Találatok a következő kifejezésre: Ha a közepén nagyon (34 db)

Ha a középidő körül barnás-véres folyásom van, az nem feltétlenül jelent (nagy) gondot?

Legjobb válasz: Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.

Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.

Kaphat tüdőgyulladást 1 hónapos babám ha az éjjel nagyon nagyon átázott a háta közepéig?

Legjobb válasz: Ááááh, nem hiszem. Kisfiamnál többször is elõfordult, hogy nyakig pisis lett, és még csak meg sem fázott tõle.

Ááááh, nem hiszem. Kisfiamnál többször is elõfordult, hogy nyakig pisis lett, és még csak meg sem fázott tõle.
nem meleg van még ahhoz meg gondolom a szél se fújt a szobájában.
Nem hiszem nálunk is volt hasonló baleset és semmi baja nem lett.
A pici fiam télen született, és éjszakánként folyton átázott. Mindig azt gondoltam, hogy biztos bénán pelenkáztam be. Még csak náthás sem lett, pedig én is aggódtam eleget.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat, nagyon megijedtem, még nem fordult elõ velem ilyen, pedig van egy 2 és fél éves lányom, sosem ázott át ennyire.

Úgy érzem, hogy 17-18 óra felé nagyon fáradt vagyok. Le is fekszem ilyenkor aludni, de nem elég. Olyan mint ha a tavaszi fáradtság jött volna rám, de november közepén?

Téli álmot hogyan aludhatnék?

Legjobb válasz: Eszel elég vitamint? Rendesen táplálkozol? Sok stressz ér? Ezek, mint okozhatnak fáradságot nem is kicsit. Mikor kelsz fel, hogy nem elég?

Eszel elég vitamint? Rendesen táplálkozol? Sok stressz ér? Ezek, mint okozhatnak fáradságot nem is kicsit. Mikor kelsz fel, hogy nem elég?
A kérdező hozzászólása: Vitamin megvan, eszek is rendesen. Eddig nem volt ilyen! És ugyan így táplálkoztam. Sokat stresszelek, tény és való! :) 05:20kor kelek általában.
Akkor így nem is csoda, hogy nem tudod magad kipihenni. Én évekig keltem 4.30.-kor és minden egyes nap leragadt a szemem a melóhelyen. Azt mondták majd megszokom de sose szoktam meg. Emiatt ott is kellett hagynom az állásom csak azért kellett mert estin tanultam ez meg pont kijött idõben. Ezt nem lehetett bírni. Lefeküdhettem én délután 3-kor is akkor is hulla voltam reggel. Vannak emberek, akiknek más a bioritmusuk és inkább éjjeli baglyok reggel meg a halálukon vannak. Én is ilyen vagyok. Pláne ha stresszes vagyok akkor vége mindennek. Állandóan és csillapíthatatlanul fáradt, álmos vagyok. Akkor jövök helyre ha a stresszforrást kiiktatom. Néha szedek centrum vitamint az egy kicsit felpörget. Nekem a kávé ugyan nem használt de ha bírod esetleg ihatsz reggelente talán segít.
A stressz csodákat tud mûvelni. Rossz csodákat is. De van megoldás: https://www.youtube.com/watch?v=IWxZ1tG0FQA
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Insanity! Olyat lehet hogy az ilyen 40 perceseknél ha nagyon kifáradok meg unom a közepén 20 percnél tartok egy pár perces szünetet?

Legjobb válasz: persze lehet, de ennyi erõvel be is ülhetnél egy moziba, az biztos izgibb...

persze lehet, de ennyi erõvel be is ülhetnél egy moziba, az biztos izgibb...
A kérdező hozzászólása: szia, ncore-on fent van nekem onnan van meg. én még nem csinálom annyi ideje hogy érezzem a hatását, viszont nekem egyik barátom egy hónapra rá hogy elkezdte megmutatta a fejlõdését, hát elképesztõ, elõtte semmi izom nem volt rajta nagyon vékony srác, egy hónap után már sokkal jobb erõnlétben volt meg tiszta izmos volt ahhoz képest amilyen volt szóval nagyot fejlõdött.
szia, bocs az offért, de te honnan szedted le? vagy megvetted? ha letöltötted, tudsz linket adni? én is meg szeretném próbálni, de nem találom sehol, nem tudom letölteni sehonnan. illetve te mióta csinálod, érzed-e hatását?
A kérdező hozzászólása: köszi:) )
ne tarts szünetet! esetleg ha a gyakorlatok közben elfáradsz kicsit megállsz, de soha ne percekig... pár mp-ig. folyamatosan mozogj, sétálj a szobában, vagy ahol csinálod, csináld a légzõgyakorlatokat, dönts le egy csomó vizet, és kitartás, nem olyan teljesíthetetlen az! ha én meg tudom csinálni a 80kilómmal te is képes vagy rá :D
A kérdező hozzászólása: na mindegy majd kitalálok valamit
A kérdező hozzászólása: igazad van :) de ez tényleg olyan környék ahol futni nem nagyon lehet így egyedül... tele vannak az utcák kutyákkal meg cigányokkal.
ugrálókötelezés rendben van, de azt ajánlom ha nincs benned kitartás semmi értelme folytatni mármint ezt arra írom hogy ha valami barát kimegy futni akkor mész...csináld keményen és csak az legyen elõtted, hogy mi a célod a többivel ne törõdj légy kitartó...
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:) így belegondolva tényleg elég hülyeség már maga a kérdés is... szóval muszáj lesz teljes gõzzel. futás az elég húzós ezen a környéken, szóval ugrálókötelezek, meg ha megy ki valami fiúbarátom futni kimegyek vele. köszi a válaszokat.
ha fiú vagy nagyon gyenge vagy...erõsítened kéne ha lány vagy azonban kiemelésre méltó mert azért az ilyesmi nem kezdõknek való de belejöhetsz, de mellette kéne erõsíteni pl. futni
A kérdező hozzászólása: még csak egy hete csinálom de elhatároztam hogy edzésbe hozom magam mert nagyon elpunnyadtam:/
köszi, közben megtaláltam ncore-on! :)

Miért van az, hogy ha pettingéles közben a barátom "nagyon odanyúl", hogy is mondjam, nagyon gyengéden, akkor fáj a csiklóm közepe?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is így szokott lenni,de rájöttem(legalább is szerintem) ez azért van mert ekkor a csikló erõs nyomásnak van kitéve és dörzsõlésnek.És hát elég érzékeny a csikló.Szerintem ez az oka.

Szia!Nekem is így szokott lenni, de rájöttem(legalább is szerintem) ez azért van mert ekkor a csikló erõs nyomásnak van kitéve és dörzsõlésnek.És hát elég érzékeny a csikló.Szerintem ez az oka.
Nedv a lelke mindennek, valamivel síkosabbá kell tenni a csikló felületét - vagy felizgetnak eléggé (ideális eset), vagy nyál (second to best(második legjobb)) vagy síkosító (leghatásosabb)

Ha a nagyon sötétbarna hajamra ( a vége már szinte fekete) közép szőke vagy sötétszőke hajfestéket festek milyen színű lesz?

Legjobb válasz: Hát,ha már majdnem átmegy feketébe akk elég nehezen fogná be.Elöbb ki kéne szõkiteni a hajad és aztán festeni szõkével.

Hát, ha már majdnem átmegy feketébe akk elég nehezen fogná be.Elöbb ki kéne szõkiteni a hajad és aztán festeni szõkével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Fiú! Nagyon zavaró, ha egy lány csak a térdéig borotválja a lábát? Vagy ha ott középen nem kopasz?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, de azért hadd szóljak hozzá :-) Én csak térdig szõrtelenítem a lábamat, a combomat úgy hagyom, DE nekem valamiért olyan, hogy combon világosabb a szõr, mint térdig, és ezért nem tûnik fel senkinek. Ha valakit még így is zavarna, arra hadd ne mondjak semmit, természetesen ha a combom is látványosan szõrös lenne, ott is szedném, de így, hogy fel se tûnik, ott hagyom. :-)

Lábamat csak térdig gyantázom, mivel a combomon alig látszik a szõr. Ott középen meg inkább csak nyáron, strandszezonban, mivel barátom most nincsen.
Én nõ vagyok, de azért hadd szóljak hozzá :-) Én csak térdig szõrtelenítem a lábamat, a combomat úgy hagyom, DE nekem valamiért olyan, hogy combon világosabb a szõr, mint térdig, és ezért nem tûnik fel senkinek. Ha valakit még így is zavarna, arra hadd ne mondjak semmit, természetesen ha a combom is látványosan szõrös lenne, ott is szedném, de így, hogy fel se tûnik, ott hagyom. :-)
Attól függ, hogy a combja is szõrös e.Pl: nekem ott nem látszik így nem szedem.A középre vonatkozó részben csak annyit, hogy ki hogyan szereti.Neked kell eldönteni.Ja ha meg még a combjain csak olyanok a szõrök mint a kezén ne szedje, mert csak erõsebb lesz.Az meg már gáz ha nõ.
Hehe, az összes pasi arról papol, hpgy a természetes szépséget szereti, hogy a természetesség a legfontosabb egy nõben és a kisugárzás. Na és persze ezen belül szõrtelenítse magát, legyen kopaszítva a puncija, mert ezek annyira természetesek...
hát ja ezzel énis ugyvagyok mint az utolsó hozzászóló. én combomon is csak szõke "pihék" vannak, azokat minek leszedni? amelyik pasi nyavajogni merne csak ezért.. kivágnám a fenébe :D
Nõ vagyok és én leszedem a combomon is a szõrt mivel fekete a hajam színe ezért ott is sötétebb és engem zavar, középen is leszedem de azt is csak azért mert én úgy jobban szereten, nekem kényelmesebb. 18/L
Hát nekem személy szerint nem jön be az ha egy lány szõrös, akár középen is!lehet, hogy másnak bejön, de nekem nem!
Hát azért elég csúnya ha a combja szõrös... Amúgy a "középre" vonatkozó rész azt mindenki máshogy szereti.
Persze, igazad van, bocs, tényleg nem ez a téma, de valahogy kicsûszott belõlem :)
Nincs bajom a szõrös puncival, bár nyalni a kopaszt kellemesebb. Combon viszont nem szeretem a szõrt.
ez most lehet hülyén fog hangzani, de én egészségügyi okokból nem borotválom a combom... igaz, h szõkék, de erõsek és zavar is, leszedném, ha tehetném... :( és ezt megértenétek, fiúk? ha egy lánynál ez a baj?
én a combomon nem epilálom, mert ott világosabb a szõr. A puncimnál meg általában borotválom, de általában meghagyok egy csíkot középen.

Mikor lehet megigényelni a Gyest a novemberben születő kisbabára, ha a nagy jan. Közepén tölti be a 3. életévét?

Inkább mondjam le a nagyét és kérjem a kicsire miután megszületett, vagy fordítva?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy hogyan csinálod, mert az összeg nem változik

Teljesen mindegy hogyan csinálod, mert az összeg nem változik
Kérd januártól
A kérdező hozzászólása: Nem is az összeg miatt kérdeztem. Tisztában vagyok vele, hogy nem változik. Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor mi a procedúra.

Ha a doki is és az uh-s is azt mondta, hogy nagyon lent van a baba illetve középen a szülőcsatornában, szerintetek mennyi idom van még?

A doki mar tegnap meglepődött , hogy nagyon lent van a baba. Ma visszarendelt illetve sürgősségi UHt kert. A baba BPDje 88mm két héttel ezelőtt 86 volt. Azt mondta, nem lesz nagY baba, de szerinte becsap minket, mert úgy fekszik higy nem lehet lemérni. mostmár azt mondta heti 2x menjek NSTre! Szerintetek e hétre simán megérkezhet??? 39hkm

Legjobb válasz: Nekem egy keddi napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)

Nekem egy keddi napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)
Akár :) de pl a sógornõmnek a 27. héttõl iszonyatosan be volt ékelõdve a baba és a 41. héten szült, a baba fején a beékelõdéstõl meg volt egy seb (de semmi komoly) Szóval akár szülhetsz, de lehet, hogy nem az az idegõrlõ, hogy ezt senki meg nem tudja neked mondani még a dokik se, akkor szülsz amikor a tested a baba és a természet is úgy dönt, hogy itt az ideje. Addig is kitartást és könnyû szülést!
34 hetesen nekem mar nagyon lent volt a baba feje, 38 hetre szuletett. De te mar 39 vagy, nem kell sokat varnod a babadra.Konnyu es gyors szulest kivanok.
Nekem már 34 hetesen 88 volt a BPD je akkor nagybabám lesz???
A kérdező hozzászólása: Ki tudja:-) nekem most mertek annyit, de ez normalis méret legalább is s táblázatok szerint:-)) nem lesz "nagy" fejû, hanem kisebb. :-) Istenem, csak e hétre lenne mar meg....
Szia! Én 39 hét 2 napos vagyok! Nekem is nagyon lent van, de még semmi jelét nem mutatja, hogy jönni akar :) A BPD 96. Tehát elég nagy is lenne! Szerintem ne idegesgedj, jöhet bármikor, csak ne görcsölj rá!!!! Jó egészséget Nektek!

Nagy gond, ha babaprojekt előtt (most vagyok kb. a középidőben) sok gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót szedtem?

Flectort és Algopirynt. A torkom volt begyulladva. Mától lehetne élesben próbálkozni. Szerintetek próbálkozzunk, vagy hagyjuk ki ezt a hónapot?

Legjobb válasz: Próbálkozhattok, csak nehezítheti a teherbeesést, mert gátolhatja a beágyazódást.

Próbálkozhattok, csak nehezítheti a teherbeesést, mert gátolhatja a beágyazódást.
Esettek egymásnak nyugodtan. De ne csak a baba miatt hanem mert Szeretitek egymást. Kalappal nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!