Találatok a következő kifejezésre: Ha a környékén van egy (25 db)

Miért van az, hogy a vonaton egy teli kocsiban ha "el kell mennünk", akkor a környéken megkérünk egy szimpatikus arcot, hogy vigyázzon a holminkra addig. Ha üres kocsiban viszont csak ez az egy ember van, akkor inkább magunkkal viszünk mindent?

Legjobb válasz: Bizalmatlanság. Ha többen ülnek a kocsiban, akkor feltételezzük, hogy nem nyúl a cuccunkhoz, mert mások is vannak ott. Ha egyedül van, akkor már nincs megfigyelés alatt és alapban bizalmatlanok vagyunk.

Bizalmatlanság. Ha többen ülnek a kocsiban, akkor feltételezzük, hogy nem nyúl a cuccunkhoz, mert mások is vannak ott. Ha egyedül van, akkor már nincs megfigyelés alatt és alapban bizalmatlanok vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Néha elgondolkozom ilyen furcsa dolgokon, rajtunk embereken :-)

Ha a G-pontom környékén van egy duzzanat, az mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem az maga a G-pont!:D

Szerintem az maga a G-pont!:D
Ott mindenkinek van "duzzanat". Tapasztaltam már nyagyobbat is. De azért megkérdezheted a nõnyógyászodat.

Mennyibe kerülhet Budán a XII. kerületben egy 3 szobás lakás? Ami tényleg elit környéken van, pl. amerre a Fogaskerekű vasút jár, ahol a miniszterelnök lakik, ha vannak egyáltalán arra társasházi lakások is, nemcsak házak.

Legjobb válasz: Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.

Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.


ez csak az eladótól függ
Lehet próbálkozni 20-30%-kal, de ha nincs megszorulva, kb elhajt. És nincs mindenki megszorulva. Beárazzák az emberek a lakásukat, nem hülyék. Ha 6-7-ért is eladná, ráadásul sürgõs neki nem tenné fel 10-ért. Két hete adtunk el egy lakást 6, 9-ért, 7-ért hirdettük. Árulunk egy másikat is 25-ért, még abból se engednék 2-3-at. Úgy van beárazva, hogy annyit ér, ha nem tetszik lehet továbbmenni.
elöször kérdezd meg, hogy tehermentes e a lakás, ha azt mondja , hogy nem akkor lehet próbálni alkudni, de ha nincs rajta hitel akkor biztos nem fog sokat engedni
Tegyél 6 millióról ajánlatot, mond ez az összes pénzed. Erre fog egy kisebb árat mondani az eladó, kb 9, 5 és 9 millió között. Mond, hogy a család összekaparta az összes pénzét és tegyél ajánlatot ha 9, 5 akkor 7 millió ha 9 akkor 6, 5 m-ról. A következõ körben ne engedj inkább várj másfél hetet és ismételd meg a 7 m-os vagy 6, 5 m-os ajánlatot azzal a körítéssel, hogy hasonló lakást találtál ennyiért, de az övék jobban tetszik egy apróság miatt. Ha eladják ennyi pénzért akkor inkább az övéket vennéd meg, ha nem megveszed azt. El fogják fogadni az ajánlatod 90%.
9-nél többet ne adj érte, de 8.5 is elképzelhetõ, ha meg van szorulva, és sürgõs neki taktikázz "okosan"
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Én is 20 százalék körül saccoltam, majd meglátjuk, mi lesz. Második, Te profi vagy, nagyon ügyesen csináltad!:)
én pont a napokban olvasgattam errõl több helyen! szerintem ilyen esetben 20 %-ot simán.
Vannak extrém esetek, az igaz, de reálisan 2- max 300e Ft-ot.
amennyit nem szégyellsz! a vevõk óriási elõnyben vannak most, sokan bagóért eladják a lakásukat, annyira kell nekik a pénz. én 2 lakást vettem idáig, mélyen áron alul, készpénzért. egyiket 12 millió helyett 7, 9 millióért vettem meg, másikat 8 helyett 6, 4 millióért. mindkét tulaj nagy sza*ban volt, és egyetlen komoly, készpénzes vevõként kihasználtam az erõfölényem. A válságnak számomra ez az ingatlanpiac bukása a pozítív hozadéka.
Elõzõnek: a közgazdaságtani törvények itt is érvényesek "beárazhatod" te a lakásodat 25 millióra, sõt, szerintem még 30 millióra is, de tudod, mit? "Árazd be" 50 millióra, az már szép summa. Egy ingatlan annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ha valaki megveszi 25 / 30 / 50 millióért, akkor neked jó. Ha nem adnak érte csak húszat, akkor vagy eladod annyiért, vagy nem adod el.
Nem eszik meg.
akvarista.hu-n keresgélj csigasügér ügyben. Kb 3 centis lyuk már elég. De az összes nagyobb éticsigaházat tedd be.

Wifis routert keresek 10k forint környékére (ha olcsóbb nem baj), 25 megás netem van egy gépre és egylaptopra meg telefonra szeretném megosztani a netet az utobbi 2 őre wifi vel?

eddig ezt D-Link DIR-300 néztem ha vkinek van személyes tapasztalata olyan routerrel ami megfelel az igényeimnek az kérem irja le?

Legjobb válasz: inkabb ezt: TP-Link 1043ND

inkabb ezt: TP-Link 1043ND
A kérdező hozzászólása: közben találtam vmi mást a tplink 1043nd nél miben másabb a linksys wrt54gl??? csakmert ahogy olvastam kevesebbet tud és mégis drágább...
ha TP-t veszel, mindenki tud segíteni beállítani, másik tipusnál nem biztos ez

Van a környéken több wifi-s hálózat. Az egyik ismerősöm rá tud csatlakozni az egyikre úgy, hogy nem kell megadnia kódot. Ha én próbálok otthon akkor meg kér. Miért lehet?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem ugyanaz a 2 hálózat. Ha azt írja, hogy biztonságos hálózat, akkor az jelszavas, tehát azt nem tudod használni. Próbálj meg egy nem biztonságos hálózatra rácsatlakozni!

Valószínûleg nem ugyanaz a 2 hálózat. Ha azt írja, hogy biztonságos hálózat, akkor az jelszavas, tehát azt nem tudod használni. Próbálj meg egy nem biztonságos hálózatra rácsatlakozni!
A kérdező hozzászólása: Pedig a neve is telejsesen ugyan az és ugyan úgy is van irva, és a jel erõssége is szinte majdnem mindig ugyan olyan erõs. De sajnos az osszes kér jelszót. Néhány napja volt itt ismerõsünk a laptopjával és neki is ugyan azokat dobta ki viszont nem mindegyik kért jelszót... vagyis nem volt "lakat" mindegyiknél...
hányéves vagy? én Berettyóújfaluban járok heti 3x edzésre
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok!
A kérdező hozzászólása: Érdekelne a berettyóújfalui kézilabda. Tudnál egy két mondatot mondani errõl az egészrõl. Nagyon szeretnék kézilabdázni. Ide írj: [email protected] vagy keress meg facebook-on Sárosi Alexandra (Szandus)
Sziasztok! Én is keresek kézilabda edzéseket, csapatokat, ahol játszhatok amatõr, vagy profi szinten, az mindegy. 6 évig rendszeresen játszottam, edzésekre jártam, most mióta egyetemre járok sajnos nem tudok már, és közben a helyi csapatunk is feloszlott. :S Nem szeretnék kijönni a gyakorlatból, remélem még nem késõ. Régi posztom elég változó volt, de leggyakrabban jobb2 beálló, és átlövõ voltam. Lehetõleg Békés megye, Csongrád megye, vagy a közelben lévõ edzések érdekelnek. Remélem tudtok valami megoldást nekem. Elõre is köszönöm a válaszokat!!! 21 éves nõ, 166cm, 53kg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!