Találatok a következő kifejezésre: Ha a között (1419 db)

A és C között. Ha B és C között kell, akkor jelentkezz ki a tartózkodási helyedrõl.
A és C, illetve B és C között is. Miért kellene kijelentkezni?

Csontkovácshoz ha elmegyek, és több kezelésre van szükség, akkor baj ha a kezelések között kimarad 1-2 hét?

Legjobb válasz: Olyan problémám van, hogy a nyakam és hátam között van egy púp, én egyszer banyapúpnak hallottam, mármint hogy az ilyet annak mondják. Ezen tud segíteni? És ha igen Pécsen nem ismertek véletlenül jó szakembert?

A kérdező hozzászólása: Olyan problémám van, hogy a nyakam és hátam között van egy púp, én egyszer banyapúpnak hallottam, mármint hogy az ilyet annak mondják. Ezen tud segíteni? És ha igen Pécsen nem ismertek véletlenül jó szakembert?
A kérdező hozzászólása: vagy inkább gyógymasszõrhöz menjek?
Nekem is van. Nekem apukám kimasszírozta, de a sok elõrehajlástól(nyak) visszajött. Rendszeresen tornáztasd a nyakad és figyelj a testtartásra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az a baj, hogy nekem nincs senki akit meg tudnék kérni errem így mindenképp szakember kell! Fájni nem fáj, de zavar a púp és nem akarom hogy nagyobb legyen. Neked mennyire volt nagy?
Annyira, hogy, ha lehajtottam a fejem olyan volt, mintha púp lenne a nyakam alatt. Amikor kimasszírozta apukám, olyan volt, mintha kést döfnének bele, de amúgy fájni nem fájt.

Járok konditerembe edzeni. Ha a gyakorlatok között mindig lenyomok 100 felülést római padon az úgy jó? Vagy jobban járok ha az egészet ledarálom egyben edzés végén?

Legjobb válasz: Az elosztott terhelés szerintem jobb, tehát jobb, ha a gyakorlatok között csinálod a felüléseket.

Az elosztott terhelés szerintem jobb, tehát jobb, ha a gyakorlatok között csinálod a felüléseket.
Általában úgy szoktuk, hogy, ha van egy lemaradt izomcsoport, akkor azt az edzés folyamán a normál edzésterven felül is eddzük gyakorlatok beiktatásával. Pl, hasizmod le van maradva, és a normál edzéstervedben van mondjuk negatív pad, meg római pad, akkor a mellé a többi gyakorlat között beiktathatsz mondjuk hasprést, törzsfordítást, fordított felülést, ilyesmi.
Hello Testépítõ vagyok, és már régóta edzek, de szteroidhoz nme nyúlok. Én azt mondom neked hogy csinálj pl fekvenyomást, akkor azután csinálj felülést mert a másodjára bevitt gyakorlat jobban fog erõsíteni. de szerintem a hasprés és a harangozás jobb hasra. További jó napot.


Hogyan fejjek? A szoptatás után mindig, de ha a két szopi között is fejek hogy több tejem legyen, akkor a következő szoptatáskor lesz elég tej a cicimben a babának? Vagy inkább ne fejjek a két szopi között?

Úgy érzem nem elég a tejem és szeretném növelni. A babám 15 napos.

Legjobb válasz: Ha két szopi között olyan sok idõ telik el, hogy még fejésre is lenne energiád, akkor valószínûleg jóllakott a baba, hogy nem akar máris enni, tehát elég volt a tej. Viccet félretéve én így csináltam: egyik mellbõl evett, aztán másikból. Az egyes számút fejtem le. Következõ etetésnél a kettessel kezdte. Ez kb. 3 hetes koráig, akkorra indult be igazán a tejem és ,ár elég volt neki az elsõ mell. Azóta nem fejek. (most 5 és fél hónapos, csak anyatejes)

Ha két szopi között olyan sok idõ telik el, hogy még fejésre is lenne energiád, akkor valószínûleg jóllakott a baba, hogy nem akar máris enni, tehát elég volt a tej. Viccet félretéve én így csináltam: egyik mellbõl evett, aztán másikból. Az egyes számút fejtem le. Következõ etetésnél a kettessel kezdte. Ez kb. 3 hetes koráig, akkorra indult be igazán a tejem és , ár elég volt neki az elsõ mell. Azóta nem fejek. (most 5 és fél hónapos, csak anyatejes)

Ha ezek között a kérdések között találnátok egy sztorit amire egyértelműen ráismertek hogy a sajátotok, mit tennétek?

Ezekre az "az van hogy... és most nem tudom mit tegyek" kérdésekre gondolok.

Legjobb válasz: kommentelnék rá vmi zavarbaejtõt, amirõl rájönne hogy én vagyok

kommentelnék rá vmi zavarbaejtõt, amirõl rájönne hogy én vagyok
Hát mondjuk megkérdezném a kérdezõt, hogy ha problémája adódott egy bizonyos emberrel, miért nem az illetõvel beszéli meg.
Írnék neki, hogy biztosra tudjak menni. Vagy megkérném egy ismerõsömet, hogy írjon.
Eyrészt dühös lennék, ha olyan dolog, amit én nem tennék ki, másrészt vidulnék, ha mókásra van véve a figura, és okosan, de humorral lenne tálalva:D
Ja értem...Hát megírnám a véleményem és figyelem a kommenteket.
Egybõl a Nemzeti Nyomozó Irodához fordulnék, mert valaki egy anonim oldalra, felrakta az én személyes storymat, és anonim emberek most megtudták, hogy most a párommal éppen háborúban állunk egymással a nagyszoba közepén.
Szerintem a második :D
De hogy rólam van szó? Mintha én írtam volna, vagy egy kérdés amit ismerõsöm/barátom tett fel és tudom, hogy õ az és rólam beszél?
#5 Arra gondol, hogy mit tennél ha magadra ismernél egy kérdésben, ha rájönnél, hogy rólad szól :D
semmit sem :D
ráírnék a kérdezõre priviben:c
Csak én nem értem a kérdést ???
Azt gondolnám h én vagyok a másik életemben
Gondolom leírom a véleményem róla, vagy figyelem a válaszokat, hátha merítek belõle. Mondjuk nálam ilyen még nem fordult elõ.
??????
Ismertem már fel kérdést, amit egy akkori párom tett fel. Nem említettem meg neki, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Pláne, hogy arról kérdezett, mit tegyen, hogy ne élvezzen el túl hamar. Sajnálatára sok egyéb infót írt, ezért vagyok benne 100%-ig biztos, hogy Õ volt. Még jól is jártam, mert én is kommenteltem neki sumákba, így olyan véleményt is látott, amit ÉN akartam. :D:D:D:D

Mit lehet tenni ha a szülő különbséget tesz a gyerekei között?

A férjem testvére soha nem dolgozott, családja van, önálló, külön életet él. A szerencsejátékon inkább veszíteni szokott. Ilyenkor a szülők pótolják a hiányokat. Mindent megteremtenek neki. Sajnos a páromnak is ez a normális, és nagyon elfogult ő is. Annak ellenére, hogy tisztességes dolgos életet él még a megbecsülést sem kapja meg. Szeretetben is óriási a különbség a testvér javára. Engem nagyon zavar ez. Egészségtelen állapotnak tartom. Sokszor úgy érzem, hogy ezen a házasságunk bukhat el.

Legjobb válasz: Semmit. Tanuld meg elfogadni. Valamilyen szinten minden szülõ különbséget tesz a gyerekei között. Ciki, ha ilyen mértékben, de attól még nem tudsz mit tenni vele.

Semmit. Tanuld meg elfogadni. Valamilyen szinten minden szülõ különbséget tesz a gyerekei között. Ciki, ha ilyen mértékben, de attól még nem tudsz mit tenni vele.
Szia! Az én férjem családjában is hihetetlen különbséget tesznek a szülõk a férjem meg a húga között. Tavaly segítettek neki lakást venni igaz hitelre, de megvolt az indulója rá. Sõt mivel egyedül él és nem keres sokat havi szinten is segítik, mert ha nem így lenne nem tudná magát eltartani. Sõt megvette a lakást és még 2 milliót költött rá az apja, hogy ki is nézzen valahogy. Nem sajnálom a lánytól csak a férjemet sajnáltam amikor ezt végig élte, rossz volt látni hogy bántja a dolog. Én mint feleség semmit nem tudok tenni elfogadtam olyanak a helyzetet ahogy van. A férjem is utálja ezt az egészet, de nem tud mit tenni. Szerintem is elég durva ezt csinálni, mert nekem is van testvérem és nem tettek köztünk különbséget soha.
Azon bukik a házasság hogy a testvért jobban szeretik, vagy csak az a baj hogy nem titeket pénzelnek.
Ismerõs. Nagyon utálom az ilyen szülõket, pedig rengeteg ilyen van. Nem értem miért vállal valaki több gyereket, ha csak egyet képes szeretni.
Nem feltétlenül szeretik anyósodék jobban a sógorodat. Csak õ a problémásabb és talán így több figyelmet kap. Ha szingli lenne, akkor nem helyeselném, hogy a szülõk anyagilag támogatják õt, de így hogy van családja, másabb a helyzet. Talán nem akarják, hogy emiatt elhagyja a felesége, vagy, hogy nélkülözzenek az unokák. Elhiszem, hogy rossz, hogy a férjed nem kap ennyi törõdést, de ez nem hiszem, hogy érinti a mindennapjaitokat. Lépj túl!
szerintem ez nem a te ügyed, kivéve, ha a közös pénzeteket játssza el a sógor
Ez miért zavar téged személy szerint? A te házasságod a sógorod miatt menne tönkre? Vagy nem értem a kérdést?
Kompenzálnak nyilván kisgyereként letojták az öcsit attól lett lúzer. Neked meg az a bajod hogy nem nektek megy a pénz.
A kérdező hozzászólása: Mivel családi összejövetelek is vannak ez élesen kirajzolódik. Oda a család -mi is - visz mindent ami az asztalra kerül, viszonzás persze nincs. Ez szerintem alapvetõ udvariasság is kellene hogy legyen. Erre egy baráti társaságban is odafigyelnek. A másik, hogy mindig mi kapjuk a telefont ha gáz van amitõl a párom kikészül - lelki zsarolás a nem birom tovább dumával - . Akkor rohan segíteni vagy kérni neki! Ha a párom szorulna (mostanság ugyebár a gadaság) rá akkor kapja a megjegyzéseket hogy majd megoldod!
A kérdező hozzászólása: Az nem tûnik fel hogy nem dolgozik? Sõt. Vkinek ez normális?

Van összefüggés a között, hogy nem szoktam magamnak csinálni és a között, hogy nem tudok elmenni, ha pasival vagyok?

20/L

Legjobb válasz: igen. ha magadnak nem megy akkor nagy a valószínûsége hogy mással se megy.

igen. ha magadnak nem megy akkor nagy a valószínûsége hogy mással se megy.
van mert nincsen tapasztalatod azzal kapcs, h neked mi a jó -> nem tudod neki elmondani mit csináljon. Szerintem csináld magadnak is néha, nincs abban semmi rossz, sõt... 16/L
Teljesen összefügg a kettõ. Az önkielégítés arra való, hogy a szervezetedet felkészítsd a szexre. Mivel az nincs a szervezet se tudja, hogy most akkor mi van itten.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy rossznak tartom, csak nincs bennem rá igény.
Ez hülyeség, nem függ össze a kettõ. Attól még, hogy nem önkielégítesz, lehetne orgazmusod a pároddal. Az más kérdés, hogy ha magadnak el tudnád érni az orgazmust, akkor nagyjából tudnád, a párod hogyan mit csináljon. De együtt is ki lehet tapasztalni a dolgot. Egyébként meg, én önkielégítek, percek alatt elmegyek, párommal soha nem sikerült elmenni hiába próbáltuk akárhogyan, úgyhogy nem feltétlen azon múlik a dolog. Ha nem szereted és nincs igényed rá, akkor nem kell csinálni, majd rájöttök a pároddal mi a jó.:)
hmmm most kinek higyek....velem is ez van...h nincs ra igenyem, marmint h magamnak csinaljam...viszont imadom mikor a pasim csinalja....de meg azzal se vagyok sehol....akkor mi legyen???
Kb 28 éves koromig nem önkielégítettem, simán nem volt rá igényem. A pasikkal mégis jól elvagyok. Csak akkor függ össze a kettõ, ha valami görcs van benned. Viszont akkor érdemes szexológust keresni, mert hamar tud segíteni.

Mekkora eltérés megengedett vérnyomásban a két kar között, ha a két mérés között csak 1 perc telt el?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem akkor a 20-30 Hgmm eltérés már sok.

Ha jól emlékszem akkor a 20-30 Hgmm eltérés már sok.
Ilyen nincs! Ha ugyanazt a kart méred egymásután akkor is van eltérés! Mi az hogy megengedett eltérés? Nincs ilyen, az abszolút érték számít!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Két mérés között 1 percet kell várni, ha addig az ember ugyan abban a helyzetben marad a második értéknek vissza kell állnia az eredetire /közelébe/. Az eltérés mértékét nem tudtam ami gondot okozhat, mert okozhat, régebben jártam orvoshoz-e miatt.

Az baj, ha a sorozatok és a gyakorlatok között nem tartok pihenőidőt?

Így is másfél órát edzek, ha tartanék, akkor vagy 2 órás lenne az egész :( Csak annyi szünetet tartok a gyakorlatok között, amíg átmegyek másik súlyokért..

Legjobb válasz: Ha nincs szünet a sorozatok között, akkor nincsenek sorozatok. Ha bírod pihenõ nélkül a másfél órát, akkor félõ, hogy nem elég nagy a terhelés.

Ha nincs szünet a sorozatok között, akkor nincsenek sorozatok. Ha bírod pihenõ nélkül a másfél órát, akkor félõ, hogy nem elég nagy a terhelés.
Ezt szuperszettnek hívják.
A kérdező hozzászólása: Najó, annyi piheõ van a sorozatnál, hogy elengedem egy kicsit a súlyt és go vissza. De akkor sem fél perces, mint ahogy sokan csinálják. Másfél óra után zombiként érzem magam. Szóval kifáradok.
Igen, Max a gyakorlatokat tudod váltogatni szünet nélkül mert egy adott gyakorlatnak egyszer vége van. Ha 3 ismétlés 3, ha 100, 100. Nem létezik "végtelen" sorozat :D Max a Jóban rosszban.
Sz*rt sem ér. Felejtsd el. Fussál inkább. Azzal hamarabb megvagy és kb többet ér, mint ez a bohóckodás. Még a szuper-, óriásszettnél is kell pihenni. Nem is lehet normálisan edzeni így, mert ha így bírod, sosem megy fel elég magasra a pulzusod. Különben besavasodnál és besírnál. Én kb bukásig edzek. Az, 8-15 ismétlés közötti ismétlést jelent, legalábbis olyan súlyokat választok. Na már most.. Egy ilyen után annyira görcsöl az aktuális izmom és annyira szapora a szívverésem, zihálok meg minden bajom van. És akkor fegyverrel nem bírnának rákényszeríteni, hogy csináljam a kövi sorozatot, legyen az egész más izomcsoportot érintõ is.
Félõ, hogy az elõzõ válasz nem volt messze a valóságtól :/ Heti 1x elég KÕKEMÉNYEN megedzeni egy izomcsportot. Nah most teszem fel hogy ha ennyire lazán tolod akkor egyáltalán nem kemény az edzés. Állóképességre használ valamit, de nem valami hatékony. Még ha elejében vagy sem így lenne érdemes. Akkor is rendes teljes testes edzés. Akkor nem szabad még kõkeményen, meg kicsit más, de nem ilyen. Én sem értem hogy mi az hogy a sorozatok végén leteszed a súlyt és felveszed? Ez majdnem olyan mintha egyben lenyomnád a 4 sorozatot pl. És aztán egybõl másik gyakorlat? Pulzus nem zavar hogy akkora hogy nem gyõzõl lihegni? És nehezek a végtagjaid? És amikro belevágsz a következõ gyakorlatba lihegnél de erõlködsz és meg akarsz halni az oxigén hiányban? Ezt nem lehet csinálni.. Túl kicsik a súlyok.

Hogyan lehet elviselni ha a szülők / család különbséget tesznek köztem és a testvérem között?

Én vagyok az idősebb, nem igazán voltam tervezett gyerek, az esküvő után 6 hónappal már teherbe esett velem anyu, akkor volt ő 22 éves, apu pedig 23. Anyagilag sem álltak túl jól még akkor de megtartottak, viszont azért érezni, hogy nem terveztek. Ellentétben velem, a húgom 8 évvel utánam jött, tudatosan, egy anyagilag is stabil háttérrel rendelkező családba. Már az első perctől érezni lehetett hogy bizony különbséget tesznek közöttünk, nem csak anyuék hanem mindenki. Egyáltalán nem vagyok féltékeny (még mielőtt ezzel vádolnátok) nagyon szeretem a húgom és nagyon jó a kapcsolatunk! Nem erről van szó! Egyszerűen csak kicsit (nagyon) rosszul esik, hogy ő a család szeme fénye (meg a többi rokonnak a gyereke) én meg csak amolyan megtűrt személy vagyok. Nem tudják mikor van a névnapom, a szülinapomat is csak a szüleim tudják, nem is igazán keresik a társaságom és a többi. A ballagásomra sem jöttek el csak 4-en pedig hatalmas, közel 60 fős a családunk.. Amiért én évekig könyörögtem és nem kaptam meg, azt a húgom 2 "légyszi" után megkapja, velem nem nagyon szerveznek programot őt mindenhová viszik (én még az állatkertig sem jutottam velük, ő már Londonban is volt) stbstb. Szóval csak egyszerűen fáj, hogy ez a helyzet és tudom, hogy ez már így fog maradni, nem lehet rajta változtatni, de azért érdekelne hogy szerintetek hogyan lehetne ezt helyretenni magunkban hogy ne legyen mindig ott a gombóc a torkomban..

Legjobb válasz: Ebbõl meríts erõt, hogy te ilyen körülmények között is boldog életet fogsz élni. Ha boldog leszel akkor már tudsz a boldogságodra is figyelni. Nem lesz már annyira érdekes a család.

Ebbõl meríts erõt, hogy te ilyen körülmények között is boldog életet fogsz élni. Ha boldog leszel akkor már tudsz a boldogságodra is figyelni. Nem lesz már annyira érdekes a család.
Ezt a szüeiddel kellene megbeszélned.Nyugodtan leülni és megbeszélni..... Nehéz lehet az biztos. Te legyél erös és ha neked lesznek gyerekeid, te ne tégy köztük különbséget!!!
Nálunk is így van, csak itt én vagyok a kissebb.Sokat sírok még most is, pedig 30múltam.A gyerekeimet sem szereti anyu úgy mint a tesómét. Pedig én tisztán tartom a házam, a gyerekeim.A tesóm retekben él, a gyerekeket heti 1szer fürdetí.mégis ö a jó anya.Én mindhárom terhességemnél megkaptam, hogy minek kell gyerek.Ezeken soha nem teszem magam túl.Mostmár ott tartok, hogy heti 1szer megnézem anyut.Mindennap mennék szívem szerint, de úgysem kíváncsi rám.
én elszúrtam. reménykedtem benne hogy megfog változni a dolog és az öcsém aki most 33 éves nem fog többet jelenteni mint én. Nem mentem el a családtól 18 évesen mert azt hittem egyszer egyenranguak leszünk. Most 35 vagyok és az öcsémre iratták a házat, nyiltan aláznak és tesznek tönkre. lelkileg zsarolnak, kárörvendeznek, bántanak. Hidd el menekülj, mihelyt lábra tudsz állni mennj és állj lábra , ne bizz abban hogy majd minden meg fog változni.... ne várj a szeretetükre mert sohasem fogsz anyit kapni mint a testvéred és ha nem vagy erõs tönkre mész ebben, , , , én már tönkrementem ..... öngy gondolata mindennapos gondolat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!