Találatok a következő kifejezésre: Ha a közepén (463 db)

milyen tantárgy?
Nem tudom, milyen tantárgy, de én például infóból érettségiztem közép- és emelt szinten is. A közép 92%-os lett, de szerintem ha nem tanultam volna rá pluszban, akkor jó esetben egy kettest össze tudtam volna szedni.
A kérdező hozzászólása: Kémia. Megnéztem kb. nem sokkal nehezebb inkább csak részletesebb. És az apró betûs részt is tudni kell. Pl: nem csak az kell tudni, hogy két anyagból mi jön létre, hanem azt is, hogy hogyan jön létre.

Ha a közép vörösesbarna hajamból szép csokoládébarnát szeretnék, milyen festéket használjak?

A fodrász elcseszte, lehet még1x át kellene festeni. Világosítva lett ilyen színre, de nem tudom, milyen festéket használjak, amivel pont olyan színt érek el. Egy árnyalattal világosabbat vegyek, mint amilyet eredménynek szeretnék?

Legjobb válasz: festék fstéket nem fest

festék fstéket nem fest

Ha a középidő körül barnás-véres folyásom van, az nem feltétlenül jelent (nagy) gondot?

Legjobb válasz: Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.

Olyan nekem is van néha, én arra gondoltam, hogy a peteérést jelzi, mert pont két héttel van, ha van. Szóval nem gond.


Téglafal hol fog eltörni, ha a középen nyomjuk?

Legjobb válasz: Azt a malteros téglás nyíróerõs kérdést is Te írtad pár kérdéssel lentebb?? Hát ha egy egész téglafalt nyomsz, akkor minden bizonnyal az illesztéseknél fog eltörni... már ha tömör tégla akkor tuti, ha már valamilyen üregeket tartalmaz a tégla, akkor már mindenféle eredményed lehet...

Azt a malteros téglás nyíróerõs kérdést is Te írtad pár kérdéssel lentebb?? Hát ha egy egész téglafalt nyomsz, akkor minden bizonnyal az illesztéseknél fog eltörni... már ha tömör tégla akkor tuti, ha már valamilyen üregeket tartalmaz a tégla, akkor már mindenféle eredményed lehet...
A kérdező hozzászólása: A kérdés, az hogy melyiknél? A talapzatnál? Ahol nyomom? vagy félúton?
Több helyen is, a szélénél körbereped, ás amennyire engedi a kötés, egy "X" alakban is bereped.

Mi a teendő abban az esetben, ha a Közép dunántúli Regionális Egészségbiztosítási Pénztártól még nem kaptam meg az igazolást a felvett GYED összegéről a tavalyi évre? Kérvényt kell írni, hogy küldjék el?

Most jut eszembe,hogy a 2009-es évre se kaptam meg és nem raktam bele az adóbevallásba.Lehet azt utólag bevallani az adóhivatalnál,ha arra is kérek igazolást?

Legjobb válasz: Ha nem küldik az igazolást, kérni kell. A tavalyi bevallásodat pedig önrevíziózni kell.

Ha nem küldik az igazolást, kérni kell. A tavalyi bevallásodat pedig önrevíziózni kell.

Ha hónap közepén jár le a TGYS-om, akkor azt rögtön utalják, vagy ugyanúgy következő hónap végén?

Tehát a havi ellátást 2 részletben, xedikéig a TGYS-t, és xután a GYED-et?

Legjobb válasz: A következõ hónap elején utalják. Nekem május közepén járt le a tgyásom, június elején kaptam meg. Az elsõ gyedet (fél hónapot) pedig június közepén.

A következõ hónap elején utalják. Nekem május közepén járt le a tgyásom, június elején kaptam meg. Az elsõ gyedet (fél hónapot) pedig június közepén.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Az tök mindegy, ahol jobban elfér.
Kicsit balra tenném, mert sok csengõnek és sebességmérõnek jobbra van a füle vagy a gombja, és ezért azokat jó jobb oldalra tenni, maradjon nekik ott hely.
Balra tenném, mert jobb, ha szembõl minél beljebbinek látják a fényt.
Csakis BALRA! A biztonságod érdekében! Szóval az elõzõnek igaza van... Én is ezért teszem balra...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is a baloldalra gondoltam a szembejövõk miatt.
A középvonaltól olyan messze nem tudod tenni, hogy a szembejövõ szemszögébõl ez bármi pozitívat is jelentsen! Szal tök mindegy, mondjuk nekem is picit balon van.
A kérdező hozzászólása: Hogyan jutottál erre az eredményre?
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi! :-)

Ha van egy jó közép szintű érettségim, de az emelt nem sikerül jóra, akkor kérhetem azt, hogy csak a közepet számítsák bele?

Elég jó vagyok bioszból, most érettségizek majd közép szinten, jöv?re meg tervezem az emeltet. Már elég sok feladatot megcsináltam emelt szinten, és mikor gyakorlok, akkor a közép 85-97%-ig változik az eredmény, az emelt meg ahogy számolom, kb. 70%. De emeltig még van egy évem. Viszont nekem továbbtanulásnál nem követelmény az emelt. És ahová jelentkezek, ott az idei ponthatár is csak 250 pont volt. De most az emeltet csak magam miatt csinálnám meg, vagyis hogy a saját képességeimet fel tudjam mérni. Így nem vagyok benne biztos, hogy menjek-e emeltezni vagy ne.

Legjobb válasz: Alapból azt számolják, amivel több pontod jön ki, még kérni sem kell. 30%-tól jár a 40 pont.

Alapból azt számolják, amivel több pontod jön ki, még kérni sem kell. 30%-tól jár a 40 pont.
Az emeltrõl már csak egy betétlapot adnak, ha akarod beteszed a bizonyítványba, ha nem, akkor nem. Rád van bízva, azt számítják be, amelyiket kéred. Viszont ha a középszint van beszámítva, akkor a plussz 40 pont nem jár felvételinél.
igen. egyszerûen a lapot nem mutatod meg, amit az emeltért adtak. semmi közük hozzá. :-)

Miért éri meg a Közép-Kelet E. U. országok vezetõinek az, ha hatalmas a népvándorlás? Azt azért nem hiszem, hogy nem tehetnek róla.

Legjobb válasz: (Kelet-közép földrajzilag, ha a kontinensre gondolsz, mint Európa.) Szerintem szándékos nagyonis. A Kárpát-medencébõl ki szeretnék takarítani az "õrzõket". Van itt valami stratégiai (?) pont, ami kell nekik, vagy egyszerûen csak népirtás.

(Kelet-közép földrajzilag, ha a kontinensre gondolsz, mint Európa.) Szerintem szándékos nagyonis. A Kárpát-medencébõl ki szeretnék takarítani az "õrzõket". Van itt valami stratégiai (?) pont, ami kell nekik, vagy egyszerûen csak népirtás.
A kérdező hozzászólása: A természeti kincsek örzõire gondolsz?
az EU alatt Európát érted és nem az Európai Uniót? mert így eléggé érthetetlen a kérdés. persze, hogy tehetnek róla, egy adott ország vezetõi mindig tehetnek róla, ha ott magas a népvándorlás. de õszintén, gondolj bele, te most mit milyen demokratikus eszközöket vetnél be bármelyik ország vezetõjeként a kivándorlás csökkentésére? már ha a népvándorlás alatt kivándorlásra gondolsz, nem belsõ migrációra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!