Találatok a következő kifejezésre: Ha a ki van kapcsolva és (28 db)

Ha a laptopom ki van kapcsolva és be van dugva a Lan kábel akkor feltudják törni a gépet?

Legjobb válasz: Én úgy gonolom, hogy nem. Ahhoz, hogy a hálózaton látható legyen a géped egy másik gép számára, vissza kell tudni pingelnie. Ez pedig kikapcsolt állapotban nem történik meg. De ha nem így van majd kijavítanak.:)

Én úgy gonolom, hogy nem. Ahhoz, hogy a hálózaton látható legyen a géped egy másik gép számára, vissza kell tudni pingelnie. Ez pedig kikapcsolt állapotban nem történik meg. De ha nem így van majd kijavítanak.:)
A hosszabb válaszhoz még annyit, ha nincs a gépen kém /spy/ elleni progi és az elözõ müködéskor valaki + ajándékozta egy kémkedõ progival, akkor bármit tehet a laptoppal . /adatot leszed, töröl stb./
Nagyon "szép" a kérdés, hiszen elméleti lehetõsége van. Ugyanis, amennyiben a laptopon a wake-on-lan, azaz a hálózat felébresztheti a gépet funkció a BIOS-ban aktiválva van, akkor a számítógép a távolból feléleszthetõ. Ha pedig feléledt, akkor szintén ELMÉLETI lehetõsége van arra, hogy támadható. (Persze ez nagyon függ attól, hogy milyen internet-kapcsolaton csücsül, milyen tûzfalbeállítások vannak, stb.) Tulajdonképpen a hétköznapokban NEM fordulhat elõ (az elõfordulás statisztikai százaléka szerintem erõsen konvergál a nullához), azonban mesterséges körülményekben megvalósítható.

Ha a telefon ki van kapcsolva és küldenek üzenetet akkor meg fogja kapni ha bekapcsolja?

Legjobb válasz: Nem a fogadónnál, hanem a küldõ telefonján lehet beállítani az SMS érvényességi idejét.

Nem a fogadónnál, hanem a küldõ telefonján lehet beállítani az SMS érvényességi idejét.
igen
Elméletileg igen.
Igen, bár attól függ, hogyan van beállítva az üzeneteknél a fogadó félnek, meddig tárolja a rendszer az üzit. Ha max.-ra van állítva, akkor kb. 1 hétig tartogatják és próbálják küldeni, ha eközben bekapcsolja, megkapja.

Ha valakinek ki van kapcsolva a telefonja, akkor milyen időközönként illik őt keresni utána, és mennyiszer?

Pl. hívtam valakit 17:45-kor aztán felhívtam negyed órával később. Ha ennél többször felhívok valakit, az nem tűnik túlságosan nyomulásnak? Vannak olyanok, akiknek kijelzi a telefonja az ilyen hívásokat, nem? Az oktatómról van szó, most kellene felhívnom őt vezetési időpontot egyeztetni, mert tegnap mondta, hogy ilyen időpontban hívjam megint. Most akkor lerázott, vagy mi? :D Hívjam legközelebb holnap, ha igen akkor mikor? Bocsi, nem tudom, hogy milyen illemszabályok vonatkoznak erre. :)

Legjobb válasz: a hivatalos telefonos kapcsolattartás etikett szerint a nine till nine azaz 09:00-tõl este 21:00 óráig nem alkalmatlan a hivatalos etikett szerint

a hivatalos telefonos kapcsolattartás etikett szerint a nine till nine azaz 09:00-tõl este 21:00 óráig nem alkalmatlan a hivatalos etikett szerint


A problémám h ha a lefele gombot nyomom pl a Facebooknál akkor a lap aljára ugrik ha meg felfelé gombot akkor teljesen fel. és még egy olyan kérdés h eddig volt rendszer-visszaállításom de most az nincs mert ki van kapcsolva?

Legjobb válasz: "és még egy olyan kérdés h eddig volt rendszer-visszaállításom de most az nincs mert ki van kapcsolva?" < igen, és mi a kérdés? Újra lett telepítve az operációs rendszer vagy mikortól vannak ezek a jelenségek?

"és még egy olyan kérdés h eddig volt rendszer-visszaállításom de most az nincs mert ki van kapcsolva?" < igen, és mi a kérdés? Újra lett telepítve az operációs rendszer vagy mikortól vannak ezek a jelenségek?
A kérdező hozzászólása: Nem lett újra írva egyik napról a másikra semmi

Van egy laptopom viszont nem tudom, hogy ha a gép ki van kapcsolva akkor ki kell húznom a töltőt a konnektórból? Állandó áramot kell kapnia a laptopnak mert az aksi haldoklik és nem bír 3-4percnél tovább. Aksi nélkül tudom használni ha töltőn van?

Legjobb válasz: Igen szed ki belõle az aksit és ha töltõn van nyugodtan tudod használni mint egy asztali gépet kivéve akkor ha nincs áram de ez szerintem érthetõ :D

Igen szed ki belõle az aksit és ha töltõn van nyugodtan tudod használni mint egy asztali gépet kivéve akkor ha nincs áram de ez szerintem érthetõ :D

Láncfűrész gyújtótekercse állandóan szikrát ad még akkor is ha a gyújtáskapcsoló ki van kapcsolva.Hol találom a hibát és hogy lehet kijavítani?

Legjobb válasz: A gyujtáskapcsoló a hibás.Szereld ki,ha két vezeték megy rá,akkor kõtsd õket össze,ha csak egy,akkor azt rakd valahova testre,és így próbáld ki.Ha nincs szikra,akkor az jó,mert meg van a hiba.Mégpedig a gyujtáskapcsoló.Cseréld ki!

A gyujtáskapcsoló a hibás.Szereld ki, ha két vezeték megy rá, akkor kõtsd õket össze, ha csak egy, akkor azt rakd valahova testre, és így próbáld ki.Ha nincs szikra, akkor az jó, mert meg van a hiba.Mégpedig a gyujtáskapcsoló.Cseréld ki!

Tényleg árt a számítógépnek, ha sokat van ki-be kapcsolva és újraindítva?

Legjobb válasz: Minden elektronikai berendezésnek árt a sok ki be kapcsolás!

Minden elektronikai berendezésnek árt a sok ki be kapcsolás!
A kérdező hozzászólása: És melyik árt jobban, ha egész nap megy, vagy ha ki-be van kapcsolva?
Maga az újraindítás nem árt semmit. Elsõ jól mondta, a ki-be kapcsolgatás tönkretehet egyes elemeket. Attól is függ, milyen minõségûek az eszközök. Persze ha napi 2-3x kapcsolod csak be és ki, akkor azért az nem okoz nagy problémát.
Természetesen jobb, ha nem fut a számítógép megállás nélkül, mert az sem tesz neki jót. Intenzív használat mellett, ha naponta ki-be kapcsolod 1-2x az egyáltalán nem árt.
"Valami házi praktika?" Itt már szerelõ kell.
el kellzárni a csapját és nem uszni a fürdõd eléggé gázos hogyhamár telitllik hivj szerelõt vagy cseréld le!
ugyan ilyen mosógépem van és ugyanúgy 50 szer leáll szerintem ez ilyen típushiba lehet.

Nekem a ZTE Blade-en ki van kapcsolva az adatkapcsolat, wifi is off, akkor a GPS PÉNZBE kerül? Mmint ha használom? Nem Google Maps van rajta, hanem iGO My Way, amit én tettem rá. Horvátba akarok menni ezzel, és nem szeretnék 50k-s számlára hazajönni!

Legjobb válasz: Itt megtaláltam a választ: http://androidunderground.info/mi-irjuk/irasok/509-a-gps-es-.. -->és akkor is használ az agps netet ha én a mobilhálózatoknál letiltottam azt?(mármint a menüben Beálítások-> Vezetékélküli beállítások-> Mobilhálózatok) nem. Természetesen akkor a gps magára van utalva. KÖSZI TOMI, ISTEN VAGY!

A kérdező hozzászólása: Itt megtaláltam a választ: http://androidunderground.info/mi-irjuk/irasok/509-a-gps-es-.. -->és akkor is használ az agps netet ha én a mobilhálózatoknál letiltottam azt?(mármint a menüben Beálítások-> Vezetékélküli beállítások-> Mobilhálózatok) nem. Természetesen akkor a gps magára van utalva. KÖSZI TOMI, ISTEN VAGY!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!