Találatok a következő kifejezésre: Ha a környékén van (124 db)

Ha nem húzzák ki tuti mûtik.
Nem. Röntgen és megnézik mi a helyzet. Van amikor elég csak kihúzni a fogat és kitisztítani a helyét.
A kérdező hozzászólása: A fognál nincs semmi csak ciszta, azt mondta a fogorvosom hogy jó nagy, mennem kell szájsebészetre.De akkor nem minden esetben mûtik?
Nekem mûtötték. Tulajdonképpen a foggyökér csúcsát távolították el és kitisztították.

Hol lehet (mihez képest) olcsón kapni fleshlightot? Az még jobb, ha Siófok környékén van a hely.

Az még jobb, ha Siófok környékén van a hely.

Legjobb válasz: Mi az a húsfény? :o

Mi az a húsfény? :o
Szilikon mûpunci :D Akármelyik webshopban kapsz, ha feltétlen errevágysz... De szerintem ahhoz azért már nagyon kétségbeesettnek kell lenni :)
Beszarok, ezekszerint még mindig lehet nekem újat mutatni. :D Köszi a választ. :D (Azt hittem, hogy a flashlightot írta el a kedves kérdezõ)
A kérdező hozzászólása: A másik nem nemiszerve bonyolult. A környéken élõ velem egykorú leányok meg ostobák. Azt tudom, hogy lehet kapni webshopokban, de ott elég drágák. 18K HUF-nál kezdõdnek, külföldi oldalakon meg szoktam látni 9K HUF-nak megfelelõ dollárért.
nincs olcsóbb, ennyiért adja a hazai forgalmazó és a boltok. nem véletlenül kb mindenhol ugyanannyi. a hazai szexcucc forgalmazók irtó nagy haszonkulccsal dolgoznak. rendeld meg külföldrõl aztán mikor szurópróba szerûen vámnál kibontják és behívnak, majd magyarázhatod, hogy ez mire is lesz neked..
http://erotika.vatera.hu/szexualis_eszkoz_kellek/maszturbato.. Tessék én is ilyet vettem de még nem jött meg.Ugyanaz mint a 20k-ok csak nagyobb szerintem. meg más a formája ha szeretnéd hétvége környékén tudok felhasználói élményrõl írni.
Nos leteszteltem és baromi jó volt a kis gömbös kialakítású a belseje nem bordás ahogy írva van és síkosító se szükséges csak igyál egy kis vizet elõtte és kész a parasztsíkosító(nyál).

Nincs munkám és nemtudom mit tegyek? Fejér megyében lakom mányon. Mindent körbetelefonáltam ami a környéken van de semmi. Bármilyen munkát elvégeznék ha lenne de hol dolgoznom

Legjobb válasz: Felteszem az egy falu. Akkor azzal kéne foglalkozni, ami ott illik... Kimész a határba, kaszálsz szénát, veszel pár nyulat és tenyészted, 1 anyától átlag 8 nyúl, 3-6 hónaposan vágható, kilója min 2000Ft. Szintúgy lehet cefrét csinálni, lekvár, bodzaszörp stb.

Felteszem az egy falu. Akkor azzal kéne foglalkozni, ami ott illik... Kimész a határba, kaszálsz szénát, veszel pár nyulat és tenyészted, 1 anyától átlag 8 nyúl, 3-6 hónaposan vágható, kilója min 2000Ft. Szintúgy lehet cefrét csinálni, lekvár, bodzaszörp stb.

24. héten vagy a környékén van előirt ultrahang vizsgálat? Most szeretnénk megcsinálni a 3D-t ha nincs.

A 26. heti n?gyógyászati vizsgálatot megcsináltathatom a magándokival vagy azt a korházban kell? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A következõ kötelezõ a 28-32. hét között lesz. Csináltasd meg, már nagyon jó képeket fogtok látni:) ҝ

A következõ kötelezõ a 28-32. hét között lesz. Csináltasd meg, már nagyon jó képeket fogtok látni:) ҝ
Ja, a nõgyógyászati vizsgálatot meg ott csináltatod, ahol szeretnéd, erre nézve nincs elõírás:) ҝ
Szia!Miskolcon van a 24.héten kötelezõ uh!:-)27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor elmegyek 3D-re inkább, mint most megint egy 2D-s simára ami ugy se kötelezõ.

Debrecen- Kenézy kórház- március 20. -a környékén, van itt olyan kismama, akivel találkozhatok? Írjatok, ha van kedvetek, hátha a kórházba is összefutunk.

Legjobb válasz: Kis szerencsével összefuthatunk. Neked elsõ babád? Nekem a második, nyolc évvel ezelõtt szültem a fiamat a Kenézybe, febr. 15-re voltam kiírva és febr. 5.-én született.

A kérdező hozzászólása: Kis szerencsével összefuthatunk. Neked elsõ babád? Nekem a második, nyolc évvel ezelõtt szültem a fiamat a Kenézybe, febr. 15-re voltam kiírva és febr. 5.-én született.
Õt nem ismerem , még csak hallani se hallottam róla! Nekem Szomolya Mihály az orvosom.
A kérdező hozzászólása: Ja bocsi, akkorra vagyok kiírva a kislánykámmal. :) )
Szia! Én márc. 7-re vagyok kiírva a kisfiammal és a Kenézybe fogok szülni.
Nekünk ez az elsõ baba és nem bánnám, ha febr. 15 körül kibújna, mert elég rosszul tûröm már ezt a várakozást. Van fogadott dokid, kinél fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Van orvosom Demeter Miklós, és a fiam születésénél is õ segített.

Mennyibe kerülhet Budán a XII. kerületben egy 3 szobás lakás? Ami tényleg elit környéken van, pl. amerre a Fogaskerekű vasút jár, ahol a miniszterelnök lakik, ha vannak egyáltalán arra társasházi lakások is, nemcsak házak.

Legjobb válasz: Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.

Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.

Ha a jósteszten halvány vonalka van (nemvárt környékén) reggeliből, akkor az ugye nem az lh-t mutatja?

Nyugtassatok meg, hogy hcg-t mutat reggelib?l.

Legjobb válasz: Nem minden esetben mutat hcg-t,bár azt is mutathatja a nemvárt környékén,de akkor ha terhes lennél,erõs vonalnak kéne látszódnia,így mensielött 1-2 nappal,szerintem inkább luteinizáló hormont mutat ami azt jelenti,hogy meg fog jönni,és a szervezeted más készül a övetkezõ ovulációra. Nekem is volt ilyen,pozi,sõt erõs pozi ovuteszt,rá 2 3 napra rendesen megjött.

Nem minden esetben mutat hcg-t, bár azt is mutathatja a nemvárt környékén, de akkor ha terhes lennél, erõs vonalnak kéne látszódnia, így mensielött 1-2 nappal, szerintem inkább luteinizáló hormont mutat ami azt jelenti, hogy meg fog jönni, és a szervezeted más készül a övetkezõ ovulációra. Nekem is volt ilyen, pozi, sõt erõs pozi ovuteszt, rá 2 3 napra rendesen megjött.
Elsõ vagyok, miért nem próbálod meg hcg teszttel is, ha mindjárt itt a nemvárt?
A nyák ovukor mennyiségileg több , de nem feltétlenül kell hogy tojásfehérje szerû legyen.
Szia szerintem volt ovud 24-25 napon kb. Nem a hõ leesés számít, nem mindenkinek van. A hõ esése csak a közelgõ ovut jelzi, hogy a pete készen áll, de ha a tüszõ nem reped meg akkor nem termelõdik a sárgatest hormon ami miatt a hõ megemelkedik. Neked a hõd az alaphõdhöz képest ekkor emelkedett és azóta is felette van. inenntõl számítsd a 14-15 napot. és akkora ne várd.
A kérdező hozzászólása: Nyáknak milyennek kell lennie ovukor? Toj.f. vagy krémes? Mert most semmilyen nincs már egy hete.
Na megint én vagyok, szóval szerintem 27 én volt ovud vagy akörül, úgyhogy még korai a tesztelés, a hõd szépen fenn van ez jó, csak maradjon is így, vagy menjen még feljebb:) bár egy két tizedes ingadozás nem jelent semmi rosszat.Várj még ha 27 én volt ovud akkor várj legalább nov.10 ig, akkor tesztelj újra vagy akkor próbáld a jóstesztet. De akár ma is csinálhatsz egy ovutesztet hátha csak most lesz pé-d, de ha jobban megnézem a görbédet akkor volt pé-d 27 én.
A kérdező hozzászólása: És a hõm ezek szerint semmit nem jelent?
Megint elsõ:) na és ezért halvány az ovuteszt mert most a napokban lesz egyre erõsebb, és most várható tüszõrepedés, tolódik a mensi.Okosabbat nem tudok írni.
Ismét elsõ vagyok, jaj hát szerintem nem is volt pé-d még!!!!Nem látok nagyobb leesést, látom az ovutesztek is negák.Lehet mégcsak most van-lesz pé-d és ezért tolódik ki a mensid! Van ilyen hogy tök egyforma ciklusok után hirtelen másképp kezd mûködni a szervezet.Ha akkor lett volna pé-d amikorra a ciklus behúzta akkor már pozinak kéne lennie a terhestesztnek de látom negák.Ez nem baba, vagy pé-d lesz vagy hormonprobléma.
A kérdező hozzászólása: Ja, és eddig mindig 27-28 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892..
Elsõ vagyok, figyu ez nem hiszem hogy késõi ovu, mert halvány a teszted, írtam már, hogy a szervezeted enyhén mutatja a következõ cilusodhoz szükséges sárgatesthormont.Amúgy is jóstesztelni nem egy napon szoktak hanem 12 dpo-tól minden nap, hogy lássák erõsödik -e a csík.Ha a nemvárt napján erõs a csík, nem jön meg és a hõd is fenn van, akkor lehet terhességre gondolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, a tegnapi terhesteszt nega. Viszont valószínûleg késõi ovum volt, ezért bizonytalan vagyok a nemvárt idõpontját illetõen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Akkor mostmár 22-27 közötti idõpontjaim vannak az ovura. Ha 22-n volt, akkor 4-5 re nem várom, ha 27-én, akkor 9-10-re. Szuper. Csak nem bírom ezt az állandó készenléti állapotot. Mensi elõtt meg nem mindig van tünetem.
47fok 47 perc 12 másodperc É 20 fok 35 perc 44 mp K
tálcán ne vigyük oda a csajt neked? vagy helyetted ne tankoljuk tele az autót? hiába, akinek kocsija van, nem hogy a budida nem tud elmenni már gyalog, de annyira elkényelmesedik, h az internetezõket is szobapincérnek gondolja, akik kiszolgálják abban, h a szexuális tevékenységében jól érezze magát.
ja, meg neked az is természetes, h mindenki, aki erre jár, rendelkezik GPS-szel is, és majd pont a te kedvedért utána fog nézni a dolgoknak.
Mezõkövesd és Szihalom, Mezõkövesd és Eger között 100 hely van ahol kefélhetsz, akár a kocsin is

Elegem van az ingatlanosokból. Szórólapozás, plakátolás hozhat eredményt, ha közvetlen tulajdonostól szeretnék lakást venni és a környéket már kiválasztottam?

Legjobb válasz: Nem kerül semmibe,miért ne próbálnád? Neten rengeteg eladó ház van fenn,ami tetszik,felhivod,megnézed

Nem kerül semmibe, miért ne próbálnád? Neten rengeteg eladó ház van fenn, ami tetszik, felhivod, megnézed
A kérdező hozzászólása: Én Budapesten szeretnék lakást venni és kiválasztottam már azt is, hogy melyik lakótelepen szeretnék. De a hirdetések 99%-a ingatlanos által lett felrakva és kezdem már unni õket. Vissza sem hívnak, hétvégén nem dolgoznak stb. és így nagyon problémás. Ráadásul, ha közvetlenül a tulajdonostól venném, valószínûleg olcsóbban meg is kaphatnám a lakást.
Menj be a közeli boltba, zöldségeshez, fodrászhoz oda tegyél ki elérhetõséget, általában õk ajánlanak is már valamit.

Az utalhat problémára, ha eddig 80 fölött volt a pulzusom, most meg 72 környékén van? Vagy ez az időtől van?

Legjobb válasz: Az idõtõl van de inkább örülj, hogy a normál értéken van most már. Legalább az enyém lenne ennyi...(mindig 90 fölött van ha a védõnõ méri)

Az idõtõl van de inkább örülj, hogy a normál értéken van most már. Legalább az enyém lenne ennyi...(mindig 90 fölött van ha a védõnõ méri)
A kérdező hozzászólása: ez itthon ennyi.csak azért gondoltam, hogy baj lehet, mert a védõnõ azt mondta, hogy ilyenkor mindig magasabb, ha babás valaki.remélem a picurral nincs semmi baj.
Ó dehogy van. Minden okés vele és így õ is jobban érzi magát szerintem ha te jobban vagy, nem?
A kérdező hozzászólása: hál istennek a 80as pulzusnál sem volt semmi bajom.csak már nagyon szeretnék menni ultrahangra, 6 hete voltam utoljára.lehet, hogy csak hülye képzeteim vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!