Találatok a következő kifejezésre: Ha a között nem veszek észre (2 db)

Ha a ciklusaim között nem veszek észre folyást, akkor nincs is peteérésem?

A mensim rendszeresen szokott megjönni, nincs vele probléma. Ennek ellenére lehet hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?

A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?
Nem kell folyasnak lennie, nem feltetlen kell!!Nekem nem volt es meg maig sincs folyasom.11 hetes multam.
Sajna nekem sincs olyan tojásfehérjés folyás, amirõl a többiek szoktak beszámolni, mikor peteérésük van.:(Akkor úgy látszik nem vagyok egyedül!
sziasztok nekem sincs folyásom és ez már a hamadik babánk nem mértem hõt sose és ovu tesztet sem vettem tanácsom:legyetek minden nap együtt boldogságban, és a siker nem marad el
de azért általában szokott lenni nyálkás folyás peteérés idején.

28 hetes pocakosan ha keményedik a hasam gyakran koraszülést jelent? Más is aggodik ez miatt? Méhszájam rövidült de minden renben hogyan tovább? szex? Mivan ha kinyilok a 2 vizsgálat között és nem veszem észre és szex van apával?

Legjobb válasz: Szia. A méh természetes állapotában is naponta többször összehúzódik, akkor is, ha nem vagyunk terhesek. Várandósan azonban a nagy pocak miatt jobban érezzük a méhizomzat összehúzódását, ami ijesztõ lehet, hiszen minden várandósoknak szóló könyvben azt olvashatjuk, hogy a pocak keményedése a szülés megindulásának jele lehet. A dolog azonban nem ilyen egyértelmû. Rögtön az elején különbséget kell tennünk a magzat mozgása által kiváltott pocakkeményedés és a méhösszehúzódás között. A baba -különösen a második harmadban- nagyon mozgékony, rúgdos, forgolódik, a könyökével bököd: a legtöbb esetben ez a pocak megkeményedésének oka. Ez a keményedés a legtöbb esetben nem fájdalmas (a harmadik harmad végefelé a baba nagy mérete miatt már akár fájdalmasnak is érezhetjük) és legfeljebb véletlenszerûen ismétlõdik. A valódi méhösszehúzódás ezzel szemben periodikusan jelentkezik. Egy összehúzódás legalább fél percig tart és 10-20 percenként vagy még gyakrabban ismétlõdnek az összehúzódások. Ha valakinél gyakran fordul elõ ilyen eset, és a méhszáj is elkezdett kinyílni, akkor Magne B6 tablettát ír fel az orvos, mert ez ellazítja az izmokat, s így a méhizomzatot is. Szintén nem számít méhösszehúzódásnak az, amikor egész nap folyamatosan keménynek érzed a hasadat. Ez a helyzet nagyon ijesztõ lehet, de tudnod kell, hogy általában külsõ körülmények hatására lép fel. Stressz, frontátvonulás, idegeskedés, túlterheltség okozhatja. Ha ilyet tapasztalsz, akkor több pihenés ajánlott. Ezt azért linkeltem be mert a 34 hétben járok és Nekem is sokat kemény a hasam, ilyenkor iszok egy kis konyakot+magnerot 3*1 + fekvés. Minden jót neked.

Szia. A méh természetes állapotában is naponta többször összehúzódik, akkor is, ha nem vagyunk terhesek. Várandósan azonban a nagy pocak miatt jobban érezzük a méhizomzat összehúzódását, ami ijesztõ lehet, hiszen minden várandósoknak szóló könyvben azt olvashatjuk, hogy a pocak keményedése a szülés megindulásának jele lehet. A dolog azonban nem ilyen egyértelmû. Rögtön az elején különbséget kell tennünk a magzat mozgása által kiváltott pocakkeményedés és a méhösszehúzódás között. A baba -különösen a második harmadban- nagyon mozgékony, rúgdos, forgolódik, a könyökével bököd: a legtöbb esetben ez a pocak megkeményedésének oka. Ez a keményedés a legtöbb esetben nem fájdalmas (a harmadik harmad végefelé a baba nagy mérete miatt már akár fájdalmasnak is érezhetjük) és legfeljebb véletlenszerûen ismétlõdik. A valódi méhösszehúzódás ezzel szemben periodikusan jelentkezik. Egy összehúzódás legalább fél percig tart és 10-20 percenként vagy még gyakrabban ismétlõdnek az összehúzódások. Ha valakinél gyakran fordul elõ ilyen eset, és a méhszáj is elkezdett kinyílni, akkor Magne B6 tablettát ír fel az orvos, mert ez ellazítja az izmokat, s így a méhizomzatot is. Szintén nem számít méhösszehúzódásnak az, amikor egész nap folyamatosan keménynek érzed a hasadat. Ez a helyzet nagyon ijesztõ lehet, de tudnod kell, hogy általában külsõ körülmények hatására lép fel. Stressz, frontátvonulás, idegeskedés, túlterheltség okozhatja. Ha ilyet tapasztalsz, akkor több pihenés ajánlott. Ezt azért linkeltem be mert a 34 hétben járok és Nekem is sokat kemény a hasam, ilyenkor iszok egy kis konyakot+magnerot 3*1 + fekvés. Minden jót neked.
Én 33 hetes vagyok, 29 hetesen emiatt voltam kórházban. Mondjuk nekem óránként 3-4 alkalommal keményedett a pocim. Bent kaptam gyógyszert, megfigyeltek, aztán pár nap után hazajöhettem. Viszont a keményedések miatt rövidült és nyílt is a méhszájam. Most 2100-as. Sokat kell pihennem, napi 3x2 Panangint szedek, de még így is elõfordul, hogy párszor bekeményedik. A szexre azt mondta az orvosom, hogy csak óvatosan! Majd holnap kiderül a vizsgálaton, mennyire voltunk óvatosak. Ja, és azóta 2 hetente kell mennem dokihoz, nem havonta.
Mit jelent az a gyakran? Ismerõsömet 32hetesen, napi 10keményedés altt, engedték csak haza a kórházból
A kérdező hozzászólása: naponta kb 5x nagyon ritka a többszöri!most az utolso két nap lehet volt1-2-vel több
Elvieleg utalhat koraszülésre, de nem biztos Sõõt... Én napi 5-6szor keményedtem 25hetesen, most vagyok 39hetes és még sehol semmi... Magnéziumot szedsz? Nekem napi 2X2, sokat segített. Szexrõl nem tudok biztosat csinálni, mi csináltak, ha csak a külsõ nyílik ki akkor nem para....
A kérdező hozzászólása: igen a magnerotot!napi3x1!holnap bemegyek a dokimhoz!
Akkor a doki majd mond biztosat! Mindenesetre, problémamentes terhességet kívánok neked!
Elsõ babámmal rettentõ sokat keményedtem, volt hogy napi 1000mg magnéziumot szedtem (4 béres), és mégis végig zárva volt a méhszájam és nem jött elõbb a lányom. Tehát nem jelent feltétlen korszülést. Azért említsd meg a dokinak, én is szóltam. Most a második terhességnél már nem parázok ettõl, tudom hogy normális és most is zárva vagyok még mindig. Üdv. 15 hónapos kislány és 32 hetes pocaklakó anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!