Találatok a következő kifejezésre: Ha a ki van kapcsolva (106 db)

Mitõl lehet az, hogy akkor is jelentõsen merül a mobilom, ha éppen ki van kapcsolva?

Ma reggel kikapcsoltam, és akkor még kb. 50%-on állt a töltöttsége. Most pedig bekapcsoltam, és már alig 15%-ot ír.

Legjobb válasz: Rossz az akku.

Rossz az akku.
jó a készüléked, csak oda kell figyelni, mert ezeknek kütyüknek már lelkük van... szóval, a lényeg, hogy tudtodon kívül a háttérben valami fut.. Kattincs a feladatkezelõre, abban a RAM kezelõre, alul a memória törlése.. ne félj, nem töröl semmit, csak leállít.. akkor kiírja, hány alkalmazás piszmogott a háttérben.. ha ez megvan, tedd repülõ módba, aztán meglátod..egy nap alatt alig esik öt százalékot. idõ kell a kütyük lelkének megismeréséhez... példul az adathálózat leállítása...az úgy viszi a pénzt, hogy észre sem veszed..habokra. szóval jó az a készülék, csak ki kell cselezni.

Hogyan láthatnám partneremet a webkamerán, ha az ki van kapcsolva?

Olyan programot keresnék amelynek a segítségével akkor is látom a partnert webkamerán, ha az nincs bekapcsolva. Ismer valaki ilyet vagy hasonló megoldást?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy.

Szerintem sehogy.
Ragaszd rá a fényképét a webkamerára, másképp nem megy!
Ha nincs bekapcsolva, akkor ahhoz nincs program. Jól néznénk ki, ha volna...

Ha lejárt (ki van kapcsolva átmenetileg a forgalomból) a sim-kártyám akkor már el is dobhatom, vagy feltöltés után újra aktív lesz?

Legjobb válasz: Attól függ mióta van kivonva de ha csak pár napja, hete van akkor szerintem egy feltöltéssel megmenthetõ. Nekem is volt ilyen.Csak bementem a telenorhoz, rátettek 3000-et és azóta jó megint.

Attól függ mióta van kivonva de ha csak pár napja, hete van akkor szerintem egy feltöltéssel megmenthetõ. Nekem is volt ilyen.Csak bementem a telenorhoz, rátettek 3000-et és azóta jó megint.
A kérdező hozzászólása: Már késõ, 3 órája törtem össze a telefont véletlenül ^_^
A kérdező hozzászólása: Vennem kell telót
Ha be irtad volna h *102# ott mutata volna mikro jár le végleg.


Ha valakinek ki van kapcsolva a telefonja, akkor milyen időközönként illik őt keresni utána, és mennyiszer?

Pl. hívtam valakit 17:45-kor aztán felhívtam negyed órával később. Ha ennél többször felhívok valakit, az nem tűnik túlságosan nyomulásnak? Vannak olyanok, akiknek kijelzi a telefonja az ilyen hívásokat, nem? Az oktatómról van szó, most kellene felhívnom őt vezetési időpontot egyeztetni, mert tegnap mondta, hogy ilyen időpontban hívjam megint. Most akkor lerázott, vagy mi? :D Hívjam legközelebb holnap, ha igen akkor mikor? Bocsi, nem tudom, hogy milyen illemszabályok vonatkoznak erre. :)

Legjobb válasz: a hivatalos telefonos kapcsolattartás etikett szerint a nine till nine azaz 09:00-tõl este 21:00 óráig nem alkalmatlan a hivatalos etikett szerint

a hivatalos telefonos kapcsolattartás etikett szerint a nine till nine azaz 09:00-tõl este 21:00 óráig nem alkalmatlan a hivatalos etikett szerint

Létezik-e olyan, hogy vmilyen program által, egy másik laptop/szgép camera képét látom, ha az internet elérhetőségben van; tehát még akkor is ha az a laptop ki van kapcsolva?

lehet, hogy furcsa a kérdésem, de remélem értitek: tehát egy program által veszek egy másik gép camera képét, úgy hogy annak használója nem tud err?l, de mindenféle MSN, SKPYe... használata nélkül, tehát, hogy nem ezek révén, hanem egy teljes önálló program

Legjobb válasz: Ha a laptop ki van kapcsolva, akkor hogy tudna kapcsolódni az internetre?

Ha a laptop ki van kapcsolva, akkor hogy tudna kapcsolódni az internetre?
Ha ki van kapcsolva a gép, sokra mész a trójaiddal...
a válaszom: igen. trójai. alapkövetelmény ugye, hogy fusson a trójai, meg kommunikáljon veled. hogy azt hogyan írod meg, milyen mélységekben rajtad áll.
Még olyan sincs, hogy akkor látod a képét, amikor be van kapcsolva, nemhogy még kikapcsolva. Ha volt is ilyen, akkor azt úgy csinálták, hogy beszereltek egy kamerát a gépbe, ami mondjuk rádión adta le a jelet. De nyilván áramforrás is kell neki.
A kérdező hozzászólása: NA nem én szeretnék, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen létezik e!
A kérdező hozzászólása: olvastam egy ilyet ill. volt egy dok. film is , hogy így figyeltek meg embereket, 100% hogy nincs alapja?
Kikapcsolva kizárt. Ha nincs netre csatlakozva szintén. Amúgy meg illegális, amit akarsz.
Sehogy.
A kérdező hozzászólása: hát ezt szeretném én is megtudni hogy ez hogy lehetséges
Üdv:) Megtörtént eset Egy idös bácsika kapott anno egy régi fekete fehér tévét és amikor a bemondó elköszönt illemtudoan visszaköszönt és jóéjszakát kivánt . és a fenének se lehetett megmagyarázni neki hogy a bemondó nem lát minket :) )

A telefonom ébresztője, kikapcsolt állapotban is csörög. Honnan tudja, hány óra, ha ki van kapcsolva?

Legjobb válasz: vedd ki az aksit, akkor nem fog csörögni... amúgy szerinted, ha elmenne a memóriája, csak mert ki van kapcsolva, akkor hogy a francban maradnak meg pl. a telefonkönyved adatai.... mellesleg min. áramfelvétele kikapcsolt állapotban is van ;)

vedd ki az aksit, akkor nem fog csörögni... amúgy szerinted, ha elmenne a memóriája, csak mert ki van kapcsolva, akkor hogy a francban maradnak meg pl. a telefonkönyved adatai.... mellesleg min. áramfelvétele kikapcsolt állapotban is van ;)
Még sose tûnt fel, hogy nem felejti el az idõt, ha kikapcsolod? Csak akkor, ha az akksit is kiveszed.
rövid ideig még az áramtalanított tv/video stb sem felejti el az idõt, pedig abba aksi sincs. Ezek után nem is értem, miért lepõdsz meg, hogy egy aksis kütyü megtartja a beállításokat / idõt. Azon vajon gondolkodtál-e, hogy a számítógép miért tartja meg az idõt még akkor is, ha hetekre, hónapokra kihúzod a konnektorból? Remélem ezzel a kérdéssel el leszel egy darabig :D
A telefont ha kikapcsolod akkor nem szûnik meg minden funkciója! Fogja zabálni az aksit de csak minimális energiát vesz fel, hogy az a beállítás ami áram nélkül visszaugrik alapállapotba, úgy maradjon ahogy van! 3.: Szerinted az alaplapon nincs egy kis gombelem? És még te akarod kioktatni?
12:45 most miért lövöd le a poént? Ha egy ilyen kérdést feltesz, nyilván nem tudja. Miféle kioktatásról beszélsz?
Ja, és mi az az alaplap? Mesélj már akkor nekem, ha te tényleg ilyen okos vagy :D Mondjuk a 80387-es numerikus co-processzor alaplapi tokozása érdekelne elsõdlegesen.
Mivel a 3. hozzászólás a számítógépekrõl beszél... Mi lenne ha elõbb utána olvasnál?
Hát ez tényleg nem épp mai darab. Nemártana újat szerezni.
A kérdező hozzászólása: Videóknál is csíkoz.. De a rendszer minõsítéses teszt meg le fut vele, és 3.3-at kap játékra, 2-t aeróra. :D
Alighanem hibás a kártya. Azért csíkozhat az Aero, mert az is 3D gyorsítást használ, ahogy a videók dekódolására is ezeket a komponenseket veszik igénybe a modernebb kodekek. Egy ilyen kaliberû (tehát játékra nem alkalmas) kártyát pár ezer forintért tudsz szerezni használtan.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak most épen nincs lovetta. :D Köszönöm a válaszokat!

Ha a telefonon ki van kapcsolva az adatroaming akkor semmiképpen sem fizetunk azert hogy telefonon netezunk ugye? (wifi is be van kapcsolva)

Csak azért kérdezem mert nemrég csináltam egy elég szép számlát,és akkor be volt kapcsolva a adatroaming,szóval amikor ledobott volna netrol én font voltam továbbra is csak ugy hogy fizetni kellett es en ezt nem tudtam mert ugy lett vásárolva a telefon el.uzletbe.De állitólag apu letiltatta a telefonon h ne tudjak felmenni semmikép se internetre,viszont tegnap kipróbáltam hátha fol tudok menni es fol tudtam (adatroaming már ki volt kapcsolva)wifi bevolt...légysi segítsetek!!

Legjobb válasz: wifit kapcsold ki és úgy próbálj meg netre menni. Ha nem sikerül, az a jó számodra.

wifit kapcsold ki és úgy próbálj meg netre menni. Ha nem sikerül, az a jó számodra.
A kérdező hozzászólása: azt írja akkor ki hogy connection lost..akkor nem vesz le ugye? :D
Képzavar. Az adatroamingot ha kikacsolod, attól még belföldön lehet adatforgalmad, hiszen ez a beállítás csak azt szabályozza, hogyha másik külföldi szolgáltatóra kapcsolódsz, akkor legyen vagy ne legyen adatforgalom. Azért fontos ez, mert roaming esetén sokkal nagyobbak az adatforgalmi díjak. Neked mobil adatforgalmat vagy valami hasonlót kell kikapcsolnod.
A kérdező hozzászólása: és azt a mobil adatforgalmat hol lehet kikapcsolni? (samsung galaxy minim van)
Beállítások- vezeték nélküli és hálózati beállítások- mobilhálózati beállítások-nincs pipa sehol sem.
A kérdező hozzászólása: sehol sincs pipa :) akkor nem vesz penzt ugye?
Ha nem csatlakozik, nem vesz le pénzt. Wifirõl meg mehetsz bátran.
A kérdező hozzászólása: akkor jó..köszönöm!!!

Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva. A kérdés az hogy ha a jó modemnek amin van internet annak a ügyfél adatait adom meg akkor lesz rajta net?

Legjobb válasz: "Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van,akkor a másik ,hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag ,te olyan zavarosan kérdezel,hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

"Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van, akkor a másik , hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag , te olyan zavarosan kérdezel, hogy még érteni sem lehet a problémádat ,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!