Találatok a következő kifejezésre: Ha a könyörög, (11 db)

Izgató számotokra az, ha a pasitok könyörög nektek, lányok?

Mondjuk ha elkezditek kiverni neki, de nem fejezitek be, akkor szeretitek, ha könyörög a folytatásért? És amúgy szeretitek, ha akármiért(nem csak a szexuális életben) kérlel, könyörög nektek? Értelmes válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: Én inkább azt szeretem, ha széttép és leteper.

Én inkább azt szeretem, ha széttép és leteper.
Elsõ válaszolóhoz csatlakozom :D
ellenkezõleg
Igen , és pitizzen is.
Én is az elsõ és a második válaszolóhoz csatlakozom. :) Ne könyörögjön, hanem ilyen helyzetben vegye el azt, ami neki jár! :D 28/N
Ha valami nagyon durván belelendültünk, akkor elõfordult, hogy kicsikartam belõle némi kérlelést, de utána meg is kaptam a magamét, if you know what I mean..:D
A könyörgés nem férfias. A másik vége pedig a durva erõszak. A nõk többsége a kettõ között szeretné látni a férfit.
Szerintem a nõk nagy része inkább a fordítottját szereti. Már nem úgy értem, hogy "görönyök a isap", hanem hogy ha a pasi a domináns. De ez látszik a fentebbi válaszokból is.
Nekem nagyon férfias férfi a pasim, szeretem, hogy a szexben is az. De néha azért jó visszaadni... :)
Hát nekem nem kell könyörögni! Inkább ha fáradt akkor feldobom leteperem és utána mehet órákon keresztül a flájtolás na puszi pá
hát ha annyira akarja látni, miért ne?
Én imádom látni ha a barátom veri magának. Közben csókolgatom a golyóit vagy a makkját. Szóval én is beszállok. De õ is szereti ha játszok magammal. Szal ah kér, tedd meg, jó kis játék
Persze, de nem kell ezért könyörögnie. Nálunk rendszeres, az egymás elõtti maszti.
Ha lenne barátnõm... Mér ne?
Persze, csináltam is már ilyet. Ami azt illeti, Õt nehezebb volt rávenni a fordítottjára, mint engem. ;)
Naná.
Igen persze:)
Bár lány vagyok, de a barátomat fel tudom hozni példának:) Én is kértem tõle az elején, hogy szeretném látni, hogy csinálja. Eleinte szégyellte, de ma már simán benne van:)
Igen.
Persze, miért ne?:)
én lány vagyok, és nekem is bejönne ez, kértem a barátomat de nem akarja mert szégyenlõs ebben a maszturbáció-témában..amikor megkérdezem tõle h szokta-e csinálni így is h együtt vagyunk, elpirult és mondta h ne beszéljünk errõl. nem értem. pedig már nem kisfiú h ezt szégyellnie kelljen:) de õ se kért még engem, h csináljam. de én is megtenném ha kérné. szval bocs a véleménykifejtésért, lehet h nem sok válasz volt benne:D
Persze de csak az arcára! Egy srác hülyén néz ki masztizás közben és a szégyenért meg kell fizetni. :) ) :P

Mit tegyek, ha a párom többször megcsalt, és már fél éve azért könyörög, hogy felejtsem el? Higgyek neki?

2 éve vagyunk együtt, ő külföldön él egyedül. Sajnos nem nagyon lehet hülyének nézni, általában tudom ki mikor hazudik, ő nem hazudik túl jól. Többször lebukott, számon kértem, és több órás sírás, könyörgés után bevallotta. Megbocsáltottam neki, mert már 12 éve úgy gondolom, hogy a tinikorunkban történt szerelmünknek nincs vége. Mindig úgy gondoltam rá, hogy egyszer ő lesz a férjem. Van egy lányom, aki nem tőle van, de nagyon imádja, azt mondja szeret, értünk él, dolgozik... De mikor mással csalt, akkor is azt mondta szeret, akkor most hazudik vagy akkor hazudott, vgy mindig? Általában elfojtottam magamban, azt hogy megalázott, nem vállalt fel. Valamiért mostanában mégis kényszert érzek arra, hogy könyörögjön a bocsánatomért, utólag is, ha egyáltalán most igaz az, hogy nem csal meg. Sokat gondolok arra, hogy elhagyom. Már próbáltam de egy napot sem bírtam ki. Nem akarok az a nő lenni akinek a háta mögött mindenki tudj a pasija a város bikája. Jó pasi, egyedül él, messze tőlem, tudom, hogy nehéz lehet, és gyenge...De én is egyedül vagyok és mégis kibírom, nem fekszem össze senkivel. Ez normális, hogy a pasik ilyenek? Bolond vagyok, hogy nem hagyom el?

Legjobb válasz: Igen, bolond vagy. Már bocs. Meg nagyon naiv is. Ha szeret, akkor nem csal meg, és pont, ilyen nincs, ha szeret, akkor csak te létezel, az a maximum amit egy másik nõvel tehet, hogy kicsit megbámulja, azt még szabad, mást nem. Ha fizikailag nem is csal meg, de más nõ után vágyakozik, az már megcsalás. Csak azért ne legyél vele, mert sajnálod, mit foglalkozol vele, õ baja, õ akarta ezt magának. Ha nem csalt volna meg, most boldogok lennétek együtt. Amúgy meg annyira te se szeretheted, ha mástól már gyereked van, gondolkodtatok volna elõbb. De egyébként tök könnyû dolgod van, azt mondod külföldön lakik, tehát lényegében SEMMI az égvilágon nem köt titeket össze azon kívül, hogy azt mondjátok, együtt vagytok. Hát majd most azt fogod neki mondani, hogy mostantól nem vagyunk együtt, azt kész. Sok minden úgyse fog változni, mivel így is alig láttátok egymást. Az rendes tõled, hogy legalább te nem csaltad meg. De egyáltalán nincs már közöd hozzá, csak a megszokás köt, de azt meg sz*rd le. Gondolj néha magadra is, ha ezzel a hülyével akarsz maradni, tutira egyedül maradsz, mert tõle nem sokat kaptál. Egy 12 éves korodból maradt kislányos álmot meg tök hülyeség ennyi idõsen még mindig követni. Ha bunkó voltam bocs, de ez most kiakasztott, nem értem, felnõtt létedre hogy nem tudtad ezt a tök könnyû dolgot megoldani? Örülj neki, hogy külföldön van! amint kidobod, haza se fog már jönni, majd külföldön talál valami bigét, akit ugyanúgy hülyíteni fog, mint téged, azt kész, ez ne legyen a te gondod. Õ rontotta el az õ életét, a tiédhez nincs joga.

Igen, bolond vagy. Már bocs. Meg nagyon naiv is. Ha szeret, akkor nem csal meg, és pont, ilyen nincs, ha szeret, akkor csak te létezel, az a maximum amit egy másik nõvel tehet, hogy kicsit megbámulja, azt még szabad, mást nem. Ha fizikailag nem is csal meg, de más nõ után vágyakozik, az már megcsalás. Csak azért ne legyél vele, mert sajnálod, mit foglalkozol vele, õ baja, õ akarta ezt magának. Ha nem csalt volna meg, most boldogok lennétek együtt. Amúgy meg annyira te se szeretheted, ha mástól már gyereked van, gondolkodtatok volna elõbb. De egyébként tök könnyû dolgod van, azt mondod külföldön lakik, tehát lényegében SEMMI az égvilágon nem köt titeket össze azon kívül, hogy azt mondjátok, együtt vagytok. Hát majd most azt fogod neki mondani, hogy mostantól nem vagyunk együtt, azt kész. Sok minden úgyse fog változni, mivel így is alig láttátok egymást. Az rendes tõled, hogy legalább te nem csaltad meg. De egyáltalán nincs már közöd hozzá, csak a megszokás köt, de azt meg sz*rd le. Gondolj néha magadra is, ha ezzel a hülyével akarsz maradni, tutira egyedül maradsz, mert tõle nem sokat kaptál. Egy 12 éves korodból maradt kislányos álmot meg tök hülyeség ennyi idõsen még mindig követni. Ha bunkó voltam bocs, de ez most kiakasztott, nem értem, felnõtt létedre hogy nem tudtad ezt a tök könnyû dolgot megoldani? Örülj neki, hogy külföldön van! amint kidobod, haza se fog már jönni, majd külföldön talál valami bigét, akit ugyanúgy hülyíteni fog, mint téged, azt kész, ez ne legyen a te gondod. Õ rontotta el az õ életét, a tiédhez nincs joga.
Természetesen nem normális, ha egy férfi így viselkedik.... Mindenképpen Neked kell eldöntened, hogy megéri-e szenvedni egy pasi miatt, mert abban biztos lehetsz, hogy elõbb-utóbb találnál olyat is, aki távolság ide vagy oda, de csak téged akar. Egy ilyen pasas egyébként az önbizalmadnak sem tesz túl jót hosszabb távon.
Többször megcsalt? Az nem sanszos, nem lehet ilyenkor engedni, mert megteszi még többször is.
Szerintem szeret. A város nem tudja, hogy kivel kefél, mert messze lakik. Ha felnõttként tudnád kezelni a dolgot, akkor belátnád, hogy annak, hogy lefekszik valakivel testi örömek címszó alatt, nincs semmi köze, ahhoz, hogy téged szeret-e. A férfiak kanosabbak. Ha nem tudod elviselni hagyd ott. Hülyeség volt kutakodnod!
nem tudom, nem, igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm elõször is a válaszokat! Mint már írtam, próbáltam elhagyni de nem ment. Szenvedni nem akarok, mert mikor elhagytam az rosszabb volt, mint mikor kiderült ez az. Most voltam nála 2 hetet kint és megmondta ha mégegyszer lebukik akkor viszlát. Addig azzal takarozott, hogy eleinte nem gondolta hogy együtt maradunk... Most úgy gondolja imád és elvesz, de ez változhat. Szóval kap egy utolsó utáni esélyt. És ki fogom bírni ha lapát. A félreértések elkerülése végett írom, hogy 15 évesen 12 évvel ezelött voltunk szerelmesek, aztán 4 éve eltünt, mint barát, és nem tudtam róla szinte semmit, és akkor lettem terhes amíg õ külföldön volt, mikor a lányom pár hetes volt akkor valahogy megtalált és azóta együtt vagyunk. Éltünk együtt pár hónapig és nagyon boldogok voltunk, de haza kellett jönünk, õ meg maradt pénzt keresni. Most szenvedés van, hogy itt vagy ott éljünk... Már volt szó eljegyzésrõl is, csak ezek miatt a "bakik" miatt nem nagyon sürgettem a dolgot. Kell egy kis idõ, hogy higgyjek neki. Nem kutattam utána, véletlenül nekem küldött el egy sms-t, meg bugyit találtam takarításkor a fiókban, ami nem az enyém volt... Meg voltak egyéb finomságok, szóval nem csak 1 nõ volt. De mindent elmondott, csak bocsánatot nem kért.
Hát itt a bocsánat az édeskevés. (amúgy bocs hogy elszámoltam magam XD ). Soha nem kötném össze az életem egy ilyen taplóval. Ha már feleségül vett, annál többször fog megcsalni. Mert úgy lesz vele, hogy sálálá, megvan a nõ, mostmár nem tehet semmit, max elválhat, de ahhoz túl lusta, hisz szakítani is lusta volt, akkor meg mért ne csalhatnám meg még egyszer.. meg még 1x.. meg még öccör... Na vágod? Minek erõlteted? Azt mondod, pár hónapig boldogok voltatok? Hát az meg mi? Semmi! Az nem is kapcsolat, hát akkor több volt a rossz, mint a jó, a lila köd elszállt, itt a vége. Ez most kb úgy hangzott, mint az hogy anyámék azt mondták, amikor ide költöztünk erre a sz*r helyre a tök jó elõzõ helyünkrõl, hogy az elején boldogok voltunk. Na mondom köz bmeg, lehet hogy ti igen, de én nem, és az hogy az "elején", vagyis kb az elsõ 1 évben volt egy kis lila köd, attól még utána bomba robbant, 12 éve itt lakunk, és egyre rosszabb. Érted? Semmi nem lesz jobb, ez egy idióta, szerintem még a saját gyerekét is arra tanítaná, hogy majd csalja meg a nõjét, mert az milyen bulis. Ilyennel akarsz te még együtt maradni?
szerintem aki egyszer valakit meg csal vagy többször az nem változik...eléggé szánalmas viselkedés..

Ti mit tennétek ha a kedves nagymama, akinek most vigyáznia kell az unokájára, kitalálja, hogy a gyereketek tetves, meg hogy nem akarjátok levágni a haját miközben az könyörög nektek?

Kicsit most kiakadtam ezen és nagyon fáj, esküszöm szorongok. Nem bírom már ezt. Soha nem is foglalkozott igazán a gyerekemmel, azt sem tudta mikor beteg stb. Rosszba nem vagyok vele, de azért a három lépés távolságot tartom. Mit csináljak, hova vigyem a gyerekem? Hogyan oldjam meg? Szívem szerint felmondanék a munkahelyemen és a gyerekemmel lennék. De sajnos nagy szükségünk van a pénzre és még így is nagy nehezen vagyunk meg. Én már nem bírom! Úgy érzem kikészülök! Mit tudnék tenni? Szívem szerint elköltöznék innen, de hova? Nem csak ezért természetesen!

Legjobb válasz: Megnézném, hogy valóban tetves e, mert elõfordulhat, aztán megkérdezném a gyereket, hogy tényleg rövid hajat akar e, es tisztában van e vele, hogy nem lehet utána vissza ragasztani.

Megnézném, hogy valóban tetves e, mert elõfordulhat, aztán megkérdezném a gyereket, hogy tényleg rövid hajat akar e, es tisztában van e vele, hogy nem lehet utána vissza ragasztani.
Keresetek olcsó albérletest és költözzetek el. Van munkahelyed akkor pedig a gyereket bölcsibe, oviban kell adni.
Keresetek egy diákot aki olcsón a nyári szünetbe alkalmanként vigyázna a kicsire.
szerintem is keress valakit akire rábízod a gyereket...mennyi idõs?
Nekem az anyósom ilyen sajnos. A barátnõm anyukája sosem volt jó viszonyban a barátnõmmel, elváltak már régen. Az apósom az nagyon jófej meg rendes a barátnõm nála lakott amikor gimibe ment mert onnan közelebb volt és egyszerûbb is a bejárás. Néha az anyósom vigyáz a gyerekre mert azért mégis csak õ a nagymama, és van amikor jön azzal hogy a gyereket így neveljük, meg úgy és hogy hajvágás, meg kicsit koszos akkor egybõl nagy fürdés kell neki, meg ne engedjük ki játszani az udvarra meg mi egymás. Szerencsére csak 3 hetente kell elviselnünk, de tudom hogy ez milyen idegesítõ tud lenni. Az én szüleim szerencsére nem ilyenek, rájuk simán merjük bízni a gyereket, meg az apósomra mert oké hogy kislányunk van de nagyon jól kijönnek egymással. Sokat játszanak, apósom mindig berakja neki a kedvenc meséit. Mivel nagy udvara van, és csendes az utca így gokartozni is kimegy vele.
A kérdező hozzászólása: Olyan jó akinél olyan mama van, akire lehet számítani! ha legalább nekem lenne anyukám, de nincs.! :( Vagy ismerõsöm, barátom bárki akiben bízok és szereti a gyerek. Jó hogy azért van aki megért. Mert csak a saját bõrén érzi igazán az ember. Nem vagyok én az az ember aki elkezd veszekedni, sõt inkább hallgatok, mert nem érdemli meg hogy veszekedjek, összevesszek vele, meg gondolok rá, hogyha mégsem lesz más megoldás akkor pár nap csak kibírja év közben a vigyázást. Szóval nagyon nehéz nekem most!

Ha a barátnőm könyörög, hogy bökjek neki vissza facebook-on, de én nem akarok akkor, hogy oldjam meg a problémát?

Legjobb válasz: Mekkora problémáitok vannak... sztem szakíts vele az a tuti :P:D

Mekkora problémáitok vannak... sztem szakíts vele az a tuti :P:D
XD Fail
Miért? Nehéz rákattintani egy qrva ikonra?! Nincs jobb dolgod? Unatkozol, vagy miii? Ez probléma? Akkor szakíts vele...
"ezek tényleg súlyos gondok, mit vigyorog a szád? Doktor úr, higgye el, néha kerülget a bánat, pedig úgy megszoktam már ezt a nagy sárga házat..."
Mondd meg neki hogy csak akkor böködöd meg p.cskönyvön, ha este megböködheted élõben is.
Mondd meg neki, hogy nem fogsz ilyen hülyeséggel foglalkozni, és ne bökdöss vissza. Nem azzal kell kimutatni a szeretetet, hogy Fosbookon bökdössük egymást.
mekkora arc:D:D:D: amúgy a fészbúk jelenleg többet jelent a tinik 100%-ának mint akármi más úgyhogy még akár igaz is lehetne:DDD
A kérdező hozzászólása: Nem bökök vissza! Elegem van! Azt hiszem a kapcsolatunk a végét járja!
Húb*zdmeg ez jó kérdés
Kamu. Ezt nem hiszem. Hany eves vagy?
Úristen!!! Tinigondok!
Majd én megbökdösöm a csajt ha nem akarod.
üsd agyon és kész...
Jaj, de ostoba egy kisfiú lehetsz, a barátnõddel együtt. No comment. Figyeljetek, ezek az élet IGAZI nagy problémái!!!

Ha a férj könyörög, ígéri hogy megváltozik hányszor adjunk neki esélyt?

A férj sokat iszik, 9 év alatt többször de nem rendszeresen bántalmazta a feleségét, tiszteletet nem tanusít a családtagok (3 gyerek) iránt viszont normális anyagi körülményeket biztosít. A feleség találkozik egy komoly férfival, szerelmes lesz viszont közös jöv?t nem terveznek mert a férfi kamionos. A n? nem tudja eldönteni kötelességb?l meddig adjon esélyt a férjnek a házasság megmentéséért. Nehézséget okoz a feleségnek az is, hogy érzelmileg különrekessze a szerelmét a házaságga megromlásától!

Legjobb válasz: Nehéz így tanácsot adni, de szerintem aki iszik, az külsõ segítség nélkül nemigen fog megváltozni. Pénzért együtt maradni nem érdemes, a 3 gyerekrõl szétválás után is kötelessége gondoskodni. Ez az új szerelem csak enyhít a fájdalmakon, ha jövõje nincs, legalább támaszt nyújthat. Szerintem lehetne még egy esélyt adni a férjnek, hogy leszoktató terápiára megy. Ha nem vállalja vagy nem veszi komolyan, nem kéne megvárni, amíg nagyobb baj lesz. A gyerekeknek is rossz a példa!

Nehéz így tanácsot adni, de szerintem aki iszik, az külsõ segítség nélkül nemigen fog megváltozni. Pénzért együtt maradni nem érdemes, a 3 gyerekrõl szétválás után is kötelessége gondoskodni. Ez az új szerelem csak enyhít a fájdalmakon, ha jövõje nincs, legalább támaszt nyújthat. Szerintem lehetne még egy esélyt adni a férjnek, hogy leszoktató terápiára megy. Ha nem vállalja vagy nem veszi komolyan, nem kéne megvárni, amíg nagyobb baj lesz. A gyerekeknek is rossz a példa!
tény h a gyereknek sem jo példa meg megutálhatja az apját. az meg mégse jo. ha elmegy terápiára akkor esetleg lehet adni neki mégegy esélyt de csak akkor ha látod rajta h télleg akar. probáld meg egy kicsit sarokba szoritani. bár nem biztos h jo ötlet. vigyázz arra h a veszekedésekbõl és a házassági problémájitokbol a lehetõ legkevesebbet érezenek a gyerekek
Egyetértenék az elõttem szólókkal. Kivéve, hogy valahogy átsiklottak a "többször bántalmazta" dolog fölött! MOST kell lépni, nem holnap, nem a jövõ 7en, hanem azonnal! Ha csak nem akar olyan gyereket akinek a legmeghatározóbb gyerekkori élménye, hogy "apa veri a terhes anyja fejét a falba!"Mint nálunk.Én ebben nõttem fel.:(Együtt maradtak, az anyagiak miatt!Most is együtt vannak a szüleim.Már nem iszik, nem verekszik, "minden rendben.Ettõl még a gyerekkoromat nem törli ki senki és anyámnak sem adja vissza senki azt a pokolban töltött kb 15 évet!Inkább nyomorogtunk volna!!!És még valami, ha ma elcsattan egy pofon kézzel...abból jövõ hónapban állbaverés lesz ököllel és így tovább.Ne várd meg!!!!!
egyszer sem.

Csajok ha könyörögnék nektek hogy vegyétek el a szűzességem megtennétek?

Egyszer már könyörögtem egy csajnak de ? tökön rúgot

Legjobb válasz: Ne légy már szánalmas...

Ne légy már szánalmas...
egy igazi pancser vagy, és amíg egy töketlen kis pöc$ vagy, sose fogsz nõhöz érni.
Ha továbbra is így teszel az is maradsz , én is szûz vagyok de még sosem kértem meg erre senkit és nem is fogok.
Ha helyes és kedves vagy akkor bármikor !
Ha helyes vagy akkor dughatunk:) Viccen kívül!!
Jó úton jársz. Egy nõ már a farkadhoz ért. Jó, lehet hogy a lábával, de akkor is több mint a semmi:D
ennél jobban nem is lehetne kiölni mindenféle vágyat egy lányból, minthogy könyörögnek neki...
XDXDXD remélem csak fake, mert jót röhögtem, de amúgy tényleg szánalmas:D
de szar... jézusom...
hát..

Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?

Legjobb válasz: Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.

Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.
Megtaláltad már a valós szexuális orientációd? :D
Eloszor puszi, aztan csok, legkozelebb seggbetelefonal.
Huuu de meleg van!
Kicsi homokszem került a gépezetbe :D:D
az csak attól függ, hogy neki-neked mi számít megcsalásnak!döntsétek el ti, ezt a ti mércétekkel mérik..
Nem tudom, hogy a barátnõd milyen forma, de én utálnálak. Tudod milyen megalázó az, ha egy pasival smárolsz, miközben ott a barátnõd? Gondolom nem, és soha nem is fogod megtudni....
szerintem elõször tanulj meg írni, és mond meg a barátnõdnek hogy meleg vagy, majd lõdd magad tarkón
szép lassan elindultál a homoszexuálissá válás útján... szerintem addig szakíts a lánnyal, amíg nem kell földbe aláznod azzal hogy elhagytad egy pasiért.
nyugi pár hét aztán te hagyod ott egy fasziért
Ne hallgass az elõzõekre. A haverságba sok minden belefér. Más az a kapcsolat, ami a barátnõdhöz fûz, és más, ami a haverodhoz, akihez nem Te közeledsz, hanem õ közeledik hozzád. Ha neki jólesik az, hogy megpuszilgathat, miért ne tennél jót vele, miért ne engedhetnéd meg neki? Te nem leszel azzal szegényebb. Rajta meg segítesz. Ennyi az egész. Két különbözõ dologról van szó, egyiknek semmi köze a másikhoz.
Te vagy Puszi Dávid?:O x'D
A 18:41-esnek írnám, meg a kérdezõre is vonatkozik. Szerinted egy csók belefér a HAVERSÁGBA??? Még a barátságba sem fér bele, nem hogy a haverságba. Plusz az, ha hagyja, hogy egy csávó megcsókolja, akkor nem normális a gyerek (magyarul: meleg). A kérdezõnek meg azt üzenem, hogy IGEN, MEGCSALÓD A BARÁTNÕDET!
Hehe... Te ilyenkor még azon izgulsz, hogy ezzel megcsalod-e a csajodat? OMFG.
18:41 Biztos te is HOMÁR vagy!
Hány éves vagy?
R**adjon meg a fajtád az!Ilyennek barátnõ??? eriggy melegedni b*zi haverodhoz a csajt meg inkább küld el hogy találjon magának egy értelmes pasit!!!És még van p*fád ilyet kérdezni??! IGEN!MEGCSALOD!!!Méghozzá undorító disznó módon!:@
Ez a homoszexualitás elsõ jele... inkább a barátodnak hagyod hogy csókolgasson, ....
egyetértek az utolsóval és az utolsó elõttivel xD
juj ez de durvaaaaa xD am semmi bajom a homokosokkal, télleg, de ez kicsit meredek XD
De most komolyan. A kérdezõn kívül, még hány olyan fiú van aki heteronak vallja magát és barátnõje is van, de smárol az egyik barátjával? XD
lehet hogy bisexvagy..amugy meg sztem nem megcsalás ha télleg csak barátságot érzel iránta és olyan jo barátod
Igen megcsalod, mert egy homár vagy te is, ha pasikkal smárolsz! Szerinted milyen érzés lesz annak a csajnak megtudni, hogy akit szeret, az igazából meleg...
Te meg tanuld meg alkalmazni a kis és nagybetûket és az írásjeleket (pl. mondat végén pontot teszünk). Az evvel-avval is helyes, igaz én sem használom de már megszoktam. A kérdezõnek már írtam, hogy döntse el mit akar ne kínozza a barátját. A barátnõjét meg ne csapja be. És saját magát se...
Hát ha a barátnõd helyében lennék biztos kiakadnék hogy egy srcáccal csalsz meg.Amúgy semmi gondom a melegekkel megilyenek de te mit éreznél ha a párod egy nõért elhagyna? Gondolom neked se esne jól..Mérlegelj hogy kit szeretsz jobban és dönts!

Hogy közöljem a barátommal a szakítást? Ha sír és könyörög hogy nem akarja ezt.

Legjobb válasz: te a Hajdószoboszlói Horváth Bella vagy?

te a Hajdószoboszlói Horváth Bella vagy?
Ha most beteszed a derekad, úgy is fojtatni fogja, majd megint besokallsz, majd megint rí, te megint megenyhülsz... Ez szerintem kicsit gáz tõle, de mondd el neki, hogy téged már nem érdekel õ, akármit tehet...
Ha vége van, hát vége van. Sír könyörög, majd elmúlik aztán jobban lesz. Elõbb vagy utóbb fog fájni...
Elég férfiatlan a pasid... Ha ez így túl drasztikus neki - vagy Neked, mert nem akarod ledarálni, akkor fokozatosan építsd le, találkozz vele egyre kevesebbet. De a helyedben - ha tényleg elég volt, nem törõdnék azzal, hogy könyörög.
A kérdező hozzászólása: de ha nem mutatom meg neki akkor haza megy és mindig azt mondja hogy ki tudja mirõl beszélgetünk.. õt már abba bele köt hogy ha másnak egy mosolygós smileyt küldök..
A kérdező hozzászólása: azért mert nem hisz nekem pedig nem hazudtam még neki és mindig csak ellenõrizget hogy mutassam meg a beszélgetéseimet.. ez már idegesitõ :@
Miért akarod ott hagyni szegényt?Mit tett?Vagy találtál mást mi?
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.
Lehet gonosz vagyok, vagy bunkó, de szánalmas, ha valaki sír és könyörög a másiknak, hogy ne hagyja ott. Eléállsz, és megmondod neki normál hangon, hogy te már nem szeretnél vele lenni, mert nem szereted/vagy mert úgy viselkedik ahogy.
A kérdező hozzászólása: nem.
örülj, hogy csak sír...az enyém azzal fenyegetõzik, hogy elõttem fogja kinyírni magát, ha szakítok...ötletem sincs, hogyan szakítsak...

Mivan akkor ha ket tini szerelmes de a csaj nagyon ragaszkodik a pasihoz de a pasi nem? Meg mindig konyorog neki a lany h bocsass meg ne haragudj stb.

ugy ertve h pl ha mar egy rosz szot szol a lany akkor mar megsertodik a pasi facebookon sem ir vissza neki... mindig a csaj konyorog ..... mindenert.. (bocsi telorol vok ezert ekezet nelkul irok )

Legjobb válasz: Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.

Le kell szállni a pasiról. Annak a tininek lesz még bõven szerelme.Meg kell tanulnia, könyörögni sosem, senkinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!