Találatok a következő kifejezésre: Ha a kevés lenne az (33 db)

Ha a Babámnak kevés lenne az anyatej, akkor aludna szopi után?

Legjobb válasz: vagy igen vagy nem.de lehet,hogy nem sokáig:(

vagy igen vagy nem.de lehet, hogy nem sokáig:(
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert nagyon apadóban vana tejcsim, és a mérleg szerint kevés jut a 4 hetes Babámnak, de szopi utám mégis bealszik 1-2 órára.
Ne hagyd, hogy elapadjon a tejcsid, igyál Lactoherb teat, gyogyszertérban lehet kapni, az tuti segit és egyél rendesen.(Nem kellene a picit még tápszerezni, túl kicsi ahhoz föleg ha volt-van tejcsid...) 1.válaszoló
laktoherbet ne igyál, ha nem akarod, h fájjon a hasa (bocsánat, az elõzõ válaszolótól) én az urtica urensre szavazok, nekem is úgy bedurrantak tõle a melleim, h jön a tejci rendesen, néha még fejni is tudok. Jaaa, és eddig a kisbabám talált el a pisijével, mostanában én vezetek, mert a cicim spriccol, és eltalálja sokszor szegénykém arcát :) Na viccen kívûl, téynleg ez segít, ha nem akarsz szedni semmit, akkor ügyelj nagyon a folyadékbeviteledre, többet igyál, egyélmint eddig. Pl jó sok levest, üdítõt(vizet, 100százalékos gyümilevet..stb) Sok boldogságot!
Én is laktoherb teát ittam, és nem fájt tõle a babám pocakja. Meg rengeteg tejem lett az alkoholmentes sörtõl. De szerintem se hagyd elapadni, fejjél sokat.
Én ittam a laktoherbet szedtem az urtikát, nekem egyik sem vált be! Szoptattam és fejtem, végkimerülésig. Így sikerült 7hónapos koráig kihúzni, de végig elég kevés volt a tejem. 4hónaposan már tápszerezni is kellett a szopik mellé. Szerintem csak kitartás, lesz ott még egy kicsi tej annak a tökmagnak, de ha nem alakul a súlya rendesen az orvos úgyis pótlást fog javasolni.
Mennyi idõs a baba? Mibõl gondolod, hogy fogy a tejcsi? Ezek fontos körülmények :) Önmagában a teák, bogyók nem segítenek, csak ha gyakoribb szopival társulnak, eszel-iszol eleget, és pihensz is!
A kérdező hozzászólása: 2 hónaposak vagyunk, és 6270 grammot mértek tanácsadáson 3 napja. A védõnõ kiszámolta, hogy kb 900-950 gramm tejcsit kellene egy nap (24 óra) alatt szopiznia összesen, de a Picúrkám csak 600-700 grammot eszik. Volt ezelõtt, hogy 180-grammot tudott szopizni egy mellbõl, most meg 70-90-et is alig kettõbõl és nem lakik jól. Persze szinte óránként eszik nappal. (Éjszaka viszont elalszik este 10-kor, és reggel 5-kor ébred.)
Ha a babád kiegyensúlyozott, pisi, kaki elég, nem kell méregetni. Emiatt apad el a tej, mert sokan iylenkor hozzátáplálnak.

Mit tennél ha egy nap arra ébrednél, hogy a Reptoidok megszállták a bolygót és láthatóan nagyon kevés lenne az esélyünk?

Harcolnál? Elbújnál? Esetleg megadnád magadat?

Legjobb válasz: Megszállnánk az õ bolygójukat.

Megszállnánk az õ bolygójukat.
Megdöbbennék, hogy házilag sikerült elõállítani LSD-t. Ráadásul a tudtom nélkül.
felhivnám 404et, hogy gyorsan jöjjön át mert áll a farkam
önként mennék el a diliházba
Azonnal jelentkeznék náluk önkéntes katonai szolgálatra.
2116 Tudod egyáltalán, hogy hol van?
Az Ellenállás soha nem adja fel!
Elmennék az orvoshoz és megmondanám neki hogy: Nem tudom hogyan de drog került a szervezetembe és minden féle kitalált xart látok.
Jövõre el fog érkezni, ez a nap.
Én leállnák az energiaital abszint keverve ivásával bulikon. Ja és elmennék dokihoz, nincs-e agykárosodásom. Ha pedig tényleg léteznének várnék egy napot míg Chuck Norris és Bear Grylls végez velük.
Bevetném a jelenleg próba stádiumban lévõ fegyveremet
Elgurult a gyógyszered?
Hát én öngyilkos lennék
szerintem ha te ufokra ébredsz akkor meghalsz
Jaj, nem kell félnünk.:D Bear Grylls megenné az összes ûrlényt. xD
Kiszedném CoD4-bõl az arany AK-47-et és darálnám õket mint zombiszerón:D am ott lvl 103 vagyok ^^ dsasdasdadsadssdasdadsdsasdsda
Vissza mennék a Marsra. Hutyutyu- hutyutyu-most-a-tutituti......
utolsó..ez haláli volt X"D
Lesz*pnám SP-t 19/F
A kérdező hozzászólása: 21:16 Az már megtörtént :D
Meginnék velük egy kávét.
elbújnék, vagy ha lehetõségem lenne csatlakoznék az ellenállókhoz
megrontanám, majd megenném õket. Nem lenne esélyük, nekünk úgyis itt van Chuck Norris, meg Jack Bauer.
- Jé, ez egy igazi élõ reptoid? - NOPE! Chuck Testa!
Mivel mi vagyunk, akik támadni fognak, ezért egyértelmü. Üdv, Raptoid és Plejád Alakulat (RÉPA) Vetezösége.
Behívnám a Triponokat. Játsszák le egymás közt.
röhögõgörcsöt kapnék, hogy a lüke gyakorisoknak igaza volt...aztán hoznám a kamerámat^^..ha már esélyünk nincs, legalább egy jó videóanyag legyen...
Teljesen kizárt, hogy ilyen megtörténjen.
Az orruk alá finganék és sírva menekülnének...
Igyál sok folyadékot. Ha nem segít, igyál Laktoherb teát . kb 500ft. Az tejserkentõ.
Sietek, ezért röviden a http://www.lll.hu oldalon gyakorlati segítseget, bátorítást találsz. Nem, baj ha több idõt van cicin, annál több lesza tej
Hagyd a mellen annyit, amennyit ott szeretne lenni. A szopásnál (és/vagy mellen cumizásnál!) nincs hatékonyabb serkentõszer. Se a fejés, se a tea, se a More Milk és tsai, se a mindenféle magvak.
Nem biztos, hogy mindig enni akar, õ még olyan picike, bármi hatás éri, keresi anyukáját:) Ha nem válik be a laktoherb, (a kisfiamnak fájt tõle a pocija) akkor próbáld ki a herbalakt teát, ugyanaz gyártja, csak nem filteres, hanem teafû. Az nálunk nagyon bevált. Meg az alkoholmentes sör:)


Melyik lenne a jobb ha Magyarországon mindenkinek lenne munkája, de mindenki egyformán kevés fizetést kapna, vagyha csaka lakosság felének lenne munkája, de azok nagyon sok fizetést kapnának, és melyik van a2közül most Magyarországon, utóbbi?

Legjobb válasz: Az lenne a jó, hogyha bármikor lehetne valami munkát találni, ha kell. Nyilván ez a legalja melókat jelentené, de azt legalább mindig megadnák, és azonnal. Az, akinek nincs pénze, az nem ér rá tökölni 5 körös interjúkkal, meg hónapokig tartó kiválasztási eljárással, ami után még plusz 1 hónap, mire megkapja az elsõ fizuját. A bankok meg az APEH bezzeg nem tökölnek, viszik rögtön amit tudnak, a kaja, szállás meg ez alatt is pénzbe kerül. És ez még a jobb lehetõség, mert elõfordul, hogy hónapokig be se hívnak sehova. Manapság sajnos (hacsak nem tudtál millákat félrerakni jó idõben), bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, ahonnan egyszerûen nem vagy képes újra felállni. Én eddig ezt még megúsztam, de már nem sok híja volt.

Az lenne a jó, hogyha bármikor lehetne valami munkát találni, ha kell. Nyilván ez a legalja melókat jelentené, de azt legalább mindig megadnák, és azonnal. Az, akinek nincs pénze, az nem ér rá tökölni 5 körös interjúkkal, meg hónapokig tartó kiválasztási eljárással, ami után még plusz 1 hónap, mire megkapja az elsõ fizuját. A bankok meg az APEH bezzeg nem tökölnek, viszik rögtön amit tudnak, a kaja, szállás meg ez alatt is pénzbe kerül. És ez még a jobb lehetõség, mert elõfordul, hogy hónapokig be se hívnak sehova. Manapság sajnos (hacsak nem tudtál millákat félrerakni jó idõben), bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, ahonnan egyszerûen nem vagy képes újra felállni. Én eddig ezt még megúsztam, de már nem sok híja volt.
Az elsõ variációval 40 évig próbálkozott az ország, ezt fizetjük mi most. Persze ez a próbálkozás nem önkéntes volt, erre kényszerített minket a Szovjetunió és néhány "kedves honfitársunk". Ma piaci alapon mûködik az ország így az munkaerõpiac is. Megfelelõ végzettséggel azonnal lehet jól fizetõ munkát találni. Ha nincs végzettséged, tehetséged, gyakorlatod, vagy kapcsolatod, akkor bizony nem találsz munkát. Tehát arra kell törekedni, hogy ezeket megszerezd. Ma Magyarországon kevés a munkahely, vagyis valójában nem annyira kevés, mert pl rengeteg gépészmérnököt, informatikus keresnek, de sokan lusták voltak és nem tanultak. Vagy ha tanultak, akkor pedig olyasmit, amit nem lehet jól hasznosítani, pl kommunikáció szakra jártak egyetemre, de nincs szükség annyi kommunikációs szakemberre.
Egyik sem! És nem is lenne jó ha így lenne! Magyarországon ma a munkanélküliség 10% körüli és van, aki sokat keres, van aki keveset.
a 10%-os munkanélküliség nem reális adat, csupán ennyien vannak regisztrálva a munkanélküli központban. Ha lejárt a fél éved, és továbbra sincs munkád, akkor a statisztikában már nem jelensz meg, mint munkanélküli. A munkaképes korú lakosság 20%-a sokkal reálisabbnak tûnik.
Ebben a cikkben azt mondja Orbán, hogy csupán 55%-os a foglalkoztatottság. Sokkoló, nem? http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/14/uszt_meghirdetes/
Nekem olyan sok szokott lenni, hogy olyan érzés mint amikor mensi kezdetekor elönt a vér.
Ez teljesen egyetem és kollégium függõ.
A kérdező hozzászólása: ELTE vagy BCE érdekelne...
Itt próbáld megérdeklõdni: http://felvettek.elte.hu/lakhatas/kollegium
A kérdező hozzászólása: Kösz, ez remélem hasznos lesz:)
Nem.
Nem.
Akkor nem, ha ez nem kifogás. Ha kifogás hogy miért nem csinál semmit, akkor igen.
biztos h NEM!

Biztos jelezne 12 hetes kisfiam ha keves lenne a tejcim? Ragja sokat az oklet. Fogzas v. ehseg? Merlegunk nincs.

Eddig volt merlegunk a vedonotol kolcsonbe,de tovabbadtuk egy korababanak.Rabjava is valtam a merlegnek.Jol evett,de folyton meregettem,foleg ha elbizonytalanodtam,de mindig megnyugtatottak a szamok.Ha keves lenne a tejem,akkor tuti sirna szopi utan,es nem ajulna el ,es nem aludna 1 orat,nem ?A maradekot meg mindig kifejem.Vagy hagyjam benne,ne bibelodjek fejessel?2 het mulva mereckedunk,addig megorulok a tudattol hogy lehet hogy ehezik,csal nem szol.Hulyeseg?!

Legjobb válasz: nem éhes ez a fogak miatt lesz. ha éhes akkor ordít mert náluk ez egy alapvetõ ösztön szóval csak nyugi! és jól csinálod em kell méregetni, én se tettem és mindig jól hizott.

nem éhes ez a fogak miatt lesz. ha éhes akkor ordít mert náluk ez egy alapvetõ ösztön szóval csak nyugi! és jól csinálod em kell méregetni, én se tettem és mindig jól hizott.
Az én kislányom is kb. ekkor kezdte az öklét rágni. Mert ekkor vette észre, hogy keze!! És viszonylag már ahhoz is elég ügyes, hogy betaláljon a szájába. Egyébként sosem volt mérlegünk, szerintem fejni is felesleges. Ha eszik, alszik ahogy azelõtt, van pisis meg kakis pelenkája, nem esett be a kutacsa, nem zöld folyamatosan a széklete, nem éhezik. És tessék megnyugodni, legfeljebb kérd meg a védõnõd, hogy elvihesd lemérni most, mert aggódsz.
elõzõ vagyok, szóval észrevette, hogy van keze. Még annyit, ha éhezne, ordítanan éjjel nappal.
A kérdező hozzászólása: koszi a megnyugtato valaszokat!!!
Bocsi, de nem feltétlenül ordít ha éhes. Az enyém nem ordított pedig nem volt elég a tejcsi, ráadásul még jól hízott is mert sûrûbben kapott enni, de sajna mégsem eleget. Ha nyugodtan alszik két evés között akkor elég neki a tejed. Én 12 hetesen még nem fognám a fogára, most néztem vissza és az én kicsim is ilyenkor találta meg az öklét.
A lányomból kiindulva, ha éhes, akkor azt egyértelmûen jelzi, vagyis ordít. A gyarapodásról meg annyit, hogy õ amióta megszülettet, a minimumot hízza, ez van. Ha már nem kell neki a cici, kiköpi és vigyorog, tömni nem fogom, mert nem annyit kell ennie.

Szerintetek egy fiú szereti, ha a lány nehezen kapható meg? S miért van az, hogy egy fiú nagyon bunkó, de tud nagyon aranyos is lenni, bár az elég kevés esetben van.

Van egy srác, akivel már elég régóta beszélgetek, és flörtölgetek. Nagyon megkedveltem, viszont õ egy olyan személyiség, hogy õ azt mondja, "miért õ fusson egy lány után?" Ezeken felül nagyképû nagyon, és tudja magáról hogy megkaphat minden lányt, talán ezért is nézi le a lányokat. Úgy érzem, mintha én futnék utána, de félek nagyon attól, ha én nem fogom keresni, akkor õ a makacssága miatt többet nem fog. Mert õ azt hiszi, ha a lány nem keresi, akkor biztos nem érdekli, én viszont fordított esetben ugyanígy vagyok. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Mert a szociopaták aranyosak.

Mert a szociopaták aranyosak.
szard le... ha valóban vágyna a társaságodra akkor hidd el keresne... csak könnyebb neki ezzel a dumával etetnie téged, mert így tuti ott leszel neki egy csettintésre bármikor
ah ha meg is szerzed ezt a pasit, túl komoly dolokra ne számíts, megfeketet egy párszor aztán annyi, lemerném fogadni
Az elõzõ párom után soha a büdös k rva életbe nem választanék olyat, akinek az önérzete fontosabb, mint a másik. Nyilván nem kell túlzásokba esni, legyen önálló az ember, de ne annyira, hogy minden ilyen apró (és nagyobb) dolognál önmagát elõrébb helyezze, mint azt, akit kedvel.
Nem. Van egy határ miután azt mondom h elég. 27 éves vagyok, és 2-4 hét amit várok többet nem.
Az 5-höz csak annyit, h komolyan ne vedd kedves kérdezõ.Azt Te döntöd, el, h mit csinálj.Azok akik nem tudnak , akarnak várni azok.... hát ott nem a NÕ a lényeg, hanem egy numera.Arra meg ugye megvannak megfelelõ helyek és személyek, akikre nem kell várni. Ha "bevállalod", h beállsz sorba és ... tudod végét. Hagyd egy kicsit, ne keresd.Ha õ keres, akkor jó, ha nme sztem csak parkolópályán vagy, mivel Te mindig kéznél vagy.(bocs)
A kérdező hozzászólása: Koszi az ertelmes valaszokat, #6 teljesen igazad van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!