Találatok a következő kifejezésre: Ha a kezdetekben nem (71 db)

Ha a gyermeked nem kezdett el beszélni 2 éves koráig, és elküldtek vele szakemberhez, mit állapított meg, és hogy kezdett el beszélni a pici?

Legjobb válasz: Kétéves gyereket csak tulaggódó, abnormális anyucik visznek orvoshoz, hátha ott majd kiszedik a szájából a szót....

Kétéves gyereket csak tulaggódó, abnormális anyucik visznek orvoshoz, hátha ott majd kiszedik a szájából a szót....
az enyém a 2. szülinapja utáni nap kezdett beszélni. elõtte magamtól hívtam fel a beszédjavító intézetet, de 2, 5 éves kor alatt rá se néznek. nevelési tanácsadó még csak nem is válaszolt. az az igazság, lehet, hogy ezt nem jól tettem, de én megbeszéltem a kislányommal, nem ijesztgetve, hanem tök nyugodt hangon, hogy most már meg kell szólaljon, mert különben el fognak küldeni bennünket egy nénihez, aki olyan gyerekekkel foglalkozik, akik nem beszélnek, és oda kell majd járnunk rendszeresen.
ha 2 éves korig nem beszél, azzal még nem küldenek orvoshoz, mert az nem abnormális.
MIndkét lányom 2, 5 évesen kezdett el beszélni, 3 éves korukra egyáltalán nem voltak elmaradva kortársaiktól. Nem értem miért kell ezt túlaggódni?
2 éves gyerekkel normális védõnõ, gyerekorvos nem küld szakemberhez. Vagy titeket ki küldött (ha egyáltalán errõl van szó?) Nincs elkésve, feltéve ha a hallásával minden rendben. Ha ebben kételyeid lennének, akkor érdemes egy hallásvizsgálatot csináltatni. Más, ha netán a mozgásfejlõdésében is lemaradás van, akkor tényleg érdemes gyógypedagógussal megnézetni a gyereket. (logopédus anyuka)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
nemtom vajon az normális-e, aki így arctalanul visszakézbõl abnormális jelzõvel lát el számára tök ismeretlen embereket
nem tudom segit e, de a fiam sem beszel (2 eves, 3 hos), a doktorneni (akiben nagyon bizok, es nagyon tisztelek), azt mondta, hogy 1. a fiuk kesobb kezdenek beszelni 2. kifejezi magat (kb 20 szavas a szókincse+ egész történeteket siman elmutogat, nem is nehez megerteni) 3. nyitott a kulvilagra, tehat nincs gond akkor lenne gond, ha nem fejezne ki magat, magaba fordulna, ilyesmi en is varom, hogy beszeljen, de nem eroltetem.

Ha a háziorvoshoz nem jutok be a betegségem kezdeti napján, csak másnap akkor a munkahely felé hogy igazolom az egy napot?

Lakótelepi háziorvos, millióan a váróban. Idõpontrendszer mûködik, anélkül kb felesleges odamenni mert úgyse jut az ember be.

Legjobb válasz: A háziorvos visszamenõleg 5 nappal írhat ki betegállományba,úgyhogy semmi gond nincs vele.

A háziorvos visszamenõleg 5 nappal írhat ki betegállományba, úgyhogy semmi gond nincs vele.
A kérdező hozzászólása: ez 100% hogy így van? csak azért kérdem, mert épp ilyen szituban voltam már, amikor megmûtötték a szememet lézerrel, elmentem a háziorvoshoz a mûtét másnapján, és közölte: a mai nappal (=megjelenés napja) vesz fel, egy nappal se korábban. miközben ott volt a kezemben a szemklinika hivatalos papírja hogy tegnap mûtöttek. de akkor se vett fel arra a napra. így az a nap a mhelyemen elúszott: fizetés nélküli szabadnap. A háziorvos visszamenõleg 5 nappal írhat ki betegállományba
Igen, 100% Körzeti nõvér vagyok.
De itt rá is tudsz keresni: [link]

7 hetes kislányom hörghurutos, az este nagyon megijedtem, mert nem kapott az orrán levegőt és borzasztóan köhögni kezdett. Sikerült leszívni az orrát, de milesz, ha a szívás nem segít? Mivel lehet még segíteni az orrlégzést?

Legjobb válasz: Szia, írd már le légyszi, hogy mennyi ideig tartott a gyógyulásotok, annyira sajnálom a kislányom, hogy így szenved, az orrfolyása megindult a sterimártól és akkor is kapott szépen levegõt?

A kérdező hozzászólása: Szia, írd már le légyszi, hogy mennyi ideig tartott a gyógyulásotok, annyira sajnálom a kislányom, hogy így szenved, az orrfolyása megindult a sterimártól és akkor is kapott szépen levegõt?
elõzõ vagyok igen a sterimár szépen kioldja a sok váladékot és szépen kitudod neki szívni mi ugy csináltuk h hagytuk az orrában 3-4 perce és utána orrszivoztuk ki
mi is elkaptuk 7 hetesen, sterimár oldatot fújj az orrába, és homeopátiás bogyókat kaptunk de az a baj h már nem emlékszem a nevére
Nekem azt mondták a kórházban, hogy szívás helyett venni kell sóoldatos orrspray-t, és abból belefújni a kupakba, és azt belecseppenteni az orrába. Ott is ezt használták, így. Csak belefújni nem szabad. szintén 7 hetes kislány anyukája
A teljes gyógyulás ugy 1- másfél hét volt azóta már 5 hósak vagyunk
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat!!


Sims 2 A kezdetek és a Sims 2 Alapjáték ugyan az? Ha nem akkor milyen kiegészítő A kezdetek?

Legjobb válasz: Nem ugyanaz.A Kezdetek-ben csak Simeket lehet csinálni,míg az alapjátékban többfajta Simet,Házat tervezhetsz,életet élhetnek a Simek.

Nem ugyanaz.A Kezdetek-ben csak Simeket lehet csinálni, míg az alapjátékban többfajta Simet, Házat tervezhetsz, életet élhetnek a Simek.

Mit tegyek ha a díszállat kereskedésben nem segítőkészek, 1-2 halamon elváltozást vettem észre az uszonyain mintha rothadna sera baktopur directtel kezdttem meg a kezelést! Ha kezdeti stádiumban van a betegség ugye hat?

Legjobb válasz: ha a kezdetiben akkor igen. Jobban járnál ha elkülönítenéd õket a többitõl. És egy komplett vízcserét is csinálnál a további fertõzés elkerülése véget. Olvass utána, mert nagyon sok jo dolgot irnak ám a halas oldalakon. Remélem rendbe lesz minden. Nekem mikor dara korosak lettek a halaim és be mentem az állatkereskedésbe hogy most mi van, akkor néztek rám hogy miröl beszélek és amugy is mi van. Király nem?

ha a kezdetiben akkor igen. Jobban járnál ha elkülönítenéd õket a többitõl. És egy komplett vízcserét is csinálnál a további fertõzés elkerülése véget. Olvass utána, mert nagyon sok jo dolgot irnak ám a halas oldalakon. Remélem rendbe lesz minden. Nekem mikor dara korosak lettek a halaim és be mentem az állatkereskedésbe hogy most mi van, akkor néztek rám hogy miröl beszélek és amugy is mi van. Király nem?
Ezt a betegséget baktériumok okozzák, egészséges halakat nem fertõz meg mert nekik elegendõ erejük van az ellenálláshoz. A betegség olyan halaknál jön elõ amik stresszben szenvednek mert... szállítás közben megsérültek vagy túltelített az akvárium. A rossz higiéniai körülmények is elõsegítik a fertõzés kialakulását. Cserélj sûrûbben vizet hetente 25-30%-ot. Ha szerinted nem azzal van a gond h rossza víz, akkor valamilyen parazita támadta meg a halad és ennek folyamán alakult ki az uszonyrothadás.Cserélj vizet az aksiba nem muszáj az egészet, de a felét legalább és és kezeld sera baktopurral amit már helyesen el is kezdtél.Pár hét alatt meg fog gyógyulni a halacskád. Kitartás
Mit tegyél, ha a kereskedõ nem segítõkész ? Menj másik állatkereskedésbe! Csak olyan helyen vásárolj, ahol többé-kevésbé bizonyos lehetsz benne, hogy szakértõ, és állatokat szeretõ emeberek dolgoznak. Ha a kereskedõ valóban jó szakember, akkor segíteni fog, tanácsot ad. Mi mindíg ugyanahhoz a két kereskedõhöz járunk, az egyik útba esik, a másik pedig tök messze van, de megéri, hidd el. Bevásárló központokban soha nem vegyél semmit. Kicsi kereskedéseket keress.

Az nem baj, ha a kúszás kimarad, ha mászni mászik, ugye? Lehet ebből később gond? 7 és fél hónaposan kezdett mászni.

A kúszás teljesen kimaradt, gyakorlatilag egy alkalommal kb. 1 métert tett meg kúszva, többet nem láttuk.

Legjobb válasz: nem gond szeritnem

nem gond szeritnem
Én is úgy tudom, hogy nem gond csak másszon, az sokkal-sokkal fontosabb az agyi keresztcsatornák fejlõdése miatt!
Az en fiam sem kuszott. Felult, aztan felallt...aztan vagy 2 hetig maszott es aztan elindult. 9 honaposan totyogott...azota is szalad.
Dehogy baj. A testvérem nem kúszott és nem is mászott és most programtervezõ matematikus.
Az én kisfiam pár napig tolatott és 7 és fé hónaposan elkezdett elõre mászni. Azóta is mászik, még nem próbálgat felállni. Szerintem nem gond, a mászás sokkal bonyolultabb mozgás, és az a lényeg, hogy azt csinálja.
A fiam sem kúszott, sajátos módon haladt elõre. A kezeit kinyomta, a lába maradt nyújtva és így kotort elõre :D
Én nem.
max 1 hétig elmegy ha nem bizik mert modjuk átverte a volt barátja de minél tobb idot vagytok egyutt annál jobban megismer és akkor már lehetne bizni bizalom az alapja mindennek :) 23/F
Az attól függ, hogy mi okból nem bízik. Például van egy lány, akinek jelenleg csak szeretnék udvarolni. Tudok arról, hogy mennyire megalázta és megbántotta az elõzõ párja, így igencsak türelmes vagyok és lassan, nagyon lassan tudunk csak közeledni egymáshoz. Hiába tudja, hogy más ember vagyok mint az elõzõ, attól még a rossz emlékeket nem tudja kiverni a fejébõl egyik pillanatról a másikra. Szóval a lényeg: ilyen esetben simán meg lehet érteni. Ha nincs rá efféle oka a lánynak, akkor nem biztos, hogy meg tudnám érteni, bár bevallom ilyen még nem fordult elõ, mert ez a mostani az elsõ lány, aki még bizalmatlan velem szemben.
Azért ne hangoztasd elõtte állandóan, hogy "nem bízom benned". Érthetõ, ha nem mondod el az összes magánügyedet az elsõ héten. Jó lenne konkrétan tudni, hogy milyen téren nem bízol benne, mert ez így elég sok mindent takar. Azt az egyet ne felejtsd el, hogy a bizalom kölcsönös dolog. Ha nem bízol benne, ne várd el te se, hogy õ bízzon benned. Így akár el is veszítheted ezzel a távolságtartásoddal. 24/F
én megértem és át is érzem, amennyiben elmondja és megmagyarázza, hogy miért! ha csak tartja a távolságot akkor automatikusan azt gondolom, hogy nem tetszem neki.

Van egy ismerősöm aki 26 éves csak most kezdett nemi életet élni, de olyan problémája van, hogy ha szeretkezesre lerül a sor áll neki, de ha már beteszi lelankad. Ez betegség? Tudtok adni tanácsot?

Legjobb válasz: szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség,ha egyébként van merevedése,néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.

szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség, ha egyébként van merevedése, néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.
Lehet, fél attól, hogy gyakorlatlanságából eredõen korai magömlése lesz. Ilyenkor vagy tényleg az lesz vagy annyira bestresszel, hogy semmi sem megy. Ha a partnere tud a tapasztalatlanságáról, akkor szerintem vegye át kicsit az irányítást és elégítse ki az ismerõsödet elõször, hogy le tudjon nyugodni. Aztán lehet cserélni, de a koituszt hagyjátok, elõbb legyen csak petting.
Szokatlan neki. Nem tudja még, hogyha a gerely már benn van a cuccban még jobb neki. Gyakoroljon, menni fog. Egyszer eltalálja a ritmust, aztán akkor...
[OFF] Ez biztos ide valo: Fogyókúrák > Egyéb kérdések ? (Tigi)
Jézusom miért lenne meleg? :D Normálisan válaszoljatok már :D ! a probléma nagyon nagy valósznüséggel pszichés eredetû. Ha amugy feláll neki és reggelente van merevedése akkor elváltozásrol nem lehet beszélni, a probléma nem szövettani. Lelki teher esetén forul elõ az iylen, izgulás, aggódás, bizonytani akarás állhat a dolog mögött. Nem kell vele orvoshoz forulni, egyszerûen csak nyugodjon meg a barátod, iylen elõfordul, semmiképp nem kudarcként kell megélni, mindenkivel van ilyen (kivétel nélkül szerintem). Ha szexel akkor csak arra gondoljon ne másra mert akkor tuti nem áll fel a dákó. A sex az érzelmekrõl szól, ha még nem "mestere" a dolognak a haverod akkor, kcisit koncentrálni kell. Barátnõje sokat segithet megértéssel, esetleg egyéb izgatási modszerekkel. Par alaklom és sikeres lesz az aktus utána az önbizalom mindent megold, csak nem szabad letörni. Sok sikert a barátodnak.
Lehet, hogy meleg, csak nem ismeri fel, vagy nem meri bevallani önmagának sem
Remélem nem is ismer ilyen melegséget fel magán, mert ne ne jaj ne, egyébként ÚTÁLOM A B...kat!!! http://www.youtube.com/watch?v=QXV84A39omw
A kérdező hozzászólása: bocsi, tudom nem ide tartozo tema, de ide sikerult mivel hogy Uj vagyok itt!
A kérdező hozzászólása: bocsi ez az utolso válasz fontos volt számomra, De valamit fêlre nyomtam.... Neharagudj!!!!!! Szerintem sem meleg a srác, csak nagyon érzékeny...
Ha az én párom járna így, akkor én raknám be és fognám, és folyamatosan disznóságokat suttognék a fülébe. Ez pszichés eredetû és együtt kell megoldani a nõvel.

Pár napja zsibbadni kezdett a hátam bal oldalon. Estére már fáj is. Legjobb, ha fekszek. Reggel nem érzem, ha felkelek, tehát a pihenés jó rá. Van ötlete valakinek, hogy mi lehet ez?

Van egy majdnem 11 kilós és 10 hónapos fiam, akit elég sokat emelgetek. Nem tudom, lehet-e köze hozzá. Kedden megyek csak orvoshoz, de nagyon aggódom, hogy mi lehet ennek az oka.

Hol és hogyan ismerkedhetnék olyan lányokkal, akiknél nem tabu téma a szexualitás és már az ismerkedés kezdetén nem zavarná őket, ha felhoznám témaként?

Az sem gond, ha sz?z a lány, csak nyitott legyen és ne pr?d. Nem [email protected] gondolok, félreértés ne essék, csak olyan normális lánya, aki nyitott az ilyen irányú beszélgetésekre és nem ítélne el azért vagy szakítaná meg velem a kapcsolatot, mert a fiú szeret beszéélgetni a szex témáról.

Legjobb válasz: ezek a lányok nem hinném, egy közös halmazba lennének terelve próba szerencse, mint annyi más egy kapcsolatban

ezek a lányok nem hinném, egy közös halmazba lennének terelve próba szerencse, mint annyi más egy kapcsolatban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!