Találatok a következő kifejezésre: Ha a kesik mar (239 db)

Normális ha a menzeszem már 2 hetet késik? Tudom ilyenkorban még nem áll be rendesen (13 éves vagyok) pedig mostanában elég szabályosan jött meg

múlt héten sokat stresszeltem lehet ez az oka?

Legjobb válasz: elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.

elõször is mióta menstruálsz? bár mondjuk mindegy, még akkor is túl fiatal vagy ahhoz, hogy beálljon, ha csak nem szedsz fog. gátlót, de remélem, hogy nem. amúgy igen, stressz miatt lehet.
Simán, eleve 4 nap ide-oda való eltoldódás simán felnõtteknél is van, sõt akár 1 hetes csúszás, hol pár nappal rövidebb, hol hosszabb ideig tart a mensi.A te korodba még az is elõfordulhat hogy kimarad egy hónap, de a mensi megjelenését követõ 2-3 évben még simán van hogy kimarad, hogy sokáig tart esetleg, vagy kicsit össsze-vissza van. De a stressz, hangulat ingadozás, betegség, idõjárásra való érzékenység, felfázás stb mind-mind oka lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.akkor valószinüleg a sok stressz miatt késik..

Most fogom betölteni a 15. hetet. Ha a toxoplazma vizsgálat pozitív lesz (és látszik, hogy újkeletű fertőzés), nem késő már tenni ellene valamit?

Tudom, hogy rengeteg toxoplazmás kérdés van, el is olvastam mindet, de hátha tud valaki ebben tanácsot adni. Remélhet?leg minden rendben, de ha friss fert?zést mutat ki a teszt, a 15. hétben már nem kés? cselekedni (gyógyszert szedni, stb.)?

Legjobb válasz: Meg szeretnélek nyugtatni, mert én ezen már túlestem, amiben most te vagy. Most vagyok 34 hetes, és aug elején tudtam meg, hogy van ez a fertõzésem. A nyári szabadságolások, és az akkori orvosom teszetoszasága miatt csak valamikor szeptember közepén (20-21 hetes lehettem) kezdtem el szedni a gyógyszert a fertõzésre. Tiszta ideg voltam én is, ott is hagytam a dokit. Szedem azóta is a gyógyszert (Rovamicyn), és semmi baj sincs, teljesen rendben van a baba. Megnyugtatott a doki, hogy nincs semmi rendellenesség. Úgyhogy ne aggódd túl magad, nem késõ, ha most derül ki. Rosszabb napjaimon persze még ma is eszembe jut ez a gondolat, (mármint hogy lehet hogy késõ)de fõ a nyugalom.

Meg szeretnélek nyugtatni, mert én ezen már túlestem, amiben most te vagy. Most vagyok 34 hetes, és aug elején tudtam meg, hogy van ez a fertõzésem. A nyári szabadságolások, és az akkori orvosom teszetoszasága miatt csak valamikor szeptember közepén (20-21 hetes lehettem) kezdtem el szedni a gyógyszert a fertõzésre. Tiszta ideg voltam én is, ott is hagytam a dokit. Szedem azóta is a gyógyszert (Rovamicyn), és semmi baj sincs, teljesen rendben van a baba. Megnyugtatott a doki, hogy nincs semmi rendellenesség. Úgyhogy ne aggódd túl magad, nem késõ, ha most derül ki. Rosszabb napjaimon persze még ma is eszembe jut ez a gondolat, (mármint hogy lehet hogy késõ)de fõ a nyugalom.
Nem késõ. A lényeg, hogy ne jusson el a babáig a fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Fõ a nyugalom és a pozitív gondolkodás. :)

Ma mar a nyolcadik napja, hogy kesik a menzeszem eggy honapja hagytam abba a gyogyszert csak! Szerdan a digitalis tesztem negaiv lett, Csutortokon is csinaltam de nem digitalisat azis negativ lett! Holnap ha csinalok kimutassa mar ha terhesvagyok?

Legjobb válasz: Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig,aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)

Ha 8 napot késik márpozítivnak kellene lenie. sajnos nekem a gyógyszer abbahagyása után 3havonta jött meg 2 évig, aztán most sikerült. Talán nem tett enyire tönkre téged is a fogamzásgátló, de vannak ilyen mellékhatásai.pl nekem azt okozta, hogy nem volt tüszõrepedésem és az igy cisztaként bent maradt mostanra 15-20 cisztám van. ellenõrzés mellet!! Kérd meg a dokidat, hogy figyelje ha lehet, mert úgy már nagyon nehéz teherbe esni.Én is kerestem másik dokit és mostanra helyreállt a gyógyszerekkel( bromo, closti)
8 napos késésnél már ki kéne mutatnia, ha van baba. Ennek ellenére, hallottam már olyat is, hogy volt, akinek a 6-7. héten mutatta csak ki a teszt. Lehet, hogy a gyógyszer miatt késik, de lehet baba is. Pár nap múlva tesztelj újra. És ha 1 héten belül sem jön meg, akkor menj el dokihoz.
sajna nem vagy terhes mert már rég kikelet volna hogy mutassa a teszt

Fiúk! Mit gondoltok egy lányról, ha volt már egy éjszakás kalandja? Befolyásolja a késõbbi kapcsolatotokat?

kort is írjatok :)

Legjobb válasz: hát, én ha késõbb nem lesz rá okom, hogy ne bízzak meg benne, akkor maximálisan megbízok benne, nem ezen múlik 18/F

hát, én ha késõbb nem lesz rá okom, hogy ne bízzak meg benne, akkor maximálisan megbízok benne, nem ezen múlik 18/F
szóval aki nem kedveli az általam leírt életformát az valószínûleg sorra visszautasítja a felkínálkozó lehetõségeket és a szerelmes lányokat, mert neki elvei vannak....soha nem kerül olyan szituációkba ahol végül egy csajjal az ágyban kötnek ki egy átmulatott éjszaka után..sose történt meg velük, hogy úgy adta a helyzet, hogy vadul csókolóztak egyik lány haverjukkal, mert ez lesmárolta õket...hogy két lány közül kellett eldönteni, hogy melyikkel szeretnének járni, mert elveik vannak! A bulit nem szeretik, de gondolom azért voltak minimum egyszer nem? Na és ott is nem tetszett a náluk bepróbálkozó csajok, mert nekik elveik vannak...ha pedig odamentek egy nekik tetszõ csajhoz aki vevõ volt a közeledésükre 10 perc múlva ott hagyták õket, mert nekik elveik vannak és inkább hazamentek, mert ez nem jön be! Elnézést kérek...annyira korlátolt vagyok! :-D
"visszautasítja a felkínálkozó lehetõségeket és a szerelmes lányokat" "sose történt meg velük, hogy úgy adta a helyzet, hogy vadul csókolóztak egyik lány haverjukkal, mert ez lesmárolta õket" " Na és ott is nem tetszett a náluk bepróbálkozó csajok, mert nekik elveik vannak" Mond, te melyik dimenzióból jöttél?
ahol a férfiak csajoznak..vannak nõ ügyeik és ebbõl kifolyólag nem problémáznak a megismert lány múltján, mivel nem szûz kisfiúk akik bestresszelnek attól, hogy a leányzónak volt pasija..egy éjszakás kalandja....egy éjszakás kaland könnyen összejön nincs azzal semmi gáz fõleg ha már a férfinak is volt része egy-kettõben akkor mi a probléma, hogy a csajnak is? Akik ilyeneken problémáznak azoknak hány nõjük volt? 1? jó esetben 2? ott is a csajnak köszönhetõ, hogy összejöttek vagyis a srácot szedte fel a nõ? Aki férfi és kellõképpen élt..tapasztalt dolgokat azt hol érdekli, hogy volt egy éjszakás kalandja a csajnak vagy sem? Csak azok problémáznak ilyeneken akik sikertelenek a nõknél! Kisebbségi komplexus! Nem tudják elviselni, hogy a csaj tapasztaltabb..ja de bocs....nem is...elveik vannak! Így is hívhatjuk a visszautasításokat és azt hogy kimaradtak az élményekbõl!vagy ezek szerint velük senki nem feküdt le csak ha pitiztek hónapokat....vagy tévedek?
Öreg...nem tudom hogy mondjam el, de senki nem errõl beszélt! Én bevallom, hogy azért nem voltak kalandjaim, mert szart se értek a nõkhöz és igen, teljesen kikészülök tõle. Ettõl függetlenül vannak olyanok akiket teljesen hidegen hagy az egész kalandozás, ez tény. Az meg hogy milyen elvárásai vannak a partnere szexualitását illetõen, már legyen mindenkinek külön bejáratú privát problémája.
Tévedsz. Nem, nem voltak azok a dolgok, amiket felsoroltál. Ezt mondtam, hogy azt hiszed, mindenki ugyanazt akarja, ugyanazt csinálja, mert te ezt látod magad körül. De az csak egy mikrokörnyezet a sok közül, olyan dolgok is léteznek még, amiket el sem tudsz képzelni, de másnak tök természetes. Nem voltak átmulatott éjszakák, nem volt buli (egy sem!), mert egyszerûen nem kedvelem. Tudom, hogy fõbenjáró bûn, de nem vagyok pörgõs, nagytársasági ember, nem szeretem az éjszakai életet. De ettõl nem leszek gyík, meg szemüveges kocka, ahogy ilyenkor mondani szokták a korlátoltak. És nem, nem smárolt le lány haverom, mert nincs olyan lány haverom, aki ilyet csinálna. Nem próbálkozott be egy csaj sem, nemhogy kettõ (jó, ez valahol szomorú, de tulajdonképpen nem izgat, mert rendben van a kapcsolati életem így is). Sõt, statisztikailag sikertelen sem vagyok a nõknél, mert akivel úgy döntöttem, hogy járni szeretnék, azzal sikerült is kivétel nélkül. Akivel meg csak haverkodok suliban/neten, az meg mind jóarcnak tart. Probléma egy szál se. Szóval a lényeg: most speciel egy rossz szót sem szóltam a másféle életstílusú emberekre, csupán azt mondom, hogy vannak olyanok, akik saját önnön döntésükbõl nem akarnak olyan életstílust, mert nekik nem jön be. Nem tudom, mit olyan nehéz ebben felfogni.
gyerekek! Senki nem b#szog#tott itt senkit..én leírtam a véleményem elég korrekt mód, hogy nem zavar az egy éjszaka és azt is, hogy miért nem zavar - mivel velem is történtek események és van múltam - ennyi! Ti jöttetek azzal, hogy valaki nem szereti ezt az életstílust....milyen életstílust? hogy van múltam? hogy voltak nõ ügyeim? Hogy voltak egy éjszakás kalandjaim? Nehogy már elnézést kelljen kérni tõletek, mert nektek - még! - nem volt! És, igen azt zavarja akinek még nem volt ilyenbe része és frusztrálja, hogy a csajnak igen! De ettõl nem a csaj a "r...c", hanem a csávó akit zavar az tapasztalatlanabb....majd ha kiéli magát nem lesz fontos tényezõ, hogy volt-e egy éjszaka vagy sem! Vagy nem éli ki magát és nem jön össze olyan csajjal aki egy éjszakázik! Ennyi!
Az attól függ, hogy részeg volt, vagy max egy kicsit ittas. Utóbbi eset nem befolyásolna.
Wash meg a hozzájuk hasonló alienek ugye még sosem láttak pinÁt? :DDDDD Na majd ha egyszer valaki leáll a barkós, lenõtt szemöldõkû valakitekkel beszélgetni, akkor megnézzünk meddig tart ki az értékrendeketek :DDDD
Te jó isten, milyen vita alakult itt ki?! Én annyit mondok, hogy nekem annó volt 2 igen 2! (milyen felháborító) egy éjszakás kalandom. Képzeljétek! 8 éve házas vagyok és van egy 3 éves gyönyörû fiam! És lehet, h fejbe is vágnám férjemet, ha nekem a múltat hánytorgatná fel, ami õ elõtte történt! Én sem hánytorgatom fel neki, h õ hány nõvel volt vagy mit csinált! A lényeg, h most már egy boldog család vagyunk. Milyen hihetetlen, h egy "r.ibancnak" is lehet boldog élete a múlt után... -.-" Nõjetek fel gyerekek! Vagy keressetek egy vallásos csajszit, annak tuti nincs "r.ibanc" múltja.
Az mióta korrekt mód, hogy kijelented, hogy te márpedig jobban tudod, hogy a többi ember mit gondol? De még ebben a hozzászólásban is ezt mondom, hogy "és igen, azt zavarja". És én ERRE mondtam, hogy ez nem igaz, egyszerûen nincs meg az alapod hozzá, hogy másokról ilyet mondj, ezt kéne már felfogni. Nem te döntöd el. A világ nem olyan, mint ahogy te azt elképzeled. 01:14, alias 'lopahin': nem kell privátot írogatni (a waifó szót sose hallottam még), és nem kell kigúnyolni sem. Attól nem lesz neked igazad, és nem lesz nekem rosszabb. Ezzel egyenesen ostoba vagy. De csak, hogy megnyugodj: nemrég ért véget egy 3, 5 éves kapcsolatom, és egy hónapja tart a mostani. Az elveimet meg bármikor le lehet tesztelni (megtörtént már, és átmentem a vizsgán).
olvasd vissza szépen a 21-es illetve 22.es hozzászólásokat és utána érvelj amellett, hogy te csak az érveid miatt nem mész bele "nõ ügyekbe" és nem azért, mert nem vagy társasági pörgõs ember ami = sikertelenség a csajozásban! Ha lettek volna tartós ás állandó sikereid aminek következtében történtek volna események akkor nem beszélnél és nem gondolkodnál így! Igazad pedig akkor lenne, ha amellett, hogy csajoztál agyba-fõbe és sok lánnyal "kavartál" elítélnéd az egy éjszakát..de neked semmilyen élményed nem volt max 1-12 barátnõ ahol feltételezhetõen a csaj hordta a nadrágot és örültél, hogy egyáltalán van valakid miközben rettegtél, hogy nehogy elhagynak, mert utána lehet nem lesz másik nõd, mert nem vagy sikeres a nõknél....ez pedig nem magaslóról beszélés hanem tény, hogy amelyik férfi tapasztalt és kellõképp kiélt az magasról tesz rá, hogy a csajnak milyen múltja van..csak a gátlásos nõknél sikertelen és sok visszautasítást kapott pasik görcsölnek ilyeneken, mert kissebbségi komplexusok van más pasikkal szemben és a farkukat hasonlítják más pasikhoz, meg félnek, hogy úgyis elhagyja õket a csaj, mert nem elég jók...ez tény! De szépen olvasgasd a 21-es és 22-es hozzászólásokat vissza :-D Hozzátenném én soha nem írtam, hogy az a pasi aki még nem élte ki magát kevesebb akár tõlem akár másoktól - ezt is a kisebbségi hülyeséged mondatja veled - azt mondtam majd ha kiéli magát az ilyen gondolkodású pasi másként viszonyul az ilyen kérdésekhez, mert lesz tapasztalata, hogy mi minden megtörténhet az emberrel...arról nem tehetek, hogy kishitû vagy és ahelyett hogy csajoznál ezerrel inkább homokba dugod a fejed a nekem ez úgyse megy felkiáltással és betudod a nem vagyok pörgõs jelzõvel....de ez nem is az én problémám..elsõ hozzászólásomban leírtam saját véleményem és azt, hogy miért nem ítélem el az ilyen csajokat..nektek piszkálta a csõrötöket, hogy nektek nem volt ilyesmibe részetek...mert elveitek vannak...mondogasd szépen sokat akkor hátha nem tûnsz majd sikertelenek a nõk szemében!
Ó, bnyeg... súlyos értelmi gondok vannak itt... Vajon melyik nyelv az, amelyiket megérted?
azt a nyelvet határozottan megértem ami arról szól, hogy te bizony sikertelen vagy a nõknél :-D
"Szóval a nem szeret ezt jelenti!" Nem, nem ezt jelenti. Látom nem érted a helyzetet, van aki TÉNYLEG nem kedveli az általad leírt életformát. Nagyon korlátolt elmére vall azt hinni, hogy mindenki ugyanazt akarja. Nagyon-nagyon korlátolt elmére... On: Nálam is nagy hátrány, hiába sért ez akárkit. Nekem van egy világnézetem, egy elvrendszerem, és szeretném, ha a páromnak is ugyanolyan lenne. Ennyi az egész.
Nehéz elhinni, hogy valaki nem szeret bulizni, idegen ribikkel kefélni és menõzni vele, ugye? Nem nehéz elhinni..de pontosítanék..nem nem szeret bulizni és "csajozni" hanem nem megy neki és sikertelen benne...ha elment egyszer-kétszer akkor is csak elutasítást kapott és nem jött össze semmi így feladta és otthon ül! Szóval a nem szeret ezt jelenti! Mivel sikertelenebbnek érzi magát mint más pasi illetve frusztrálja, hogy a barátnõ tapasztaltabb mint õ és ezáltal összehasonlítja majd más pasik teljesítményével ahol õ alulmarad ezért jönnek a "én sose járnék olyan csajjal aki" megoldás nem picsogni kell, hanem csajozni és nem a királyfit játszani aki várja a szõke hercegnõt...férfinak kell lenni és hajtani a csajokat! Mert amíg picsogtok más pasi éppen most is csajozik aztán nektek megint "használt" nõ jut akinek van múltja..a csaj meg nem tehet róla, hogy amíg te azon siránkoztál, hogy te nem tetszel egy csajnak se addig helyetted más pasi kényeztette....:-D
Ha volt pár egyéjszakás kalandja - OK Ha "be voltam rúgva" címszó alatt megfekteti magát boldog-boldogtalannal - fuck no!
Ez már rányomja a bélyegét az ismerkedés kezdeti fázisára, barát még lehetne. De lotyókkal nem szívesen ismerkedem. 21F
mindenki életében van ilyen, eggyátalán nem befolyásoló szerintem :)
Sajnos nemet mondanék erre. Tudom, ostoba vagyok, de nekem e téren iszonyatosan sziklaszilárd elveim vannak.
nálam hátrányt jelent, nagyon pozitívnak kell lennie a többi tulajdonságainak hogy ettõl eltekintsek
Csak barátnak tekinteném, komoly kapcsolatot nem akarnék tõle. 19
Semmit nem befolyásol, fõleg ha nem két héttel korábban tette azt. Barátnõmnek is volt ilyenje vagy 4 éve, közben 2, 5 éve boldogan együtt élünk. Aki ilyenért lotyónak tart valakit, mint a #2-es válaszoló, az még nem látott .avi-n kívül puncit.
Szerintem ezzel nincs semmi gond.
Most komolyan egy egy éjszakás kaland miatt már r.ibancnak számít?! Pfff, akkor én dupla ri.banc vagyok. -.-"
Barátnõnek nem kéne.Nekem ha ilyet elmondanak, akkor csuklóból kuka a többi randi.Szóval nálam abban befolyásolja, hogy nem lesz késõbbi kapcsolat.:D
Fiatalok vagytok még, ha ilyen "szûrön" kell átmennie egy nõnek...
Hát évekkel korábban azt írnám, hogy fõbenjáró bûn és soha nem járnék ilyen nõvel és stbstbstb....de mivel azóta velem is megesett már jó néhány élmény :-D Így amondó vagyok, hogy nekem is van múltam..a csajnak is lehet múltja és jobb a jelenre illetve a jövõre koncentrálni :-D Addig ítélkezik mindenki amíg nem kerül egy éjszakás kalandba...meg nem azon kapja magát, hogy már az x-dik nõt meséli a haverjának 2 hónap alatt, holott egy csaj se jelentett semmit..csupán csak szexet..egyszóval ki kell élni magát az embernek és utána más értékrendje lesz! Mostani fejjel abszolút nem érdekel ha egy csajnak egy éjszakás kalandja volt elõttem és azt is [email protected] ha nem szûz azt is ha elõttem 5 évig barátja volt....a lényeg velem milyen!
Nehéz elhinni, hogy valaki nem szeret bulizni, idegen ribikkel kefélni és menõzni vele, ugye?
Hogy lepontoznak mindenkit. Engem is, azért mert én csak barátnak tekinteném? Te jó ég!
Nagyon nem mindegy, hogy ez hányszor fordult elõ és mi volt a szitu. Mert ha bepalizták és Õ hosszabb kapcsolatot szeretett volna... akkor szimplán Naiv volt, de ha Õ tervezte így akkor meg egy Dominatrix!!! Ha a második verzió a valós és többször is elõfordult már akkor nem terveznék Vele hosszú távon....de ez nem jelenti azt hogy egy esélyt nem adnék a dolognak. 37F

Második napja késik, a derekam majd leszakad, görcsölget, meg szurkál a hasam, de nem vészesen, a mellem már nem fáj és fehéres-átlátszó nyákos folyás van. Ez lehet terhesség jele? Ha igen mikor csináljak tesztet, ami már biztosra megmutatja?

Legjobb válasz: Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?

Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?
Az elmaradt vérzés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Holnap reggel próbálkozhatsz teszttel.
A kérdező hozzászólása: A folyás nem vizes hanem eléggé sûrû, nem szokott késni mindig 27-28 napra jön.Mióta menstruálok max 2x fordult elõ hogy késett 2 napot.
A kérdező hozzászólása: nem korai még 2 nap késés után tesztelni?
Ezek a mai tesztek már a nemvárt napján is kimutatják. Így szerintem 2 nap késé után simán tesztelhetsz! Szorítok!
Nekem ezek a jelek mindig mensi elõtt 1 nappal vannak..Ne idegeskedj, inkább tesztelj
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok !!!!!!Köszi a válaszokat!

Mit tegyek ha késik? (már a 16. napom hogy késik)

valami praktika amit?l megjöhet?

Legjobb válasz: Sajnos ha tampont nem tudsz használni, akkor ki kell hagynod a fürdést, ha éppen akkor menstruálsz, amikor strandon vagytok.

Sajnos ha tampont nem tudsz használni, akkor ki kell hagynod a fürdést, ha éppen akkor menstruálsz, amikor strandon vagytok.
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
Felrakod a tampont, anyudnak nem szólsz egy szót se és kész..ilyen egyszerû:D ha meg nem akarsz tampont használni akkor csak napozz, olvass könyvet és foglald le magad.bár én tuti nem bírnám elviselni hogy míg én kint napozok addig a többiek a hideg vízbe csobbannak:)
Akkor csak a remény marad, hogy még egy darabig késni fog a menstruációd. Vagy sajnos le kell mondanod a fürdésrõl ha megjön.
A kérdező hozzászólása: Az elõbbb is írtam hogy anyukám sem engedi meg hogy tamponnal legyek, szoval!
Ha most nem menstruálsz, akkor nyúlj fel a puncidba és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed, és merre tudod az ujjad dugni. Arra kell a tampont is. Lehet, hogy azért akadt be a szûzhártyádba, amikor próbáltad a tampont, mert nem volt elég nedves a hüvelyed.
A kérdező hozzászólása: a forró fürdõt már próbáltm... valami még ?:?
Forró fürdõt vegyél... az alhasi vérbõséget okoz, attól megjöhet hamarabb.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok tavaly óta kezdtem! de lehet hogy még nem állt be rendesen, de muszaj lenne hogy megjöjjön mert megyünk a strandra (már nagyon régóta még tavaly elõtt tervezzük ezt a nyaralást , és ha pont akkorra jönne meg én idegileg összeborulnák! a tamponnal próbálkoztam de egyszerûen nem jó, mert múltkor is alig tudtam kiszedni mert beleakadt a szûzhártyába , és amikor anyukám megtudta nahát arról ne is beszéljünk) a rozmaring teát iszom már vagy 3 napja de semmi ! eetleg tornázzak vagy mi???? SEGÍTSETEK!!!!!!
Terhesség? Mozgás, sex szokott segíteni.
Strandra máskor is lehet menni!

A párommal már bő 1 éve próbálunk összehozni egy pici babát de sehogy nem sikerül. Van úgy hogy rengeteget késik és ha csinálok tesztet mindig megjön, de egyébként ha késik a tünetek azok jönnek csak nem sikerül sajna hogy sikerülhetne minél előbb?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.

Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.
Szia mi is kb egy éve próbálkozunk de sajnos nem sikerült még.Kb két hete elkeztem inni a palástfû-cickafark teát állitolag jó.Sok sikert
Szia.Nekünk 11hónapra volt szükség.Elkezdtem hömérözni, és az elsö (hömérös)hónapban sikerült.Próbáld ki, ha még idáig nem próbáltad.Ne stresszeld magad rajta, mert az nagyn megnehezíti.Nálam is az vlt a gond. Sok sikert. 40hetes kismama.
Szia! Mi két évig próbálkoztunk, mire összejött a kisfiunk.Nagyon görcsöltem már, hogy miért nem jön a baba, és mikor elhatároztuk, hogy orvoshoz fordulunk abban a hónapban jött össze. Nem hittem a pszihés dologban, de van benne valami, csak könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember.Ne féljetek orvoshoz menni! Sok sikert! Egy boldog anyuka
Ezt az oldalt érdemes olvasgatnod: http://babatervezok.otthona.net/
Ha sokat késik a mensesed, menj orvoshoz, hogy kiderítse mitõl lehet. A hõmérõzés eredményedbõl is rengeteg minden kiderülhet, fõleg az orvosnak, persze csak ha rendesen méred. Én orvost javasolnék minél elõbb. Én is itt tartok, ahol te. (-:
Szia Szerintem nem kell aggódnod. 2 év sikertelen próbálkozás után beszélnek meddõségrõl. Egyébként nekünk 3 év kellett. Egyik hónapban megemlítettem a dokinak, hogy nem jön a baba, 2 hónap múlva azért mentem hozzá, mert pozitív lett a tesztem. Nekem is volt, hogy akár 2-3 hetet is késett. Nyugi és türelem.

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

A menstruációm már 6 napja késik, 13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ? szed spermiumöl? gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?

Legjobb válasz: Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.

Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.
az idegességtõl nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
Csinálj még egy tesztet holnap, aztán menj orvoshoz, szerintem.Nem írtad hány éves vagy, de felnõtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran elõfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!