Találatok a következő kifejezésre: Ha a kevés lenne (68 db)

4, 5 hónapos anyatejes babának ha kezd kevés lenni a tej mit adnátok? Tápszer vagy kóstoltatás?

Legjobb válasz: Ezt a dokiddal,védönöddel kell megbeszélni! Sok mindentöl függ!

Ezt a dokiddal, védönöddel kell megbeszélni! Sok mindentöl függ!
Szakembert is kérdezz. Attól függ, mennyivel kevesebb az anyatej. Anyatejet reggel-este mindenképp. Többi alkalommal tápszer (pl. Milumil HA). És kóstoltatást is. Fokozatosan. Ne mindent egyszerre, de elkezdeném.
Mibõl gondolod, hogy kevés? Olvasd át az alábbi linket: http://www.lll.hu/node/4 És ha tényleg kevés, és nem is "tudod" szaporítani, akkor érdemes újra mérlegelni. Ha mégis a hozzátáplálás mellett döntesz, akkor érdemes mérlegelni, hogy a kóstolgatás során az elején még nem fog "lényeges mennyiséghez" jutni... Jó babázást Neked!

Ha kezd kevés lenni a tejem a 4 hónapos babámnak mit adjak neki mellé tápszert, tejpépet vagy mit?

Legjobb válasz: A tejpépet is adhatod,de az üveges bébiételeket is kóstoltathatod vele,szerintem a tápszert ne add,vagy fõzeléket is nyugodtan csinálhatsz,mi ígykezdtük a hozzátáplálást,akkor a kisfiam 4,5-5 hónapos volt.

A tejpépet is adhatod, de az üveges bébiételeket is kóstoltathatod vele, szerintem a tápszert ne add, vagy fõzeléket is nyugodtan csinálhatsz, mi ígykezdtük a hozzátáplálást, akkor a kisfiam 4, 5-5 hónapos volt.
Azért az lenne a legjobb ha gyakran szoptatnád, így a melled is alkalmazkodik a többletigényhez, pár nap alatt megtapasztalod. A hozzátáplálással én még várnék, fõleg ha van elegendõ anyatej, de ha muszáj, akkor a 4 hónaposoknak van már finom tejpép, és kiváló gyömölcspürék, könnyû fõzelékek.
Igyál sok folyadékot. Ha nem segít, igyál Laktoherb teát . kb 500ft. Az tejserkentõ.
Sietek, ezért röviden a http://www.lll.hu oldalon gyakorlati segítseget, bátorítást találsz. Nem, baj ha több idõt van cicin, annál több lesza tej
Hagyd a mellen annyit, amennyit ott szeretne lenni. A szopásnál (és/vagy mellen cumizásnál!) nincs hatékonyabb serkentõszer. Se a fejés, se a tea, se a More Milk és tsai, se a mindenféle magvak.
Nem biztos, hogy mindig enni akar, õ még olyan picike, bármi hatás éri, keresi anyukáját:) Ha nem válik be a laktoherb, (a kisfiamnak fájt tõle a pocija) akkor próbáld ki a herbalakt teát, ugyanaz gyártja, csak nem filteres, hanem teafû. Az nálunk nagyon bevált. Meg az alkoholmentes sör:)

Melyik lenne a jobb ha Magyarországon mindenkinek lenne munkája, de mindenki egyformán kevés fizetést kapna, vagyha csaka lakosság felének lenne munkája, de azok nagyon sok fizetést kapnának, és melyik van a2közül most Magyarországon, utóbbi?

Legjobb válasz: Az lenne a jó, hogyha bármikor lehetne valami munkát találni, ha kell. Nyilván ez a legalja melókat jelentené, de azt legalább mindig megadnák, és azonnal. Az, akinek nincs pénze, az nem ér rá tökölni 5 körös interjúkkal, meg hónapokig tartó kiválasztási eljárással, ami után még plusz 1 hónap, mire megkapja az elsõ fizuját. A bankok meg az APEH bezzeg nem tökölnek, viszik rögtön amit tudnak, a kaja, szállás meg ez alatt is pénzbe kerül. És ez még a jobb lehetõség, mert elõfordul, hogy hónapokig be se hívnak sehova. Manapság sajnos (hacsak nem tudtál millákat félrerakni jó idõben), bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, ahonnan egyszerûen nem vagy képes újra felállni. Én eddig ezt még megúsztam, de már nem sok híja volt.

Az lenne a jó, hogyha bármikor lehetne valami munkát találni, ha kell. Nyilván ez a legalja melókat jelentené, de azt legalább mindig megadnák, és azonnal. Az, akinek nincs pénze, az nem ér rá tökölni 5 körös interjúkkal, meg hónapokig tartó kiválasztási eljárással, ami után még plusz 1 hónap, mire megkapja az elsõ fizuját. A bankok meg az APEH bezzeg nem tökölnek, viszik rögtön amit tudnak, a kaja, szállás meg ez alatt is pénzbe kerül. És ez még a jobb lehetõség, mert elõfordul, hogy hónapokig be se hívnak sehova. Manapság sajnos (hacsak nem tudtál millákat félrerakni jó idõben), bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, ahonnan egyszerûen nem vagy képes újra felállni. Én eddig ezt még megúsztam, de már nem sok híja volt.
Az elsõ variációval 40 évig próbálkozott az ország, ezt fizetjük mi most. Persze ez a próbálkozás nem önkéntes volt, erre kényszerített minket a Szovjetunió és néhány "kedves honfitársunk". Ma piaci alapon mûködik az ország így az munkaerõpiac is. Megfelelõ végzettséggel azonnal lehet jól fizetõ munkát találni. Ha nincs végzettséged, tehetséged, gyakorlatod, vagy kapcsolatod, akkor bizony nem találsz munkát. Tehát arra kell törekedni, hogy ezeket megszerezd. Ma Magyarországon kevés a munkahely, vagyis valójában nem annyira kevés, mert pl rengeteg gépészmérnököt, informatikus keresnek, de sokan lusták voltak és nem tanultak. Vagy ha tanultak, akkor pedig olyasmit, amit nem lehet jól hasznosítani, pl kommunikáció szakra jártak egyetemre, de nincs szükség annyi kommunikációs szakemberre.
Egyik sem! És nem is lenne jó ha így lenne! Magyarországon ma a munkanélküliség 10% körüli és van, aki sokat keres, van aki keveset.
a 10%-os munkanélküliség nem reális adat, csupán ennyien vannak regisztrálva a munkanélküli központban. Ha lejárt a fél éved, és továbbra sincs munkád, akkor a statisztikában már nem jelensz meg, mint munkanélküli. A munkaképes korú lakosság 20%-a sokkal reálisabbnak tûnik.
Ebben a cikkben azt mondja Orbán, hogy csupán 55%-os a foglalkoztatottság. Sokkoló, nem? http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/14/uszt_meghirdetes/

Szerintetek ez a gép kevés lenne a GTA V-hez ha megjelenne PC-re is?

Szóval itt a konfigom. :) Alaplap: ASRock 970 extreme3 Proci: AMD Fx8350 + gyári hűtő még. (az éven cserélve lesz Freezer Xtreme rev2-őre) Ram: Jelenleg 2Gb 1333Mhz DDR3 Kingston. (az éven cserélve lesz Corsair Dominator 4x2Gb-ra) HDD: 1Tb WD Caviar Green ODD: Samsung 225AB Táp: Gigabyte SuperB 460W VGA: Sapphire Radeon HD6770 1Gb GDDR5 Monitor: Samsung 245B 24" Szerintetek ezen hogy futna majd? :) Normális válaszokat szeretnék kérni.

Legjobb válasz: a ram jó lesz, ha cserélve lesz, a vga, talán elég lesz minimumra, de amúgy is nehéz még megmondani, hogy mennyire optimalizálták.. ha olyan optimalizálatlan lesz mint a gta4, akkor még a procid is kevés lesz hozzá:DDDD

a ram jó lesz, ha cserélve lesz, a vga, talán elég lesz minimumra, de amúgy is nehéz még megmondani, hogy mennyire optimalizálták.. ha olyan optimalizálatlan lesz mint a gta4, akkor még a procid is kevés lesz hozzá:DDDD
2*2 Gb ram mindenképpen kellene bele, vga-nak meg inkább egy HD7770
A ram és a videókártya megfogja a jelenlegi állapotában. Ha a Gta IV optimalizáltságából indulunk ki, akkor meg elképzelhetõ, hogy létezõ PCn el sem fog indulni. Memóriának 2*4 gbt ajánlanék (és nem 4*2-t), felesleges költeni a Dominator szériára, nem éri meg az árkülönbséget. VGAból októberben indul az ATI új sorozata, és ki tudja, mi lesz még, mire a GTA V megjelenik, erre a kérdésre akkor lehet jobban válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) A ram a jövõhéten jön. Egyenlõre 1db Kingston 4Gb-os 1333Mhz-es modul. És akkor így lesz 6Gb. Aztán amint lesz még lóvém jön még1 ugyanolyan 4Gb-os modul. És a 2Gb-os végre megy a fiók mélyére. :D A VGA-t is akarom fejleszteni. Én abban reménykednék hogy az új széria miadt meg a karácsony drágulása után 100-110ezer alatt meg tudnám venni a 7970-et. Bár szerintem nem lesz ennyiért de.ki tudja. Azboptimalizálásról annyit hohy elvileg eznjó lesz mivel a Max Payne 3-om engine-ja lesz benne és az meg jó. De az irányítás videókból látva túl hírtelen. Bár haverom állítja hogy sokkal jobb mint ahogy kinéz. Majd kiderül. De ha ez a GTA is el lesz cseszve akkor a Rockstar-nak megy a levelem. Már csak a Red Dead Redemption jöhetne PC-re. :)
A kérdező hozzászólása: Na a végleges memória meglett. Crucial DDR3-om. 1333Mhz-en ketyeg. 2x4Gb. Már csak a vidikari marad meg a hûtõ. :)
A boxereknek kukac van a fenekükben! :D Lehet tényleg jobb lenne a bullmasztiff. :)
Sajnos megszûntek :( Igazából, ha felnõtt kutyusban gondolkodsz, már a boxerek sem olyan vészesek, ha este le tudod õket mozgatni. Nekik van egyébként fajtamentésük is (Noé). De tegnap láttam épp egy gazdikeresõ bullmacit, mindjárt megkeresem neked.
Ez a bullmaci kifejezés olyan aranyos!!! :DDD
Noéban nem tudom bent van-e még ez a szépség. Itt is nézelõdhetsz: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18706
Mozgásigényben ég és föld a két kutya.A boxernak rengeteg futás, játék szügséges, de ami ennél is fontosabb az a gazda szinte folyamatos jelenléte mivel eléggé család centrikus. A bullmasztiffot nem ismerem eléggé.
A kérdező hozzászólása: Örökbe szeretnék fogadni egyet.csak bullmasztiff fajtamentõt nem találok.
Nekem bullmacim van (bár szerintem tudod, már válaszoltam pár kérdésedre, ha minden igaz). Egyszer volt nálunk vendégségben egy kölyök boxer (mi vigyáztunk rá). Imádom mind a két fajtát, de nekem a boxer sok volt, egy idõ után a hajam téptem tõle, h még mindig mozog, még mindig nyüzsög, nem bír a fenekén fél percre megülni. Aztán amikor hajnali 2-kor is játékra hívta a bullmacimat, na annak már kifejezetten nem örültem (panelban) és alig vártam, h jöjjenek érte a gazdái. Az én kutyám is minden lében kanál, mindenhol ott akar lenni, szeret nyüzsögni, de nem állandó jelleggel. Mozgásigényüket tekintve a bullmacié lényegesen kevesebb. Kölyök kutyust szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Van egy raktár szerûség amit én irodának használok ott lenne bent.Bent tudok velük foglalkozni csak a le mozgatással van itt a gond. A boxer nap közben is igényli a sok mozgást nem tudom menyire tudna õ meg maradni egy boltba.Napközben nem tudom bezárni a boltot 2-3 órára.
Az jó, hogy veled lenne a boltban, viszont attól még le kell kötni a kutyát. Szóval kell neki a mozgás és a játék. Mindegy milyen fajtáról beszélünk, mert egy basset hound is játszik azért nap közben. Ezt mennyire tudod megoldani? Konkrétan arra gondolok, hogy csak nem rohangálhat bent a kutya a boltba de valahogy le kell foglalnia magát, míg a gazdi dolgozik.
Nézd meg õt, nem tudom aktuális-e még, mert tavaly szeptemberi, de csodaszép õ is. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=395033070563952&set=a..

Ha megjött, de épp hogy látszik hogy piros, nagyon sötét barna, nincs sok, de kevés sem, elég a tisztasági. Lenne értelme egy tesztnek?

Ha holnap csinálok egy tesztet, vagy ha elmúlik és utána csinálnám?! Szerintetek nézek meg egy tesztet, vagy tök felesleges?

Legjobb válasz: Várd meg, míg véget ér. Az, hogy hogy indul, még nem jelent semmit. Lehet csak az elsõ nap ilyen.

Várd meg, míg véget ér. Az, hogy hogy indul, még nem jelent semmit. Lehet csak az elsõ nap ilyen.
A kérdező hozzászólása: 2.napom, és ma lett ilyen iszonyat sötét barna.
Nekem van, hogy csak két nap után erõsödik. Várj még, az is lehet, csak most van a beágyazódás, és utána csak 3-4 nappal mutatnak a tesztek!
Nekem is így indult vasárnap, de tegnap megjött "rendesen" :( de drukkolok neked! :) ))
A kérdező hozzászólása: Rendes mensi lett belõle :(

Kevés a 15 cm ha pornószinész akarok lenni?

15 cm , de viszont sokáig bírom .

Legjobb válasz: 15centi szerintem tökéletes! Sp voltam sziasztok! :)

15centi szerintem tökéletes! Sp voltam sziasztok! :)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok meleg , idióták
amióta rendõrnek 150 cm magas 45 kg-os nõt felvesznek azóta a te farkad is elég porbóhoz
A meleg pornóban nem igazán ott az a lényeg hogy a tested nagyon jó legyen és átlagos vagy annál nagyobb a farkad. Érdekes hogy inkább a heteró pornónál fontosabb a nagy farok és az meg hogy a teste milyen tök mindegy. Persze ha meleg pornóban nagy az nem baj de nem kötelezõ mint a heteronál.
hát szerintem igen kell méret oda
Pornószinésznõnek még jó lehetsz! :D
Análba még jó leszel!
Igen, melegpornóban valóban sokkal jobbak az esélyeid. De arra számíts, hogy ott is inkább a passzív szerepet fogod megkapni! Függetlenül attól, hogy aktívként esetleg tovább bírnád, mint a partnered, ha neki jóval nagyobb a farka, tõled fogják kérni, hogy térdelj le elõtte. A korai élvezésen ugyanis lehet segíteni, például ha szüneteket iktatnak be, és több részletben veszik fel a jelenetet. A méreten viszont nem lehet változtatni, márpedig a látvány azért a melegpornóban is eléggé fontos.
Az nem is feltétele annak, hogy melegpornóban szerepelj. Nyugodj meg, a meleg filmek többségében hozzád hasonló amatõr heteró srácok játszanak! Olyanok, akik egy átlagos heteró pornóba sose kerülhetnének be, mert egyszerûen nincs akkora kereslet férfiszereplõk iránt, de a meleg filmekkel egész jól keresnek.
Provident Cofidis Uzsorás
Bankszámlán hitelkeret
Így van, a folyószámlahitel a legegyszerûbb.
Nem.
Nem.
Akkor nem, ha ez nem kifogás. Ha kifogás hogy miért nem csinál semmit, akkor igen.
biztos h NEM!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!