Találatok a következő kifejezésre: Ha a kesik mar 8 napja, (7 db)

Ha a mensi kesik mar 8 napja, de a teszt negativ, viszont semmi tunetem nincs se terhessegre vonatkozoan (amit szeretnek nagyon) se a kozelgo mensire vonatkozoan akkor mi a teendo?

Legjobb válasz: Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!

Legjobb válasz: 8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!

8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát, ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer, ha negativ, akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
SZia! Szerintem is tesztelj holnap reggel, esõ vizeletbõl!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Dettó így vagyok én is (cici-hõ-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny, és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet! Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!! DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem baba van mindkettõnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?

Van e még esélyem hogy terhes vagyok, ha már csináltam 3 tesztet, mind a 3 negatív lett, viszont már 8 napja késik (nem szokott max.3napot). Nagyon szeretnék kisbabát, és most nem tudom csináljak még 1 tesztet vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!

gratulálok :) )
gratulálok!!:-)
Utolsónak: Én is csak itt olvastam, nem magamtól találom ki!!!Az, hogy az illetõ tesztelt-e elõtte nem tudom.
12 hetesen mutatta a teszt??? Már bocsi, de akkor az elõtte nem is tesztelt. Azért kb 7-8 hetesen max már kimutatja. Szerintem ne tesztelj, hanem menj orvoshoz. Valamit már õ is látni fog ha van baba, ha meg nincs akkor megmondja a késés okát.
Szia!Szerintem igenis van esélyed, én is ugyanígy vagyok mint te, én holnap megyek orvoshoz, mert ha nem vagyok babás, akkor igenis tudni szeretném, hogy miért nem jött meg. Lehet hogy késõbb volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Sok olyat olvasni itt az oldalon, akiknek csak 12 hetesen mutatta a teszt. Drukkolok hogy babás legyél!!! Menj el dokihoz õ tud neked biztosat mondani!!
nekem két hetet késett, de olyan is van, hogy valakinek egy teljes ciklus kimarad. ha a következõ rendben megjön, akkor nem kell dokihoz rohanni...
Menjél dokihoz mindenképp, sajnos 3 teszt negatív akkor az negatív.Remélem hamar össze jön neked a baba!
Nem hiszem hogy baba jobb lenne ha látna orvos.
Nagyon gratulálok!
juuj ez csûûcs szuper!!!!!! :) gratulálok!!! :)
Gratula hova tüntél?? Irhatnál 1 pár szót ha van kedved..:-)) Üdv a klubban kismama.Mikor mész dokihoz?
Gratulálok, viszont irigyellek is!
hûûû az anyja nagyon szuper:) )) gratula:) bár csak én is itt járnék:( de nagyon örülök neked:)
gratula!:)
Gratulálok!
GRATULÁLOK!!! :) )) Kérlek, megírnád milyen tüneteid vannak?
Gratulálok!!! :D
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem újra és elöjött a két csík. Megérte várnom még :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a héten mindenképp elmegyek a dokihoz. Azért még reménykedek kicsit, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gratulációkat, eddig azért nem írtam mert nyaralni voltunk. Egész jól sikerült, bár a végén már elõjöttek a terhesség tünetei :) Émelyegtem, fáradékonyabb voltam ezért a Plitvicei tavakat már ki is hagytuk. A jövõ héten megyek dokihoz, már alig várom, kíváncsi vagyok mit mond. Amúgy márciustól próbálkoztunk, nagyon örülök hogy sikerült, remélem minden rendben lesz, régebben (10 éve) volt egy vetélésem.Ez lesz az elsõ babucink :) )
hány éves vagy? felfázás miatt késhet. történt vmi baleset szex közben?
Csak nyugi!!!!Én is sokat paráztam már dokihoz is elmentem közben meg csak egy egyszerû felfázás volt spékelve egy jó adag stresszel. A teszt eredménye elég megbízható...ahogy itt már irták én is csak azt tudom mondani h ülõfürdõ és az segít 17/L
Szerintem tutira a felfázás miatt van.És még ezer meg ezer dolog miatt késhet, pl stressz. Ha a suliban kicsit több stressz ért (dogák, felelés, sok tanulnivaló) attól is késhet. Azért csináljatok még egy tesztet, ha nem jönne meg, bár szerintem nem lesz baj, de VÉDEKEZZETEK mindenképpen:) Bár látom, ezzel te is egyetértesz. De elmehetnél dokihoz is, õ biztosra megmondaná hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Hát azmár több mint egy hete volt...
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele az elõbb, és azt mondta, hogy egyetért... De a biztonság kedvéért, ha péntekig nem jönne meg akkor veszünk még 1 tesztet, hogy biztosra menjünk:)
Sürgõsen cseréld le a dokidat, mert a megszakítás Pearl-indexe (ellenõrizheted a neten) 35, ami azt jelenti, hogy az 1 év alatt így védekezõ 100 nõbõl 35 teherbe esik, vagyis minden hamadik. Van, akinek egybõl sikerül, van, akinek nem, de jó esélyed van rá, hogy 3 éven belül összejön a gyerek. Ezzel szemben az óvszer Pearl-indexe egyszámjegyû, a tablettáé pedig 0.1, ami azt jelenti, hogy 1 év alatt a tablettát használó 100 nõbõl kevesebb, mint egy esik teherbe. (1000-bõl lesz terhes 1.) Valószínûleg nem vagy terhes, ha a teszt negatív lett, bár csak 2 hetes terhességet mutat ki, ha 1 hete csináltátok megszakítással, összejöhetett. (Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, ami meg tud termékenyíteni.) A legendákkal ellentétben nemcsak a ciklus közepén lehet teherbe esni, hanem bármikor, menzesz alatt is, igaz, ilyenkor kisebb az esély. A felfázásnak semmi köze ahhoz, hogy megjön-e. Max. annyi, hogy amikor megjön, sokkal szarabbul vagy, jobban görcsöl. Tehát lehet, hogy felfáztál, a pisilés erre utal, de nem emiatt késik. Mivel fiatal vagy, nem törvényszerû, hogy pontosan megjõjjön, bármi miatt késhet. Azért a biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet 1 hét múlva, vagy amikor lehetlik a 2 hét a védekezés nélküli szextõl. (Számomra a megszakítás nem védekezés.) Még annyit, hogy nem értem, miért nem lehet gumival csinálni. Ha a barátod nem akarja, mert úgy "nem olyan jó neki", akkor gondolkozz el azon, szeret-e téged, és hogy akarsz-e egy ilyen önzõ pasival együtt lenni. Ha szeretne, akkor ugyanis nem tenne ki az abortusz veszélyének, amitõl ha szerencséd van, nem leszel meddõ, de lelkileg sosem hevered ki. Azért szerintem ez sokkal súlyosabb dolog, mint az, hogy óvszerrel nem "olyan" jó, mint anélkül (=vagyis azzal is jó).
ha meg esetleg azt mondaná a pasid h "ha szeretsz akkor megteszed..." akkor mondd meg neki h nem hiányzik h állandóan idegeskedj. ha nem érti meg akkor mehet amerre lát...
A kérdező hozzászólása: Rendben... ezentúl nem hallgatok barátomra. Nincs kedvem folyton ilyen miatt stresszelni =/. És köszönöm:)
jó tanács -->NE SZEXELJ MEGSZAKÍTÁSSAL 16 ÉVESEN... ne stresszelj és meg fog jönni. felfázásra urogin szirupot tudnám ajánlani. nekem használt. valamint ülõfürdõ
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. És nem, nem történt... azonban volt, hogy néha gumi helyett csak a megszakításos módot választottuk.:/ de doki szerint ez kb 90% védelmet nyújt, éshát máskor sem volt ilyen miatt gond. És ha 8 nap után negatív lett a teszt... akkor táncsak az igazat mutatta már, elvileg az a teszt, már a menzi késése utáni 1. vagy 2. napon kimutatja.
A fontos hogy ne idegeskedj mert úgy többet késik !
Szerintem is felfáztál, és lehet, hogy azért késik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most valamilyen szinten megnyugodtam. És igen, biztos benne van a stressz.. már sírtam is miatta. Dehát ha ennyi eszem volt h nem szóltam rá barátomra akkor...:) Most próbálok nem arra gondolni, és hátha majd megjön. Pénteken újabb teszt, ha nem lesz semmi, ha azis negatív lesz, akk biztosra veszem h megfogok nyugodni. és mégegyszer köszi:)

SOS! En mar vagy 1 eve szedek fogamzasgatlot de ez volt az elso alkalom h elfelejtettem a legelso tablettat beszedni de utana normalisan szedtem es 8 napig nem is volt semmi . Lehet h kesik ha 1 nappal kesobb vettem be?

Legjobb válasz: Valószínûleg igen, egy nappal késõbb fog megjönni. Emellett az elsõ héten nem voltál védett, ha akkor szexeltetek, elképzelhetõ, hogy teherbe estél. A biztonság kedvéért egy hónapig védekezzetek más módon is, legalább megszakítással.

Valószínûleg igen, egy nappal késõbb fog megjönni. Emellett az elsõ héten nem voltál védett, ha akkor szexeltetek, elképzelhetõ, hogy teherbe estél. A biztonság kedvéért egy hónapig védekezzetek más módon is, legalább megszakítással.
Igen elõfordulhat. Kicsit így megborult az egész, mert ha belegondolsz, 1 nappal tovább kapta a hormonadagot. Én pár hónapja az utolsó héten felejtettem el bevenni, ami nem a következõ hónapban látszódott, akkor rendesen megjött, hanem 1 hónappal késõbb... alig véreztem. Amikor mondtam a dokinak, akkor õ mondta, hogy 1 nap sokat számít, fõleg az elsõ és utolsó héten.
sajnos lehet hogy még leesik. de ettõl lehetsz babas. miota probálkoztok?
a tesztnek kikelett volna már mutatnia. miota késik?
A kérdező hozzászólása: 10 napja késik, nov.óta próbálkozunk
Lehet , hogy baba van a dolognab de ne éld bele magad! Drukkolok! 24 hetes kismama

Az utalhat terhességre, ha az alhasamat enyhén megnyomom, akkor furi a keménysége? Hason is kellemetlen aludnom. Már 12 napja késik.4-én kellett volna nem megjönnie, 8-án és 14-én csináltam tesztet, negatív. (Corax, Clear Blue).

Legjobb válasz: Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.

Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!