Találatok a következő kifejezésre: Ha a között nem (359 db)

Mostmár ez fog menni az Eu ban? Ha a nagytőke nem képes az érdekeit piaci viszonyok között vagy korruptan érvényesíteni, akkor jön az Eu s tortúra?

Legjobb válasz: Akkor ne részletezd. Légy boldog a te kis világodban, ahol EU-s tortúra van. Csak így ne várj sok mindent a bólogató válaszokon kívül, bár ahogy nézem, úgyis csak arra vársz.

Akkor ne részletezd. Légy boldog a te kis világodban, ahol EU-s tortúra van. Csak így ne várj sok mindent a bólogató válaszokon kívül, bár ahogy nézem, úgyis csak arra vársz.
Részleteznéd az "EU-s tortúra" kifejezést, hogy mit értesz alatta?
Azért megkérdezném, Szlovákiával, Csehországgal vagy Észtországgal szemben hol marad az a szörnyû EU-s tortúra? :)
Nem az EU a hibás, hanem Orbán politikája! Meszüntette a jogállamot, visszamenõleges törvényeket hoz, nem tartja be az elõírásokat! Neki kell változtatni, akkor az EU sem fogja kritizálni.
"Most egy kicsit meg akarta Orbán ezt nyesegetni, és ez az ok. De sehol máshol nem volt ilyen baloldala egy országnak sem, aki ennyire kiárúsított mindent." Hát ja .Ebben nagyon igazad van. Nem hiába támadja az Eu a mostani kormányt mert az õket csontignyalva kiszolgáló mszp- vel sokkal több haszon folyt be nekik. Hogy aztán velünk mi van , vagy mi lesz az nem volt szempont. Most meg a nagy rinyálással (elvették a demkrácijánkat, nyugdíjunkat , szólásszabaságunkat stbstb) azt érik el , a felületes és nem kompetens világban(mert megvan nekik a maguk baja amúgy)hogy teljesen megalázó helyzetbe hozzák nem csak a kormányt hanem az egész országot is. Mert milyen dolog az amikor amcsi mûsorokban arról trécselnek, hogy milyen az élet a mostani Magyaroszágon a diktatúrában?Mert ez a szó puffan ám és hat figyelmet kelt fel, nézettségek gerjeszt.Vgay amikor úgy teszik fel a kérdést szintén külföldi médiákban , hogy amióta Magyarország nem köztársaság , mennyi esély van arra , hogy Orbán monarchiát alapítson? Teljesen méltatlan helyzetekbe hoznak minket és amikor megmagyarázzák vagy válaszolnak röviden vagy hosszan ezekre a kérdésekre az már nem érdekel senkit csak a mocskoló szó és az általa okozott hangulat marad meg a fejekben , hogy magyaroknál valami rohadtul nem jól megy és mit is képzelnek magukról a mostani vezetõik. Erre rátesz még egy lapáttal az a néhány élhetetlen ember akik csak rinyálni tudnak , hatalmas zajjal és nem képesek boldogulni és csakis az államtól várnák el az õ jólétüket. Na meg azok a érzelmektõl elvakult szocipszihopaták akiknek külön fájdalmat okoz, hogy nem a hõn szeretett kedvenceik vannak most kormányzásban és a hangulatukra külön kihatással van ez a tény.Ami szintén csak éktelen rinyálást tud fakasztani belõlük .Azzal felfogással , hogy ha az õ tehenük megdöglött , feltétlenül indokolt megdögleszteni a szomszédét is akkor is ha beleszakadnak. ;)
A kérdező hozzászólása: "Részleteznéd az "EU-s tortúra" kifejezést, hogy mit értesz alatta? Nem.
A kérdező hozzászólása: "Reed válasza: Azért megkérdezném, Szlovákiával, Csehországgal vagy Észtországgal szemben hol marad az a szörnyû EU-s tortúra? :) Nem igazán! Nézd csak a szlovák nyelvtörvényt. Az a baj, hogy nekünk van egy teljesen magyartalan és korrupt baloldalunk, aki 22 éve csak a nyugati érdekeket szolgálja. Most egy kicsit meg akarta Orbán ezt nyesegetni, és ez az ok. De sehol máshol nem volt ilyen baloldala egy országnak sem, aki ennyire kiárúsított minden.
"Nekem mint magyarnak ne akarjon diktálni!" Oké, de akkor ugyanilyen önérzettel utasítsd vissza az alamizsnájukat is.
Milyen érdekes, hogy az EURÓPAI UNIÓban a szlovákok elvehetik a szlovák állampolgárságot azoktól a magyaroktól, akik a magyar állampolgárságért folyamodnak... Valóban kizárólag arról van szó, hogy a nagy tõkének nem tetszenek a Fidesz intézkedései. Az meg pláne nem, hogy a magyar törvényeken felbuzdulva, egyre több ország akar bevezetni hasonló intézkedéseket. Ehe ehe. :) Azért a háttérben veregetik ám Viktor vállát a jobb oldaliak, de a cionista ballib média hangja sokkal erõsebb, ezért tûnhet úgy, hogy mennyire szar a helyzet. :) Nem kell aggódni. :)

Hogy tudom lecsökkenteni a kapcsolat sebességét a számítógép és a router között 100-ról 10 mbps-ra, ha a routerben nem lehet? Van valami program?

Legjobb válasz: Hümm, meg sem kérdezem ez miért fontos :) Vagy úgy hogy veszel egy õsrégi hálózati interfészt a számítógépbe, ami csak 10 mbit-et tud. Vagy esetleg úgy hogy közéjük iktatsz egy õsrégi switch-et, ami 10 mbit-es.

Hümm, meg sem kérdezem ez miért fontos :) Vagy úgy hogy veszel egy õsrégi hálózati interfészt a számítógépbe, ami csak 10 mbit-et tud. Vagy esetleg úgy hogy közéjük iktatsz egy õsrégi switch-et, ami 10 mbit-es.
Meg valami olyasmi is van, hogy a kábel hossza lassítja a forgalmat, de lehet hogy csak 50 méter után.
Az Eszközkezelõben keresd meg a hálókártyát, annak a tulajdonságainál második fül (Beállítások talán, bocsi, angol windowson van most) a listában ha van olyan hogy Sebesség és ki tudod választani a 10Mbps-t akkor ott. Ha nincs akkor nem tudod beállítani. Netlimiter vagy CFoSpeed progikkal akármennyire tudod korlátozni a teljes adatforgalmat.
A kérdező hozzászólása: 15:48: Köszi megtaláltam, sikerült beállítani 10-re!

Az baj, ha a sorozatok és a gyakorlatok között nem tartok pihenőidőt?

Így is másfél órát edzek, ha tartanék, akkor vagy 2 órás lenne az egész :( Csak annyi szünetet tartok a gyakorlatok között, amíg átmegyek másik súlyokért..

Legjobb válasz: Ha nincs szünet a sorozatok között, akkor nincsenek sorozatok. Ha bírod pihenõ nélkül a másfél órát, akkor félõ, hogy nem elég nagy a terhelés.

Ha nincs szünet a sorozatok között, akkor nincsenek sorozatok. Ha bírod pihenõ nélkül a másfél órát, akkor félõ, hogy nem elég nagy a terhelés.
Ezt szuperszettnek hívják.
A kérdező hozzászólása: Najó, annyi piheõ van a sorozatnál, hogy elengedem egy kicsit a súlyt és go vissza. De akkor sem fél perces, mint ahogy sokan csinálják. Másfél óra után zombiként érzem magam. Szóval kifáradok.
Igen, Max a gyakorlatokat tudod váltogatni szünet nélkül mert egy adott gyakorlatnak egyszer vége van. Ha 3 ismétlés 3, ha 100, 100. Nem létezik "végtelen" sorozat :D Max a Jóban rosszban.
Sz*rt sem ér. Felejtsd el. Fussál inkább. Azzal hamarabb megvagy és kb többet ér, mint ez a bohóckodás. Még a szuper-, óriásszettnél is kell pihenni. Nem is lehet normálisan edzeni így, mert ha így bírod, sosem megy fel elég magasra a pulzusod. Különben besavasodnál és besírnál. Én kb bukásig edzek. Az, 8-15 ismétlés közötti ismétlést jelent, legalábbis olyan súlyokat választok. Na már most.. Egy ilyen után annyira görcsöl az aktuális izmom és annyira szapora a szívverésem, zihálok meg minden bajom van. És akkor fegyverrel nem bírnának rákényszeríteni, hogy csináljam a kövi sorozatot, legyen az egész más izomcsoportot érintõ is.
Félõ, hogy az elõzõ válasz nem volt messze a valóságtól :/ Heti 1x elég KÕKEMÉNYEN megedzeni egy izomcsportot. Nah most teszem fel hogy ha ennyire lazán tolod akkor egyáltalán nem kemény az edzés. Állóképességre használ valamit, de nem valami hatékony. Még ha elejében vagy sem így lenne érdemes. Akkor is rendes teljes testes edzés. Akkor nem szabad még kõkeményen, meg kicsit más, de nem ilyen. Én sem értem hogy mi az hogy a sorozatok végén leteszed a súlyt és felveszed? Ez majdnem olyan mintha egyben lenyomnád a 4 sorozatot pl. És aztán egybõl másik gyakorlat? Pulzus nem zavar hogy akkora hogy nem gyõzõl lihegni? És nehezek a végtagjaid? És amikro belevágsz a következõ gyakorlatba lihegnél de erõlködsz és meg akarsz halni az oxigén hiányban? Ezt nem lehet csinálni.. Túl kicsik a súlyok.
Mert valamit biztos rosszul csináltál. De mi ezt innen nem látjuk.
A kérdező hozzászólása: Telenor One Touch készülékkel rendelkezem. Akár az "új névjegy" menüpontban mentem el, akár egy ismeretlen számot, ami a híváslistámban van, nem mutatja. Eddig legalább a sim kártyán tárolt névjegyeknél megtaláltam, de már ott sem. Lehet, h elállítottam vmit, de nem jövök rá, h mi lehet a probléma. Már százszor végignyomogattam a beállításokat, de semmi... :(
Célszerû elõbb elolvasni a használati utasítás idevonatkozó részét. Ha nincs meg a könyved, a neten megtalálod.

Legkevesebb hány bolygó között kell létrehozni a járatokat, ha az iroda a 4 legkisebb bolygó közül semelyik kettő között nem indít közvetlen űrjáratot?

A Galaktikus Birodalomban egy űrjárat mindig két bolygó között közvetlenül közlekedik. Egy űrutazási iroda a bolygók között járatokat szeretne indítani úgy, hogy bármely két bolygó között legfeljebb egy járat legyen, mindegyik bolygóról el lehessen jutni bármely másik bolygóra közvetlenül vagy átszállással, és 1 bolygóról 1 űrjárat, 2 bolygóról 2 űrjárat, 3 bolygóról 3 űrjárat, …, n bolygóról n űrjárat induljon.

Van összefüggés a között, hogy nem szoktam magamnak csinálni és a között, hogy nem tudok elmenni, ha pasival vagyok?

20/L

Legjobb válasz: igen. ha magadnak nem megy akkor nagy a valószínûsége hogy mással se megy.

igen. ha magadnak nem megy akkor nagy a valószínûsége hogy mással se megy.
van mert nincsen tapasztalatod azzal kapcs, h neked mi a jó -> nem tudod neki elmondani mit csináljon. Szerintem csináld magadnak is néha, nincs abban semmi rossz, sõt... 16/L
Teljesen összefügg a kettõ. Az önkielégítés arra való, hogy a szervezetedet felkészítsd a szexre. Mivel az nincs a szervezet se tudja, hogy most akkor mi van itten.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy rossznak tartom, csak nincs bennem rá igény.
Ez hülyeség, nem függ össze a kettõ. Attól még, hogy nem önkielégítesz, lehetne orgazmusod a pároddal. Az más kérdés, hogy ha magadnak el tudnád érni az orgazmust, akkor nagyjából tudnád, a párod hogyan mit csináljon. De együtt is ki lehet tapasztalni a dolgot. Egyébként meg, én önkielégítek, percek alatt elmegyek, párommal soha nem sikerült elmenni hiába próbáltuk akárhogyan, úgyhogy nem feltétlen azon múlik a dolog. Ha nem szereted és nincs igényed rá, akkor nem kell csinálni, majd rájöttök a pároddal mi a jó.:)
hmmm most kinek higyek....velem is ez van...h nincs ra igenyem, marmint h magamnak csinaljam...viszont imadom mikor a pasim csinalja....de meg azzal se vagyok sehol....akkor mi legyen???
Kb 28 éves koromig nem önkielégítettem, simán nem volt rá igényem. A pasikkal mégis jól elvagyok. Csak akkor függ össze a kettõ, ha valami görcs van benned. Viszont akkor érdemes szexológust keresni, mert hamar tud segíteni.

Ha a gyerek a szülői ágyban, a szülők között alszik, akkor hogyan alakukhat az ágytisztaság kérdése? Már teljesen szobatiszta, de még nem ágytiszta. Mikor mernéd bevállalni, hogy leveszed a pelust éjjelre is?

Legjobb válasz: Ugyan úgy mintha nem ott aludna! Nincs nagy különbség,leszámítva hogy egy 2-3éves gyerek mit keres éjjel a szülei között?! Azt mondják ha kb 2hétig egyfolytában száraz rajta a pelus éjjel akkor érdemes elhagyni.

Ugyan úgy mintha nem ott aludna! Nincs nagy különbség, leszámítva hogy egy 2-3éves gyerek mit keres éjjel a szülei között?! Azt mondják ha kb 2hétig egyfolytában száraz rajta a pelus éjjel akkor érdemes elhagyni.
Nekünk van a nagy matracon is vízhatlan lepedõ a rendes alatt, és ennyi. A nagyobbik (3 éves) elvileg külön alszik, de sokszor átjön hozzánk, és bizony pár hónapja még becsúszott néha egy-egy pisi. Amúgy 2, 5 éves kora óta éjjelre sincs rajta pelus, akkoriban vettem le róla, amikor 5-6 napokig nem volt baleset. Arra figyeltem, hogy este már ne igyon sokat, és mindenképpen pisiljen közvetlenül lefekvés elõtt. A kicsi most 15 hós, 4 hónapos kora óta nem kap éjjelre pelenkát, õt megpisiltettem éjjel ha kellett neki, de kb fél éves kora óta csak hajnalban/reggel pisil. Összesen 3 vagy 4 alkalommal pisilt be az ágyba. De szerintem ez nagyon egyéni, hogy ki mennyit pisil éjjel, unokahúgom pl 1, 5 évesen szobatiszta lett de 5 évesen is még néha bepisil, egyszerûen olyan mélyen alszik, hogy nem ébred fel rá.

Miért van az, hogy mikor a 7 napos szünetet tartom a fogamzásgátló szedése között akkor nem eshetek teherbe, de ha a levél közepén kihagyok 1 szemet, akkor viszont teherbe eshetek? Állitólag

Tehát ha egy hétig nem szedem a gyógyszert akkor nincs gond, nem eshetek teherbe de ha a hónap közepén vagy elején tehát valamikor kihagyok 1 szemet,vagy hányás hasmenés meiatt nem szivódik fel egy szem akkor miért van hogy emberek ennyit?l teherbe esnek?

Legjobb válasz: Van a nõknek ugye egy ciklusa. A bogyó a peteérést akadályozza fõleg. Ha ciklus közepén kihagysz egyet, esetleg beérhet egy petesejt, bár ennek halovány esélye van. De vérzés közben nem érik, az a tisztulás, kilökõdés fázisa. Ez olyan, mint h benzinkúton nem cigizünk, de 2 állomás között már lehet.

Van a nõknek ugye egy ciklusa. A bogyó a peteérést akadályozza fõleg. Ha ciklus közepén kihagysz egyet, esetleg beérhet egy petesejt, bár ennek halovány esélye van. De vérzés közben nem érik, az a tisztulás, kilökõdés fázisa. Ez olyan, mint h benzinkúton nem cigizünk, de 2 állomás között már lehet.
Ugy van ahogy a második kolléga leírta, ugyanakkor a gyógyszer 3 különálló típusú tabletta (néhol a színük is más), és az utolsó 7 azt a reakciót váltja ki a petefészekbõl, hogy ne termeljen petesejtet, míg az elsõ 7 beindítja a peteérést, csak ugye az majd képtelen lesz megtermékenyülni. Ha nem szedsz gyógyszert akkor teherbe eshetsz menstruáció alatt, mert a tested mindig más és más, gyógyszer viszont pontosan szabályozza.
mert a gyógyszer óramû pontosságával állítja be a ciklusodat, így biztos lehetsz benne, hogy nem történt peteérés és a gyógyzsermentes idõszakban pedig már nem történhet! hiszen jön a menses, és már arra készül a szervezeted, nem fog petét kilökni magából, mert azt hiszi, hogy már megtörtént! ez a lényege a gyógyszernek...minden nap mikor beveszed, megakadályozza a peteérést, és beállítja a ciklusod 28 naposra... a szervezeted gyakorlatilag át van verve... azt hiszi hogy már megtörtént a peteérés és jöhet a menses... de mindeközben csak a vér jön, elhalt petesejt nincs benne, mivel soha nem is lökõdött ki... és azért nem eshetsz teherbe a gyógyszermentes napokon, mert addigra már a szervezeted elhitte, hogy megvolt a peteérés és nem lesz újabb...
Amikor a 7 nap szünet van akkor jelentkezik az ú.n. megvonásos vérzés. Ilyenkor nincs esély a teherbeesésre, egyszerûen a 21 nap alatt alakul ki a védettség, tehát akkor mint ahogy a téglákat rakod fel alakul a fal, de ha egy kimarad akkor ott rés lesz. A hét nap szünetet pedig úgy képzeld el, hogy utána új sor kezdõdik.
Azért meg az a 21 nap folyamatos szedés után lesz benned, elég hormon ahhoz hogy fent tarts a hormon szintet amitõl nem tudsz teherbe esni... De ha kihagysz egyet ....már is megbillen a libikóka és hát mondjuk ki szar lesz a helyzet...
Szal az ilyen kérdések eszembe juttatják az egyik tanárom mondását: A kérdésbõl látom, hogy nem tanultál eleget. (Finomított változat)
Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni, mert ugyan a mensi közben/környékén igaz kicsi az esélye a teherbeesésnek, de mégis van. És mégis ennyire védett lenne a szervezet ekkor is a tabi nélkül, hogy nem lehet teherbe esni? Fura.
Na jó, de mégis van esélye a terhességnek akkor is? Ez hogy van, kedves uccsó hozzászóló?
Hát igen, vannak más és más gyógyszerek, amiket nem mindegy, hogy melyik napn veszel be, de van olyan is( ezek vannak többségeben) amelyek mindegyike ugyanazt és ugyanannyi hatóanyagot tartalmaz. Itt, hogy mûködik?

Miért nem jó ha a két gyermekünk között nem sok időt hagyunk tehát csak 1-2 évet?

Milyen el?nyei és hátrányai vannak, ha a 2. gyerekünk viszonylag hamar 1-2 éven belül megszületik?

Legjobb válasz: Barátnõm fiai között 1 év van! Mindig mondja hogy õk így tervezték, kis korkülönbség legyen, de hát mindig csak panaszkodni hallom. Hogy egyik gyerek sem aludja át az éjszakát, nappal is nagyon fárasztóak, nem aludtak soha egyszerre, egy idõben, testvér babakocsit kellett vennie, kétszer annyi pelenkát. A játszótéren nagyon nehéz volt neki a picit cipelnie, a naggyal játszania, vagy a picivel sétált kézen fogva, mikor járni tanult, a nagyra figyelni ki ne szökjön, le ne essen valahonnét. Egyik gyerek jobra, másik balra szalad. Az elsõ 2 évben nem játszanak el együtt. Nem egyszerû, az anyuka tiszta ideg, pedig a férje rengeteget segít, és szinte minden héten valamelyik Mami vagy Papi besegít!

Barátnõm fiai között 1 év van! Mindig mondja hogy õk így tervezték, kis korkülönbség legyen, de hát mindig csak panaszkodni hallom. Hogy egyik gyerek sem aludja át az éjszakát, nappal is nagyon fárasztóak, nem aludtak soha egyszerre, egy idõben, testvér babakocsit kellett vennie, kétszer annyi pelenkát. A játszótéren nagyon nehéz volt neki a picit cipelnie, a naggyal játszania, vagy a picivel sétált kézen fogva, mikor járni tanult, a nagyra figyelni ki ne szökjön, le ne essen valahonnét. Egyik gyerek jobra, másik balra szalad. Az elsõ 2 évben nem játszanak el együtt. Nem egyszerû, az anyuka tiszta ideg, pedig a férje rengeteget segít, és szinte minden héten valamelyik Mami vagy Papi besegít!
Anyuka számára nem sok elõnye van a kis korkülönbségnek. Fõleg, ha egyik sem ovis, nulla a segítség, és a párod is este 8 után jár haza. Én kis korkülönbséggel vállaltam immár a 3. babát is, és megmondom õszintén, hogy nem könnyû nekem. Bár, ha a nagy (3, 5éves)ovis lett volna, akkor jóval könnyebb dolgom lett volna, dehát oviba bekerülni 2, 5-3 évesen csak csókosan lehet, fõleg Bp-en. Az sem rossz, ha mindegyik gyereket sokáig szoptatod, hát az is eléggé kimerítõ volt nekem. A gyerekek szempontjából legalább 1 év kell, hogy tudjanak játszani egymással és ne irigykedjen a játékaira a nagy. Gondolom 4-5 éves korban már idilli lesz a helyzet.
Off, csak hogy követni tudjam, mert számomra fontos... Egy fél éves anyukája, 5 hetes kismama (tervezetten)
Szerintem minél kisebb a korkülönbség a testvérek között annál jobb. Jobban kijönnek egymással mert nagyjából egyszerre érdekli õket ugyanaz a téma így erõsebben is kötõdnek egymáshoz.
Elsõ! Ott van bal alul hogy értesítést kérsz róla ha válasz érkezik ha azt bejelölöd kapsz nem kell írnod :) Elõnyeit pl. nem kell sokmindenbõl dupla: pelenkázó, bili stb. tudnak egymás játékaival játszani esetleg, ruhákat is adhatod már a kissebbre :) nagyobb korukban jobban ellesznek egymássaél Hátrány: iszonyat sok türelem mert ha sok idõ van köztük elég csak pár év.. akkor még tudod mondani nagyobbnak, hogy most csücs le mesézz amíg megeteted a picit, de így egyszerre kell szinte mindent csinálnod Hátrányai pedig, hogy sokkal türelmesebb kell legyél. Ha nagyok lesznek akár egy osztályba is írathatod õket, ami engem nagyon zavart régen, hogy osztálytársak voltunk :) de van akinek ez elõny is hirtelen ennyi jutott eszembe
Kis korkulonbseggel csak akkor vallalj be, ha van segitseged. 3 haromgyerekes baratnom is van, a gyerekek ahol a gyerekek "szivnak", mert soha nincs idejuk leulni veluk akar 5 percre sem, a szlogen mindig "menjetek a szobaba es jatszatok", az anyukak nem kiegyensulyozottak, mindig idegesek. (foleg ha van egy 3 evesed, egy dacos ketevesed es egy kisbabad. ) MAsik babarnom ikrei 1, 5 evesek, meg van egy kisbaba. Mivel besegit az anyukaja es az anyosa is, o nem idegbeteg, kiegyensulyozott, ha meg besokall, lelep par orara.
én egy 10 hós kisfiú mellett vagyok 30 hetes terhes :) Hát én eléggé bizakodom, pedig No. ban élünk úgyh nem lesz semmi segítségem csak az elején, de szerintem nem kell félni tõle. Nagyban múlik h milyen lesz a kicsi emrt ha hasfájós stb. akkor az terror. Nekem a 2. is fiú lesz és pont abban a hónapban is születik úgyh a ruhák emg minden már megvan. Elõnye még h pl akik 3 évet hagynak a gyerekek között vagy 2, 5 et azok min 5-6 évig pelenkáznak és vannak benne ebben az etetés pelenkázás fürdetés stb mókuskerékben mi pedig "csak" 4. Nem mindegy. És még nagyon benne leszel a babázásban mikor jön, frissebbek az emlékeid stb, jobban bírod. Szerintem jobb túl lenni rajta így egyben :) . Én 2 babát terveztem úgyh itt vége is a történetnek, ha ennek vége már soha többet nem leszek terhes :D
Ja és az sem igaz h így nehezebb a terhesség. Sõõõt. Úgy elrepül észre se vettem, és a babád még tök pici nem kell egyfolytában pesztrálni. Ja és még egy pozitívum: olyan pici lesz még a "nagyobbik" is mikor jön a pici h nem lesz féltékeny, fel sem fogja, nincs testvérféltékenység.
Nálunk 2 év a korkülönbség és nagyon szenvedek! A nagynak olyan tesóféltékenysége van, hogy borzasztó!! Az elsõ évben persze semmi extra nem volt, irtó mázlis vagyok, nagyon jó baba volt a kicsi, de amióta nem "csak dísztárgy" a szobában, azóta a nagy gyilkolja!! Most 20 hónapos a kicsi és reggel 7kor azzal kezdõdik a nap, hogy a nagy lerúgja a kanapéról a kicsit. Aztán mindig minden játékot azonnal kitép a kezébõl (emiatt a kicsi azonnal bömbölni kezd). Állandóan ütlegeli, fellöki - a kicsi visít. Szégyen gyalázat, de én szeretném, ha augusztusban a nagy menne összevont csoportba oviba, mert megõszülök ha egész nyáron hármasban leszünk. :( Nem tudom mikor fognak összebarátkozni. Olyan ritkán van, hogy együtt játszanak. Ha igen, az is inkább együtt "rosszalkodás". Már terhes voltam, mikor hallottam, hogy 1, 5nél kevesebb, vagy 3nál több a jó korkülönbség... Most már én is ezt gondolom.
szerintem ne a videók között nézd hanem a saját fájlok közt lehet hülyeséget mondtam de 1 próbát meg ér

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!