Találatok a következő kifejezésre: Ha a környékén 3 (12 db)

Ha a peteérésem környékén 3 naponta vagyunk együtt a párommal lehet baba? Sajnos nemtudunk mindennap együtt lenni!

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet,még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá,mint annak aki naponta próbálkozik.

Persze, hogy lehet, még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá, mint annak aki naponta próbálkozik.
persze, hogy lehet!! nekünk kifejezetten ezt ajánlotta az orvos, hogy 3 naponta próbálkozzunk, mert állitólag a férfi spermák igy a legerõsebbek, és egészségesek.. nekünk sikerült, s a babám most 32 hetes, és szépen növekszik.. Sok sikert!!
igen ahogy írták elöttem, a férfi spermája benne d akár 5 napig is életben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam:DD! Aranyosak vagytok!!
ha nem pirosodik be akár baba is lehet csinálj egy tesztet
Baba, hormonprobléma, vékony nyálkahártya, vagy mégsem volt tüszõrepedés (ezt uh-n nézte a doki?). Hirtelen ennyi lehetõség jut eszembe. De biztos van más ok is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n, csak abból gondolom, hogy megvolt a tüszõrepedés, hogy pé után emelkedett a hõm. Köszönöm a válaszokat!
Értem. Tesztet csináltál? Lehet megérné, hátha. :) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: 37-rõl 36.8-ra visszaesett a hõm. Ezért nem tesztelek még. De gondolom, innen már nem megy vissza 37-re. Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

Multkor regisztráltattam magam anyám kérésére a munkanélkülibe de tervbe van hogy 1 megyével arrébb költözzek na most holnap lesz munka a környéken vagyis állás ha ott ledolgozok 3-4 hónapot és ahova akarok menni találok jó albérletet munkát?

Akkor mien lépéseket kell tennem? ahova szeretnék menni ottis bekel jelentkezek? + hol tudnám majd bejelenteni hogy elköltöztem meg ezeket az aproságokat? meg az ottani cégnek felkel majd az itteni munkanélkülivel vennie a kapcsolatot vagy az ottaninak az ittenivel?

Legjobb válasz: Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

Neked kell bejelentened a költözést is és azt is, ha munkába állsz, mégpedig a munkába állás elõtti napon tehát ma, máris hívhatod õket

3-4 hetes kismamik. Normális ha a méhem és a petefészkem környéke egész nap "feszít"?

Nem biztos hogy ez a helyes kifejezés de nem tudom máshogy leírni.Ti mit éreztek ott lent??Folyamatosan érzem hogy terhes vagyok,egész nap.3hetes babás vagyok!!!

Legjobb válasz: Normális, nyugodj meg! Nekem is feszített, tényleg ez a jó szó rá! MAgne B6 lazítja az izmokat, bevehetsz 1-2-t nyugodtan. Én a mensis görcsök miatt 3X2-t szedtem belõle naponta, és el is múlt!

Normális, nyugodj meg! Nekem is feszített, tényleg ez a jó szó rá! MAgne B6 lazítja az izmokat, bevehetsz 1-2-t nyugodtan. Én a mensis görcsök miatt 3X2-t szedtem belõle naponta, és el is múlt!
Ez normális! Alakul a méhed! Gratulálok!
Teljesen normális dolog!! Örülj még ennek:) , Nekem a bordáimat feszíti a kislurkó már egy hete! Pihenj sokat!Szép terhességet!

Mennyibe kerülhet Budán a XII. kerületben egy 3 szobás lakás? Ami tényleg elit környéken van, pl. amerre a Fogaskerekű vasút jár, ahol a miniszterelnök lakik, ha vannak egyáltalán arra társasházi lakások is, nemcsak házak.

Legjobb válasz: Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.

Változó, mert lakás és lakás között is van különbség, még ha ugyan akkora területûek és ugyan azon a környéken vannak is. Nagyjából mondjuk 40-50 milliótól a több száz, esetleg milliárd forintig.

Nagyban csökkentheti a teherbeesés esélyét, ha egy hónapban csak 2-3-szor vagyunk együtt, de azt megpróbáljuk a peteérés környékén?

Vezetem a hőgörbét is és ovus fájdalmaim is vannak, tojásos nyákom- szóval úgy érzem be tudom "lőni" az időt....csak valahol azt hallottam, hogy a spermák nem egészségesek, ha ritán van az együttlét...megköszönöm ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Egy férfi igényeinek, és a spermáknak is ha tesz jót ha 3-5 naponta van házasélet. (A házaséletnek nem csak az a célja, hogy baba legyen belõle.)

Egy férfi igényeinek, és a spermáknak is ha tesz jót ha 3-5 naponta van házasélet. (A házaséletnek nem csak az a célja, hogy baba legyen belõle.)
1 vagyok: Még annyit hagy szóljak hozzá, hogy amikor itthon voltam a peteérésem napjától számolva 3 hetet csak pihentem csak vitaminokat zabáltam és csak azzal foglalkoztam, hogy a babuckánk beágyazódjon. Be is ágyazódott azt hittem minden rendben aztán 1 hét múlva el is ment. Na aztán kicsivel utána jött egy hónap mikor egy ismeretlen zaklatott, rettegtem az utcára is kimenni, a munkahelyen rengeteg stressz volt, több 10 kg-okat emelgettem, szóval egyáltalán nem volt ideális gyerek vállalásra az a hónap, és abban a hónapban sikerült a mostani babánk aki lassan 8 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Látod kedves 7-es válaszoló, nem mindenkinek a sex a központi téma.Fogalmad sincs mennyi oka lehet ennek! De hagyjuk! 4-es köszönöm.
4es vagyunk! Nekünk esélyünk nem is volt arra, hogy többet legyünk együtt, mert édesanyám agyvérzéssel volt kórházba és valahogy nem a szex volt egyikünknek se az elõdleges dolog februárba. Így én lepõdtem meg a legjobban hogy sikerült! De igen, nekünk az hozta meg! 8 hónapig elõtte nem sikerült!
Havonta 2x 3x ? ez komoly? szegény pasi!
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es válaszoló, akkor ha jól értem nálatok az hozta meg az eredményt, amikor "ritkábban" voltatok együtt és amikor sûrûn az nem használt? 1-es válaszoló, nem éreztem bírálónak a válaszod, mindenki véleményét elfogadom!
1 vagyok: Nem a saját véleményemet írtam le ha nem az orvosok, és szakirodalom állítását. Nem akarlak bírálni, kicsi vagyok én ahhoz, hogy másokat bíráljak.
Hát nem tudom! Mi februárban 3X voltunk együtt. Pé elõtt egy héttel, pé napján, és pé után egy héttel! Ma töltöttem a 8. terhességi hetemet. Mi próbálkoztunk minden nap együtt lenni, meg 2 naponta de nem volt eredménye!
elég egy szex is hogy együtt légy a pároddal ahhoz hogy baba legyen!az orvosok azt mondják hogy 2-3napot várjunk az együttlétek között hogy a férfi spermái "regenerálódjanak" !Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez a te véleményed, de nem mindenkinél van így.Nem minden férfi igénye egyforma és van olyan idõszak is amikor már a baba a fõ "cél".
kérdezõ! peteérés után csak 24 óráig életképes a pete, szóval ne utána csináljátok, hanem elõtte. a legjobb ha a katonák már helyben várják az eseményt, szóval 1 és 3 nappal pé elõtt ideális megejteni. gyakorlatilag már a pé napján is késõ, mert a cuccnak is idõ kell míg felvándorol.

Mitől lehet? 2-3 napja ha felállok, lépek, akkor a szeméremcsontom környékén fura "nyilalló" szurkálást érzek? 29+4h km

Olyan, mintha beütöttem volna. Van, mikor a derekam is "zsibbadna". A babám amúgy elég aktív, mostanában rászokott nagyon a bujkálásokra ide-oda, és néha amikor kinyomja a popsiját (általában a pocim jobb oldalán, a köldököm közelében), akkor is feszít?, enyhén szúró fájdalmat érzek. Ezeket vehetem normálisnak? 29+4h km

Legjobb válasz: igen,ezeket veheted normális "jelenségeknek"

igen, ezeket veheted normális "jelenségeknek"
Teljesen normális, a baba nyomja az ideget, vagy valami belsõ szervet. Késõbb ha nagyobb lesz, még jobban fogod érezni bizonyos mozdulatoknál.

Ha december-január környékén szeretnék teherbe esni, mikor hagyjam abba a fogamzásgátló szedését? Elég 3 hónap, hogy, , kitisztuljak"?

Legjobb válasz: Igen,elég.De azért nem gondolod,hogy ,menetrendszerûen teherbe is esel??Van olyan,de ritka.

Igen, elég.De azért nem gondolod, hogy , menetrendszerûen teherbe is esel??Van olyan, de ritka.
a mai gyógyszereknél nem kell tisztulási idõ. a legnagyobb esély a teherbeesésre az elsõ hónapban van (ha van egyáltalán). és átlagosan 6-10 hónapot várnak a párok tabletta után, hogy sikerüljön a teherbeesés...
Én azt tanácsolnám hogy most hagyd abba a gyogyszert ha babát tervezel, de ha csak január környékére tervezed addig védekezzetek máshogy! Én decemberbe hagytam abba a fogi gátlot, kb 6 hónapig szedtem, de még mindig nem jön a baba:-(
Mi majdnem 3 évet vártunk.
Én egy éve várok a csodára! Összesen 6 hónapig szedtem a tablettát pedig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jóindulatú és kevésbé jóindulatú válaszokat. Jelentem kisbabát várok és teljesen egészségesek vagyunk!!!2, 5 hónap telt el gyógyszer nélkül. Az orvos szerint bõven elég volt, a mai gyógyszerek már nem tartalmaznak annyi hormont, hogy baj legyen. most már én is tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!