Találatok a következő kifejezésre: Ha a közepén (485 db)

milyen tantárgy?
Nem tudom, milyen tantárgy, de én például infóból érettségiztem közép- és emelt szinten is. A közép 92%-os lett, de szerintem ha nem tanultam volna rá pluszban, akkor jó esetben egy kettest össze tudtam volna szedni.
A kérdező hozzászólása: Kémia. Megnéztem kb. nem sokkal nehezebb inkább csak részletesebb. És az apró betûs részt is tudni kell. Pl: nem csak az kell tudni, hogy két anyagból mi jön létre, hanem azt is, hogy hogyan jön létre.

Ha a közép vörösesbarna hajamból szép csokoládébarnát szeretnék, milyen festéket használjak?

A fodrász elcseszte, lehet még1x át kellene festeni. Világosítva lett ilyen színre, de nem tudom, milyen festéket használjak, amivel pont olyan színt érek el. Egy árnyalattal világosabbat vegyek, mint amilyet eredménynek szeretnék?

Legjobb válasz: festék fstéket nem fest

festék fstéket nem fest

Ha a középidő körül barnás-véres folyásom van, az nem feltétlenül jelent (nagy) gondot?

Legjobb válasz: Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.

Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.


Téglafal hol fog eltörni, ha a középen nyomjuk?

Legjobb válasz: Azt a malteros téglás nyíróerõs kérdést is Te írtad pár kérdéssel lentebb?? Hát ha egy egész téglafalt nyomsz, akkor minden bizonnyal az illesztéseknél fog eltörni... már ha tömör tégla akkor tuti, ha már valamilyen üregeket tartalmaz a tégla, akkor már mindenféle eredményed lehet...

Azt a malteros téglás nyíróerõs kérdést is Te írtad pár kérdéssel lentebb?? Hát ha egy egész téglafalt nyomsz, akkor minden bizonnyal az illesztéseknél fog eltörni... már ha tömör tégla akkor tuti, ha már valamilyen üregeket tartalmaz a tégla, akkor már mindenféle eredményed lehet...
A kérdező hozzászólása: A kérdés, az hogy melyiknél? A talapzatnál? Ahol nyomom? vagy félúton?
Több helyen is, a szélénél körbereped, ás amennyire engedi a kötés, egy "X" alakban is bereped.

Mi a teendő abban az esetben, ha a Közép dunántúli Regionális Egészségbiztosítási Pénztártól még nem kaptam meg az igazolást a felvett GYED összegéről a tavalyi évre? Kérvényt kell írni, hogy küldjék el?

Most jut eszembe,hogy a 2009-es évre se kaptam meg és nem raktam bele az adóbevallásba.Lehet azt utólag bevallani az adóhivatalnál,ha arra is kérek igazolást?

Legjobb válasz: Ha nem küldik az igazolást, kérni kell. A tavalyi bevallásodat pedig önrevíziózni kell.

Ha nem küldik az igazolást, kérni kell. A tavalyi bevallásodat pedig önrevíziózni kell.

Ha hónap közepén jár le a TGYS-om, akkor azt rögtön utalják, vagy ugyanúgy következő hónap végén?

Tehát a havi ellátást 2 részletben, xedikéig a TGYS-t, és xután a GYED-et?

Legjobb válasz: A következõ hónap elején utalják. Nekem május közepén járt le a tgyásom, június elején kaptam meg. Az elsõ gyedet (fél hónapot) pedig június közepén.

A következõ hónap elején utalják. Nekem május közepén járt le a tgyásom, június elején kaptam meg. Az elsõ gyedet (fél hónapot) pedig június közepén.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!

Hogy tudom beállítani, hogy ha a böngészõben az oldal közepén rákattintok valamire (így új oldal nyílik meg), majd utána visszalépek az eredeti oldalra akkor ne az oldal tetejére lépjen, hanem az oldal közepére?

Mert nagyon zavaró, hogy folyton vissza kell lapozni egy csomót és kereshetem újra azt ahol az oldal olvasását félúton abbahagytam.

Legjobb válasz: Valami el lehet állítva nálad, mert nekem ha visszalépek ugyan oda helyezi ahol volt (firefox)! Van hogyha sok képes az oldal és míg visszatölti elcsúszik. Válaszd a linkek megnyitása -t új lapon -t, akkor nem zárja be az oldalt amit épp olvasol, hanem megnyitja máshol.

Valami el lehet állítva nálad, mert nekem ha visszalépek ugyan oda helyezi ahol volt (firefox)! Van hogyha sok képes az oldal és míg visszatölti elcsúszik. Válaszd a linkek megnyitása -t új lapon -t, akkor nem zárja be az oldalt amit épp olvasol, hanem megnyitja máshol.

4-es vagyok gimiben, hogy ha tavaly csináltam egy középszintû angolt, és most elmegyek emeltezni, de rosszul sikerülne/ és akkor nem megyek szóbelizni/, akkor tovább vihetem a közép angolos pontjaimat?

érettségi

Legjobb válasz: Igen. Egyik o.társam tavaly elõrehozottat csinált közép angolból. Márciusban elment középfokú angol nyelvvizsgára,és beszart,hogy nem lesz meg neki. Ezért bejelentkezett emelt angol érettségire, de mivel meglett neki a nyelvvizsga,nem megy el.

Igen. Egyik o.társam tavaly elõrehozottat csinált közép angolból. Márciusban elment középfokú angol nyelvvizsgára, és beszart, hogy nem lesz meg neki. Ezért bejelentkezett emelt angol érettségire, de mivel meglett neki a nyelvvizsga, nem megy el.
Az tök mindegy, ahol jobban elfér.
Kicsit balra tenném, mert sok csengõnek és sebességmérõnek jobbra van a füle vagy a gombja, és ezért azokat jó jobb oldalra tenni, maradjon nekik ott hely.
Balra tenném, mert jobb, ha szembõl minél beljebbinek látják a fényt.
Csakis BALRA! A biztonságod érdekében! Szóval az elõzõnek igaza van... Én is ezért teszem balra...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is a baloldalra gondoltam a szembejövõk miatt.
A középvonaltól olyan messze nem tudod tenni, hogy a szembejövõ szemszögébõl ez bármi pozitívat is jelentsen! Szal tök mindegy, mondjuk nekem is picit balon van.
A kérdező hozzászólása: Hogyan jutottál erre az eredményre?
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!