Találatok a következő kifejezésre: Ha a ki (13592 db)

Milyen változásokat eredményezett volna, ha a Kim Ir Szen vezette Észak-Korea legyőzi déli szomszédját és egyesíti a két államot?

Legjobb válasz: Szerintem Kína északkal lenne. Amúgy az egész félszigeten való nyomoruságot eredméynezet volna. És nem lenne k-pop, amiért kár lenne :)

Szerintem Kína északkal lenne. Amúgy az egész félszigeten való nyomoruságot eredméynezet volna. És nem lenne k-pop, amiért kár lenne :)
Nagyon , rossz következményei lettek volna.A déliek nem hagyták volna. Dél-Koreának az USA szövetségese. Egybõl kapnának egy atomot kommunista seggükbe.
Annyi változást, hogy másfél millió ember helyett 5 millió halt volna meg az éhezés és az egészségügyi ellátás hiánya miatt és több menekülni próbáló 'dezertõrt' lõttek volna hátba.
Erõsödne az Ázsiai kommunizmus. amúgy szerintetek engedné Kína, hogy a szomszédjában atomozzanak ?!
Utolsó hozzászóló: bizony a kpopért nagyon nagy kár lenne :O

Mit jelent ha a ki szemelted megfogja a kezed játék közben? Jelent neki eggyáltalán valamit?

Legjobb válasz: aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...

aztmi honnan tudjuk kislány? valószínûleg szeret vagy barátkozni akar veled de kérdezd meg tõle ne légy gyáva ha a fiúú nem mer lépni akkor a lánynak kell vagy nem lesz belõle semmi...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kislány!
Akkor nagylány, jajj de megsértették a tini lelkedet. :D

Milyen videó vágót javasolnál a széles vászon eltávolítására, ha a ki írt filmet 16:9 -es tévén teljes terjedelemben szeretném látni?

Legjobb válasz: Ha számítógéppel játszod le,akkor csak a megfelelõ lejátszó kell és az úgy nagyítja fel,hogy kitöltse a képernyõt.

Ha számítógéppel játszod le, akkor csak a megfelelõ lejátszó kell és az úgy nagyítja fel, hogy kitöltse a képernyõt.


Az mit jelent ha a csaj azt mondta úgy nézek ki mint taylor lautner?

Legjobb válasz: Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD

Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD
az a csávó az amelyik ugy nézki mint egy harmadik stádiumos aids-es Bad Spencer imitátor? Akkor semmi jot!
Hogy meleg vagy.
ásd el magad
Szerintem azt jelenti h k*rva jól nézel ki :D
amúgy aki az indiános képet rakta, arra ne halgass, az Alkonyatban nézett úgy ki a film kedvéért
Nehogy már a lányoknak az ilyen alakok jöjjenek be. :D
Azt, hogy csúnya vagy. :S Nah jó, viccet félre téve, szerintem veheted nyugodtan bóknak. :D Nekem mindenesetre nem jön be az a... valami; fiúnak nem csúfolnám. :D
http://3.bp.blogspot.com/-BUXC2Wzb7wc/TfczavGx7KI/AAAAAAAAAt.. nézd nem olyan rossz a helyzet . :) ) én lányként azt mondom, hogy akkor jól nlzhetsz ki . ;) a tested biztos jó legalábbis ;)
00:15 a lehetõ legelõnyösebb képet sikerült belinkelned a srácról.. 00:42-é már jobb :DD mindenesetre szerintem jól nézhetsz ki, ha azt mondta a csaj h hasonlítasz rá ;)
hogy búza vagy vagy ha szereti akkor azt hogyjól
azt, hogy finomfalatka vagy :P mutathatnál képet!:D
azt hogy arcplasztikára van szükséged.
Egyszerû, kérdezd meg tõle h "és õ szerinted jó pasi?" Mert van amelyik lánynak bejön , de nem mindenkinek:) De nagyrészt odavannak érte, szóval egy nagynagy bóknak is elkönyvelheted.
Azt jelenti h k* rva jó pasinak tart :D
küldj egy képet és megmondom úgy nézel e ki!
Lányként azt jelenti, hogy hasonlítasz rá. És egyébként kva jól nézel ki, ha tényleg. :)
Szerintem azt jelenti mikor azt mondják SP-nek béke feje van és erre a válasz az, hogy nem SP-nek van béka feje hanem minden békának SP feje van. Nekem ezt..
azt, hogy egy homokos farkas vagy
azt jelenti hogy kukija van
elõzõknek igazuk van, tényleg melegnek néz.
A kérdező hozzászólása: nah [email protected] :/
Talán hogy hasonlitasz rá.
A kérdező hozzászólása: mármint h vmi csaj írna h az ennyire szar? bocs nem vágom a témát
azt, hogy úgy nézel ki, mint taylor lautner! :D de mivel õ jópasi, igen, jól :D
A kérdező hozzászólása: ezt ugye vmi csak írta
A kérdező hozzászólása: ez inkább vmi [email protected] cigány-indián sztem dehát én nem vok csaj
kezdõ b*zi vagy a gõzfürdõben. azt jelenti
Azt, hogy helyes vagy :)

Mit jelenthet az, ha az Instagram programban azt írják a képeim alá hogy kik me, kik please, stb. Tehát minek a rövidítése a kik?

Legjobb válasz: kik az egy alkalmazás.le tudod tölteni app storeból(ha iphoneos vagy.androidon is lehet) és akkor tudtok beszélgetni.ha le akarod tölteni egyszerûen írd be h kik és ennyi.meg kell adnod a számodat,email címet és egy nevet.képet is rakhatsz és kééész is tudsz beszélni azokkal akiknek van ilyen kik.nekem is van:)

kik az egy alkalmazás.le tudod tölteni app storeból(ha iphoneos vagy.androidon is lehet) és akkor tudtok beszélgetni.ha le akarod tölteni egyszerûen írd be h kik és ennyi.meg kell adnod a számodat, email címet és egy nevet.képet is rakhatsz és kééész is tudsz beszélni azokkal akiknek van ilyen kik.nekem is van:)

Hogyan jönnétek ki havi 180ezerből (2 kisgyerekkel), ha a rezsi 70ezer?

Legjobb válasz: Én 120-ból jövök ki 19 és 10 éves gyerekkel,családi házban lakunk,rezsi+hitel és iskolázás. Nehezen de ki jövök.

Én 120-ból jövök ki 19 és 10 éves gyerekkel, családi házban lakunk, rezsi+hitel és iskolázás. Nehezen de ki jövök.
110 ezer ft-ot csak be tudsz osztani kajára meg tisztálkodószerekre. 50bõl simán megvan 1 havi kajátok ha jól vásárolsz. ja, és javaslom, hogy tegyél félre 10et minden hónapban a váratlan kiadásokra. mi 100ból kijövünk ketten rezsivel kajával együtt, saját lakásban hitel nélkül.
Én azt csinálnám, hogy hó elején összeszedném, mi az, amit feltétlen muszáj megvenni, kifizetni. Azokat megvenném, ill. elkülöníteném rá a pénzt. Aztán csak kaját vennék és amennyit tudok, félretennék. Hó elején egy 10est, és ha marad, akkor azt is. Mondjuk most is így csinálom :)
Te hogyan jönnél ki havi 76 ezerbõl, egyedül egy gyerekkel, a rezsi lakáshitellel együtt több mint 50ezer? Ennyi erõvel, az emberek 80%-a írhatna ide ilyen kérdést. Hogy válaszoljak a kérdésedre: Vígan! Elnézést kérek, de a kérdés enyhén kiverte nálam a biztosítékot.
Erre csak az tud(na) válaszolni, aki pontosan követi a havi kiadásait. Szerinted a népesség (v. olvasók) hány %-a teszi ezt meg? Máshogy kérdezem. Te mire, mennyit költöttél az elmúlt 3 hónapban? Csak érdekelne... Na én ideírom neked az eddigi márciusi kiadásaimat: - kaja 6600 - rezsi 6472 - szórakozás 4000 - háztartás 4192 - egészségügy 20800 - testápolás 21700 Gondolom ez semmit nem segített.. :)
A kérdező hozzászólása: A kérdés arról szólt, hogy a maradékból mire mennyit költenél? Nem magamat sajnáltatom. Csak mások véleménye érdekel. Akik tudnak a kérdésemre válaszolni!
Ha maradna a rezsi után 110.000.-em, akkor nagyon örülnék. Négyünkre a kaja 30-40.000.- Ft havonta. Takarításhoz nem használok eceten kívül semmilyen vegyszert. Tisztálkodáshoz sem márkás dolgokat veszek. Azok sem jobbak, mint az olcsóbb termékek, vagy a szappan. Az iskolai kiadások (néha kevesebb, néha több, )átlagosan 5.000.- Ft, ruházkodás évszakváltáskor több, de akkor sem veszek drága, márkás cuccokat. Ennyi pénzbõl, mint ami írsz havonta legalább 20-30.000.- Ft-ot félretennék.
A kérdező hozzászólása: Nálunk kajára megy el sok pénz, de ezen nem is szeretnék spórolni. Meg pelenkára, tápszerre, és orvosra, gyógyszerekre sajnos. Ruhára nem nagyon költök, azt kapjuk.
Szia!Mi 70000 Ft-ból élünk hárman, hitellel +1 gyönyörû 3 éves kislánnyal!Szerinted neki ez így jó?te nem is tudod mi az hogy kevés pénzbõl /180.000 Ft az itt csak ÁLOM!!!!!!/

Showder Klub. Ki nézi ki nem? Vélemények? Ha nézed ki a kedvenced? Mindig nézed? Voltál már forgatáson? .

én mindig nézem amikor tudoom.vannak benne oltári fazonok. xDD

Legjobb válasz: néha belenéztem. egy hordó fos.

néha belenéztem. egy hordó fos.
Azt hiszem a második évadtól kezdtem nézni, de azóta bepótoltam az elsõt is.Én nagyon szeretem, de mintha a tv-ben egyre rövidebb lenne, a poénok felét kivágják meg ilyenek.A "régi bandából" szinte mindenkit szeretek(Kiss, KAP, Benk, Hadházi, Kõhalmi, Beliczai, Bödõcs, Dombi, Csenki, Szupkay, Somogyi, Felméri), az újakból Rekop és Hajdú. Felvételen még nem voltam, viszont élõben láttam már párat (Kiss, Kõhalmi, Hadházi, KAP, Dombi, Hajdú) hát élõben valami haláli jó, konkrétan levegõt nem kaptam egy-kettõn úgy röhögtem, meg fájt a hasam a röhögéstõl, iszonyat más, mint a tv-ben.
nem rossz de a viccek 60%-a egy nagy gyökér semmi, mongyuk emberfüggõ. kedvenc: Kiss Edem, Kovács A. P, HAdházi, Aranyosi, Mogács most 1 szar volt de jó szokott lenni, LEGESLEGJOBB: TRABARNA

Lányok! Ha a párotok bennetek megy el, nektek mikor folyik ki? Van hogy pár órára rá?

És ha nem indiszkrét: a pasitoknak sok, vagy kevés a spermája?

Legjobb válasz: nekem is kifolyik rögtön de mindig szokott késõbb is jönni ki. pár órára rá. nekem még nem volt gáz belõle:D mndig itthon jött ki ×D

egy pisilés közben belõlem is mindig kijön... akkor érdekesebb ha mondjuk kocsiban vagy félreesõ helyen szex, és elkezd kicsordogálni
nekem is kifolyik rögtön de mindig szokott késõbb is jönni ki. pár órára rá. nekem még nem volt gáz belõle:D mndig itthon jött ki ×D
én aztszoktam h kifolyatás után ráülök egy pisilés erejéig a wc-re, közben ellazítom a hüvelyem, és akkor kifolyik a maradék is.
Dolgozz rá elõtte, kétszer háromszor, utána nem lesz annyi már abba biztos lehetsz, sõt még a szex is tovább fog tartani. :D
mindenkinek kifolyik egybõl. én feltérdelek és egy zsepibe folyatom. átlagos mennyiségû, se sok se kevés.
a csajomnak egyböl kifolyik mert a hüvelyizmával kitornázza
A kérdező hozzászólása: Hát jah, mivel sosem csináljuk megszokott helyen :D. Köszi a tanácsokat! :) /am. mindegy hányszor csináljuk, szinte miníg annyi...:) /
A kérdező hozzászólása: De jó neked :) , szerintem csak a pasim olyan "hikomat", hogy vagy két deci anyaggal rendelkezik, szinte mindíg :D
A kérdező hozzászólása: Nekem nem folyik ki egybõl. Persze folyik miután megvolt a szex, de aztán rá 4-5 órára folyik ki rendesen, mikor jobbra balra mozgok. Az utcán gázos csak, ha éppen akkor folyik ki :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajna ez rajtam nem segít :D
A kérdező hozzászólása: mindíg :)

Olvastam itt, hogy ha a köldökcsonk leesett utána ki kell törölni vattával ami összegyűl benne. Barnás valami van beszáradva. Ez most baj? Várjunk még vele vagy feltétlenül töröljük ki?

Nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy ? majd kitöröli (már négy napja nem töröltük ki és ? sem jött) és nem nyúltunk hozzá.

Legjobb válasz: Szia.Szaliciles alkohol kell hozzá és töröld ki óvatosan.

Szia.Szaliciles alkohol kell hozzá és töröld ki óvatosan.

Mi van akkor ha a pszichológusnál mosdóba kell menned? Kienged? És ha neki? Kimegy? Vagy se õ se te nem mehet ki a terápia alatt, mert az szabálytalan?

Legjobb válasz: Nyugodtan kéretõzz ki, ha menni kell, nem szadista, hogy bepisiltessen :) Egyébként egy órát ki lehet bírni, õ is a páciensek között megy ki, ha kell neki, nem pedig az ülések közben.

Nyugodtan kéretõzz ki, ha menni kell, nem szadista, hogy bepisiltessen :) Egyébként egy órát ki lehet bírni, õ is a páciensek között megy ki, ha kell neki, nem pedig az ülések közben.
Szerinted a buszvezetõ mit csinál ha ki kell mennie? Vagy a taxis? Vagy a tanár?
Gondolom õ kimegy a terápia elõtt, neked is ezt kellene tenned.
Ugyan már, emberek vagyunk! Te is ki mehetsz és õ is, ha úgy hozza a helyzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!