Találatok a következő kifejezésre: Ha a kb 2 cm-re (5 db)

Ha a hüvelybemenettől kb 2 cm-re helyezkedik el szűzhártya, akkor ha egy 8-10 cm-es ujj "behatol" átszakad?

Értelemszer? lenne,hogy akkor egy újjazásnál simán átszakad,nem ?

Legjobb válasz: 2 centire? érdekes lenne, akkor két centire behatolhatna a pénisz, és még nem szakadna át. nem. tévedés. a szûzhártya közvetlenül a hüvelybemeneti nyílás körül található. és nem zárt, van rajta lyuk, amin kifolyik a menstruációkor a vér. szóval átszakadhat, mert nem az ujj hossza lényeg, hanem a vastagsága, a durvaság, és a szûzhártyád rugalmassága.

2 centire? érdekes lenne, akkor két centire behatolhatna a pénisz, és még nem szakadna át. nem. tévedés. a szûzhártya közvetlenül a hüvelybemeneti nyílás körül található. és nem zárt, van rajta lyuk, amin kifolyik a menstruációkor a vér. szóval átszakadhat, mert nem az ujj hossza lényeg, hanem a vastagsága, a durvaság, és a szûzhártyád rugalmassága.
A szûzhártya nem egy teljesen zárt hártya. Ennek legjobb példája a menstruáció, a szûz lányok is menstruálnak. A szûzhártyán van egy lyuk. Ez végülis egy szerv, hogy így mondjam, ami bizonyos surlódási foktól kezdve perforálódik. Ezért keletkezik általában az elsõ aktus közben, vagy utánna (nem mindig az elsõ közben/utánna) vérzés. Maszturbálással is el lehet "veszíteni a szûzességet" de nem jellemzõ.
Átszakadhat ujjazástól! De ez egyén függõ! http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=9844&PHPSESSI..
Alapvetõ anatómia: luk van rajta, hogy pl a menszesz ki tudjon folyni, szóval nem szakad ki, mert alapból lukas :) Nézd át a 8-os bioszkönyved végét.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy van rajta egy lyuk :D Csak érdekelt, hogy átszakadhat e ettõl..

Csajok! Nektek bejön az ha a zacsim borotvált, és a farkam fölött csak rövidre vágom (kb 2 cm re) a szőrt? A farkam 15 cm 16 /F

ejön? kort is írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Engem teljesen hidegen hagy a TE zacsid. 20L

Engem teljesen hidegen hagy a TE zacsid. 20L
Hány csajról ábrándozol ? El vagy te varázsolva .
Höhö, elsõ válaszadón jót nevettem :D De igen, ez így rendben van szerintem, bár a 2 centi picit sok talán, az még mehet kisebbre. 22/L
Nekem akkor jönnél be, ha nem borotválnád sehogy. Csak az a szép, ami természetes.
4 es jó válasz volt.Nem árt kicsit helyre tenni a maguktól elszállt fiúkat . /F.voltam /
Képet kérünk! Nekem egyébként bejön.
Ja jobban szeretik ha azért van fanszõr, a csupasz pénisz fiatal fiúknál, felnõtteknél szokás, de egy közös zuhanyzóba ahol már nem fiúk hanem 30-40 éves férfiak vannak ott csupasz pénisz nem igen van, még be is szólnának érte.
Akkor még igen
2 cm utám megilyedt? Mért fordult vissza?
nem az
Ha a az ujjadal átszakítottad akkor nem de a kérdésre válaszolva:attól még szûz vagy
Nem szûz.
hát ha már pénisz járt benned, akkor nem vagy szûz, ez már csak ilyen elméleti okoskodás :) honnan tudod, hogy megvan a szûzártyád? nem tûnik az el nyomtalanul, csak kiszakad, az sem biztos, hogy vérzik
2 cm volt az több is! ott már átment a szûzhártyán
A kérdező hozzászólása: És, ha az ujjammal már átszakítottam?
Anyád az elméleti, nem szakadt át a szûzhártya ergo még szûz, gyakorlatilag csak hozzáért a f&sz.
MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL VÉGRE, HOGY AZ HOGY VALAKI SZÛZ AZ ELMÉLETI DOLOG TI NYOMORULTAK???
Az elsõ mekkora egy idióta, fuuu, akkor akik szûzhártya nélkül születnek akkor azok születésüktõl fogva nem szüzek??? a szûzhártya megléte nem egyenlõ a szüzességgel -_-
Vakbél?
Vakbél, még kérdés válasznak is rossz.Az jobbról egészen lent van . Vese kõ az inkább lehet.Gyaloglásnál is mert elmozdul .Pontosan ott volt 2 hete nekem is .Rengeteget itattak velem, a kõ a hólyagba ment, talán még ma is ott van
vakbél jobboldalt, lép a bordák alatt van.Lehet, h egy kisebb vesekõ, de vastagbél gyulladás is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elkezdek vedelni. Úgy is jön a szombat este.
Nekem is ez volt. Én elmentem a barátaimmal este bulizni, és meghívtam õket egy-két kör piára. Állítólag ha jót teszel másokkal akkor neked is elmúlnak a bajaid. Nekem segített. Csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Á én utálom a barátaimat... leszarom õket. Mindig csak kölcsön kérnek gatya részegen és elfelejtik h ment a cofidiszezés egész este :D

Az is külső aranyérnek számít hogy csak akkor van kitüremkedve ha guggolok hosszabb ideig? de amúgy a végbelemben a nyílástól kb 1-2 cm-re beljebb fáj akkor az belső aranyér?

Legjobb válasz: Valószínû. Javaslom, egy általános sebészt keress meg vele. Van proktológiai szakrendelés is, kimondottan ezzel foglalkoznak. Ne várj vele tovább. Nem olyan vészes a vizsgálat, mint amilyennek elképzeljük. Könnyen gyógyítható.

Valószínû. Javaslom, egy általános sebészt keress meg vele. Van proktológiai szakrendelés is, kimondottan ezzel foglalkoznak. Ne várj vele tovább. Nem olyan vészes a vizsgálat, mint amilyennek elképzeljük. Könnyen gyógyítható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!