Találatok a következő kifejezésre: Ha a kívánom akkor milyen (3 db)

Ha a sósat kívánom akkor milyen nemű lesz a babám? Vagy nincs összefüggés köztük?

Legjobb válasz: Szerintem ez csak babona!Inkább menjél majd el 4D ultrahangra!

Szerintem ez csak babona!Inkább menjél majd el 4D ultrahangra!
Erre nem lehet adni.Én az elsõnél a sósat, és a savanyút kívántam, fiam lett.Most pedig édességet minden mennyiségben, és most is fiam lesz.... 31 hetes kismama
Az ilyen dolgokról nem lehet általánosítani, van akinek bejön, van akinek nem. Majd az uh-n megmondják, milyen nemû bébid lesz.
Én ugyanolyan édesszájú vagyok mint terhesség elõtt és kisfiam lesz. De ezekre tényleg nem lehet adni, az uh-n elõbb utóbb meg fogja mutatni magát!
Nincs összefüggés köte. Ahogy már elõttem is irták ez csak babona. Az, hogy valakinek bejön, csak véletlen.
Nincs összefüggés, én pl mindenevõ vagyok, bármi jöhet csak kaja legyen.:-) Ezek csak babonák, amúgy én kislányt várok.

Ha elértem a kívánt formát akkor milyen étrend kell hogy fenntudjam tartani?

Legjobb válasz: olyat hogy ne legyél kalória pluszba sem minuszban

olyat hogy ne legyél kalória pluszba sem minuszban
Nem tudjuk Mivel nem irtad le hogy a forma mit takar.. Izomnoveles, fogyas vagy szalkasitas is lehet...
Akkor visszaveszed közepes ch bevitelre, a fehérje marad 2g x ttkg. És továbbra is tiszta étrend kell.
A kérdező hozzászólása: kb ilyen forma http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/16/article-2423024-1B..
Nos akkor ahogy montez mondta

Ha egy dohányos kívánja a cigit, akkor az milyen formában jelenik meg?

Legjobb válasz: Mármint hogy önmagán vagy azt kérdezed, hogyan vehetõ észre máson? Egyébként nyugtalanság, idegesség stb.

Mármint hogy önmagán vagy azt kérdezed, hogyan vehetõ észre máson? Egyébként nyugtalanság, idegesség stb.
én általában olyankor idegbeteg vagyok:Dvolt még régebben hogy elbõgtem magam amikor nemvolt cigim:D
Toporzékolnak, csurog a nyáluk, és ooolyan furcsán forgatják a szemeiket!
Tör-zúz, ideges, dühöng, õrjöng, hadonászik, és fel-alá járkál mint egy mérgezett patkány
Hát most jövök hétvégi kirándulásról mondom a tapasztalatokat. halál nyugodt vok viszont ha vki akár 1 szót is szól hozzám akk [email protected] bunkón válaszolok, szal kb harapok, sötét kell, mert irritál a fény és hányinger is fellépett 1 idõ után(de ezek mondjuk elvonási tünetek)
Nekem amikor megkívánom akkor a gyomromban van valami furcsa érzés. Olyan hogy most pl jóllaktál és azt lekéne vinni egy cigivel. Elég hülyén fogalmaztam de nem sikerült máshogy:D
Nekem az egész testem bizsereg, feszült vagyok, ideges.
nekem mikor nincs cigim vagy már csak 1-2 szál ideges vagyok, feszült stb.
beszéletm egy pofával, aki 12 éve nem cigizik, kérdeztem: -Kivánja-e a cigit? -Igen, ha mellettem rágyujtanak, ma is megkívánom, valójában ma se szoktam te, csak abbahagytam..
Ez nem minden embernél máshogy jelenik meg.Van, akinek az egész teste kínánja, és van, akinek semmilyen formában nem jelenik meg(ilyenel már találkoztam).Személy szerint én mikor kívánom a cigit, szinte minden gondolatom mellett ott van az, hogy el akarok szívni egy cigit.
Nagyapám hadifogoly volt, és a mindenkinek automatikusan járó dohányadagot nemdohányosként "megveszekedett bagósokkal" idõnként kenyérre tudta elcserélni. Õ visszajött, dolgozott még vagy 17 évet, s 1969-ben halt meg a Dunántúlon. A dohányosok persze kicsit kisebb arányban jöttek vissza.
Egyik ismerõsöm halála elõtt intenziv osztályon feküdt, mindenütt csövek lógtak ki belõle, lélegeztetõgép miatt csak integetett, integetett valami nagy V-betû félét. De mi nem tudtuk, mit. Kérdésre mondja az Évike, aki rokona: cigit kér !
egészségügyiként azt látjuk, hogy feszült, kicsit zavart, kicsit magasabb a vérnyomása, majd ürügyeket keres a mielõbbi távozásra(most jön a vízszerelõ, beteg a kutya), el-el tûnöget, illetve elõbb-utóbb megtaláljuk a WC-n cigizve, még ha négykézláb, vagy félig eszméletlenül, térden csúszva kell is odajutnia(volt aki nem járógipszre állt rá) Megoldás lehetne a Nikotintabletta vagy a nikotinos rágó.
Én nekem 1szerüen csak mindán második gondolatom a cigi ameddig el nem szívom
én az egész testemben szoktam érezni. ilyen hülye érzés van belül, mint például most.
A kérdező hozzászólása: jó hülyén hangzik, de a belsõ szervekre nincs hatással? mármint pl. a tüdõben valami furcsa érzés vagy ilyesmi?
Többféleképp is lehet. Nekem pl. Olyan érzésem volt mintha viszketne a szám két oldalt, vagyis nem olyan de nem tudok rá mit mondani olyasmi. Kívántam valamit, de nem volt konkrét érzés mintha édességet nagyon kívántam volna. Feszültebb voltam.
Én feszült voltam ha nem volt cigim. Enyhe bizsergést éreztem az egész testemben. Nem volt túl kellemes érzés. Szerencsére már múlt idõben beszélek errõl. Négy éve rá sem gyújtottam. A leszokás viszonylag simán ment, csak az elsõ pár nap volt rossz, a fentebb leírt elvonási tünetek miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!