Találatok a következő kifejezésre: Ha a kúrát szeretném (2 db)

Ha a fokhagyma kúrát szeretném alkalmazni, akkor muszáj irrigálni?

Abból áll, hogy egy gerezd fokhagymát, mint egy tampont fel kell helyezni, es ott kell hagyni egy darabig.

Legjobb válasz: Minek akarod te a fokhagymát felgyugni? A fokhagymát enni kell.Ha megeszed akkor megtisztul a véred és a gilisztákat is kihajtja a belekbõl. Én még ilyenrõl nem hallottam hogy a fenékbe kell rakni.De hogyha ezt szeretnéd akkor csináljad.

Minek akarod te a fokhagymát felgyugni? A fokhagymát enni kell.Ha megeszed akkor megtisztul a véred és a gilisztákat is kihajtja a belekbõl. Én még ilyenrõl nem hallottam hogy a fenékbe kell rakni.De hogyha ezt szeretnéd akkor csináljad.
A kérdező hozzászólása: Nem a fenekbe:) Hanem a huvelybe.
A fokhagyma az egyik legerõsebb természetes antibiotikum, valószínûleg a hüvelyflórádat is ki fogja nyírni, így utána én mindenképpen tejsavas irrigálást javasolnék. Jómagam nem hiszem, hogy kipróbálnám, de csak furdalja az oldalam egy kérdés: Hogy szeded ki onnan?
A kérdező hozzászólása: Cernara kotve:) Mint egy tampont. De nincs ra szuksegem, csak tulparaztan a dolgot ugy tunik..:) De koszonom a valaszt:)

Csökkentheti a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát az, ha fogyókúrázom? Az Amerikai-fogyókúrát szeretném alkalmazni 10 napra. Semmilyen szert nem szednék be mellé. Csak ami a kúrában van: mozgás, kevesebb táplálékmennyiség

(Narancs, tejf?l, zöldségek, kétszersült)

Legjobb válasz: Ha a fogyókúrád nem okoz hányást és hasmenést, akkor nem befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát és felszívódását:)

Ha a fogyókúrád nem okoz hányást és hasmenést, akkor nem befolyásolja a fogamzásgátló hatékonyságát és felszívódását:)
szerintem sem, ha rendesen szeded és van ideje felszívódni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!