Találatok a következő kifejezésre: Ha a között nem veszek (9 db)

Ha a ciklusaim között nem veszek észre folyást, akkor nincs is peteérésem?

A mensim rendszeresen szokott megjönni, nincs vele probléma. Ennek ellenére lehet hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?

A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?
Nem kell folyasnak lennie, nem feltetlen kell!!Nekem nem volt es meg maig sincs folyasom.11 hetes multam.
Sajna nekem sincs olyan tojásfehérjés folyás, amirõl a többiek szoktak beszámolni, mikor peteérésük van.:(Akkor úgy látszik nem vagyok egyedül!
sziasztok nekem sincs folyásom és ez már a hamadik babánk nem mértem hõt sose és ovu tesztet sem vettem tanácsom:legyetek minden nap együtt boldogságban, és a siker nem marad el
de azért általában szokott lenni nyálkás folyás peteérés idején.

28 hetes pocakosan ha keményedik a hasam gyakran koraszülést jelent? Más is aggodik ez miatt? Méhszájam rövidült de minden renben hogyan tovább? szex? Mivan ha kinyilok a 2 vizsgálat között és nem veszem észre és szex van apával?

Legjobb válasz: Szia. A méh természetes állapotában is naponta többször összehúzódik, akkor is, ha nem vagyunk terhesek. Várandósan azonban a nagy pocak miatt jobban érezzük a méhizomzat összehúzódását, ami ijesztõ lehet, hiszen minden várandósoknak szóló könyvben azt olvashatjuk, hogy a pocak keményedése a szülés megindulásának jele lehet. A dolog azonban nem ilyen egyértelmû. Rögtön az elején különbséget kell tennünk a magzat mozgása által kiváltott pocakkeményedés és a méhösszehúzódás között. A baba -különösen a második harmadban- nagyon mozgékony, rúgdos, forgolódik, a könyökével bököd: a legtöbb esetben ez a pocak megkeményedésének oka. Ez a keményedés a legtöbb esetben nem fájdalmas (a harmadik harmad végefelé a baba nagy mérete miatt már akár fájdalmasnak is érezhetjük) és legfeljebb véletlenszerûen ismétlõdik. A valódi méhösszehúzódás ezzel szemben periodikusan jelentkezik. Egy összehúzódás legalább fél percig tart és 10-20 percenként vagy még gyakrabban ismétlõdnek az összehúzódások. Ha valakinél gyakran fordul elõ ilyen eset, és a méhszáj is elkezdett kinyílni, akkor Magne B6 tablettát ír fel az orvos, mert ez ellazítja az izmokat, s így a méhizomzatot is. Szintén nem számít méhösszehúzódásnak az, amikor egész nap folyamatosan keménynek érzed a hasadat. Ez a helyzet nagyon ijesztõ lehet, de tudnod kell, hogy általában külsõ körülmények hatására lép fel. Stressz, frontátvonulás, idegeskedés, túlterheltség okozhatja. Ha ilyet tapasztalsz, akkor több pihenés ajánlott. Ezt azért linkeltem be mert a 34 hétben járok és Nekem is sokat kemény a hasam, ilyenkor iszok egy kis konyakot+magnerot 3*1 + fekvés. Minden jót neked.

Szia. A méh természetes állapotában is naponta többször összehúzódik, akkor is, ha nem vagyunk terhesek. Várandósan azonban a nagy pocak miatt jobban érezzük a méhizomzat összehúzódását, ami ijesztõ lehet, hiszen minden várandósoknak szóló könyvben azt olvashatjuk, hogy a pocak keményedése a szülés megindulásának jele lehet. A dolog azonban nem ilyen egyértelmû. Rögtön az elején különbséget kell tennünk a magzat mozgása által kiváltott pocakkeményedés és a méhösszehúzódás között. A baba -különösen a második harmadban- nagyon mozgékony, rúgdos, forgolódik, a könyökével bököd: a legtöbb esetben ez a pocak megkeményedésének oka. Ez a keményedés a legtöbb esetben nem fájdalmas (a harmadik harmad végefelé a baba nagy mérete miatt már akár fájdalmasnak is érezhetjük) és legfeljebb véletlenszerûen ismétlõdik. A valódi méhösszehúzódás ezzel szemben periodikusan jelentkezik. Egy összehúzódás legalább fél percig tart és 10-20 percenként vagy még gyakrabban ismétlõdnek az összehúzódások. Ha valakinél gyakran fordul elõ ilyen eset, és a méhszáj is elkezdett kinyílni, akkor Magne B6 tablettát ír fel az orvos, mert ez ellazítja az izmokat, s így a méhizomzatot is. Szintén nem számít méhösszehúzódásnak az, amikor egész nap folyamatosan keménynek érzed a hasadat. Ez a helyzet nagyon ijesztõ lehet, de tudnod kell, hogy általában külsõ körülmények hatására lép fel. Stressz, frontátvonulás, idegeskedés, túlterheltség okozhatja. Ha ilyet tapasztalsz, akkor több pihenés ajánlott. Ezt azért linkeltem be mert a 34 hétben járok és Nekem is sokat kemény a hasam, ilyenkor iszok egy kis konyakot+magnerot 3*1 + fekvés. Minden jót neked.
Én 33 hetes vagyok, 29 hetesen emiatt voltam kórházban. Mondjuk nekem óránként 3-4 alkalommal keményedett a pocim. Bent kaptam gyógyszert, megfigyeltek, aztán pár nap után hazajöhettem. Viszont a keményedések miatt rövidült és nyílt is a méhszájam. Most 2100-as. Sokat kell pihennem, napi 3x2 Panangint szedek, de még így is elõfordul, hogy párszor bekeményedik. A szexre azt mondta az orvosom, hogy csak óvatosan! Majd holnap kiderül a vizsgálaton, mennyire voltunk óvatosak. Ja, és azóta 2 hetente kell mennem dokihoz, nem havonta.
Mit jelent az a gyakran? Ismerõsömet 32hetesen, napi 10keményedés altt, engedték csak haza a kórházból
A kérdező hozzászólása: naponta kb 5x nagyon ritka a többszöri!most az utolso két nap lehet volt1-2-vel több
Elvieleg utalhat koraszülésre, de nem biztos Sõõt... Én napi 5-6szor keményedtem 25hetesen, most vagyok 39hetes és még sehol semmi... Magnéziumot szedsz? Nekem napi 2X2, sokat segített. Szexrõl nem tudok biztosat csinálni, mi csináltak, ha csak a külsõ nyílik ki akkor nem para....
A kérdező hozzászólása: igen a magnerotot!napi3x1!holnap bemegyek a dokimhoz!
Akkor a doki majd mond biztosat! Mindenesetre, problémamentes terhességet kívánok neked!
Elsõ babámmal rettentõ sokat keményedtem, volt hogy napi 1000mg magnéziumot szedtem (4 béres), és mégis végig zárva volt a méhszájam és nem jött elõbb a lányom. Tehát nem jelent feltétlen korszülést. Azért említsd meg a dokinak, én is szóltam. Most a második terhességnél már nem parázok ettõl, tudom hogy normális és most is zárva vagyok még mindig. Üdv. 15 hónapos kislány és 32 hetes pocaklakó anyukája

Van érdemi különbség a kettő között: rácsukják az ajtót a csecsemőre, ha éjszaka sír, vagy ott vannak vele (esetleg simogatják is), de nem veszik ki?

Kapott enni, tiszta, elméletileg fáradt, tehát eleget volt ébren - csak sír.

Legjobb válasz: Hamarabb elalszik, ha nincs ott senki, mert ha ott van anya akkor reményt érez, hogy talán kiveszi.

Hamarabb elalszik, ha nincs ott senki, mert ha ott van anya akkor reményt érez, hogy talán kiveszi.
Éjszaka siró csecsemõt nem hagynék ott az ágyban.Fiam pl elalszik ugy ha simogatom a hátát. Szerintem igen van különbség. Mekkora a baba attól is függ? Mert lehet egyszerûen túl fáradt és azért nem tud elaludni.
Háát, nálunk mindkét variáció volt már. Néha az a jobb, ha hagyjuk-néha meg az ha nem. Ha pár perc alatt nem hagyja abba, bemegyek.
Hát nálunk speciel megnyugszik attól, hogy ha nem veszem ki, de simogatom! Sírni nem hagyom!
Nem a hasa fáj esetleg? Maradhatott bent egy büfi is, ami kijönne. Nálunk általában azért volt sírás, ha nem büfizte ki jól magát, akkor kivettük, megbüfiztettük újra és kicsit sétáltunk vele, hogy elaludjon. Ha csak azért sír, mert unatkozik, nincs kedve lefeküdni, akkor nem mentünk be hozzá, egy idõ után elaludt. Ha viszont nagyon kitartóan sír, azért érdemes ránézni, mi baja. Egy idõ után kiismered, hogy épp miért sír, akkor könnyebb megoldani is.
Hát én 3hetesen hagytam sírni elsõnek, mert sehogy nem tudott aludni.Azóta is volt, hogy hagytuk, de már nem nagyon van gond az alvásával.11hós lassan.Ha éjjel sír, kiveszem, megsimogatom és visszateszem majd pityereg még kicsit és alszik is.Nálnuk éjjel pelus gond nincs, éhség sem lehet már, így max fog, torok, rossz álmok lehetnek.
Van akinél ez van akinél az jön be, nálunk is inkább ha kijöttünk aludt el hamarabb. Sokat küzdöttünk alvásproblémákkal, sajnos csak 1, 5 éves korára oldódtak meg a gondok.


Az mit jelent ha két férfi egymás között azt mondja "A lányokon úgy látom nem veszünk össze? "

Ez azt jelenti mindkettõnek ugyanaz tetszik? Vagy pont az ellenkezõje?

Legjobb válasz: azt hogy ami az egyiknek tetszik, az a másiknak pont nem

azt hogy ami az egyiknek tetszik, az a másiknak pont nem
Vagy azt, hogy minimum az egyikük meleg, höhö.
Azt jelenti, h egyiknek sincs nõje vagy ha van is, nincs kiszemeltjük és nincs témában ez.
Ellenkezõ
Pont azt, hogy nem ugyan az az ízlésük. Lehet ezt máshogy érteni?
azt jelenti hogy piszkamókázni akarnak egymásal ! :O
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
szerintem ebben a sztoriban az egyik csávó ratyi :D de akár az is lehet, hogy csak nagy mértékben eltérõ az ízlésük.
más az ízlésük lányok terén

Milyen következményei lehetnek ha egy számitogépes teremben ha pl befizet az ember és nem adnak nyugtát róla, ha külömbséget tesznek kuncsaft és kuncsaft között, ha egyáltalán nem veszik figyelembe a nyitva tartást?

Legjobb válasz: fogyasztóvédelemnek megírod a panaszaid, ha kivizsgálják és igaz komoly pénzbüntetés esetlegesen a mûködési engedély ideiglenes felfüggesztése

fogyasztóvédelemnek megírod a panaszaid, ha kivizsgálják és igaz komoly pénzbüntetés esetlegesen a mûködési engedély ideiglenes felfüggesztése
Ötször olvastam végig a kérdést, de ez számomra értelmezhetetlen. Lennél szíves MAGYARUL, a nyelvtani szabályoknak megfelelõen feltenni?
Fordulj a fogyasztóvédelemhez mindenképp. Írd meg a panaszaidat, ki fogják vizsgálni. Ha rá tudsz venni több embert, akivel ott szemétkedtek, hogy külön-külön is írjanak, annak meglesz a hatása.
Amúgy megérne a dolog egy homár cikket is, az ilyesmire eléggé kapnak ott az emberek.
Egyenlõ Bánásmód Hatósághoz is lehetne fordulni.
Hm??
Hmm kicsit nehezen értelmezhetõ. Úgy érted hogy nem adnak nyugtát és más más árat kérnek xy és xy-tól?? Akkor a fogyasztóvédelemnek szólj, kivizsgálják ha kivizsgálják és annyi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon régota szemétkednek az emberekkel, sok panasz van rájuk.Különbséget meg nem szabadna tenni a vendégek között.De csinálhatják ezek szerint mert egyrészt ez egy rohadt falu, mindenki rokona mindenkinek, mindenki haverja mindenkinek, ráadásul az "uriemberek"nagyon puszipajtások a polgármesterrel is.

Mini PC (multimédia lejátszó) és a TV között HDMI toldót kell használnom. Ha a nem aranyozottat veszem akkor is jó lesz a kép?

Nem akarok a semmiért kidobni 1500 Ft-ot, annyival drágább az aranyozott.

Legjobb válasz: Amíg új a csatlakozó, akár jó is lehet. Azonban idõvel oxidálódik a felülete és ez ronthat az érintkezés minõségén. Az arany ellenáll a korróziós behatásoknak. Az egész akkor ér vmit, ha az összes csatlakozó felület aranyozott. Nézd meg, h a PC-den és a TV-n ilyen-e a csati?!

Amíg új a csatlakozó, akár jó is lehet. Azonban idõvel oxidálódik a felülete és ez ronthat az érintkezés minõségén. Az arany ellenáll a korróziós behatásoknak. Az egész akkor ér vmit, ha az összes csatlakozó felület aranyozott. Nézd meg, h a PC-den és a TV-n ilyen-e a csati?!
A hdmi-nél gyakorlatilag mindegy. Nem analóg csatlakozó, hogy számítson a kontakt minõsége. Idõvel sem fog annyira oxidálódni, hogy problémát okozzon. Egy nem aranyozott SCART sem oxidálódik. Az 1-nek és 0-nak meg mindegy, csak érintkezzen.
A kérdező hozzászólása: A másik 2 sem aranyozott, megveszem a simát. Kösz a válaszokat! :)
A HDMI kábel mivel digitális ezért vagy átmegy a jel vagy nem, ha torzul azt garantáltan észreveszed. Maximum a kábel minõségében térnek el. Az aranyozás pedig az analog jelnél sem okoz nagy eltérést De nagyon sok írás van errõl a neten

Ha vaterán veszek 15 ezer forintért Supra cipőt menyi rá az esély hogy kamu supra? És ha nem igazi akkor medig birja és mi a külömbség az igazi között?

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/labbeli_sportcipo/..

Legjobb válasz: Ennyi pénzért biztos, hogy nem igazi, különben nagyon jó üzlet lenne. Valószínûleg egy gyatra koppintás lehet, amiben a felhasznált anyagok is eltérnek az eredetitõl (pl. bõr helyett mûbõr...) az apró megjelenésbeli különbségek mellett.

Ennyi pénzért biztos, hogy nem igazi, különben nagyon jó üzlet lenne. Valószínûleg egy gyatra koppintás lehet, amiben a felhasznált anyagok is eltérnek az eredetitõl (pl. bõr helyett mûbõr...) az apró megjelenésbeli különbségek mellett.
Én a helyedben nem vennék a vaterán Suprát, mert egyik ismerõsöm 40000-ért vett és nem küldték el neki, felhívták telón és a nõ az elküldte egy olyan helyre ahol azt se tudták mirõl beszél, szóval gondold meg.
eGyáltalán nem kamu cipõk azok csak hát nem eredeti hanem mûbõrbõl vannak..
Garage Store on most van 50% akció! nézz körül hátha találsz valami suprát
persze, hogy nem érkezik meg, mivel ebay-rõl rendelik...persze nem 40ért...jó ha fizet érte 5ezret, a maradékot meg elrakja magának...csak mikor a kínai posta elnyeli a küldeményt, akkor drága vevõnknek zsebbõl kéne kifizetni a 40ezret...amibõl már persze elköltött 5ezret legalább...és akkor már egybõl nem vállal felelõsséget a termék érkezésére...:D nem is értem, az ilyenek hogy fognak bele nullaforinttal..:D szóval igen, a legtöbb kamu, de vannak eredetiek, csak ameddig nincs biztosítva a csomag, addig bárhol felakadhat, aztán nem érkezik meg...anno magamnak is vettem egy dc cipõt, ami persze eredeti volt, csak hát 2 hete itthon volt, amikor kaptam a csomagcserélõbõl a levelet, hogy visszatartják, és fizetnem kellett be rá az áfát(szerencsére csak azt és vámot nem, mert értékhatár alatt volt). na most kedves eladó kap egy ilyen levelet, hogy lehet fizetnie kell vámot és adót rá, persze h nem veszi át...

Ha az ELTE matek szakára járok, de halasztottam ezt a félévet mivel nem nyerte el a tetszésemet. Ha most feb 15-ig újra jelentkezek és esetleg fel is vesznek nem lesz semmiféle ütközés a két suli között? Mi a teendő?

Legjobb válasz: Mármint egy másik szakra jelentkezel? A TO-n érdeklõdj, hogy az állami finanszírozás párhuzamos képzésnél (2 egyetem egyszerre) hogy megy, mással szerintem nem lehet baj, többen csinálják, hogy több egyetemre járnak. Amúgy szabad megkérdeznem, mi nem tetszett a matek szakban? Mert olyannal már találkoztam, hogy valaki mondjuk elmegy töri szakra, majd meglepõdve szembesül vele, hogy jéé, itt latint meg egyéb holt nyelveket is kell tanulni, de mateknál mi volt az, ami más volt, mint amire számítottál?

Mármint egy másik szakra jelentkezel? A TO-n érdeklõdj, hogy az állami finanszírozás párhuzamos képzésnél (2 egyetem egyszerre) hogy megy, mással szerintem nem lehet baj, többen csinálják, hogy több egyetemre járnak. Amúgy szabad megkérdeznem, mi nem tetszett a matek szakban? Mert olyannal már találkoztam, hogy valaki mondjuk elmegy töri szakra, majd meglepõdve szembesül vele, hogy jéé, itt latint meg egyéb holt nyelveket is kell tanulni, de mateknál mi volt az, ami más volt, mint amire számítottál?
A kérdező hozzászólása: Hát például az, hogy már a fülemen jött ki a sok matek. Egyébként nem párhuzamos képzést szeretnék, hanem csak 1-et! Ha felvesznek építõmérnökire, akkor csak oda szeretnék járni.

Mi a különbség a bolti és a gyári garancia között? Telefonvásárlásnál. Melyikre érdemes "vadászni", ha pl nem szolgáltatótól veszem, hanem egy boltban? Akár használt, akár új telóról legyen szó.

Legjobb válasz: célszerûbb a gyári, a bolti amúgy is legtöbbször csak párezerrel olcsóbb, viszont elképzelhetõ meghibásodásnál, hogy amit gyári gariban megcsinálna a hivatalos szervíz, azt a bolti szervíz nem, vagy egy-két gyártónál például, ha javíthatatlan, akkor kapsz egy másikat, boltban meg mondjuk nem.

célszerûbb a gyári, a bolti amúgy is legtöbbször csak párezerrel olcsóbb, viszont elképzelhetõ meghibásodásnál, hogy amit gyári gariban megcsinálna a hivatalos szervíz, azt a bolti szervíz nem, vagy egy-két gyártónál például, ha javíthatatlan, akkor kapsz egy másikat, boltban meg mondjuk nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!