Találatok a következő kifejezésre: Ha a kívánom (467 db)

Mi történik, ha a kívánt súlyt elérve (kb 50 nap) abbahagyom a diétát? Vissza fog jönni a leadott kg?

Legjobb válasz: Elég nagy a valószínûsége, ha nem életmódot változtattál, hanem szinte koplaltál, vagy megvontál magadtól dolgokat. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, és sportolj!

Elég nagy a valószínûsége, ha nem életmódot változtattál, hanem szinte koplaltál, vagy megvontál magadtól dolgokat. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, és sportolj!

Normális az, ha a terhesség vége felé állandó éhségérzet gyötör? Főleg az édeset kívánom.34. hetes vagyok.

Ti hogyan próbáljátok meg leküzdeni? Mert egész nap nem nasizhatok.

Legjobb válasz: Ne is mondd...ugyan ez van velem is. Nálam 36 hetesen kezdõdött,és azóta is tart. Állandóan éhes vagyok.Mindig csak ennék,de még akkor is ha jóllaktam. :D Fõként édességet kívánok.Csokit,sütit,kekszet,pudingot. De megmondom õszintén tanácsot nem nagyon tudok adni,mert én meg is eszem amit kívánok. De hátha feldob,hogy nem vagy vele egyedül :))) 38+5 hkm

Ne is mondd...ugyan ez van velem is. Nálam 36 hetesen kezdõdött, és azóta is tart. Állandóan éhes vagyok.Mindig csak ennék, de még akkor is ha jóllaktam. :D Fõként édességet kívánok.Csokit, sütit, kekszet, pudingot. De megmondom õszintén tanácsot nem nagyon tudok adni, mert én meg is eszem amit kívánok. De hátha feldob, hogy nem vagy vele egyedül :) )) 38+5 hkm
Akkor most már hárman biztos vagyunk igy ezzel:) én 31hkm vagyok és eddig alig birtam enni, de kb egy hete ugy kelek h éhes vagyok és még este le nem fekszek egyfojtában birnák enni.próbálok gyümölcsöt enni inkább, mást nem tudok én sem mondani
Én az elején is így voltam pár hétig, meg most pár hete tért vissza újra. Igaz most nem minden nap, de sûrûn van, hogy eszem és eszem és mégis éhségérzetem van. Igyekszem keveseket és sûrûn enni. Most vagyunk a 39.hétben.

Mit lehet tenni ha nem kívánom a szexet?

Fiatal vagyok még ahhoz, hogy aszexuális legyek. Mostanában sokat vitatkozunk a férjemmel, rosszul vagyok, ha a szexre terelõdik a szó nemhogy csináljam is. Fontos nekem így szeretnék megoldást találni.

Legjobb válasz: Szóval férjed van. - Eddig minden rendben volt a nemi életeddel? - A szexet nem kívánod, vagy a férjedet? (nem mindegy) - Nem szedsz új fogamzásgátlót? - Baba van? (nem terhesség után jelentkezett a gond?) Elsõsorban azt kéne kiszûrni, hogy mi lehet az ok ami miatt változott. (ha eddig minden rendben volt.) Ha csak a férjedet nem kívánod, akkor párkapcsolati gond lehet, és pár tanácsadót kéne kérdezni. Ha úgy általában a szexet nem kívánod már,(és ez új tünet mert eddig kívántad) akkor viszont hormon problémára tippelnék, és az a nõgyógyász asztala. (elsõ körben, aki gyaníthatóan tovább küld kivizsgálásokra)

Szóval férjed van. - Eddig minden rendben volt a nemi életeddel? - A szexet nem kívánod, vagy a férjedet? (nem mindegy) - Nem szedsz új fogamzásgátlót? - Baba van? (nem terhesség után jelentkezett a gond?) Elsõsorban azt kéne kiszûrni, hogy mi lehet az ok ami miatt változott. (ha eddig minden rendben volt.) Ha csak a férjedet nem kívánod, akkor párkapcsolati gond lehet, és pár tanácsadót kéne kérdezni. Ha úgy általában a szexet nem kívánod már, (és ez új tünet mert eddig kívántad) akkor viszont hormon problémára tippelnék, és az a nõgyógyász asztala. (elsõ körben, aki gyaníthatóan tovább küld kivizsgálásokra)
de mi az oka? a férjed nem kívánod v egyáltalán nem kívánod a péniszt vagy az orgazmust? régebben sem voltál az a nagy farokfaló? mert akkor lehet h alaból ilyen a libidód..
szexológus, pszichológus
Pszichológus már alapból a veszekedések miatt sem árt! És ezzel az indokkal (szexuális probléma) már TBs pszichológust is kapsz. Egy próbát megér, segít rendezni a gondolataid, és eldönteni azokat, és még azon túlmenû kérdéseket, amelyeket a #1 válaszoló megemlített. 21/F
A kérdező hozzászólása: Korábban nem volt gond, aztán jött a gyerek. Már terhesség alatt csökkent a libidóm, de most 4 év után tetõzik. A szexet nem kívánom, mással sem.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, soha nem is szedtem.
akkor azt hiszem a hormonrendszered is változott és a teljes családi légkör, környezet is. Nõgyógyásznál kezdj szerintem, és járjatok a végére.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm (:
ezt a kérdést félre fogom tenni azoknak akik szerint minden nõ szexéhes csak nem mindegy kivel :D

Mit tegyek, ha nem kivánom a szexet? Attól félek, hogy a barátom esetleg félreértelmezi a dolgot.

15hetes vagyok és egy ideje nem érzek kedvet a szexhez.az elsö hetekben az állando hányinger miatt nem akartam,amit még meg is értett a barátom,de mostmár nem tudom mivel magyarázni.

Legjobb válasz: A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!

A tünet normális, van akinek terhesség alatt nõ a libidója, van, akinek csökken. De akár egy terhesség alatt változhat is ez a tendencia. Nekem például maradt a libidóm (baba elõtt és azóta is majdnem minden nap együtt vagyunk), ennek ellenére én most, a 32. hét körül vagyok abban a stádiumban, amikor kevésbé kezdeményezek. Én kívánom, viszont nagyon nagy a pocakom, én sem vagyok éppen olyan hajlékony és könnyed, mint korábban, emiatt rendszerint két pózt váltogatunk, mit ne mondjak: unalmas. Hogy mit tegyél? Nehéz rá válaszolni. Nem tudom, hogy ez-e a helyes, de én a helyedben nem utasítanám el teljesen a páromat, rendben van az, hogy állapotos vagy és nem kívánod a szexet, de neki ugyanúgy szüksége van rá. Fizikálisan és mentálisan is sokat jelent összebújni mindkét fél számára, nem tehetsz ugyan róla, de nem fair szerintem teljesen eltolni magadtól õt, fõleg, hogy eljöhet az az idõszak, amikor a folyamatos visszautasítások és a csalódottság miatt úgy érezheti, hogy neked már nincs rá szükséged és már akkor sem fog kezdeményezni, vagy pozitívan reagálni, amikor neked lenne szükséged egy kis összebújásra. Ha fizikai fájdalmat nem okoz, ha az orvos nem tiltja, akkor próbálkozzatok, akár csak egy kis simogatással, cirógatással, pettinggel, hátha közben neked is megjön a kedved. Ezenkívül viszont mindenképpen mondd el neki, hogy mit érzel, hogy miért kerülöd, nehogy félreértse!
Ha szeret a párod, akkor megérti, hogy most nem vagy ráhangolódva. Nekem sincs túlzottan kedvem hozzá, 23 hetes vagyok. Valahogy zavar, hogy érzem ahogy mozog már a kicsi, olyan, mintha ott lenne köztünk, figyelne. :) A párom teljesen megérti. Nem közeledik erõszakosan, gyengéden, biztosít arról, hogy mennyire kíván, és ez nagyon jól esik. Amúgy a másikat nem csak a hagyományos módon lehet kielégíteni. El kell fogadnod, hogy csak te vagy terhes, õ nem. Neki megmaradt a libidója, teljesen odalehet a változó formáidért, elégítsd ki máshogy! De ha elhagy, megcsal azért, mert nincs kedved szexelni vele, hát akkor szép szavakat tuti nem tudnék rá mondani. 23 hetes kismama
Beszélj vele errõl, valószinûleg megérti. :)
szia! én ugyan így vagyok ezzel a dologgal! nekem teljes mértékkel megérti a férjem, de biztos hogy õsem fogja ezt sokáig bírni! így valamit tennem kell majd! én amúgy 17 hetes vagyok!
Jó neked, én pont ellenkezõleg érzek a dologgal kapcsolatban, csak nekünk meg most 2 hétig nem lehet, utána is csak akkor, ha nagyon "muszály" és csak gumival... De egyébként én is voltam, így az elején, de én rávettem magam, és utána én is ugyanúgy kívántam, csak el kellett kezdeni,

Mi van akkor ha néha kívánom a szexet, néha nem? Van hogy az elején oké minden aztán akármilyen finom velem a párom nemjó valami. Nemvagyunk betegek meg semmi ilyesmi. Semmi lelki probléma. De ha kívánom végig akkor nagyon jó.

Amugy ez azért nemjó,mert szerencsétlen páromat felizgatom de nagyon,aztán meg elmegy a kedvem,látja rajtam,neki is elmegy a kedve és balhé lessz bel?le..

Legjobb válasz: Velem is így van:S sajnos nem nagyon tudok segíteni:S De én végig csinálom neki:S max nekem nem jó:S Sztem magunkkal nem vagyunk megelégedve szokott olyan érzésem lenni, hogy uristen nem borotválkoztam vagy hajat kéne mosnom elõtte meg ilyenek:S pedig tudom, hogy nem érdekli, több mint egy éve élünk együtt:S 21/L

Velem is így van:S sajnos nem nagyon tudok segíteni:S De én végig csinálom neki:S max nekem nem jó:S Sztem magunkkal nem vagyunk megelégedve szokott olyan érzésem lenni, hogy uristen nem borotválkoztam vagy hajat kéne mosnom elõtte meg ilyenek:S pedig tudom, hogy nem érdekli, több mint egy éve élünk együtt:S 21/L
A kérdező hozzászólása: Pedig azthittem egyedül én vagyok ilyen..Amúgy mi 7 hónapja vagyunk eggyütt és nem gondolok ilyesmikre, van szerencsére önbizalmam, és ezért sem értem. :( De azért köszi a válaszodat.:)
ezt a kérdést mintha a barátnõm írta volna.. én már nem merek közeledni, inkább megvárom míg õ kívánja meg a szexet
szia írtam privátot, tudánk errõl beszélni bõvebben ?
A kérdező hozzászólása: Persze tudunk, ha betöltene ez a ratyi :S
A kérdező hozzászólása: válaszoltam :)
azt hogy "ezt a kérdést mintha a barátnõm írta volna" olyan, mintha az én barátom írta volna :D szal...én nem ajánlom neki hogy várja hogy a csaj kívánja. inkább mutassa, hogy õ mennyire kívánja õt, akkor tuti h a csaj is ráizgul :) a mi esetünkben legalábbis én ezt várom

Mit tegyek ha nem kívánom a szexet? 19/L

A páromat nagyon zavarja, hogy egyáltalán nem kívánom, ? pedig ha tehetné naponta többször is csinálná. Nem tudom, mit tegyek, még csak nem is szoktam kielégíteni magam.

Legjobb válasz: hmm,szedsz tabit?nem lehet,h azmiatt nem kívánod,ha igen,akkor menj el a nõgyógyihoz,és iratass fel másikat..

hmm, szedsz tabit?nem lehet, h azmiatt nem kívánod, ha igen, akkor menj el a nõgyógyihoz, és iratass fel másikat..
Nem vagyunk egyformák. Amit írtál az teljesen normális szerintem, mert ahány ember van, annyiféle és annyi mértékû szexuális étvágy. Valakinek nem elég a napi 4, valakinek pedig elég egy hónapban egyszer. A kapcsolatotok próbája ez, hogy a barátod hosszútávon el tudja-e ezt fogadni. Ha nehezen viseli, akkor még mindíg van rengeteg remek "praktika", hogy õt kielégítsd! Nem ismerem a helyzetet, de az is lehet, hogy még nem sikerült felizgatnia téged kellõ képpen. Sok gyengédséggel, hidd el meg fog jönni a kedved elõbb vagy utóbb.
Van olyan helyzet, ami gondolatban felizgat? Pasi? Vagy bármi más?
Aszexuális vagy. Gondoltál már az apáca képzõre?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek tablettát, de azt sem tudom elképzelni, hogy a nõgyógyász mit tudna ez ellen tenni, vagy milyen csoda gyógyszert írna fel erre.

Normális ha nem kivánom a szexet?

18 hetes terhes vagyok, sajnos a 10 hétt?l kezdve nem vagyok hajlandó a párommal szeretkezni, rosszul vagyok a gondolattol. A párom nagyon szenved t?le, és nem szeretné ha igy telne a 9 hónap, de sajnos én képtelen vagyok szeretkezni.

Legjobb válasz: ezzel sajnos többen vagyunk így szerintem.én 25hetes vagyok, kb. mióta tudom, hogy babát várok nem kívánom a szexet.ez valószínû pszihés.azért heti egyszer rászánom magam, és ha benne vagyunk jó :D boldog babavárást

ezzel sajnos többen vagyunk így szerintem.én 25hetes vagyok, kb. mióta tudom, hogy babát várok nem kívánom a szexet.ez valószínû pszihés.azért heti egyszer rászánom magam, és ha benne vagyunk jó :D boldog babavárást
Teljesen normális, mindenki másképp reagál a terhesség alatt a szexre. Elõfordul a nem kívánás, a csökkenés, lehet ugyanolyam marad, de van aki jobban kívánja. Práodat is azért meg lehet érteni, próbáljatok valami közös megoldást találni. Ha nem szex, legyen petting, kényezted kezeddel száddal, nehogy erre menjen rá a kapcsolat. De párodnak is alkalmazkodni kell hozzád, tehát fontos, hogy beszéljetek róla és talájatok egy közös megoldást!
Valószínû, hogy pszihés oka van. Bár nekem a 2. trimeszterben kimondottan jól esett a szex. Az elsõ hetekben a rosszullétek miatt én sem nagyon kívántam, most pedig a 40. hétben már nincs olyan pozitúra, ami igazán kényelmes lenne.:) Azért beszélj errõl a pároddal, biztosan nehéz lehet neki. Mellesleg a mi szempontunkból sem utolsó, mert állítólag könnyebb a szülés , ha a hüvely és az izmok "karban" vannak tartva a terhesség alatt. Erre az egyik legjobb módszer, a kiadós szeretkezés.:) Persze , ha nincs semmi más gond, ami miatt ne lehetne. Boldog babavárást!
Ez hormonok hatása miatt lehet, tudat alatt félted babókát nehogy baja legyen.Valaki meg az ellenkezõjét tapasztalja.Én elvagyok tiltva, szenvedek is ettõl .Szerintem lekéne ülni megbeszélni a pároddal, hogy ne legyen ebbõl probléma.Esetleg más módon kedvébe járni.Szegényke biztosan nagyon szenvedhet.üdv 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, egy kicsit megnyugodtam!
Én is így vagyok, sajnos ahogy közeledik a párom, hárírok, pedig nem akarok, szeretném én, de nem megy, fel sem izgulok, úgyhogy hagyjuk egyelõre, mert mindig ugyanaz játszódik le.Szerencsére az én párom megértõ, és persze mindig van megoldás kiengesztelni, és meg kell értse, min mész keresztülés nem õt utálod, csak a hormonok teszik ezt veled, és az anyaság, érzése, a védelem , biztonság a babának. Szerintem biztos megérti, és nem kell lemondani róla, lehet egyik hétrõl a másikra változik, én is ebben hiszek, úgyhogy hajrá!! Boldog babavárást!
Ez ismeros... En 18 hetes vagyok, az elso trimeszterben, bar nem hanytam/emelyegtem, a szex gondolatatol is rosszul voltam. Aztan mostmar heti egyszer en is raveszem magam, de tobbet nem megy. Pedig nem voltam ilyen :P Regebben, ha menstrualtam, is megtalaltam a modjat a parom kenyeztetesenek, de most vhogy ahhoz sincs kedvem... Azert a parodnak ezt meg kell ertenie, h mennyi minden valtozik most benned, es kb. ez az utolso gondolatod... Majd ha megszulunk elmulik, addig meg imadjon tisztes tavolrol :D

Ha azt kívánom hogy ne teljesüljön a kívánságom akkor most teljesült a kívánságom?

Legjobb válasz: Ha az kívánod, hogy ne teljesüljön a kívánságod..akkor egy babonás f*sz vagy, hogy hiszel az ilyenekbe, szóval így se úgy se teljesül!:dddddd

Ha az kívánod, hogy ne teljesüljön a kívánságod..akkor egy babonás f*sz vagy, hogy hiszel az ilyenekbe, szóval így se úgy se teljesül!:dddddd

Ha meg kivánom pl a csokit vagy a süteményt mit egyek vagy igyak hogy elvegyem az étvágyamat töle?

Legjobb válasz: szagolj valami édes illóolajat vagy parfümöt. Nekem ez bevált, de van aki csak mégjobban kívánja tõle, szóval ki kell tapasztalni. vagy citromos jégkockát szopogass, az is jó

Ha ritkán kívánod meg, és olyankor beéred 1-2 kocka csokival (és nem falsz fel egy táblával), akkor nincs semmi baj, ennyit nyugodtan megengedhetsz magadnak. Persze más a helyzet, ha naponta 5-ször kívánod meg. Nálam bevált, hogy szokott itthon lenni saját befõzésû lekvár (amibe nem tettem cukrot) - nos ebbõl 1 kiskanálnyi bõven elég. Lehet kapni nagon jó minõségû lekvárokat, csak azok nem olcsók - viszont kevés is elég belõle. Azután bevált még nálam, hogy 10 dkg túróba reszeltem egy kis citromhéjat, és csepegtettem bele folyékony édesítõszert. Esetleg ettem egy gyümölcsös joghurtot.
szagolj valami édes illóolajat vagy parfümöt. Nekem ez bevált, de van aki csak mégjobban kívánja tõle, szóval ki kell tapasztalni. vagy citromos jégkockát szopogass, az is jó
Ezt az étvágycsökkentõ port hol lehet venni? Vagy csak megrendelni lehet?
igyál sok sok ásványvizet:D (mentes) nekem bevállt
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3633 Étvágycsökkentõ italpor, ami telíti a gyomrod, és az édesség utáni vágyat is megszünteti. 1 adagja csak 100 kalória!!! :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a komikat a parfümös dolgot ki probálom és az ásvány vizeset is csak az a gond hogy keveset iszok :S de meg probálom mert nyárik nem szeretnék elhiszni
A kérdező hozzászólása: husz rosszl irtam nem elhiszni hanem elhizni
C-vitamin !!!
Olyankor igyál meg egy kis kupaknyi citromlevet :D Nekem bejött... :D
A kérdező hozzászólása: köszi ez jó ötletnek hangzik :D
létezik ilyen hogy almacsipsz. nem kell belõle sokat enned, de akár felfalhatod az egész zacsival, finom, édes és elveszi az édesség iránti vágyad ez 100%. de ihatsz turmixokat is, mézzel mindenképp, mert ha cukros, akkor megint ott vagy, hogy akár csokit is ehetnél. vagy ha nagyon édességre vágysz, akkor egyél cukorbetegek számára készített ételeket. ez a csoki, vagy bármilyen édesség általában kevés kalóriát tartalmaz, persze ha a cukormentesség mellett kevés lisztet tartalmaz :)
Nekem a a C vitamin a narancs és az édes, de édesítõvel készült üditõbõl ittam egy kis pohárral
Nálunk a 20 fekvõtámasz vált be. Lányoknak 20 guggolás, farizomból felhúzva.

Mit tegyek, ha nem kívánja a szexet a barátom?

Egy hónapja nagyon sokat veszekszünk fogalmam sincs miért.Azt mondja nem kívánja nincs velem semmi baja magát a szexet nem akarja.Nem csal meg tudtommal.Nem lenne rá ideje. :( úgy félek.

Legjobb válasz: Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!

Van ilyen. Nekem is most például elutazott a barátom, és valszeg utána fogjuk megtenni mikor visszajön, de most mégis úgy érzem, hogy inkább megölelném, és a szeretetére van szükségem, nem a gyönyörre. Szerintem próbáljátok megoldani a problémáitokat, azok hathatnak ki valószínûleg az efajta gondokra is, hogy pl. nem kívánja. Ha nincs konkrét probléma, akkor is próbáljatok egymásnak segíteni egyre több mindenben. Mármint, ha esetleg vizsgaidõszaka van vmelyikötõknek... attól simán lehet. Vagy valami ilyesmi, nagyobb stressz. Ne idegeljétek egymást, hanem legyetek nagyon megértõek egymással, kölcsönösen!
fáradt, ki van merülve, stresszelt. ezért veszekedtek és ezért nem kívánja a szexet sem. próbáld meg ellazítani, megmaszírozni például. A sikerül megnyugtatni, akkor valószínûleg az is kiderül mitõl ideges és szexhez is megjön a kedve.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem lesznek vizsgáim meg költözés elõtt állunk és már azt se tudja eljön-e velem másik városba:( annyit veszekszünk. Nagyon sok a nyomás mindkettõnkön de azt hittem az a feladatunk hogy segítsük egymást ehelyett állandoan vitázunk.Tegnap este már én is azt mondtam hogy nem mehet így de azt mondta nem akarja hogy szakítsunk akkor csak szeret még:( az meg hogy nem kíván az nagyon fáj nagyon rosszul esik:(
most mi is így vagyunk:( semennyit nem szexeltek, vagy azért van? nálunk össz heti 1 (!!!!!) van. kurva kevés.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is heti egy vagy kettõ de az is olyan hogy mondom neki hogy lesz ma? Magátol eszébe se jut:( :'(
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs mit tegyek nem akarom elveszíteni:(
talán csak ideges mint az enyém. légy mellette, nyugtagasd! amint változik valami, helyrejön. :) és ne izélj amiatt hogy jaj most szakítani kéne. a legnagyobb hülyeség. csak nuygi, és TÜRELEM!
Nálam rosszabb a helyzet. Már 5 hónapja semmi. Az én párom szintén fáradtságra hivatkozik, és miután kétszer is csõdöt mondott a szerszám, úgy döntött nem is próbálkozik. Én sem tudom mit tegyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!