Találatok a következő kifejezésre: Ha a került az előváladék (6 db)

Hát ez bizony nem 100%! Kicsi az esélye, de elõfordulhat!
nekem is azt mondták hogy nem és így estem teherbe.
igen elõfordul ilyen fõleg ha nagyon aktívak a spermik
szerintem 100% hogy nem !!

Lehet e terhes ha : mielött lefeküdtünk orálisan izgatott (tehát az előváladék is a szájába került), gumi nélkül csináltuk?

Legjobb válasz: Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a kérdést :) TEdd fel újra.

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a kérdést :) TEdd fel újra.
Miért??Istenem miért teszed fel ezt a kérdést??Nagyon jól tudod nem, hogy védekezés nélkül terhes lehet a nõ?Akkor miért teszed fel ezt a kérdést??Nem fog olyan válasz jönni, hogy okos kisfiú vagy, máskor is gumi nélkül tedd be!!! Igen, lehet, hogy terhes a barátnõd. Most én kérdezek:miért MIÉRT olyan nagy fáradtság szex elõtt felhúzni azt a [email protected] gumit???Kérlek válaszolj erre.
Hány éves vagy?????? Ennyire tudatlan vagy? Elmondom neked, hogy a spermiumok 6óráig életképesek a testhõfokán, fõleg ha még nedvesség is van ott! Levontad a tanulságot?
A kérdező hozzászólása: szóval :D mielött benyomtam a hüvelyébe a farkam azelött leszopott és ha szopás közben jött elõváladék (nekem) akkor az a szájába került, és szex közben gumit se használtunk .
A kérdező hozzászólása: mert igazából nem is akartunk szexelni vagyis csak ugy benyomtam hogy jobban felizguljak de elment a kedvem és nem folytattuk ...

Ha sex közben kiszakadt az óvszer, de nem bennem ment el, akkor mennyi az esély, hogy a belém került előváladékkal teherbe essek?

Legjobb válasz: hat nemsok de megtortenhet... nekem volt igy de halistennek nem lett baj...

hat nemsok de megtortenhet... nekem volt igy de halistennek nem lett baj...
Van rá esély, hogy esetleg terhes lehetsz bár Ha nagyon félsz emiatt javasolt egy esemény utáni tabletta és akkor nem kell izgulni emiatt.
elég kicsi az esélye, fõleg óvszer spermicides is volt... szerintem nincs okod aggódni
Bocs az elõzõhöz ..."bár nagyon kicsi"
Hát ha ilyen "veszélyesen" élsz és ennyire félsz a terhességtõl akkor javaslom más Pl tablettás fogamzásgátlás bevezetését is.
Miért nem szedsz tabit? Könnyebb kifizetni 3 havonta az x ezer forintot, mint egyszerre egy abortuszt...
Az óvszeres védekezés átment "megszakított közösülésbe" ha jól értem. Azaz amikor észrevettétek hogy baj van, akkor abbahagytátok. Abszolút minimális az esélye a terhességnek. Ha nem veszünk tudomást Murphy törvényérõl (azaz kivételek mindíg a legrosszabbkor történnek) akkor azt lehet mondani, hogy ennyitõl nem lesz babád. A megszakított közösülés is mûködik, a legnagyobb veszélye, hogy a fiú nem tudja kontrollálni magát és megtörténik a baleset. De errõl a ti helyzetetekben nem volt szó. Szóval nyugodj meg. Sok pár hónapokig próbálkozik teljes gõzzel, és pár csepp elõváladéknál több kell egy babához... Volt egy idõszok amikor csak megszakítással védekeztünk. Ez is mûködött, szóval ne aggódj! Mondjuk mi nem estünk volna (nagyon) kétségbe a babától sem, megtehettük hogy csak ilyen "lájtosan" védekeztünk. De a lényeg az, hogy mûködött. A tablettát nem szerettük, ezért a Pharmatex kúpot használtuk évekig. Szerintem ez a legjobb, bár most a Patentex kúpot fogjuk kipróbálni. Szerintem jobb, ha nem kavar az ember be a hormonháztartásába és ráadásul síkosítónak sem utolsók...
A tabletta beállítja a vérzésed, javaslom hogy menj el nõgyógyászhoz és majd õ segít az ilyen dolgokban!
A tabletta majd befogja állítani a vérzésed!Menj el nõgyógyászhoz õ segít neked az ilyen dolgokban.
A kérdező hozzászólása: tabi szedésénél nem kell az h helyre álljon a mensim?
A kérdező hozzászólása: az lesz de esemény utáni tabi után kell egy kis idõ azért h helyre álljon minden
A kérdező hozzászólása: semmi...remélem nincs am semmi sem...
A kérdező hozzászólása: nem spermicides volt és esemény utáni nem lehet mert pár hete kellett egy:S
A Pharmatex készítmények nem biztonságosak, a nõgyógyászok sem jvasolják a használatát mert nem véd!
A spirál hatékonyságában olyan mint az óvszer. Ha nem mestruációs vér, menj vissza dokihoz!

Ha egy kis előváladék került a puncimra és utána felnyomta két ujját lehetek terhes? Mennyi az esélye?

Légyszíves normálisakat, nem tudom jobban megfogalmazni...:)

Legjobb válasz: Nem sok esély van rá.A levegön életképtelenen lesz a sperma.

Nem sok esély van rá.A levegön életképtelenen lesz a sperma.
elképzelhetõ
Nagyon kevés az esélye, mivel ha a puncidra került rá és az kívül volt akkor a spermiumok szinte mind elpusztultak.
Lehetsz!
Honnan terjed az az óriási tévhit, hogy a levegõn elpusztul a sperma???? Ekkora hülyeséget, komolyan! Akkor szerintetek hogy történik az inszemináció vagy a lombikos megtermékenyítés? Egyébként kicsi az esélye, de van rá esély! Legközelebb védekezzetek!

Mennyi az esélye a terhességnek ha hátrahajló a méhem és csak előváladék került belém?

Legjobb válasz: A barátnõm kisfia ilyen paraméterekkel fogant. Most 4 éves.

A barátnõm kisfia ilyen paraméterekkel fogant. Most 4 éves.
Az elõváladékban kevés a spermium, de elõfordulhat. Amúgy a hátrahajló méh nem fog megakadályozni abban, hogy babásodjál. És attól is függ az esélyed, hogy a ciklus hanyadik napján voltatok együtt, hogy peteérés környéken e.
megszakításos módszerrel ( akkor elõváladék lehetett )és hátrahajló méhhel lettem terhes.
Szerintem nem sok esélye van, bár nem tudjuk, hogy a ciklusodban hol tartasz. Az sokat segítene a tanácsadásban. De gondolj bele, ha mások mindig idõben, kellõ intenzivitással és minden praktikát bevetve sem esnek könnyen teherbe, akkor fõleg azt mondom, hogy nem sok esély van rá az elõváladékból.
A kérdező hozzászólása: Késik a menstruációm már 10 napja, mostanában nem vacakolt és 28 napos a ciklusom. 5 nappal azután hogy meg kellett volna jönnie csináltam tesztet, negatív lett, még halvány csík sem volt. Mivel ápr. 17-én és 24-én voltunk együtt, és 26-án kellett volna megjönie, azért még most május 8-án még csinálok egyet az remélem már biztos eredmény lesz.A tesztek az utolsó aktustól számított 14-dik napon már kimutatják?
Elvileg ki. Majd írj hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: A teszt megcsinálásáig nem jutottam el de meg van véve, de ma hála az égnek megjött!:-)Ha vége a mensinek azért megcsináljuk, ne vesszen kárba, de szerintem már nem lesz gond. Többet ilyet nem csinálunk, még egy ilyen parát nem bírnék ki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!