiban a játszótéren. Nekem a házimunka volt, ami kicsit megsínylette a dolgot, de az elsõ pár hónapban rendeltem az ebédet, így nem volt annyira feszített a tempó. Próbáltam a kicsivel kapcsolatos teendõkbe (fürdetés, pelenkázás, öltöztetés) bevonni a nagyobbat is, hogy akkor is érezze, hogy nem szorul háttérbe. Soha nem panaszkodott :)
Számomra elég egyértelmû, hogy a csecsemõ fogja kapni a nagyobb figyelmet.
Amikor ketten vannak, meg kell osztani, vagy együtt! Ha együtt, akkor nem kell osztoszkodni! Mindenkinek igénye szerint.
Nagy sok idõt tölt bölcsi/oviban így egyértelmû, hogy kevesebb közös idõ lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, amikor egyszerre vannak otthon.
Szerintem egy csecsemõvel kevesebbet kell foglalkozni, mint egy nagyobb 2-3-4-5-6 éves gyerekkel, egy csecsemõ sokat nézelõdik, alszik, de szerintem ettõl még nincs elhanyagolva

Van 3 cicám 2 kicsi és az anyuk! Ha a kicsik tul kozal mennek az anyukhoz fuj rájuk. Miért?

Legjobb válasz: Mert már nagyok és az anya konkurenciának látja õket. Teljesen normális viselkedés állatoknál. Nem ártana ivartalanítani õket.

Mert már nagyok és az anya konkurenciának látja õket. Teljesen normális viselkedés állatoknál. Nem ártana ivartalanítani õket.
Szerintem is csak ennyi van a dologban. Ha a tietek marad a két kicsi, akkor tényleg nem ártana ivartalanítani, fõleg, ha van kandúr azt. Mert nem lenne jó, ha a következõ alomnak egyben a tesója és az apja is lenne.
A kérdező hozzászólása: Igen a kicsiket meg fogjuk tartani:) És a két kicsi fiú:) Köszi a kérdésemre a választ:) Tényleg köszi:) És az ivartalanítás nemsoká ittlesz:)

Tömés után mennyi ideig normális ha fáj kicsit a fogam vagy érzékeny?

Azt mondták ha pár napon belül nagyon fáj vagy bedagad gyökér kezelni kell. remélem nem kerül rá sor.

Legjobb válasz: Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.

Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.
Nekem még soha nem fájt utána, érzékeny szokott lenni, az úgy kb. 3 napig is eltart. De ha baj lenne vele, akkor az nem kicsit fájna, szóval ne aggódj.
Nekem tömés után agybahatoló, villámló érzés volt amikor gyökérkezelni kellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. olyan tompán alig fáj, csak még egy kis érzéstelenítõ is van bennem de remélem nem lesz gond vele. igen sajna elég nagy volt a lyuk.

Milyen jellemre utal, ha valakinek kicsi a keze?

Sehol nem találok megfelel? információt, köszönöm, ha valaki segít.

Legjobb válasz: Elég szélsõséges jellemre utal. Ezt igazából nem könyvben olvastam, vagy vmilyen ezotéria rovatban, hanem ha jobban belegondolok, azok akik körülöttem vannak és kicsi a kezük, õk ilyenek. Olyanok, mint az idõjárás, és nem igazán törõdnek mások érzéseivel, inkább a saját magukéval.

Elég szélsõséges jellemre utal. Ezt igazából nem könyvben olvastam, vagy vmilyen ezotéria rovatban, hanem ha jobban belegondolok, azok akik körülöttem vannak és kicsi a kezük, õk ilyenek. Olyanok, mint az idõjárás, és nem igazán törõdnek mások érzéseivel, inkább a saját magukéval.
Semmilyenre, így született.
Jaja csóróka így jött világra.
A kérdező hozzászólása: Az ezotériával kapcsolatos válasz érdekelne. Az érthetõ, hogy azért, mert így született. De azért írtam ebbe a témába, hogy ezzel kapcsolatban válaszoljatok. Érdekelne, hogy milyen jellemre utal.
Semmilyen jellemre nem utal, egyszerûen így született ennyi, nem õ tehet róla, nem ez határozza meg a jellemét.
Nem utal semmire sem. A vonalaknak van jelentésük, a nagyságnak nincsen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ.

Muszáj elkülöníteni egy guppit, ha szül? Mindenképpen megeszi a kicsiket a többi hal?

Legjobb válasz: A kicsiket felzabálják mert a halak mindent megesznek ami mozog és befér a szájukon.És az anya is megeszi godnélkül. Szóval tegyél be valamit amiben elbújhatnak a kicsik az anyuk elõl mert itt nincs szülõi szeretet.

A kicsiket felzabálják mert a halak mindent megesznek ami mozog és befér a szájukon.És az anya is megeszi godnélkül. Szóval tegyél be valamit amiben elbújhatnak a kicsik az anyuk elõl mert itt nincs szülõi szeretet.
Nemcsak a többi hal eheti meg a kicsiket, hanem a saját anyjuk is! Mindenképp muszáj elkülöníteni. Vegyél egy szülõszobát, 1000 forint körül van az ára, az ivadékok így biztonságban vannak a szülés alatt, majd ha megszült a nõstény guppi, vedd ki, és a kicsiket tedd be egy külön akváriumba, hogy ott nõjenek fel.
Amikor az én guppim volt terhes akkor az akváriumomba sûrû növényt ültettem és hát nem tudom h. mennyit szült de olyan 10 darabot sikerült kiszednem meg még régebben olyan 5-6 kicsi fel is cseperedett az aksiban nem bántotta a többi hal...:D De nekem már olyan sok guppim van h. nem nagyon bánom ha egy párat picit bekapnak...félreértés ne essék, szeretem a halakat csak nagy a szaporulat ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Am gondoltam hogy el kell különíteni, de mindenki azt mondja, hogy ne, mert majd elbújnak... De am sztem úgysem bujdoshatnak annyi idõn keresztül míg fölnõnek. Szal mégegyszer köszi.
Rakd külön õket. Bár az enyém sosem ette meg õket :)
Nagy esély van rá, de páran túlélhetik, ha sok növény van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, már vettem szülõszobát és már csak arra várok, hogy használatba vehessem!
Én soha nem raktam külön, de mégis túlszaporodtak.
Nézd, ha csak egy-két darab marad életben, minden alkalommal, akkor is elõbb utóbb kinövik a helyet.De aki tenyészteni szeretné, annak ez így kevés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!