Találatok a következő kifejezésre: Ha a kívánom akkor (122 db)

ha jól keresel, szinte mindegy a végzettséged
a kereseted, mert egy szakmunkás lehet, hogy jobban ért a munkájához mint egy diplomás
"Hollandiában dolgozom." Na jó, így nagyon könnyû, nem kicsi fizetést összeszedni majd itthon villogni.
A kérdező hozzászólása: Kedves #13-as! Itthon is dolgoztam, de itthon 2 hónap alatt kerestem meg azt a pénzt amit Hollandiában 1 hónap alatt, és még többet is gürcöltem mert itthon restauráltam. Plusz oda is el kell jutni, nem repül magától a szádba a lehetõség.
"Kedves #13-as! Itthon is dolgoztam, de itthon 2 hónap alatt kerestem meg azt a pénzt amit Hollandiában 1 hónap alatt" Kedves kérdezõ, én itthon kb. fél év alatt fogom megkeresni azt a pénzt, amit kint egy hónap alatt keresnék, ha majd végzek az egyetemmel. Kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menõzni baromi könnyû. Ha itthon keresnél baromi jól, legálisan, akkor megemelném elõtted a kalapom, ez így azonban nem nagy kunszt, pláne, hogy szerintem, olyan baromi nagy nyelvtudásra sincs szükséged a szakmádhoz.
Szerintem úgy gondolják, mint a legtöbben, hogy a mai világban legalább érettségiének kell lennie az embernek, hogy tudjon boldogulni, aztán meglepõdnek, hogy neked anélkül is sikerült. Szerintem az életrevalóság, a talpraesettség a legfontosabb.
#15-nek: Ha szerinted olyan baromi könnyû "kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menõzni", akkor hogyhogy még ebben az országban vagy? Menj ki te is, dolgozz pár évet, vegyél egy 200 méteres yachtot a villa és Bentley mellé, majd szedd fel az összes csajt. Az élet ilyen egyszerû...
"Ha szerinted olyan baromi könnyû "kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menõzni", akkor hogyhogy még ebben az országban vagy?" Ennek csupán az az egyetlen oka, hogy az orvosi diplomát valamiért kicsit tovább tart összehozni, mint karosszéria lakatossá válni. Egyébként megnyugtatlak, ki is fogok menni, ha végzek.
Örülök, hogy ki fogsz menni, mert akkor legalább meglátod, hogy kint sincs kolbászból a kerítés... Sõt, megosztom veled a saját megfigyelésemet. Tõlünk (szintén orvosok) csak azok mentek ki külföldre, akik korábban maximum 0-2 hónapot töltöttek kint az egyetem alatt (ráadásul annak jó része is nyári gyakorlat volt). Ami viszont meglepõ: akik legalább egy 1 évet voltak kint az egyetem alatt, azok közül SENKI se külföldön kezdte el a rezidensképzést. Szerintem ez elég beszédes.
A kérdező hozzászólása: Hollandiában dolgozom. Nyáron szoktam hazajönni 3hónapra. Karosszéria lakatos, szerelõ és fényezõ szakmám is van. Akármit meg tudok csinálni egy autón és jól is csinálom.
"Engem speciel nem konkrétan a kereset, vagy a végzettség érdekel. Inkább az, hogy mennyire vagy értelmes, nyitott a világra, intelligens, akivel lehet értelmes dolgokról is beszélgetni" Ha a kutya bevenné megveszne.
Engem speciel nem konkrétan a kereset, vagy a végzettség érdekel. Inkább az, hogy mennyire vagy értelmes, nyitott a világra, intelligens, akivel lehet értelmes dolgokról is beszélgetni (tehát nem egy zsenit akarok). Ez nem feltétlenül függ iskolai végzettségtõl. A kereset max annyiban érdekel, hogy ha komolyabbra fordul, akkor meg lehessen élni kettõnk fizetésébõl. És ezen kívül azt is önkéntelenül is figyelembe veszem, hogy mennyire hasznos, értelmes munkát végez valaki. Ez az én véleményem, nem tudom, hogy hányan gondolják még így. L/21
Csak a kereset számít nekik.
Az ismerkedés elsõ szakaszában nyilván nem érdemes iskolázottsággal meg keresettel foglalkozni. A munkád megemlítése persze fontos. Egyébként egyáltalán nem törvényszerû, hogy egy ált. iskolai végzettségû ember kevésbé értelmesebb, mint egy diplomás. Szóval aki ez alapján ítél meg, az nem a megfelelõ partner. Ráadásul ha értelmes vagy, el lehet veled beszélgetni stb. akkor fõleg nem gáz.
A kérdező hozzászólása: #5 Én sem úgy értettem, hogy azzal indítom a beszélgetést, hanem akkor említem ha rákérdeznek.
Vagy? És!
A kereset számít. Nekem már Dr. van a nevem elõtt és emellett Phd-zok, de kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy ha lapos a vonat kereke, akkor felpumpálom... És nem, nem azzal szoktam kezdeni az ismerkedést, hogy "villogok", hanem csak akkor mondom, ha konkrétan rákérdeznek.
Bizonyos nõket, akik szerint igényes társ csak egy diplomás lehet, annál bukta utca, mert ott a végzettséged fogja érdekelni õket.:) Bizonyos nõket pedig az érdekli, hogy mennyi lóvéd van.:) A normálisabbakat pedig egyik sem fogja érdekelni, mármint ha nincs érettségid, hát nincs, mert nem számít neki, ha pedig becsületesen dolgozol, akkor meg megbecsül érte. De az fogja érdekelni, hogy te magad milyen ember vagy az iskolai végzettséged és a kereseted nélkül.:)
11-es, pedig én tényleg úgy gondolom... Volt olyan barátom, akinek érettségije se volt, miközben én egyetemre készültem. Nem ezért szakítottunk...

Fiúk! Ha a csaj, aki veletek veszítette el a szüzességét már azonnal utána nagyon aktív a szexben és kívánja, baj?

Kb 3 hete vesztettem el Vele és azóta szinte minden nap lefeküdtünk és nagyon kívánom, vágyom a barátomra. Nem furcsa ez egy olyan csajtól,aki el?tte sz?z volt?

Legjobb válasz: Egyáltalán nincs ezzel semmi gond!!! Ne aggodj, ez teljesen normális! Gondolom õ is élvezi! :-) Ha csúnyán akarom magam kifejezni, megérezted mi a TUTI! Csak vigyázz, bele ne hallj a végelgyengülésbe!

Egyáltalán nincs ezzel semmi gond!!! Ne aggodj, ez teljesen normális! Gondolom õ is élvezi! :-) Ha csúnyán akarom magam kifejezni, megérezted mi a TUTI! Csak vigyázz, bele ne hallj a végelgyengülésbe!
Én is így voltam ezzel anno. :) Szerintem ez teljesen normális. Fõleg ha a barátodnak sincs ellenére a dolog! ;)
Nem baj az én párom is ilyen...szerencsére
Fiatal vagy, örülj neki, hogy ennyire kívánod a szexet, mert nem tart örökké az érzés.
:OOO nekem egy 17 éves szûz bnõm volt tavaly és lefeküdtem vele (nagy könyörgés) során és rohadtul nem szeretett meg :S:SS én meg belezúgtam :S:S és annyira sajnálom hogy belém még sex után se elõtt nemvolt szerelmes csaj :(((( 19/F
Persze, hogy baj. Sõt undorító! Elvégre teljesen köztudott tény, hogy a pasik utálnak dugni.


Ha azt kívánom hogy ne teljesüljön a kívánságom akkor most teljesült a kívánságom?

Legjobb válasz: Ha az kívánod, hogy ne teljesüljön a kívánságod..akkor egy babonás f*sz vagy, hogy hiszel az ilyenekbe, szóval így se úgy se teljesül!:dddddd

Ha az kívánod, hogy ne teljesüljön a kívánságod..akkor egy babonás f*sz vagy, hogy hiszel az ilyenekbe, szóval így se úgy se teljesül!:dddddd

Mi van akkor ha néha kívánom a szexet, néha nem? Van hogy az elején oké minden aztán akármilyen finom velem a párom nemjó valami. Nemvagyunk betegek meg semmi ilyesmi. Semmi lelki probléma. De ha kívánom végig akkor nagyon jó.

Amugy ez azért nemjó,mert szerencsétlen páromat felizgatom de nagyon,aztán meg elmegy a kedvem,látja rajtam,neki is elmegy a kedve és balhé lessz bel?le..

Legjobb válasz: Velem is így van:S sajnos nem nagyon tudok segíteni:S De én végig csinálom neki:S max nekem nem jó:S Sztem magunkkal nem vagyunk megelégedve szokott olyan érzésem lenni, hogy uristen nem borotválkoztam vagy hajat kéne mosnom elõtte meg ilyenek:S pedig tudom, hogy nem érdekli, több mint egy éve élünk együtt:S 21/L

Velem is így van:S sajnos nem nagyon tudok segíteni:S De én végig csinálom neki:S max nekem nem jó:S Sztem magunkkal nem vagyunk megelégedve szokott olyan érzésem lenni, hogy uristen nem borotválkoztam vagy hajat kéne mosnom elõtte meg ilyenek:S pedig tudom, hogy nem érdekli, több mint egy éve élünk együtt:S 21/L
A kérdező hozzászólása: Pedig azthittem egyedül én vagyok ilyen..Amúgy mi 7 hónapja vagyunk eggyütt és nem gondolok ilyesmikre, van szerencsére önbizalmam, és ezért sem értem. :( De azért köszi a válaszodat.:)
ezt a kérdést mintha a barátnõm írta volna.. én már nem merek közeledni, inkább megvárom míg õ kívánja meg a szexet
szia írtam privátot, tudánk errõl beszélni bõvebben ?
A kérdező hozzászólása: Persze tudunk, ha betöltene ez a ratyi :S
A kérdező hozzászólása: válaszoltam :)
azt hogy "ezt a kérdést mintha a barátnõm írta volna" olyan, mintha az én barátom írta volna :D szal...én nem ajánlom neki hogy várja hogy a csaj kívánja. inkább mutassa, hogy õ mennyire kívánja õt, akkor tuti h a csaj is ráizgul :) a mi esetünkben legalábbis én ezt várom

38éves vagyok férjemmel 22-éve vagyunk együt nagyon szeretjük egymást csak nálam a szex már nem mérv ado a férjem 43-éves és ö még naponta kivánja én ha rajtam mulik akkor kb havonta kérlek irjatok véleményt hogy ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Azt hogy menj el szexológushoz, vagy keríts egy fiatal szeretõt, mert ez nem normális. Több 40-45, vagy esetenként idõsebb szeretõm is van/volt. Teljesen aktívak, sõt volt akit én alig gyõztem szuflával, pedig naponta nem egyszer kívánom a szexet. 37/F

Azt hogy menj el szexológushoz, vagy keríts egy fiatal szeretõt, mert ez nem normális. Több 40-45, vagy esetenként idõsebb szeretõm is van/volt. Teljesen aktívak, sõt volt akit én alig gyõztem szuflával, pedig naponta nem egyszer kívánom a szexet. 37/F
beszéld meg vele, h nem kívánod már annyira a sexet ennyi :)
Mennyit dolgozol és mit? Mikorra érsz haza?Csinálsz-e otthon még házimunkát és segít-e benne az urad? És õ mikorra ér haza? Az is lehet, hogy nagyon kimerült vagy, még ha nem is érzed, szervezeted igen. Ennyi idõs korban még kívánni kéne a szexet :-) Ha meg szereted a férjed, tényleg kielégíthetnéd orálisan vagy kézzel is! Vagy megbeszélhetitek, hogy hét közben hagyjon téged nyugton, de a hétvégi estéket igazán neki adhatnád.
vágyfokozót vegyél
Keress neki egy szexpartnert.
Nem szedsz esetleg fogamzásgátlot? En ebben a honapban kezdtem el szedni a pirulát és kevésbé kívánom a szexet, pedig csak 25 vagyok.
22 év után megbízhatna benned!
Ja, az jó. Vagy lehet lelki oka van hogy nem kívánod. És belegondolsz végül is a feltételezés logikus, mert hát ahogy írták sokan még élnek ebben a korban szexuális életet, gondolhatja hogy van valakid. Bár elhihetné neked, na de ez mellékes.
Szerintem attol, hogy te nem kivánod, még kielégitheted öt naponta, mondjuk kézzel, vagy orálisan.
A kérdező hozzászólása: Már trobáltam de mindig vita let a vége mert azt gondolja hogy van valakim
És akkor csodálkoznak, hogy az ember szeretõt tart, mert az asszony nem tesz eleget a házastársi kötelezettségeinek.

Párkapcsolatban szoktatok önkielégíteni? Mert azt hallottam ha kevesebbszer maszturbálsz akkor utána jobban kívánod a párod.

Legjobb válasz: ha kevesebbet vered jobban kívánod a szexet. ez így igaz. de kevesebb ideig is fogod bírni. én azt mondom ne ön kielégíts hanem dugj folyton :P

ha kevesebbet vered jobban kívánod a szexet. ez így igaz. de kevesebb ideig is fogod bírni. én azt mondom ne ön kielégíts hanem dugj folyton :P
A kérdező hozzászólása: Jah kösz, az jó ötlet :D
Ez attol fugg, hogy mennyire vagyok megelegedve a parommal XD
Én ritkábban, mint egyébként. Nagyon jó a szex, kielégít. 21f

30hetes vagyok és már 16kilot hiztam. Szerintetek ez baj? Igaz az orvos is és a védőnő is diétára fogott, de ha kivánom a csokit vagy a fagyit akkor ne egyek? Valakit terhesség alatt fogtak diétára? Mit ehetek akkor?

Legjobb válasz: Hu..az rengeteg!Pontosan,ne egyél,még ha kivánod is!! A terhesség nem arról szól,hogy jól telezabáljuk magunkat,mert minden amit megkívánunk kell a babának. Egyél helyette inkább édesebb gyümölcsöket. Barackot,epret,banánt,almát stb. Én is azt csináltam.9 hónap alatt 10 kilót híztam csak!

Hu..az rengeteg!Pontosan, ne egyél, még ha kivánod is!! A terhesség nem arról szól, hogy jól telezabáljuk magunkat, mert minden amit megkívánunk kell a babának. Egyél helyette inkább édesebb gyümölcsöket. Barackot, epret, banánt, almát stb. Én is azt csináltam.9 hónap alatt 10 kilót híztam csak!
Mindenképpen tartsd be a diétát! Én nem így tettem és az utolsó 10 hétben még ugyanennyi feljött. Terhesen nem zavart, most meg küzdök a kilókkal.
egyél, de mértékkel. Én mindent ettem, ami kívántam, de nem kiló csokikat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Hát énis magas vagyok 173cm minden rendbe van a vércukrom is jó a vérnyomásom is.Étrendet nem kaptam a védõnõ azt mondta h ehetek bármit de napi 5ször keveset..kevesebb csokit..tésztát és a kenyeret felejtsem el..Hát azért fogtak diétára mert fiatal vagyok (20éves) és nehezen szabadulok majd meg a kiloktól..:) nézegetek neten étrendet hogy nekem is elég legyen meg a babának is egészséges legyen :)
Vagyis 7. :)
3. vagyok! Kedves Utolsó! Igen, ez az az eset, hogy kinél mit mondanak. A diéta is teljesen egyénre szabott, meg ugye kinek miért írják elõ. Lehet, hogy te a súlyod még belefér abba a kategóriába, ami még egészséges, a szervezeted máshogy bírja a terhelést, stb. Míg elõfordulhat, hogy a Kérdezõnk vércukorszintje eleve magasabb volt, vagy a súlya már sok az alkatához. Ugye ezt az orvosnak is kéne mondania...
Nem :-) Mindenféle tészta: péksütemény, kenyér, tésztás ételek. Inkább úgy írnám, a szénhidrát.
köszönöm a választ.mármint milyen tészta, olasz pasta vagy rétes és egyéb édességek? azt hittem, te is most vagy kismama :)
Szia, lehet egyedi eset vagyok. 31 hetes múltam, 15 kg plusz van rajtam. Óriási a hasam, nem vizesedek a cukrom jó nincs semmi gondom. Van 1-2 kg felesleg a fenekemen, 77 kg-al kezdtem a terhességet, 180 magas vagyok. A védõnõ azt mondta figyeljek kicsit oda, a doki pedig, hogy csini vagyok ne aggódjak, nincs baj a cukorral, vizesedéssel, baba rendben így ne zavarjon a 15 kg. Az is igaz, hogy nagyon magas vagyok.
Már 1, 5 éves a lányom, fogalmam sincs hol van :-( Arra emlékszem, hogy szinte minden tésztaféle tiltva volt. De biztos tud adni a te védõnõd is. Nekem is "majdnem nagyon magas" vércukorszint miatt kellett amúgy diétázni.
4. feldobnád ide a listádat? engem nem fogtak diétára, de most már kicsit lassítanék mindkettõnk érdekében. kérdezõ, konzultálj az orvossal, védõnõvel, h hogy diétázz. de mindenképp kerüld az üres kalóriákat. a fagyi, a csoki pont ilyen. tehát igen, akkor se nagyon egyél, ha megkívánod. ha nem bírod, hozz egy szabályt, h hetente egyszer ehetsz fagyit, akkor mondjuk 2 gombóccal és azon a héten már nincs több édesség.
Igen, sajnos sok. Ne egyél, bármennyire is kívánod. Kérdezd meg a védõnõt hogy mit ehetsz és mit nem, én is kaptam egy listát.
Sógornõmet szintén diétára fogták, és sajna, vissza kell fogni magad. Gondolom, nem 100%-ban, napi 1 kocka csoki biztos belefér, de az egészségetek a tét, és azért bizton megéri megálljt mondani. Nyilván nem azért fogtak diétára, mert rosszat akarnak, hanem mert a súlyod megterheli a szervezeted, akár cukorbeteg is lehetsz. (Sógornõmnél ez volt a legfõbb ok: vészesen közel állt a cukorbetegséghez.) Bár, teszem hozzá, a sógornõmnek adtak diétás étrendet, elmondták, hogy mit ehet, és mennyit. Szerintem, te is kérdezz rá, mert nyilván mindenkinek egyediek a szükségletei, egyedi étrendet kell összeállítani. És sajna, azt tudom mondani: ha eltiltottak, akkor hiába kívánod a csokit és a fagyit, ne egyél. Ezek nem alapvetõ légszükséglethez tartozó ételek. Kívánom a legjobbakat! 26 hkm
Szerintem nem kell véresen komolyan venni a diétát. Én 32 hetes vagyok és 15 kg híztam. Nekem is mondták a só és fûszer szegény étrendet, meg hogy kerüljem a szénhidrátot. Csak szerintem nem mindegy, hogy ki hány kilóról kezdi a terhességet, mert tényleg ne hízzon 15-20 kilót aki eleve 75 kiló. Bárkivel találkozok mindeni azt mondja hogy semmit sem híztam. Fõleg ha jó a cukrod meg a vérnyomásod, akkor ne idegesítsd magad ezen. Boldog babavárást.

Szerintetek ha 1 hete nem ettem semmit mert egyáltalán nem kívánom a kaját akkor anorexiás vagyok?

Legjobb válasz: Nem. Az anorexia az, amikor azért nem eszel, mert testképzavarod van és kövérnek látod magad. Ha nem kívánod a kaját, az másfajta betegség (miatt van). Házidoki, vérkép. Még mielõtt súlyosabb állapotba kerülsz - és nem a koplalás miatt, hanem amiatt a betegség miatt, aminek az étvágytalanság a tünete.

Nem. Az anorexia az, amikor azért nem eszel, mert testképzavarod van és kövérnek látod magad. Ha nem kívánod a kaját, az másfajta betegség (miatt van). Házidoki, vérkép. Még mielõtt súlyosabb állapotba kerülsz - és nem a koplalás miatt, hanem amiatt a betegség miatt, aminek az étvágytalanság a tünete.
1 hete semmit nem ettél? Hát szerintem akkor menj el dokihoz, mert ez nem normális dolog. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor nem nagyon kívánom a kaját, de azért ilyen még nekem sem volt.
Szerintem csak idióta o.O
A második vagyok. Még annyit hogy ha nem eszel 1 vagy 2 nap után azt hiszem megszûnik az éhségérzet.
csak szimplán hülye:D de nyugi még egy hét és meghalsz.. vagy pedig kamu mert kaja nélkül nem bírja az ember..
ha kövérnek látod magad annak ellenére, hogy nincs mibõl fogynod igen. én voltam anorexiás és már csak nagyon a legvégén nem kívántam a kaját, egyébként vágytam arra, hogy én is finomakat egyek, de tudtam, hogyha megeszem akkor az rajtam meglátszik, mert ilyen az alkatom.
de egyébként meg hogy lehet egy hétig semmit nem enni?akkor egy nap alatt elájulnék.
az, és még idióta is....
Hogyan nem estél még össze? Én a hét elején koplaltam két napot (betegség miatt) utána már fájt a fejem és szédültem.
ezt nem hiszem el..
egyébként biztos evett valamit különben ágyban feküdne olyan gyenge lenne. volt nekem is olyan idõszakom amikor lelki okok miatt alig tudtam enni, de azért akkor is ettem naponta mondjuk egy croassant vagy ilyesmit. tehát a nem evés az nem azt jelenti hogy egy falatot sem evett mert akkor már lassan haldoklana.
Velem is volt. hogy pár napig csak falatoztam, fõként levest. De látogass meg egy orvost!!!
Én hat napja nem tudok enni... Egyszerûen nem tudok, mert a barátom elhagyott. 2 napig tényleg semmit nem ettem, csak vizet tudtam enni, másik négy napon meg egy-egy pogácsát ettem.

Szerintetek is nagy sóherség, ha a tanár 3, 98nál még szeretne 1 feleletet, mert szerinte aki akarja a jobb jegyet az lépje át az átlaga az általa kívánt jegyet?

Legjobb válasz: Szíve joga. Ha látja, hogy lusta vagy, összességében fogalmad sincs az anyagról, kapott már rajta puskázáson, beszélsz/telefonozol órán, rendetlen vagy, késel, akkor azt csinál amit akar. Ha ezek közül egyik sem igaz, aktív és udvarias, akkor köcsögség.

Szíve joga. Ha látja, hogy lusta vagy, összességében fogalmad sincs az anyagról, kapott már rajta puskázáson, beszélsz/telefonozol órán, rendetlen vagy, késel, akkor azt csinál amit akar. Ha ezek közül egyik sem igaz, aktív és udvarias, akkor köcsögség.
Így van. Nincs rá szabály, hányast kell adnia, de ettõl függetlenül sóherség, ebben igazad van. Feltéve, ha nem vétetted azokat a dolgokat, amiket az elõzõ leírt, mert akkor jogosan szivat.
A kérdező hozzászólása: Nos nem tartom magam ilyennek .Kb egyikben sem ismertem magamra. Az, hogy 1-2 anyag matekból ami nehezebb volt számomra és becsúszott 3db 3as és 1 kettes azét ment le 4, 3-ról ennyi köré .
van valami szabály rá, hogy 3, 8tól már meg kell adni a jobbat. (kivéve persze a kettesnél, ott elvárható a 2, 0)
Nem nincs rá ilyen szabály. Ezt a diákok találták ki. Ha kettesre állsz, akkor is adhat 5-öst... és fordítva. Ezt bizalmas helyrõl tudom :D a számok csak neki egy viszonyítási alap. Sajnos... de ritka, hogy ne kövessék a számokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!