Találatok a következő kifejezésre: Ha a kezd (2715 db)

Csak eszrevetted volna ha spermas a kicsi kacsod nem?Ne haragudj de ez tenyleg eleg hulye kerdes.
hokigyuri kézenfogva megtermékenyített a tudtán kívül. gratulálok a gyerekhez!
TI VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SÉTÁLTATOK?!?!
Õrület! Ilyen kérdést!
1. miért lenne spermás a keze? 2. szerinted a spermák ennyi ideig életképesen ficánkolnak szabad levegõn a tenyereden és utána maguktól felmásznak a méhedig? 3. miért nem mosol kezet, ha hazaérsz? 4. ez egy kamu kérdés? amúgy válaszolva: természetesen nem (facepalm)
Retkes kézzel nyúlsz fel akkor max hüvelygombád lehet.
OMG! Mindig moss kezet fõleg, ha magadhoz nyúlsz, jobb esetben a gyerek se g*cis kézzel fogdosta a kezedet, de akkor se lehetnél terhes, mert a spermák nem élik túl az "utat". Max valami baktérium kerül rád.
Igen lehetséges
"Lehet hülye kérdés, ..." Nem lehet, hanem biztosan az.
Hány éves vagy ?XDD
Ezt a marhaságot! Lefüstöl az agyam!

Ha a keze, orra meleg, az arcocskája és a tarkója viszont hideg akkor fázik vagy sem?

Ha azt nézem, hogy nekem a hálóingben a pokróc alatt melegem van, akkor neki hosszú ujjú bodyban és vékony kantáros rugiban még inkább melege kellene, hogy legyen nem? Kitakartam, de a helyzet úgyis változatlan volt. Most akkor nem értem. :S :)

Legjobb válasz: Az orr, a kéz, a fül, láb sok hajszáleret tartalmaz. Amikor melegünk van, meleg a fülünk és az orrunk, mert próbálunk hõt leadni a hajszálereken keresztül. Ha fázol, elsõnek a lábad, kezed, füled, orrod lesz hideg, mert a tested úgy védekezik a hideg ellen, hogy elsõnek a számára kevésbé fontos testrészekbe juttat kevesebb vért, így védi és tartja melegebben a fontosabb belsõ szerveket.

Az orr, a kéz, a fül, láb sok hajszáleret tartalmaz. Amikor melegünk van, meleg a fülünk és az orrunk, mert próbálunk hõt leadni a hajszálereken keresztül. Ha fázol, elsõnek a lábad, kezed, füled, orrod lesz hideg, mert a tested úgy védekezik a hideg ellen, hogy elsõnek a számára kevésbé fontos testrészekbe juttat kevesebb vért, így védi és tartja melegebben a fontosabb belsõ szerveket.
Nekem a kórházban is, és itthon a doki is azt mondta, hogy a tarkóját és hasát nézzem! A kéz, láb azért nem mérvadó, mert lehet hideg kezû is a baba. Én pl. ilyen vagyok, a fiam is ilyen. De a tarkója meleg! Bár ha nagyon fázik, szerintem sírna!
Sokan elkönyvelik magukat hidegkezûnek, pedig az elégtelen vérkeringés okozza csupán.

Ha a kezemet leborotválom akkor csak vastagabb lesz. A gyanta az jobb?

És ha jobb akkor 2-3naponta kell használni?

Legjobb válasz: Azért kéz nélkül elég nehéz lesz élni, inkább csak a szõrt borotváld le, a kezedet hagyd meg:))) Amúgy én borotválom a karomról, bár nem erõs, de engem zavar és nem lett erõsebb. Kb. 2 hetente szoktam leszedni, de egy hónap után sem feltûnõ.

Azért kéz nélkül elég nehéz lesz élni, inkább csak a szõrt borotváld le, a kezedet hagyd meg:) )) Amúgy én borotválom a karomról, bár nem erõs, de engem zavar és nem lett erõsebb. Kb. 2 hetente szoktam leszedni, de egy hónap után sem feltûnõ.
Nem úgy értem, hogy te vagy az egyetlen, akinek nem bök, hanem saját magadnak nem olyan nagy cucc az érzés. Ugyan már, ki a fene mondja meg, hogy hé Klári bszod szúr a karodon a szõr!
A kérdező hozzászólása: nemfélek tõle :) már használtam a lábamon csak a kezemen még nem
Figyelj vannak már szõrtelenítõ krémek is ha félsz a gyanta okozta fájdalomtól, de a borotvától csak erõsõdni fog.
A kérdező hozzászólása: :D igen 16 vagyok és nem barnamedve :) amúgy köszi a válaszokat
Oké, akkor kamu és hazudtam. Most boldog vagy? Én meg egy ufó vagyok, hogy nem bök. Oké, az én karomon pihe van, nem egy drófkefe, feltételeztem, hogy nõ (vagy tinilány) kért tanácsot, nem egy barnamedve.
Egyetértek, van olyan szerencsés, akinek nem erõsödik a borotvától, de a többségnek igen. Használj inkább epilátort, vagy gyantáztasd, így fokozatosan ritkulni fog. Mindegy mivel kened, ha olyan a szõröd, akkor is szúrni fog!
Az kamu, hogy nem bök. Max neked nem bök. Nekem is mondta egyik barátnõm, hogy nem is szúr. Hát nem a bajt, hozzányúltam pfuj! volt. Akármilyen finom szõre van az embernek, az szúr, mikor borotválás után nõ kifele. Erõsödni nem fog, de hidegrázós, ha bök. És képzeld el milyen egy pasinak, ha hozzáér. Nyilván nem mondja, de hát na. Számít egy puha nõi karra, erre kap egy alkarnyi borostát. Inkább próbáld ki az epilátort, vagy a gyantát, azután tényleg nem szúr, mert újra kezdõdik a szõr növekedése, nem az elvágott vastagabb és durva rész bukkan ki. Ráadásul tovább tart és csak az elsõ egy-két alkalom fáj.
Szappanozd vagy tusfürõzd be zuhanyzás közben és a szõrnövekedéssel ellentétes irányba húzd le. Nekem 2 hete volt borotválva, de egyáltalán nem bök. Utána tegyél rá testápolót. Hány éves vagy? Azért túl korán ne kezd borotválni.
A kérdező hozzászólása: ja értem csak azért mert mikor én leborotváltam akkor eléggé bökött meg minden...
A kérdező hozzászólása: :) ez igaz de akkoris kellemetlen
mossa meg a kezét, sztem az a legegyszerûbb, jó alaposan, és akkor minden ok.
egyetertek az elso valaszoloval...kezmosas vagy vaalami olyanal megtorolni a kezet ami leszedi rolla minden esetre vigyazzatok velesohasem lehet tudni mi torteni inkabb kenyesztesd te ot s o teged ugy h ne nyuljon hozza sajat magahoz ez 100%os biztonsag mert ighy nincs hogy a kezere keruljon a dolog;):P

Vettem egy inox hűtőszekrényt és bizonyos szögből nézve úgy tűnik, mintha horpadt lenne, de ha a kezem végigsimítom, akkor sima, valóban horpadt, vagy mi ez?

Legjobb válasz: Ha a kezeddel nem érzed, akkor nem. Valószínûleg csak a felületi érdesség más ott, és másképp veri vissza a fényt.

Ha a kezeddel nem érzed, akkor nem. Valószínûleg csak a felületi érdesség más ott, és másképp veri vissza a fényt.
És nem is vagyunk távolba látók.

Ha a kéz-kezem, akkor a szív miért nem szivem? Ha a küszköd a "küzd" szóból ered, miért nem küzköd? Ha kész-késztet, akkor hír miért nem hírdet?

Legjobb válasz: Az efféle eltéréseknek nyelv- és szótörténeti okai vannak. A küszköd szóban már elhomályosult az eredet.

Az efféle eltéréseknek nyelv- és szótörténeti okai vannak. A küszköd szóban már elhomályosult az eredet.
Bár kéz-kezem és szén-szenem, de nem kén-kenem. Itt már te is isnkább azt mondod, hogy van otthon egy kis kénem. Amúgy a nyelv nem mindig a logikát követi, tehát valami nem azért helyes nyelvtanilag, mert beillik a trendbe...
A kérdező hozzászólása: A kén azért nem "kenem", mert annak más értelme van - szerintem. De a szivem-nek nincs.
egy külföldi kérdezte valamelyik nap, hogy ha eszünk, akkor miért nem iszünk? hát fogalmam sincs
A szív azért nem szivem, mert az én szívemrõl van szó, tehát a szívem ezért hosszú í, egyébként a szív szó minden esetben hosszú í-vel írandó.

Mit kockáztatok, ha a kezemen levő sínt nem cseréltetem le körkörös gipszre?

1 hete eltörött a kézfejemben egy csont és azóta van sínben a bal karom. De már le is vettem a sínt (természetesen nem véglegesen), és ha óvatos mozdulatokat teszek a kezemmel, akkor nem fáj, persze az ujjaimat még nem tudom használni. Pár nap múlva kéne mennem dokihoz, hogy lecseréljék körkörös gipszre, és ezek után nagyon nem szeretném azt a gipszet. Az orvosok nem szeretik, ha belebeszélnek a dolgaikba, nem hiszem, hogy ha elmondom neki a problémámat, akkor azt mondaná, hogy akkor maradjon rajta a sín... sztem kérdés nélkül begipszelné. Szóval tud még valamit az a végleges gipsz, ami miatt mégis le kéne cserélnem a sínt? kösz

Legjobb válasz: Szia. Te nem sint nem szeretnéd lecserélni gipszre, hanem a semmit. (Hiszen a sint csak akkor használod, ha van kedved, amit a gipsznél már bajosan tudnál megoldani.)Volt ilyen ismerõsöm, ugyanezt csinálta, (nézd már milyen jól lehet mozgatni-mondta)aztán a csont elmozdult, az orvos meg jól leszidta, és sokkal késõbb gyógyult meg. De a te kezed, és életed, nyugodtan tedd tönkre.

Szia. Te nem sint nem szeretnéd lecserélni gipszre, hanem a semmit. (Hiszen a sint csak akkor használod, ha van kedved, amit a gipsznél már bajosan tudnál megoldani.)Volt ilyen ismerõsöm, ugyanezt csinálta, (nézd már milyen jól lehet mozgatni-mondta)aztán a csont elmozdult, az orvos meg jól leszidta, és sokkal késõbb gyógyult meg. De a te kezed, és életed, nyugodtan tedd tönkre.

Fekvőtámaszozom és azt hallottam h ha a kezeim távol vannak egymástól a mellizmom erősödik ha közel vannak a kezeim egymáshoz akkor a tricepsz erősödik ez igaz? Meg ha csinálom akkor nem erősödik mind 2?

Legjobb válasz: Így igaz, mindkét kivitelnél dolgozik a mell és a tricepsz is, de szélesebben inkább a mell veszi át a terhelés nagy részét, szûken pedig a tricepsz.

Így igaz, mindkét kivitelnél dolgozik a mell és a tricepsz is, de szélesebben inkább a mell veszi át a terhelés nagy részét, szûken pedig a tricepsz.
Sajnos nem vagyok szakértõ a témában, de figyelmedbe ajánlom ezt a videót. Ne tévesszen meg a címe, nem mindegyik fekvõtámasz kezdõ szintû, de szerintem jó inspiráció, mert ötleteket adhat az edzésed variálásához és bemutatja a tökéletes technikát is. https://www.youtube.com/watch?v=y8uYxk9N5s0&feature=my_liked..
Ha a fekvõtámaszt tricepszre szeretnéd, akkor kipróbálhatod azt is, hogy nem csak hogy szûkebbre veszed, hanem a könyököd a tested mellett marad.

Fiúk/férfiak orális kényeztetés közben jó, ha a kéz is használatban van vagy inkább anélkül jobb?

ha igen,miért jobb?Nem elég bő nyállal,játszadozva,ritmikusan(lassabban gyorsabban),mélyen,szívogatva néha kielégülni Melyik a jobb,ha szájba vagy nem szájba élveztek?

Legjobb válasz: nem is kérdés hogy a szájbaélvezést milliószor jobban szeretjük... és járjon közbe a kéz fõleg ha van neki helye mozogni a száddal 1huzamba :) az a legjobb

nem is kérdés hogy a szájbaélvezést milliószor jobban szeretjük... és járjon közbe a kéz fõleg ha van neki helye mozogni a száddal 1huzamba :) az a legjobb
Sokkal jobb, ha a kezed is használod kozben. Úgy nagyobb feluleten van izgatva, logikus, h úgy jobban esik. Egyértelmuen jobb ha szájba van élvezve. 21/F
Kéz használva, szájba élvezve, végeredmény lenyelve = 100%.
kéz nélkül jobb, imádok szájba élvezni meg néha arcra is.
A lényeg szerintem a témában, hogy CSAJ kezdeményezze!! Ha így van, sokkal nagyobb az élmény. Nem a srácnak kell rábeszélni/kérni, mert akkor nem az igazi. A kézzel besegítés azért jobb, mert nem elég erõs az ajkad, hogy hosszan szorítsa a célszerszámot. Persze csak ha a srác szereti erõsen. 35F
Dugd a füledbe. Írd meg a tapasztalataidat is.

Ha a kezemre ment valamennyi sperma és én raktam fel a gumit a barátomnak és most nagyon félek ettől lehetek terhes?

Legjobb válasz: Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.

Gondolom legalább megtörölted a kezed. Szerintem nincs sok esély rá.
A kérdező hozzászólása: Nem nem töröltem meg a kezem épp ez a probléma.
Esemény utáni hanem szeretnél babót. Elõváladék is tartalmazhat spermát.
Az ilyen tanácsoktól lassan kezdek falra mászni. Mindig ezzel az esemény utánival jöttök. Hát csak nyugodtan nyomjuk tele a fiatalok szervezetét hormonokkal. Én csak azt tudom mondani, hogy 99, 9%, hogy nem lettél terhes. Én az elmúlt 5 évben megszakításos módszerrel voltam együtt a férjemmel, és mégsem lettem terhes. Vannak akik nagyon könnyen teherbe tudnak esni, de azért a többségnél ez nem olyan könnyû. Kitartás és nyugi NINCS BABA.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat annyira meg voltam ilyedve:( De köszönöm mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!