Találatok a következő kifejezésre: Ha a kevesebb mint az (75 db)

Normális, ha a párom mindig azt érezteti velem, hogy én kevesebb vagyok?

Mindig felvág azzal amiben ő jó, de amit én csinálok, azt szerinte ő sokkal könnyebben meg tudja, pedig azt se tudja, miről van szó. Ez normális??? 23L 24F

Legjobb válasz: Idióta a párod.

Idióta a párod.
Ezt nem dominanciának hívják hanem egoizmusnak és parasztságnak.
Ez a "nagy dominancia" amire elvileg beindultok. Vagy hosszú távon már nem is olyan f*sza dolog, mi?
nem egészen, de miért nem beszéled ezt meg vele?
A kérdező hozzászólása: Össze is veszünk mindig. Szomorú.
Sok nõ van akinek pont hogy a bunkó/"paraszt" férfiak tetszenek, veled akkor pont házszámot tévesztett...... attól meg még lehet hogy jószívû..... csak valahogy ott van benne a rossz is erõsen.....
"Én is már úgy vagyok, hogy a nõ bármit is csinálhat akkor is kevesebb mint a férfi." Kíváncsi lennék, hogy az ilyen [email protected]úak mit tesznek/tettek le az asztalra... :) A kérdésre: Nem normális, hagyd ott ezt a bunkót! :/
Miért nem ez a híres dominancia amirõl mindig itt áradoztok? A domináns fél megmutatja, hogy õ az erõsebb, így õ a vezetõ a domináns az alfahím meg ilyenek. Bezzeg ha valaki nem ilyen akkor záporoznának a "pipogya" "b*zi!" "nyápic" "teszetosza" jellegû beszólások. Mert aki nem "hûdekemény" hencegõ sz*r, hanem egy átlag-jólelkû-békés természetû valaki az csak ez lehet. Forrás - lásd bizonyos kérdések alatti öszecsapások.
Xeno. Tudom, hogy te a férfit meg a dominánst is csak így leírva ismered, meg hogy rád egyik sem igaz, de hidd el, nem ezt jelenti.
Nem-e? Hát akkor mégis mit? Felsõbbrendûség-tudatot? Beképzeltséget? Rátarti viselkedést? Büszkeséget a nagy semmire?
Xenophilius ! 1. Nem mindenki szeretne domináns férfit. Én pl. egyenrangú kapcsolatot szeretnék. 2. Amit a kérdezõ párja csinál, az nem dominancia, hanem nevetséges, pökhendi bunkóskodás.
Ezt én is inkább megalázásnak hívnám, mint dominanciának. Lehet kevés az önbizalma, ezért muszáj, hogy mindig felhívja a figyelmet arra, milyen jó mindenben.
Normális nõ abszolút nem indul be erre, de figyelj. Ha tényleg nem jó, dobd ki, találsz mást. Olyat, aki értékel.
A kérdező hozzászólása: Ki az a buta liba, aki beindul erre?????
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, igazából jószívû.
A kérdező hozzászólása: 5Sose indultam be erre, engem átvertek.
A kérdező hozzászólása: MINDEN FÉRFI EKKORA SUTTYÓ?
A kérdező hozzászólása: 2 Akkor te is egy féreg vagy.
A kérdező hozzászólása: Mert nem tudom. Szerinte ez nem így van.
Alapjába véve mindenki egyenrangú, csak a hülyék gondolják másképp vagy akiket erre programoztak az ez exei. Én is már úgy vagyok, hogy a nõ bármit is csinálhat akkor is kevesebb mint a férfi.
A kérdező hozzászólása: Xeno, te is valami szûz fiú vagy, aki nem talált csajt is itt nyavalyog?

Az a problémám hogy a kevesebb mint egy hónapja vásárolt notebookom (Acer Aspire 5742G) ha nagyobb terhelésnek teszem ki és csak az adapterről megy akkor kikapcsol, ha az akkumulátor is bennevan akkor átvált akksis üzemmódra. Mi lehet a probléma?

A bekapcsoló gomb és a visszajelz? ledek villogni kezdenek. Mi lehet a probléma? Tápegység kontakthiba? Esetleg az alaplapon a tölt? részénél van hiba? (de akkor töltenie sem kéne sztem) Ilyenkor mi a teend?? Szervíz? Vagy van vmi más megoldás is?

Legjobb válasz: ha kevesebb mint 1 hónapos akkor van rá garancia megoldás beviszed megkérdezed ha szar akkor megcsinálják

ha kevesebb mint 1 hónapos akkor van rá garancia megoldás beviszed megkérdezed ha szar akkor megcsinálják
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy Csehországban van a szervízközpontjuk, és úgy mûködik ez az egész hogy én felhívom õket telefonon hogy mi a probléma, õk kiküldenek egy futárt ami elviszi a szervízbe, és ha kész akkor vissza is hozza, ha garanciális probléma akkor ingyen. ha nem az akkor 7ezer forint a szállítás és az átnézés... és ha esetleg nem hardveres a probléma akkor nem akarok 7ezret fizetni... szval aki tudja hogy mi a probléma akkor írjon legyen szíves :)
Már többször elmondtam, hogy Acer laptopot nem szabad venni. Máskor, ha veszel akkor DELL laptopot vegyél.
Nekem is ez a problémám. Ha sikerült megoldani, hogyan?
6. 5. 7. 8. 5x x x+2 x-10 5x+x+x+2+x-10=194 asszem így jó^^ 14/L
A kérdező hozzászólása: amúgy hatodikos vagyok..
A kérdező hozzászólása: negyed gyereket még nem láttam..o.O
Elõször én is, azért is írtam ki úgy a számolást, de aztán kiszámoltam, és nem egész számú gyerek jött ki, és újraértelmeztem az egészet.
ahham én máshogy értelmeztem:D
A megoldást író vagyok. Így írja:"A 7. esek száma 12-vel több, a 8. osoké 10-zel kevesebb mint az 5. eseké." Tehát a 7.esek 12vel többen vannak, mint az 5.esek!
szövegértési problem :D De mindegy, nekem így is azt jelenti h az kettõ és nem 12 :D
ezt nem értem:/
na ez nem sikerült><
x+5x+x+2+x-10=194 /öv 8x-8=194 /+8 8x=202/:8 x=25, 25 mi volt ebben a nehéz?O.o gyakorold:D
X+5X+(X+12)+(X-10)=194 Egyszerûen összevonod, mivel nem szorzásos, így a zárójelek simán felbonthatók. Hanyadikba jársz? (az elõbbi hozzászólásomban volt egy elírás az elsõ zárójelben) X+5X+X+12+X-10=194 8X+2=194 8X=192 X=24 Tehát 24 ötödikes van, 144 hatodikos, 36 hetedikes, 14 nyolcadikos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, eddig sikerült eljutnom..csak nem tudom hogy kell kiszámolni..
5. osztály: X 6. osztály: 5*X 7. osztály: X+2 8. osztály: X-10 X+5X+(X+2)+(X-10)=194 Remélem innen megy az X kiszámolása :)
A 4. hozzászólásban szépen levezettem, h mibõl mennyien vannak, és ott nincs negyed gyerek. Csak a legelején még elértelmeztem a szöveget. Tehát a 4. a jó megoldás!
Erre kétféle nõt ismerek.
A féltékenység és a bizalmatlanság oka pedig az önbizalomhiány. Persze senki sem szeretné, hogy megcsalják, de erre nem az a megoldás, hogy szinte bezárjuk a párunkat. A kérdésedre a válazom: nem lépnék ki a kapcsolatból, mert ilyen sráccal össze sem jönnék. Ezek a tulajdonságok már kibuknak simán ismerkedéskor is.
A kérdező hozzászólása: Engem már csaltak meg, dobtak is, de utólag belegondolva sosem magamban kerestem a hibát, hanem mindig a másikban. Most, hogy rájöttem a hibáimra, hogy mit és hol rontottam el, már máshogy látom a világot, ettõl függetlenül még így is azt gondolom, hogy néha kell az a "rövid póráz", ezt ti Nõk igénylitek hiába mondjátok az ellenkezõjét.
Én nem igénylem a rövid pórázt :D Kedves kérdezõ! 7éve vagyok házas 30éves vagyok a férjem megbízik bennem én is benne, feltétel nélkül. Aki féltékeny az magával nincs rendben, vagy irigy a másik szabadságára. A rövid póráz csak arra "jó", hogy felnyissa a másik fél szemét hogy a másik birtokolni akarja.
A kérdező hozzászólása: Én beleestem ebbe a birtoklási "hibába", viszont nem tudom sehogyan sem átérezni a problémát. Soha nem éreztette velem senki, hogy annyira szeretne birtokolni, hogy nem enged semekkora teret. Akárhogy próbálom elképzelni, milyen érzések mehetnek ilyenkor a birtokolandó emberben, egyszerûen nem megy, lehet ez a probléma.
Van egy jó barátnõm, akinek az elõzõ fickója nagyon féltékeny volt. Rövid pórázon akarta tartani, de ezzel a barátnõmet változtatta meg. Nem mehetett sehova, barátnõivel el bulizni, mindig érte ment a munkahelyére, 10perc késés, már sok volt. A barátnõm órákat-napokat sírt, hogy mit ronthatott el? Miért nem bízik benne az az ember, akit szeret? Nagy nehezen elhagyta, mert nem jutottak dûlõre. Azóta ha már jelét látja ennek a "birtoklási vágynak", azonnal kilép a kapcsolatból.
Valószínûleg azért nem érzed át, hogy milyen, amikor valaki birtokolni akar, mert pl. még sosem mondták neked, hogy nem mehetsz ide vagy oda, vagy eleve nem jársz nagyon ki és elvárnád a lánytól is, hogy otthon csücsüljön veled.
A kérdező hozzászólása: Igen, a legutolsó kapcsolatom szintén ezért ért véget. Az ex-barátnõm elõttem lévõ kapcsolata több évig tartott, mivel fiatal korában elég közvetlen és szenvedélyes szemelyiség volt vonzotta a férfiakat rendesen. Ezt a párja soha nem nézte jó szemmel, bizalmatlanná vált már a kapcsoaltuk legelején, és a barátnõmnek ezt el kellett viselnie. Mellettem majdnem ugynezt tapasztalata ezért dobott.
Ha az elhalmozás azt jelenti, hogy ágyba kapom reggel a kávét, együtt járunk koncertekre, kiállításokra és soksoksoksoksoksoksoksoksoksoksok ölelést kapok akkor nekem ez így meg is felel.
Kilépnék mindkettõnk érdekében. Az én jellemem mellé nem való gyenge/önbizalomhiányos ember (a féltékeny, szeretethiányos az sajnos ilyen) ismerem magam amint vérszagot érzek nekitámadnék (nem bírom a hiszit meg az ok nélküli féltékenykedést, az számomra csak rinya) 2 hét alatt kicsinálnám lelkileg teljesen. Arról nem is beszélve hogy nekem kell a szabadság senkitõl nem tûröm a rövid pórázt. A mostani párom bízik bennem és én is benne, nincs féltékenykedés megértjük egymást és nem próbálja meg ajándékokkal meg meglepetésekkel megvásárolni a szerelmem (ami szánalmas is egyébként). 2 csaja is megcsalta elõttem mégis képes a normális párkapcsolatra és ezt én többre értékelem mint bármilyen ajándékot.
Ja és + bizalmatlanság is, ami egy kapcsolat alapja kellene legyen.
A kérdező hozzászólása: És miért baj az, ha az ember nem szeretné, hogy megcsalják? :) Értem én, hogy önzés, ez még jogos is, de ebben az elkurvult, felgyorsult szenvedéllyel teli világban ne csodálkozzon egy nõ sem, ha a férfiak többsége jóval féltékenyebbek és bizalmatlanok.
*párosítva
A kérdező hozzászólása: ???
Nem, de tájékoztatnám hogy nekem férfi kell, nem macska.
Attól függ. Elég nagy szeretéhségem van, úgyhogy ha az a valaki akit várnék, akkor felõlem. Végre valaki nem félvárról venne csak az életbe. (azért elmehetek a városba sétálni meg vásárolni meg ilyenek egyedül, vagy a barátnõimmel - nincs sok - ha akarok, ugye?)
Én az a típus vagyok, akit ez az elején, mikor még nem volt komoly a kapcsolat olyan szempontból, hogy nem szoktunk még össze, nem mélyültek el az érzések, nem fogadtam még a másikat teljesen a bizalmamba, esetleg még bizonytalan voltam, nagyon elriasztott. Tehát egy kapcsolatba nagyon bele sem kezdtem, ha láttam, hogy ilyen típusú a srác. Mivel érzelmileg én is késõbb nyílok meg, nem zúdítom rá magam azonnal a másikra, nekem is ez volt az igényem.
Elhalmozna mindennel, hogy szeressétek. Kivéve szabadsággal és önállósággal. Aha. Biztos van ilyen nõ.
Nem. Ha erre lenne szükségem, akkor pont ezt szeretném benne. De ha magamból indulok ki és ilyen fiúval találkoznék, akkor inkább megbeszélném vele, hogy hagyjon nagyobb teret, ha nem képes rá, vagy meg sem próbálja akkor elgondolkoznék azon, hogy kilépjek
Kérdezõ Mit értesz a kevesebb tér hagyáson?
Azonnal kilépnék.Gyûlölöm ha "rövid pórázon" akar valaki tartani.Meg nekem nem kéne egy ilyen "szeretet qurva", aki ennyire kiny.lja a s.ggem. 21/n
Ezt nem szeretetéhségnek nevezném, hanem önzésnek. (kevesebb teret engedne, hogy szinte biztos legyen benne, hogy nem csalja meg a lány és nem azért halmozná el mindennel, hogy azzal a lánynak boldogságot okozzon, hanem azért, hogy szeresse) Hatalmas önzés birtoklási vÁggyal párosítve.
Én igen, mert ki nem állhatom, ha rámtelepszenek, megfojtanak, korlátozzák az egyéniségemet. Én egy ilyentõl jobban menekülnék mint a baltás gyilkostól...

Ha vállalok 2. babát úgy hogy közben nem megyek vissza dolgozni akkor kevesebb lesz a gyedem mint az első babómnál?

Ha igen akkor mennyivel vagy hogy számolható ez ki?Úgy gondoltam hogy kiveszem a szabimat ami a gyed ,ill. gyes alatt jár utána pedig szülésig táppénzen lennék.Így elvileg megint állományba kerülnék.Ez így elég?Vagy a 2. babára már mindenképp kevesebbet kapok?

Legjobb válasz: Nem! Ugyan azt a pénzt kapod, mint az elsõvel, mert a korábbi béred lesz az alap itt is. A tgyás, gyed stb, nem képeznek járulékalapot!

Nem! Ugyan azt a pénzt kapod, mint az elsõvel, mert a korábbi béred lesz az alap itt is. A tgyás, gyed stb, nem képeznek járulékalapot!
Attól függ, hogy kevesebb lesz-e, hogy az igénylést megelõzõen milyen ellátásban részesülsz, és attól is függhet, hogy mennyi volt a szerzõdés szerinti béred. Ha 6 hónapot meghaladóan táppénzt, gyedet, tgyást kapsz, akkor a szerzõdéses béred lesz a tgyás alapod, és a kedvezményszabály értelmében ugyanez lesz a gyed alap is. Ha viszont 6 hónapnál hosszabb ideig voltál az igénylést megelõzõ évben gyesen, akkor a tgyásalap ugyanaz lesz, azonban a gyednek az alapja csak a minimálbér lesz. Ha kiveszed a szabikat, akkor annyiban módosulnak a fent leírtak, hogy a tgyás alapja nem a szerzõdés szerinti, hanem a tényleges béred lesz. (vagyis a fizetésed, amit a szabi alatt kapsz) Viszont a tgyás se így se úgy nem lehet több, mint 130200 bruttóban. Másik eset, amikor lehet kevesebb a gyed - ha a szerzõdés szerinti béred kevesebb, mint a valós jövedelmed volt az elsõ baba elõtt. (pl. az elsõ baba elõtt kerestél 100 ezret, plusz kaptál teljesítményarányos jutalmat mondjuk havonta 30 ezret - akkor az elsõ babára az ellátások alapja 130 ezer volt, de a másodikra csak 100 ezer lesz, hiszen ha nem dolgozol, értelemszerûen nem kapsz teljesítményarányos jutalmat)
A kérdező hozzászólása: akarom írni, tesztoszteron szint
Szerintem nem, mert a Hcg-t a méhlepény termeli és ennek szintjét ez határozza meg.
nekem doki mondta, hogy a tüszõk termelik a tesztoszteront, és ha magas a tüszõ nem tud megérni tõle rendesen. neked mennyi?

Ha a tesztre kevesebb mint az előírt (10mp) ideig megy a vizelet, akkor is valós eredmény jön ki?

2 hete késik és ma reggel teszteltem de - lett! De így utána gondolkodva szerintem kevesebb mint 10mp volt.

Legjobb válasz: Ha a teszt ablakban is megjelenik a csík, akkor pontos volt a teszt...

Ha a teszt ablakban is megjelenik a csík, akkor pontos volt a teszt...
Ha a control ablakban jelenik meg, akkor volt pontos:)
Az elsõ válaszoló vagyok: igen, a control ablakra gondoltam, csak nem azt sikerült leírnom. Bocs! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen ott volt csík, csak a másikban nem... Akkor jó volt a teszt? De akkor mitõl késhet 2hetet?

Kedves Lányok! Miért hiszitek azt, hogy ha Nektek később kezd nőni a cicitek és kicsi, vagy ha később kezdtek menstruálni, mint a többi lány az osztályban, akkor Ti már kevesebbet értek, mint Õk?

Ez egyéni dolog! Egy olyan lány, akinek kicsi a melle, vagy kés?bb jön meg a menstruációja, ugyanolyan értékes ember, mint bárki más!!!! Semmivel sem kevésbé jó!!!

Legjobb válasz: Én a másik véglet voltam. 9 évesen már volt egy kis cicim, 11 évesen menstruáltam. Az osztálytársaimnak még mind kislányos alakjuk volt, amikor már melltartót hordtam. Állandóan csúfoltak miatta! Volt egy lány, aki egy alkalmat sem hagyott ki, hogy a tesiöltözõben rám ne csodálkozzon, hogy nekem már akkora. (negyedik általánosban). Arról nem is beszélve, hogy nem fürödhettem a táborban, mert pont akkor volt meg, stb. Szóval én irigyeltem a késõbb érõ lányokat, akik egyáltalán nem tûntek úgy, mintha kevesebbnek éreznék magukat.

Én a másik véglet voltam. 9 évesen már volt egy kis cicim, 11 évesen menstruáltam. Az osztálytársaimnak még mind kislányos alakjuk volt, amikor már melltartót hordtam. Állandóan csúfoltak miatta! Volt egy lány, aki egy alkalmat sem hagyott ki, hogy a tesiöltözõben rám ne csodálkozzon, hogy nekem már akkora. (negyedik általánosban). Arról nem is beszélve, hogy nem fürödhettem a táborban, mert pont akkor volt meg, stb. Szóval én irigyeltem a késõbb érõ lányokat, akik egyáltalán nem tûntek úgy, mintha kevesebbnek éreznék magukat.
Hát igen én egy 14 éves lány anyukája vagyok, a kérdés aktuális, a lányom nemrég kezdett menstruálni, 3 lány az osztályból akinek nem jött meg õ is köztük volt.Ez a dolog változott, de rájött hogy nem egy kellemes dolog Kicsi a melle(nincs is szinte)melltartó nélkül nem megy az utcára.Irigyli most meg azokat akinek van melle, hiába mondom hogy majd neki is lesz.
amikor én kb. 14 voltam több lány sutyorázta, hogy nekik megjött meg már betétet kell venni. Nekem semmi. Tisztára vártam hogy én is lehessek már nagylány! 16 évesen jött meg elõször, épp rokonlátogatáson voltunk, anyukám nagy manõverrel kiszaladt a boltba. Azóta eltelt jópár év, és bár jó a ciklusom, nincsenek extra görcseim, de élveztem pl, a terhességem alatti menstruáció mentes idõszakot. Ezt csak példa. Nem kell siettetni semmit. minél késõbb jön meg, annál jobb. A mellnövekedésrõl meg annyit, hogy volt egy osztálytársam , még 8-ra se nõtt meg a melle, mutogattak is rá többen, hogy két kis pattanása van. 4 év múlva, amikor összefutottam vele, hát akkor már nem kis pattanásai voltak....
sajnos nem minden fiu olyan, mint te:( sot manapsag alig vannak ilyenek az az egyetlen szerencsejuk azoknak a lanyoknak akiknek kicsi a melluk es/vagy nem jott meg meg, hogy kitomhetik a melluket, vagy akar megmuttethetik, es, hogy a fiuk ugyse tudjak, hogy ennek a lanynak meg nem jott meg... ne jarjunk vele:) am meg nekem is kicsi a mellem es meg nem jott meg pedig mindjart 14 leszek. sztem mar csak en vagyok az osztalybol, de ezt meg ense tudom...
Egyet értek a 15:10-es válaszolóval.Ha az ember nem egy olyan személyiség, akit inkább nem bántanak meg, akkor cikizik. Nálam ez nem volt ilyen vészes, csak úgy szépen halkan éreztették, hogy nekik van, nekem meg nincs. Volt, hogy nem is olyan halkan. És ha az embert nem is zavarná, hogy kicsi a melle, vagy késõbb jön meg, akkor majd elérik, hogy zavarja... Szóval ezért
Én nem tudtam hogy ez így megy. Eszembe sem jutott ezen aggódni sõt õszintén egyáltalán nem tudtam kinek mikor jött meg és õk sem hogy nekem mikor. Más mellét sem nagyon bámultam hogy kinek nagyobb... Pedig kicsi a cicim de inkább mint hogy fájjon a hátam vagy lógjon... Én teljesen természetesen kezelek ilyen dolgokat nem is értem hogy lehet másként.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15:10-es Válaszoló! Nagyon sajnálom, hogy így viselkednek Veled! Miért nem lehet azt megérteni, hogy egy lány attól nem lesz kevésbé jó, hogy kicsi a melle és késõbb kezd menstruálni. A mell is felnõtt korig nõhet és ha kicsi marad felnõtt korára egy lány melle, az sem baj! Bár sajnos vannak olyan fiúk, akik a mell méret alapján ítélik meg a lányokat. De ha egy fiú ez alapján ítél, akkor nem érdemel meg Téged!!! Keress olyan fiút, aki úgy fogad el, ahogy vagy!!!
mert akinek kicsi a melle, gúnyolják a suliban (engem) és nem volt még barátom, aki ne csalt volna meg és a bnõim, akiknek nagyobb a melle, sajnálattal, de mosolyognak rajtam és csak annyi van bennük, hogy de jó, hogy nem az én bõrömben vannak nos ezért.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ Válaszoló! Én fiú vagyok, és pont az a kérdésem lényege, hogy egy olyan lány, akinek kicsi a cicije, vagy késõbb kezd menstruálni, a többi lánynál, miért esik kétségbe, miért hiszi azt, hogy Õ nem ér annyit, mint a többi lány! Egy kis mellû lány, aki ráadásul késõbb kezd menstruálni, ugyan olyan értékes, mint a többi!!! Semmivel sem kevésbé Jó!!!! Nem azon múlik hogy valaki milyen ember, hogy mikor jön meg a menstruációja, vagy mekkora a melle!
Ez nagyon keedves Tõled Kedves Kérdezõ kedves fiu lehetsz. Hány éves vagy?

Ha kikapcsolom a telefont minden este és csak reggel be akkor kevesebbet fogyaszt az aksiból?

Ha kikapcsolom a telefont minden este és csak reggel be akkor kevesebbet fogyaszt az aksiból?

Legjobb válasz: Persze, hogy kevesebbet fogyaszt. De a legtöbb telefonon az ébresztõ azért megy, szóval nem hülyeség kikapcsolni éjszakára.

Persze, hogy kevesebbet fogyaszt. De a legtöbb telefonon az ébresztõ azért megy, szóval nem hülyeség kikapcsolni éjszakára.
A kérdező hozzászólása: hát nem tom este tele volt energiával mind az 5 csik reggel kapcsolom be nulla volt...
A belsõ helyiségek nem szellõznének rendesen a por pedig akkor sem lenne sokkal kevesebb.
Két nap múlva minden szomszédod oda engedné a lakásából kiáradó összes elhasznált levegõt és illatot, aztán azt engednéd be a sajátodba. Õ pedig a sajátjába azt, amit te engedtél ki.
A kérdező hozzászólása: Na, de a lépcsõfordulókon is ki lehet nyitni az ablakot. Miután kiszellõzött a lépcsõház, bezárnám az ablakot, majd miután leülepedett a lépcsõházban a kintrõl beáromlott por, kinyitnám a lakásajtót. Ez így milyen?
Ahol lakom, fõleg télen csinálják ezt a szomszédok, és bizony a mellékhelyiségbõl kijövõ illat dominál elsõsorban, vagy jobb esetben az ott kifújt légfrissítõ. Hiába lehet a lépcsõházat szellõztetni, arra már nem veszik a fáradságot, hogy onnét is kiengedjék az illatokat. Valami borzalmas egyveleg lesz belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!