Találatok a következő kifejezésre: Ha a ki van (3132 db)

Milyen krémet használjak, ha nagyon ki van száradva a szám illetve viszket is és ki is van pirosodva?

Valamilyen vény nélkül kapható gyógyszerre lenne szükségem, mert amit 1,5 hónapja a b?rgyógyász írt az úgy keverték ki, drága is volt és 1 hónap után a szavatossága is lejárt.

Legjobb válasz: lush- honey trap.

lush- honey trap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bár ha jól tudom ez konkrétan egy ajakbalzsam, nekem meg (elfelejtettem írni, hogy) az ajkaim környéke piros
körömvirágkrémet próbáltad már?? próbának sem drága, mi sokat használjuk, nagyon jó bõrnyugtató, gyulladásos területre is, és zsírbázisú körömvirágkenõcsöt válassz, mert van vízbázisú is, azt egyik helyrõl kened a másikra, és nem marad fönn a kezelni kívánt felületen. remélem beválik, mert nekünk segített.

Miért tetszik a csajoknak, ha valaki ki van gyúrva?

Ha valaki hülyére gyúrja magát, annak nincs gondja a csajozással, de ha átlagos vagy, neadjisten kicsit vékonyabb alkat... Kérem hanyagoljátok a "ez nem is igaz" jellegű véleményeket, mert igaz. Lényegretörő, épkézláb véleményt, érvet szeretnék hallani róla, hogy miért, mi benne a vonzó, vagy kívánni való, vagy szimpatikus a női "lélek" számára?.

Legjobb válasz: Mert ha ki van gyúrva akkor tudom, hogy jó keményen megtud dugni, és az a jó.

Mert ha ki van gyúrva akkor tudom, hogy jó keményen megtud dugni, és az a jó.
Ez nem is igaz!
A nõk szeretik a határozott férfiakat, a súlyzós edzés pedig egy férfias sport. Az extrém fizikum mögött az esetek 99%-ában koksz áll, kokszhoz pedig eleve a sekélyes barmok nyúlnak, akiknek nem sok baj van az egójukkal. Szóval én megértem hogy a legtöbb nõ nem szereti az extrém fizikumot és az ilyen férfiakat. De aki nyámnyila azt meg nem is tekintik férfinak. Egy normális izomzat viszont egészséget, kitartást és teljesítõképességet sugall - genetikai örökség hogy minkét nem az egészséges egyedeket találja szexuálisan vonzónak. A koksszal feltuningolt fizikumot a sok nõ tudatosan lenézi, mert látják mi áll mögötte. Ugyanakkor sok másik nõ genetikai programja pedig egyszerûen beindul tõle :)
19-esnél a pont.
18askánál azért vannak gondok rendesen.. fel vannak fújva? olyan nemigazán van, hogy egy izomban levegõ lenne szóval érted :) esetleg elbaszta a szteroid kúráját, nem ért hozzá és csak víz jött rá meg zsír izom helyett..
"Ha megnézed akkor láthatod hogy csak a buta csajoknak jönnek be a kigyúrt pasik meg max a tini lányoknak:) " Így van. A jó nõk, meg csak a kis fiúknak és buta pasiknak jönnek be... Féltékenységet érzek.
#22 Ha jó nõ alatt a platinaszõke miniszoknyás cicákat érted, akkor igen, úgy van ahogy írtad. Értelmes férfi lehet hogy megnézi ezeket (?) de foglalkozni nem fog velük. A jó pasikat / jó nõket mindenki szereti, de változó, kinek mi a jó, és általánosságban el lehet mondani, hogy értelmi szinttõl is függ, ki mit tart jónak.
Hogy függ össze értelmi szinttel, hogy ki mit tart jobbnak? Egyszerû ízlés kérdése. Látom te mindenáron intellektuális síkra akarod terelni a "jó" kinézetet, ami nem fog összejönni. Ráadásul, mert valaki platina szõke, -nem különösebben foglalkozom velük, mert nem az esetem- attól még lehet értelmes is. Sõt akár nálad is lehet mûveltebb.
A nagyon kigyúrt nekem nem tetszik de ha látszik rajta hogy edz az több dolgot is elárul róla. Képes célt kitûzni maga elé ami hasznos az életben Kitartóan és folyamatosan tud küzdeni, ami szintén pozitívum. Van saját hobbija és ad magára, emellett a hobbija egy sport ami az egészségét is szolgálja. Mi rossz van ebben? Egy vékonyabb testalkatú srác is képes edzésre. Sõt neki szerintem könnyebben lesz pl kockás a hasa.
A csaj aki tetszett, összejött egy hülyére gyúrt manussal? Vagy honnan ez a gondolat, hogy minden csaj erre gerjed? Én speciel nem, mondtam is a barátomnak, meg ne lássam hogy agyon gyúrja magát. Nekem kell már gyúrni, nem neki. Pár éve különben rendszeresen gyúrt vassal, most már kicsit drágább eszközökkel "súlyzózik". Amúgy meg, a párom hogy úgymond erõsebb testalkatú és nekem úgy tetszik ahogy van. Teljesen felesleges skatulyázni... De ha szerinted ez így van, akkor gyúrjál vaze!
Egyszerûen csak vonzóbb a kigyúrt test a nõknek. Neked is jobban tetszik egy csaj, formás mellekkel és fenékkel, minthogy felvegyen egy bikinit a cseresznye méretû semmi mellére egy strandon. Asszem ez kb mindenkire igaz, így vagyunk beprogramozva, sajnos
"fel vannak fújva? olyan nemigazán van, hogy egy izomban levegõ lenne szóval érted :) esetleg elbaszta a szteroid kúráját, nem ért hozzá és csak víz jött rá meg zsír izom helyett.." Jól van okoska köszönjük a tudományos magyarázatot, most nagyon komoly szakértõ színben tûntél fel. Gondolom múlt héten elkezdtél edzeni és akkor most nagy szaktekintélynek érzed magad. Elárulnám neked, h ez csak egy szleng, nem gondolta senki komolyan, h levegõt szúrt be magának. Ahogy a "kitolta" "kipattintotta" "kilökte" se azt jelenti, h saját magát lökdöste meg stb. Másodszor meg ezért nem tudtam soha komolyan venni ezt az kategóriát, mert ez az álszenteskedés kibuktat. Van kb 20 válasz és szinte kivétel nélkül nem is azt írják, h nem érdekli, egyenesen visszataszítónak találja, sõt nem csak õ, de a barátnõi is, ha egy pasi frankón izmos. Na persze... Lassan 10 éve edzek, valahogy az elmúlt évek alatt nem nagyon tapasztaltam, h egy nõ is undorodott volna tõlem:D De ugyan ezt tapasztalom, ha arról van szó, h tetszik e a lányoknak, ha a pasi jóképû? Ahh, teljességgel kizárt, itt nem jön be senkinek, ha egy pasi jóképû, legyen csúnya, az 100* jobban tetszik! No comment!
hímvesszõ
Utolsó elõtti. Itt a nagyon kigyúrt kifejezés alapján a többség egy Arnold Schwarzenegger féle testépítõre asszociál. Az meg aztán tényleg nem mindenkinek jön be. Az egészséges fejlett izomzatra viszont nem hiszem hogy bárki nemet mondana. Olyat meg én itt még sose láttam hogy valaki a jóképû fiúkra nemet mondott volna. Nem kell az ember szavait kiforgatni :) A "nem az a fontos elsõsorban" és a "nem tetszik" mást jelent.
A ferjem fizikai munkat vegez, igy izmosak a karjai, vallai, kerek feneke van es izmos combja. A hasa akkora mint nekem szules elott 1 nappal. Teny, h nem szeretem a nagyon sovany paikat, pedig tinikent kizarolag azok jottek be, akin volt kis izom, messzire elkerultem. Gondolom, mert nem ereztem magamat sem kesznek arra, h komolyabb kapcsolatom legyen, esetleg gyermekkel. Mert fontos es igaz, h 1 no olyan part valaszt, aki a gyermeke apja tud lenni. Es ez nem mas, mint genetika. Elore be vagyunk kodolva. En kovernek erzem magam, tornazom es mostmar gyurni is fogok, h nehogy lottyett legyek, persze mindenki azt mondja, hogy hulye vagyok, semmim nem nagy, de magamnak nem tetszem. Aki az a tipikus kigyurt pasi, attol rosszul vagyok. Nalam ez az a kategoria mint a tancos fiuk. Keptelen vagyok nezni oket, azt sem ertem, mit tudnak sikitozni a kiehezett csaladanyak. Szoval en ugy gondolom, non, ferfin legyen izom, de mertekkel, ami egeszseges hatast kelt es azt mutatja, h vannak celjaink, amiert kepesek vagyunk kuzdeni.
"nagyon kigyúrt kifejezés alapján a többség egy Arnold Schwarzenegger féle testépítõre asszociál." Mert hülyék vagytok. A kérdezõ egyértelmûen nem az Arnoldokról beszélt, mert azokat az arányokat kevesen érik el. Szimplán az átlag kondis csávóról, az meg bejön a nõknek.
Ha megnézed akkor láthatod hogy csak a buta csajoknak jönnek be a kigyúrt pasik meg max a tini lányoknak:) és aki meg azt válaszolta hogy ha kigyúrt 1 pasi akkor tudja hogy jó keményen meg tudja dugni annak azt mondom hogy elötte próbálja ki kigyúrt pasikkaé mert tuti hogy nem volt még olyannal:D a legtöbb gyúrós pasinak fel se áll rendesen:D mert beszednek minden szart nekem van olyan ismerõsöm aki 26 éves és már merevedési gondjai vannak mert az is beszedett minden szart és most örülhet hogy fel van fújva viszont a farka meg nem áll rendesen:)
A kérdező hozzászólása: Upsz, kimaradt egy "nem" szócska. "A való élet bizonyítíkait NEM lehet kétségbevonni" Még sok számomra csaknem minden téren szimptikus csaj is elõnyben részesíti. Én jó vagyok barátnak, de semmi több...
Tudom, hogy nem ilyen választ vársz, de nekem pl. egyáltalán nem tetszik, ha egy pasi ki van gyúrva, még akkor sem, ha épp csak egy kicsit. Nekem visszatetszõ, ha egy férfi a külsejével akar hódítani, más értékek számomra sokkal fontosabbak.
- Mért jó a csigának? - ??? - Nem is jó neki. Viccet félretéve, nekem egyáltalán nem jönnek be a kigyúrt pasik, nem is volt ilyen nagyon izmos barátom soha.
ezt örömmel hallom, fütyülõ réce
állítólag tudtat alatt a nõk a férfiak karját nézik meg elõször mert az biztonságot ad, a férdiak pedig a csípõ-medence táját a késõbbi gyermekkihordás miatt
*férfiak
nekem nem tetszik. de mondjuk kacsa seggû se legyen :D
Nem tudom, hogy honnan szeded ezt, sem nekem, sem az ismerõs lányok körében a túl kigyúrt fazonok nem jönnek be.
Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem azoknak kell kigyúrt pasi, akik maguk is szeretnek foglalkozni a saját testükkel, és fordítva... egy pasim volt, aki konditerembe járt, õ rengeteget foglalkozott a testével - meg az enyémmel is, és nem jó értelemben, mindig talált valami hibát rajtam. Én szeretem a testem olyannak, amilyen, nem akarok változtatni rajta, és ezért olyan partner való hozzám, aki hasonlóképpen gondolkozik. Persze vannak, akiknek meg mindennél fontosabb, pl. Schobert Norbi - Rubint Réka páros sem véletlenül van együtt...
..kinek a pap LAN
Nekem sem jönnek be a kigyúrt férfiak. Túl mû, az átlagos testalkat a legjobb és kész. Ha valaki túl kövér, akkor mozogjon, oké. A vékony alak viszont nem zavar. De a legvonzóbb akkor is az átlagos. Pici felesleg sem probléma.
A kérdező hozzászólása: Akármennyire is gagyi pl. egy amerikai pite film, minden, ami benne van nagyon is megfelel a valóságnak. Ugyanúgy akármilyen gagyi is egy ilyen kérdés, baromira igaz, hogy a nõk elõnyben részesítik az izomzat méretét a legtöbb egyéb tulajdonságnál. Bocsánat, nekem ez a tapasztalatom. A való élet bizonyítíkait lehet kétségbevonni. Akármennyire is idealizálni próbáljátok a helyzetet.
Nem a nõk, hanem a nõk egy bizonyos csoportja, a buta libák fõleg. Értelmes nõ nem ez alapján fog dönteni, de nyilván õk nem tartoznak a nõk közé, mert akkor már ha általánosítgatunk, a férfiaknak csak a viháncoló festett lánykák jönnek be. :)
csak nevetni tudok a kommenteken :D a kérdésen meg fõleg :D Tisztázzuk le, hogy attól, mert valaki testépítéssel foglalkozik attól még nem fog megkapni minden nõt....egy test nem elég, hogy minden nõt levegyél a lábáról, ha sikerül az olyan is.....hozzunk fel egy példát van egy bombanõ egy istennõ fitneszes forma gyönyörû alak szép arc minden ami kell és megszólítod elkezdesz vele beszélgetni és kiderül, hogy buta, eltér a gondolkodásotok, idegesítõ, fárasztó.....egybõl kiábrándulsz belõle és ott fogod hagyni hiába egy istennõ.....na ez van a pasikkal is ha külsõre jó attól még fejben is meg belsõ értékekben is villantania kell nem elég egy bicepsz meg egy mellizom :) bár csak ilyen könnyû lenne már millió nõm lett volna :D
Nekem pl a picit ducibb, mackósabb pasik az ideálom, szóval ez rám egyáltalán nem igaz! 18L
Mert a "kigyúrt manusz" vette a fáradságot és évekig járt a konditerembe.Célokat tûzött ki, azokat el is érte, igényes, ad a megjelenésére.Egy férfi legyen izmos.

MSN-en ha valaki ki van jelentkezve, de látszik a képe, akkor rejtve kapcsolódik?

Legjobb válasz: Mert azok vagy nem tettek ki, vagy lecserélték közben.

Mert azok vagy nem tettek ki, vagy lecserélték közben.
Ha rakott ki képet, akkor mindenhogy látszódni fog.
A kérdező hozzászólása: A-a. Ha megnézem a többi ismerõsömnél, nem mindenkinek látszik.
ha nem hiszed el hogy csak rakott ki képet..akk írj neki és ha vissza ír akk rejtve van, ha nem akk meg ülyének néz
* hülyének
ha kijelentkezik totál, akkor eltûnik a kép elvileg aggoris ha rejtve van, akkor csak a szöveg marad kinn, ha van nála szöveg de piros bábunak kell ott lenni attól függ milyen msn sztem
bocsi elírtam "aKKoris" elõzõ voltam

Ha ideiglenesen ki van vonva a forgalomból az autóm, akkor hogy jelentkezik ez meg a forgalmi engedélyében?

Tegnap kivonattam ideiglenesen a forgalomból az autómat.Miután hazaértem, láttam hogy a forgalmiban nincs pecsét. Csak az a csekk van lepecsételve, hogy befizettem az 1800 Ft-ot.A biztosítóhoz a lepecsételt forgalmit kéne bevinnem. Létezik, hogy elfelejtették lepecsételni?

Legjobb válasz: Létezik, be kell íratni forgalmiba is hogy forgalomból kivonva ekkor és ekkor, pecsét. Nekem is ki van vonva.

Létezik, be kell íratni forgalmiba is hogy forgalomból kivonva ekkor és ekkor, pecsét. Nekem is ki van vonva.

Mit tegyek, ha folyamatosan "ki van a cerka"?

Nem tudom már, mikor volt igazán nyugodt napom mindenféle segédkellékek nélkül... Barátnőmmel szakítottam mert hazudott, újrakezdtük, bizalmatlan vagyok már másfél hónapja.... félévnél tartunk családi gondjaim nincsenek, pénzügyileg egész jól állok, megvan sok mindenem, de az emberekkel van mostanában gondom, sok nagyszájú ember, akiket egyszerűen sportból is kiütnék, mégse teszem, mert nyugodt maradok, kerülöm a gondot... De mégis feszült vagyok, dohányoznom kell, néha kicsit "másfüstű" cigi kell, hogy érezzem élek... Valaki tippeket adhatna, mert a sport, kondi se segít feszkót levezetni annyira... egy 15 éves agyban teljesen összekavarodott srác....

Legjobb válasz: Az embereket nem fogod tudni megváltoztatni, úgy kell elfogadnod õket ahogy vannak. Ezért nagyon nagy butaság a saját tested tönkretenni "másfüstû" cigivel. A barátnõddel kapcsolatban pedig, próbálj meg megbízni benne, ha nem akkora dologban hazudott. Mivel még csak 15 éves vagy, ki fogod nõni ezt az egészet. Viszont addig gondolkodj el azon, hogy a cigi mennyire káros az egészségedre, és majd ha már minden rendben lenne, akkor az egészségeddel lesz probléma. Sok sikert!

Az embereket nem fogod tudni megváltoztatni, úgy kell elfogadnod õket ahogy vannak. Ezért nagyon nagy butaság a saját tested tönkretenni "másfüstû" cigivel. A barátnõddel kapcsolatban pedig, próbálj meg megbízni benne, ha nem akkora dologban hazudott. Mivel még csak 15 éves vagy, ki fogod nõni ezt az egészet. Viszont addig gondolkodj el azon, hogy a cigi mennyire káros az egészségedre, és majd ha már minden rendben lenne, akkor az egészségeddel lesz probléma. Sok sikert!
Ja, mert a folyamatos dohanyzas direkt jot tesz, csak az alkalmankent fogyasztott marihuanaval art maganak... neha komolyan nem tudom eldonteni, tudatlanok, avagy alszentek az emberek?
környezet változás kellene neked. esetleg egy hosszabb távú nyaralás.

Az egyetemi felsőfokú szakképzés mennyire "középsuli-jellegű"? Ha mondjuk ki van helyezve egy középsuliba a képzés? .

Akik felsőfokú sz-re mennek, őket is egyetemistaként kezelik? Előadások vagy sima tanórák vannak? Egyéb tapasztalatok is érdekelnek. Köszi.

Legjobb válasz: Tanórák vannak, de nálunk lehetett hiányozni, ugyanúgy zh-k vannak 2 havonta,vizsga pedig félévente,majd szakdoga az utolsó év végén.Ajánlatosabb szakiskolában végezni az ff képzést, fõleg, hogy sokkal olcsóbb.

Tanórák vannak, de nálunk lehetett hiányozni, ugyanúgy zh-k vannak 2 havonta, vizsga pedig félévente, majd szakdoga az utolsó év végén.Ajánlatosabb szakiskolában végezni az ff képzést, fõleg, hogy sokkal olcsóbb.

Be nem teljesült szerelem után, én félig már "gyászolom", de számomra még igazán nincs lezárva dolog. Mit tegyek ha a közelemben van? Mutassam, ki, hogy szomorú vagyok, vagy mosolyogjak rá?

Ha ő rosszkedvű, nem tudok mosolyogni. Látom, hogy már elkerül, viszont 2 hete nem találkoztunk, és holnap fogunk. /Egy rendezvényen:/ Persze tudom, hogyha akart volna a 2 hét alatt tehetett volna valamit, nekem még is kell, hogy lássam és valójában megtapasztaljam, hogy vége. Szomorúan, hallgatagon járkál. Én pedig? Nagyon hullámzó a hangulatom. Még mindig szeretem, Sokszor mosolygok, nevetek !? Eltervezem, hogy csinosan öltözök majd fel, új, kibontott frizurával holnap. Miért tervezek ilyesmit? Ahogy telnek a napok egyre rosszabb a kedvem. Van értelme a terveknek? Hogyan jelenjek meg a társaságában. Nem csúnyithatom el magam, csak azért, hogy ne tünjek úgy, mint aki még mindig reménykedik? De ez az igazság. Szeretném újra látni a mosolyát. Miért vagyok ilyen?! És holnap? Tegyek úgy mintha nem is látnám? Köszönjek rá? Vagy legyek láthatatlan?

Legjobb válasz: Rendezvényen lesz pia? Itasd le, aztán megtudod mit akar. De nagy általánosságban mindig erõsnek, életvidámnak kell tûnni, mert a szomorú embereket nem igazán szereti senki. Ha téged az úgy boldogabbá tesz csípd ki magad, próbálj meg pozitív maradni, mosolyogj mint a bolondgomba, és akkor magától a helyére esik majd minden.

Rendezvényen lesz pia? Itasd le, aztán megtudod mit akar. De nagy általánosságban mindig erõsnek, életvidámnak kell tûnni, mert a szomorú embereket nem igazán szereti senki. Ha téged az úgy boldogabbá tesz csípd ki magad, próbálj meg pozitív maradni, mosolyogj mint a bolondgomba, és akkor magától a helyére esik majd minden.
Ki kell nekik csengetni, nem úszod meg, nincs köze a két dolognak egymáshoz.
Inkább az a kérdés, hogy akarod-e használni most az autót, vagy csak évfordulóra váltanál biztosítót? Ha csak biztosítót váltasz, akkor nem kell viszahelyeztetni, anélkül is megkötheted, de fizetni majd csak májustól kell.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kötelezõm megkötve, é s ki van vonva ideiglenesen az a kérdésem, hogy ha megkötöm újra a biztosítást, akár egy másik cégnél, akkor elég-e annyi, hogy beülök a kocsiba és megyek, vagy megint vissza kell mennem a 2700-as csekkért az okmányirodába?
Ha menni akarsz vele, akkor vissza kell helyeztetni forgalomba! Bele van írva a forgalmiba, hogy ki van vonva a forgalomból és azt elõbb érvénytelenítteni kell, mert a rendõr bevonja a forgalmidat ha elkap!

Lányok, mit gondoltok ha egy idegen srác megbámulja a melleteket ha az ki van rakva?

Nyáron elég sok cicit megnézek a buszon meg hasonló helyeken és érdekelne hogy ha esetleg észreveszi a lány h sokáig oda figyelek akkor vajon miként vélekedne rólam?:)

Legjobb válasz: "Jó ötlet volt ezt a felsõt felvenni? Jól ki lehetnek rakva a cicijeim, ha a srác ennyire megbámulja õket..."

"Jó ötlet volt ezt a felsõt felvenni? Jól ki lehetnek rakva a cicijeim, ha a srác ennyire megbámulja õket..."
Nyilván nem raknám ki õket, ha zavarna.
Sosem szoktam kirakni, de ha így is megbámulnak, engem az is zavar. Ha nem bírja valaki visszafogni magát legalább úgy csinálja hogy ne vegyék észre. 18/l
Hát, nekem is vannak dekoltált felsõim, de azért annyira nem mély, hogy ki legyen rakva és az én ruháim elegánsak, nem közönségesek, szóval zavaró, ha velem ilyen elõfordul. Viszont aki szánt szándékkal a mellei mutogatására vesz fel ilyesmit, az feltételezem örül neki.
Mégis mi másért venné fel? Esetleg nyáron, amikor dög meleg van, akkor azért, de ez sem valószínû.
Vegyél egy napszemcsit.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy "aki k*rvának megy, az ne csodálkozzon, ha [email protected]ák". Nyilván azért pakolja ki a melleit, hogy mindenki lássa. Akkor meg ne csodálkozzon rajta, ha megbámulják...
bár fiu vagyok de sztem ne gondoljanak semmit, õk rakták ki, viseljék következményeit, én meg örülök neki :) ) 21/f
Nem vagyunk bu zik, dik
Nekem csak egy két olyan felsõm van, de azok sem nagyon mélyen vannak kivágva, csak finoman. én kicsit furán érzem magam ha nézik a melleimet, de bunkónak csak akkor tartom õket ha nagyon sokáig nézi(hiszen végülis én raktam ki)...de azért ne nézd feltûnõen...
pont azéer rakják ki õket, hogy megnézzék. mi másért.
Nekem vannak kivágott felsõim és nem azért veszem fel õket hogy a pasik bámuljanak hanem hogy ha nyáron túl meleg van ne haljak meg.
vagy pedig azért vesz fel olyan mert nyár van és meleg van nagyon
nézze csak, azért van neki a szeme :) de ha feltûnõen bámul, bunkónak tartanám.
A kérdező hozzászólása: egyébként a napszemcsi jó ötlet de szerintem nem baj ha a csaj látja hogy oda nézelõdsz, van benne valami izgalmas. de a hosszabb idõtartamú bámulásokhoz érdemes felrakni:D
A kérdező hozzászólása: Szóval amikor egy lány ilyen pólót vesz fel akkor gondol arra hogy a mellét biza meg fogják nézni és ezzel nincs baja?:)
Ha nem akarná, hogy utána forduljanak az utcán, vagy a melleit nézzék, akkor nem rakja ki õket... Néha a pasik milyen naívakXD Persze, van aki nem veszi észre, mennyire kipakolta az anyagot, de az, amint meglátja, hogy hosszabban nézik a melleit, akkor valamit tesz ellene. Felhúzza a cipzárt pl, ha olyan póló van rajta. De akinek ez volt a célja, nem tesz semmit ellene

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!