Találatok a következő kifejezésre: Ha a kb.9-10 (11 db)

Amúgy is nehezen alvó 4 hónapos kisfiam a kánikulában még nehezebben és kevesebbet tud aludni. Lesz bármi baja attól, ha mondjuk két hétig csak kb.9-10 órát alszik?

Komoly erőfeszítésekkel általában el tudjuk érni a napi 13-14 órás alvásokat (pedig ez sem sok), emellett az alvásidő mellett kiegyensúlyozott, nagyon vidám kisfiú, szépen fejlődik értelmileg és testileg is. A kánikulában tehetetlenek vagyunk, ha minden rendelkezésünkre álló hűtési trükköt bevetünk, akkor sem tud nagyon aludni nappal, és másfél órák helyett akkor is csak 30-40 perceket. Már előre félek a mostani kánikulától, ezért aggódom, lehet-e baja attól, ha ezekben a napokban egyszer sem tud 9-10 óránál többet aludni.

Legjobb válasz: Lehet a melegen kívül más oka is van hogy kevesebbet alszik. a lányom mikor kb ekkora volt volt hogy napi 3-4szer aludt 15percet! de neki akkor ez elég volt. ha nem nyûgös nem álmos akkor ennyi elég neki

Lehet a melegen kívül más oka is van hogy kevesebbet alszik. a lányom mikor kb ekkora volt volt hogy napi 3-4szer aludt 15percet! de neki akkor ez elég volt. ha nem nyûgös nem álmos akkor ennyi elég neki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Sajnos neki nem elég, folyton a szemét dörzsöli, ásít, láthatóan álmos, de mégsem tudjuk elaltatni, ha nagyon meleg van (ringatás, mellen elalvás, hordozókendõ, együttalvás a kánikulában kínszenvedés, csatakosra izzad szegény, ezért nehezen tûri, márpedig amúgy csak ezekkel az altatási módszerekkel tudjuk altatni). Szóval azzal sajnos nem tudom megnyugtatni magam, hogy neki elég ennyi alvás, de nem tudom, hogy ha több napig nem alszik eleget, akkor a nyûgösségen kívül okozhat-e ez komolyabb problémát (fejlõdésben pl.).
Mi délelõtt és délután is megfürdetjük a fiúnkat és utána jót alszik, különben õ is csak szenved és sír az ágyában!Este levisszük sétálni és éjszaka így jól alszik redõnyt lehúzzuk de az ablak nyitva marad!

Ha a hüvely kb.9-10 cm hosszú, és a méhszáj zárt és kemény, és kb.6, 5-7 cm magasan helyezkedik éppen, illetve érhető el, az nehezen elérhetőnek/feljebb húzódottnak számít?

A babatervezok.otthona.net-en olvastam, hogy a méhszáj akkor is zárt és kemény, ha baba van a pociban, és akkor is, ha a mensi készül megjönni, csak annyi a különbség a két eset között, hogy baba esetén feljebb húzódik, nehezebb elérni.

Legjobb válasz: hát,nem tudom erre tud e valaki válaszolni....

hát, nem tudom erre tud e valaki válaszolni....
én sem tudom. de én nemnyukálnék fel magamnak xcsak azért hogy megtudjam hamarabb hogy terhes vagyok e . mert elég veszélyes . még a dokik sem nyulnak fel hanem hüvelyultrahangal csinálják mert el is mehet tõle. ne feledd ha tehes vagy akkor még csak most ágyazodhatott be, és le ne lögd onnan. én ezt dokitol halottam nemn magamtol találtam ki.
ha beágyazódott hogy lehetne onnan lelökni??????nekem pl nem hüveji uh-gal nézte hanem felnyúlt

Ha most beveszek egy fél algoflex forte-t mert fáj a fejem, és később kb 9-10 től innék alkoholt lehet valami bajom?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi bajod, a tájékoztatójában nem szerepel, hogy nem lehet rá inni.

Nem lesz semmi bajod, a tájékoztatójában nem szerepel, hogy nem lehet rá inni.
nyugodtan beveheted
A kérdező hozzászólása: Értem, kössz.
Hiú ábránd. A cigirõl sosem fogsz leszokni.
Amint leteszed, és utána is valaki megkínál sok idõ után, te elfogadod, és máris annyi a "cigi mentes" korszakodnak, kezdõdik minden elõrõl.
Azt mondják 15 év amíg a szervezeted olyan állapotba kerül mintha sose cigiztél volna.
Szerintem az már bizony soha. :( De ettõl függetlenül tedd le a cigit, legalább nem rontasz tovább a helyzeten!
dupla annyi idõ mint amennyit dohányoztál a te esetedbe 26év de anien fiatalob kezdted lehet mégtovább
Milyen magas vagy?
Annak idején valahol olvastam, hogy lassan, de fokozatosan ürül a szervezetbõl. Ha jól emlékszem, a diagram úgy szólt, hogy akik napi 1 dobozzal szívnak és hagyják el a cigarettát, annak 3 nap, amíg a tüdeje, a legutóbbi nikotin adagot "kiüríti". Nem vagyok benne biztos. Ne haragudj. Az viszont biztos, hogy ha már több mint 10évig dohányoztál, nem 1-2 hónap alatt ürül ki a szervezetedbõl a nikotin.
A kérdező hozzászólása: nem az volt a kérdés, hogy leszokom-e vagy sem.. értelmezzétek a kérdést és utána írjatok. 1 hónapja már nem cigizem
1 hét - 1 év alatt sok méreganyag kiürül, javul a közérzet, nõ a tüdõkapacitás, stb. Ha nem sikerül leszokni elsõre, kérj segítséget.
Sok minden kiürül, de nyílván nem minden. Nagyon régóta vagy bagós, és ez így nagyon függésnek hangzik, nem lesz egyszerû letenni, kérj segítséget.
Gratulálok, hogy már egy hónapja nem dohányzol, csak így tovább!;)

Speedtest szerint a letöltésem 1.5 MBit de ha belenézek UTorrentbe akkor a max. Feltöltés csak 9-10 kB/s, mitől lehet?

Legjobb válasz: A letöltés meg a feltöltés nem ugyan az. A feltöltés általában lassabb mint a letöltés és ez ADSL esetén fõként igaz.

A letöltés meg a feltöltés nem ugyan az. A feltöltés általában lassabb mint a letöltés és ez ADSL esetén fõként igaz.
Nem mindegy, hogy "ferõl le, vagy, leerõl fel" (BesenyõPista) Azaz a feltöltési sebesség nem összekeverendõ, és pláne nem ugyanannyi, mint a letöltési. Arról nem is beszélve, hogy torrentezésnél, ahányan szedik tõled, csak annyival fog feltölteni. Olyan is van, hogy sokan szedik az adott torrentet, de épp rád "nincs szükség", akkor nem fog menni a feltöltésed.
A 9-est pl úgy, hogy 10-szer megnyomod azt a a gombot, ahányadik számjegyrõl van szó.

9 hetes kislányom két napja etetés időben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg erőltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb. 10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk?

Kislányom 9 hetes múlt. Tápszert eszik, és eddig négy óránként evett óram? pontossággal.Két napja etetés id?ben, csak mosolyog de nem akar enni, ha meg er?ltetjük akkor kapálózik és sír. Ez kb.10 percig tart, aztán eszik szépen ahogyan eddig is. Mi lehet a viselkedésének az oka és mit tegyünk? Tegnap kapta meg az els? oltást, de nagyon jól viselte, se láz semmi.

Legjobb válasz: Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.

Az én lányom 10 hetes és anyatejes. Néha nekem is ezt csinálja.Azt vettem észre, hogy ilyenkor túl álmos ahoz, hogy aludjon és túl éhes ahoz hogy egyen.Mostmár úgy ekõzõm meg ezeket a "kitöréseket", hogy folyamatosan kínálom neki az enni valót. szerintem valami fejlõdési ugrás lehet nálla mert valóban többször eszik viszont aludni egyre kevesebbet alszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. Mi kipróbáltuk ma hogy a másik szobában etetjük, hogy ne mindíg ugyan onnan lássa a dolgokat, és bevállt. Próbáld ki te is hátha te is sikerrel jársz.
Elküldeném az anyja nénikéjébe azt a brutálisan helyes srácot.
Szó ami szó ez nem lenne normàlis dolog hogy elkezd fogdosni én arra gondolnék hogy elment az esze ez beteg ! azért mert jól néz ki nem csinàlhat azt amit akar .
A gazdag jó pasik nem csinálnak ilyet.
mivel talán 10000-bõl 1 -nek tetszene, 9999 alkalom lesz, hogy elkalapálnak, és leültetnek. El sem jutsz hozzá :D Kevesebb japán pornót...
Remélhetõleg ilyen nõ nincs, azért. Elég tré lenne ha így lehetne egy nõt ágyba vinni.. elkezdem tapizni buszon és leszállunk nálam... elég alja dolog lenne már. De végülis megkapod ezt, örömlánynak hívják.
Akkor sem, ha húszezreseket próbálna dugdosni a melltartómba... 15/10-es is lehet, akkor is minimum felpofoznám, hacsak nem hívnék rendõrt. Fogdosni meg felmenni hozzá? Meg se fordulna a fejemben, de még az se, hogy ilyen emberrel egyáltalán szóba álljak. Amúgy minek nézed te a lányokat? És akkor csodálkoznak a srácok, hogy miért utasítják el õket, mikor ki tudja mikor akad össze az emberlánya egy hasonló gondolkodásúval...
A kérdező hozzászólása: de ha a csaj is benne van, akkor mért vernének el?:D
nem érted. Aki fogdos, az a "szatir" kategória. Teljesen mindegy ki/mi vagy. Elvernek és/vagy begyûjtenek. Aztán akkor vége a dalnak.
Nos, tökön térdelném. : )
Erre mondom, hogy a gázspré mindig könnyen elérhetõ helyen legyen :D
A kérdező hozzászólása: és ha látszik az öltözködésén h gazdag, akkor is elküldenétek?:D
Hát persze azonnal jól megfogdosnám nyilvánosan :-D igeeeeeen fel is mennék azonnal hozzá :-D és ott is maradnék örökre :-D itt a mese vége
Azt, amit egy 10/0-s pasival is megtennék, és hidd el, hogy nem élvezné. 20/L
Ha helyes, ha nem, ráförmednék és arrébb mennék. A pofátlanságnak is van határa. Attól, hogy valaki jól néz ki, nem jogosítja fel, hogy tahó legyen.
Ammi szerinted 09/9 az szerinte simán lehet kettes. Fõleg ha fogdossa is :) Így a legkönnyebb 1. kórházba kerülni (nagyon összever egy utas/pasija) 2. Börtönbe. :) A szatírt hajtó vadászattal gyûjtik be :) Ott pedig te leszel a kislány :)
Azért megijednék, hiába jönne be. 19/L
leszállna a brutálisan helyes feje úgy pofán ütném.

Milyen ételeket javasolnátok a 8 hónapos babámnak uzsonnára, vacsorára? Mikor adjam neki az ebédet kb, ha 9, fél 10 körül szopizik?

Eddig tízórait,ebédet és vacsit evett,mellette szopizik,de mióta kijött az egyik alsó foga,azóta nem is eszik annyira kanalasat,csak tejpépet vacsira,na meg mintha később is kelne már. Így a tízórait már nem adom neki,fél 10 fele megszoptatom,az a reggelije. Mától uzsonnát adok inkább neki tízórai helyett,gyümölcsöt vagy azt tejpéppel keverve,vacsorára főzeléket vagy tejpépet. Utána még szopizik. Túrót lehet már neki adni gyümivel uzsonnára? Mit lehet neki ilyen korba adni?

Legjobb válasz: Tejtermékeket, kivéve a tejet, tejfölt. Gyümölcsöket, körte, banán, alma, sütõtök. Túrót is lehet. Vajas kenyeret. Mennyi foga van? Babapiskótát.

Tejtermékeket, kivéve a tejet, tejfölt. Gyümölcsöket, körte, banán, alma, sütõtök. Túrót is lehet. Vajas kenyeret. Mennyi foga van? Babapiskótát.

Holnap megyünk strandra. Ha felkelek "teszek be" o.b. normált (közepes és erős vérzésre) mivel akkor lesz a 3. napja h megjött. 9-kor megyünk, kb. 10-re odaérünk. Ha odaértünk cseréljem a tampont vagy majd ha kijövök a vízből?

és még egy kérdés: tamponnal meddig lehet vízbe maradni?? Ha elmegyek wc-re honnan fogom tudni, hogy itt az ideje a cserének, vagy h nem kell még cserélni??

Legjobb válasz: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S

A kérdező hozzászólása: amúgy most próbáltam elõször a tampont, és most gyenge vérzésû tampont van bent. azt is használhatom holnap, vagy inkább egy "közepes, erõs vérzésût"?? de mivan ha a "közepe erõs vérzésre " alkalmas tampon nem jön fel?? vagy feljön?? ajj segítsetek, kezdõ vagyok:S
"gyenge vérzésû tampon"?? figyelj, ne használj tampont. inkább hagyd ki a strandot, az írásmódodból ítélve fiatal vagy még ehhez. amúgy pedig 2óránként cserlni kell, de szörnyen fertõzésveszélyes, nem ajánlom L/20
fölösleges ennyire nézegetned, melyiket milyen vérzésre ajánlják. normál, és kész, de amúgy én sem ajánlom a strandot. Nagyon durva fertõzést lehet tamponnal összeszedni L/17
Na feldugtad?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!