Találatok a következő kifejezésre: Ha a két éve nem (82 db)

Két éve nem fizetek Tb-t Ha mostantól fizetni szeretném a Tb-t akkor két évre visszamenőleg ki kell fizetnem?

Legjobb válasz: Visszamenõleg egészen biztos, hogy nem kell. A páromnak legalábbis ezt mondták az APEH-nál.

Visszamenõleg egészen biztos, hogy nem kell. A páromnak legalábbis ezt mondták az APEH-nál.
Elvileg kellene, legalábbis nekem mindenki ezt mondta, de nekem fél évig nem volt TB-m és azóta se kérte tõlem senki ezt az összeget (lassan 3 éve)
Az elsõ két válaszoló valahol, valamikor egészen biztosan pfára esik még ezért. Nekem egyetemváltás, és egyéb adminisztrációs problémák miatt 7 hónapig nem volt TB-m, erre szeptembertõl kezdve ki kellett fizetnem azt a 7 hónapot, most telt le márciusban, pedig nem én voltam a hibás.
az egyik rokonom nem fizette 2 éven keresztül, amikor elkezdte fizetni, akkor ezt is kellett pótolnia

Kiszabnak-e büntetést, ha az építkezés nem fejeződik be még a meghosszabbított határidőig sem? Letelt a két év határidő és az egy év halasztás is.

Legjobb válasz: Nem építi addig a házát amíg jól esik. Ha jól emlékszem az építkezés megkezdésétõl számított öt év a határidõ a befejezésére. Szabhatnak ki bizony. De nem fognak kimászkálni nézelõdni. A szomszédunk háza itt áll jó ronda félkészen kicsit több mint öt éve, tényleg gyönyörû a kilátás, de senki nem ellenõrzi, nem foglalkoznak vele, én meg nem panaszolom be, de ha bepanaszolnám biztosan utána néznének.

Nem építi addig a házát amíg jól esik. Ha jól emlékszem az építkezés megkezdésétõl számított öt év a határidõ a befejezésére. Szabhatnak ki bizony. De nem fognak kimászkálni nézelõdni. A szomszédunk háza itt áll jó ronda félkészen kicsit több mint öt éve, tényleg gyönyörû a kilátás, de senki nem ellenõrzi, nem foglalkoznak vele, én meg nem panaszolom be, de ha bepanaszolnám biztosan utána néznének.
De hogy nem jönnek ki ellenõrizni! Az egyik ismerõsöm most építkezett és mesélte meg én is láttam mikor ott jártam, hogy szinte hetente jönnek ki az önkormányzattól és fényképezgetik az utcáról a házat. Mesélte, hogy azt is szokták ellenõrizni, hogy ki van-e írva, hogy építési terület és hogy amíg a házban nincs wc, van-e mobil wc és hogy csak az építkezésen bejelentett dolgozók, tartózkodnak-e a területen. Pl elvileg én sem mehetnék be a telekre, ha látogatóba mennék ki hozzájuk az építkezésre. Szörnyû, hogy mennyire lesik az embert, hogy mikor tudnának lecsapni és pénzt kicsikarni az emberbõl. Ez egyébként Pécsen van.
Az a helyi önkormányzat mûszaki osztálya vezetõjétõl függ. Nekem Borsod megyében van házam, és mindössze 1 hónapot késtem, mert a terasz korlátja nem érkezett meg és 50 ezer forintos bírságot szabtak ki. Megfellebbeztem és csökkentették 50%-kal, de az ki kellett fizetnem.
Addig építteted a házad, amíg jólesik. Manapság sokan csúsznak az anyagiak miatt.
A kérdező hozzászólása: Nem a saját pénzembõl építkezem, hitelt vettem fel. A bank szabhat ki büntetést, ha letelt a határidõ?

Miért nem jó ha a két gyermekünk között nem sok időt hagyunk tehát csak 1-2 évet?

Milyen el?nyei és hátrányai vannak, ha a 2. gyerekünk viszonylag hamar 1-2 éven belül megszületik?

Legjobb válasz: Barátnõm fiai között 1 év van! Mindig mondja hogy õk így tervezték, kis korkülönbség legyen, de hát mindig csak panaszkodni hallom. Hogy egyik gyerek sem aludja át az éjszakát, nappal is nagyon fárasztóak, nem aludtak soha egyszerre, egy idõben, testvér babakocsit kellett vennie, kétszer annyi pelenkát. A játszótéren nagyon nehéz volt neki a picit cipelnie, a naggyal játszania, vagy a picivel sétált kézen fogva, mikor járni tanult, a nagyra figyelni ki ne szökjön, le ne essen valahonnét. Egyik gyerek jobra, másik balra szalad. Az elsõ 2 évben nem játszanak el együtt. Nem egyszerû, az anyuka tiszta ideg, pedig a férje rengeteget segít, és szinte minden héten valamelyik Mami vagy Papi besegít!

Barátnõm fiai között 1 év van! Mindig mondja hogy õk így tervezték, kis korkülönbség legyen, de hát mindig csak panaszkodni hallom. Hogy egyik gyerek sem aludja át az éjszakát, nappal is nagyon fárasztóak, nem aludtak soha egyszerre, egy idõben, testvér babakocsit kellett vennie, kétszer annyi pelenkát. A játszótéren nagyon nehéz volt neki a picit cipelnie, a naggyal játszania, vagy a picivel sétált kézen fogva, mikor járni tanult, a nagyra figyelni ki ne szökjön, le ne essen valahonnét. Egyik gyerek jobra, másik balra szalad. Az elsõ 2 évben nem játszanak el együtt. Nem egyszerû, az anyuka tiszta ideg, pedig a férje rengeteget segít, és szinte minden héten valamelyik Mami vagy Papi besegít!
Anyuka számára nem sok elõnye van a kis korkülönbségnek. Fõleg, ha egyik sem ovis, nulla a segítség, és a párod is este 8 után jár haza. Én kis korkülönbséggel vállaltam immár a 3. babát is, és megmondom õszintén, hogy nem könnyû nekem. Bár, ha a nagy (3, 5éves)ovis lett volna, akkor jóval könnyebb dolgom lett volna, dehát oviba bekerülni 2, 5-3 évesen csak csókosan lehet, fõleg Bp-en. Az sem rossz, ha mindegyik gyereket sokáig szoptatod, hát az is eléggé kimerítõ volt nekem. A gyerekek szempontjából legalább 1 év kell, hogy tudjanak játszani egymással és ne irigykedjen a játékaira a nagy. Gondolom 4-5 éves korban már idilli lesz a helyzet.
Off, csak hogy követni tudjam, mert számomra fontos... Egy fél éves anyukája, 5 hetes kismama (tervezetten)
Szerintem minél kisebb a korkülönbség a testvérek között annál jobb. Jobban kijönnek egymással mert nagyjából egyszerre érdekli õket ugyanaz a téma így erõsebben is kötõdnek egymáshoz.
Elsõ! Ott van bal alul hogy értesítést kérsz róla ha válasz érkezik ha azt bejelölöd kapsz nem kell írnod :) Elõnyeit pl. nem kell sokmindenbõl dupla: pelenkázó, bili stb. tudnak egymás játékaival játszani esetleg, ruhákat is adhatod már a kissebbre :) nagyobb korukban jobban ellesznek egymássaél Hátrány: iszonyat sok türelem mert ha sok idõ van köztük elég csak pár év.. akkor még tudod mondani nagyobbnak, hogy most csücs le mesézz amíg megeteted a picit, de így egyszerre kell szinte mindent csinálnod Hátrányai pedig, hogy sokkal türelmesebb kell legyél. Ha nagyok lesznek akár egy osztályba is írathatod õket, ami engem nagyon zavart régen, hogy osztálytársak voltunk :) de van akinek ez elõny is hirtelen ennyi jutott eszembe
Kis korkulonbseggel csak akkor vallalj be, ha van segitseged. 3 haromgyerekes baratnom is van, a gyerekek ahol a gyerekek "szivnak", mert soha nincs idejuk leulni veluk akar 5 percre sem, a szlogen mindig "menjetek a szobaba es jatszatok", az anyukak nem kiegyensulyozottak, mindig idegesek. (foleg ha van egy 3 evesed, egy dacos ketevesed es egy kisbabad. ) MAsik babarnom ikrei 1, 5 evesek, meg van egy kisbaba. Mivel besegit az anyukaja es az anyosa is, o nem idegbeteg, kiegyensulyozott, ha meg besokall, lelep par orara.
én egy 10 hós kisfiú mellett vagyok 30 hetes terhes :) Hát én eléggé bizakodom, pedig No. ban élünk úgyh nem lesz semmi segítségem csak az elején, de szerintem nem kell félni tõle. Nagyban múlik h milyen lesz a kicsi emrt ha hasfájós stb. akkor az terror. Nekem a 2. is fiú lesz és pont abban a hónapban is születik úgyh a ruhák emg minden már megvan. Elõnye még h pl akik 3 évet hagynak a gyerekek között vagy 2, 5 et azok min 5-6 évig pelenkáznak és vannak benne ebben az etetés pelenkázás fürdetés stb mókuskerékben mi pedig "csak" 4. Nem mindegy. És még nagyon benne leszel a babázásban mikor jön, frissebbek az emlékeid stb, jobban bírod. Szerintem jobb túl lenni rajta így egyben :) . Én 2 babát terveztem úgyh itt vége is a történetnek, ha ennek vége már soha többet nem leszek terhes :D
Ja és az sem igaz h így nehezebb a terhesség. Sõõõt. Úgy elrepül észre se vettem, és a babád még tök pici nem kell egyfolytában pesztrálni. Ja és még egy pozitívum: olyan pici lesz még a "nagyobbik" is mikor jön a pici h nem lesz féltékeny, fel sem fogja, nincs testvérféltékenység.
Nálunk 2 év a korkülönbség és nagyon szenvedek! A nagynak olyan tesóféltékenysége van, hogy borzasztó!! Az elsõ évben persze semmi extra nem volt, irtó mázlis vagyok, nagyon jó baba volt a kicsi, de amióta nem "csak dísztárgy" a szobában, azóta a nagy gyilkolja!! Most 20 hónapos a kicsi és reggel 7kor azzal kezdõdik a nap, hogy a nagy lerúgja a kanapéról a kicsit. Aztán mindig minden játékot azonnal kitép a kezébõl (emiatt a kicsi azonnal bömbölni kezd). Állandóan ütlegeli, fellöki - a kicsi visít. Szégyen gyalázat, de én szeretném, ha augusztusban a nagy menne összevont csoportba oviba, mert megõszülök ha egész nyáron hármasban leszünk. :( Nem tudom mikor fognak összebarátkozni. Olyan ritkán van, hogy együtt játszanak. Ha igen, az is inkább együtt "rosszalkodás". Már terhes voltam, mikor hallottam, hogy 1, 5nél kevesebb, vagy 3nál több a jó korkülönbség... Most már én is ezt gondolom.
ha le járt a 2 év hûség miért nem mondod le ha nem tudod fizetni
Egyszerûbb meg tisztességesebb is lenne bemenni és lemondani. A behajtók se zaklatnának, feketelistára se kerülnél.
A kérdező hozzászólása: Nem mondom le, csak érdekelt, hogy ilyenkor mi van!:)
A kérdező hozzászólása: Mert el akarom adni.
SIM kártyát kiveszed, számlát tovább fizeted (ami a kártyához kapcsolódik), készüléket eladod. Nem tudom igazából mi a gondod??

Két éve nem szoptatok, de ha megnyomom a melleimet még mindig jön belőlük néhány csepp tej. Ez normális?

A n?gyógyász azt mondta, majd a hormonvizsgálat kimutatja, ha gond van. Sajna hosszú hétvége miatt, pont úgy jött ki, hogy csak a 7. napon tudtam menni hormonvizsgálatra, felhívtam a dokim, hogy menjek-e, ? meg azt mondta, hogy nem baj az, menjek akkor, nem gond, hogy 7. napon. Az eredmények így jók lettek. Viszont azóta sem sikerül teherbe esnem, már másfél éve. Ti elmennétek másik dokihoz, vagy elhinnétek ezt az eredményt, megnyugodva, hogy akkor tényleg nem hormonbaj okozza a "medd?séget"?

Legjobb válasz: Szia! Masfel eve nem szoptatok de ha megnyomom a mellem meg jon belole par csepp tej nekem is. En voltam majusba nodokinal, emlitettem is neki. Szerinte normalis es mindent rendbe is talalt nalam. Mi csak jovore kezdunk probalkozni a kistesoval. En a helyedbe elmennek masik dokihoz is.

Szia! Masfel eve nem szoptatok de ha megnyomom a mellem meg jon belole par csepp tej nekem is. En voltam majusba nodokinal, emlitettem is neki. Szerinte normalis es mindent rendbe is talalt nalam. Mi csak jovore kezdunk probalkozni a kistesoval. En a helyedbe elmennek masik dokihoz is.
szia.Bár nekem csak 2hónap telt, amikor észrevettem, hogy van pár csepp tejem elmondom az én esetemet.A hormonvizsgálat tökéletes lett, kaptam bromocriptint (3napos kúrában), hogy az majd elapasztja teljesen.Sajnos nem segített, ezért visszamentem.Ultrahangon ekkor világosan látszott (félidõben), hogy nincsen peteérésem így az orvosom másik gyógyszert adott, mivel mi is kis tesót szeretnénk.Closty-t írt fel(ez peteérés serkentõ), múlt hónap volt az 1 kúrám.A tejem elapadt teljesen és volt rendes peteérésem.Bízom benne, hogy most majd összejön a babó.Én a helyedben visszamennék az orvoshoz(mert bár nem vagyok orvos) szerintem emiatt nem jön össze a baba.Sok sikert!
Nekem még 10 hónap után is volt tejem amikor kiderült hogy magas volt a Prolaktinom ! Utána magától lecsökkent az érték , engem Mr-re is küldött doki ! Amúgy a vérbõl kiderül ha magas ez a szinted !
Én ezzel nem nõdokihoz mennék, hanem endokrinológushoz. Nekem terhesség nélkül (elõtt) is volt tejem, ez gátol(t) egyébként a teherbeesésben, és kellett Bromokriptint szedjek, attól elmúlt pár hónap alatt. Nálunk ezt a nõdoki nem írta ki, elküldött endokrinológiára, addig velem szóba sem állt a meddõséget illetõen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Ha kb. február 20-án szülök és január 31-ig van határozott idejű szerződésem, akkor jár tgyás? Ha jól tudom gyed nem fog. A két év alatti 365 nap biztosítási jogviszony megvan.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: ha elmész munkanélkülire akkor fog járni aztán tgyás után elmész még 1-2 nap munkanélkülire és gyed is fog járni.

ha elmész munkanélkülire akkor fog járni aztán tgyás után elmész még 1-2 nap munkanélkülire és gyed is fog járni.
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy igénybe veszem korábban, mert azt hallottam, hogy a szülés várható ideje elõtt 28 nappal igénybe vehetõ a tgyás.
Ha február 20-ra vagy kiírva, akkor január 18-20 körül elmehetsz már tgyásra, akkor még él a munkaszerzõdésed. Ha tgyás alatt szûnik meg a munkaviszonyod, akkor jár gyed is!! Munkanélkülire is elmehetsz, de csak akkor tudsz munkanélkülirõl elmenni tgyásra és gyedre, ha jár álláskeresési segély is.
Mi lesz, ha jön egy második baba, miközben az 1. baba utáni GYED-et kapsz? (passzív jogon) Ekkor már a 2. baba után nem kaphatsz GYED-et, ugye? Mert a 2. baba születésének napján nem lesz biztosított jogviszonyod. ("Jogosult" leszel, de nem "biztosított"). Ez nem diszkrimináció a határozott idejû szerzõdéses alkalmazottakkal szemben?

Normális ha már több mint két éve nem voltam nővel vagy már kezdem megszokni a szingli életet?

21F

Legjobb válasz: Én pl 18 éves koromig nem foglalkoztam a szerelemmel, aztán kb 2 évig görcsösen akartam pasit, hozzáteszem sosem volt barátom, pedig a külsõmmel semmi gond, de lehet ezt így úgysem hiszitek el. A belsõ értékeimet, személységemet sem tartom elviselhetetlennek, persze bizonyára vannak nálam szebb. és "jobb" nõk. Úgy kb. 4-5 hónapja nem foglalkoztat a dolog, valahol úgy érzem én már lemondtam róla, hogy megtaláljam azt a bizonyost. Lehet tényleg nagyok az elvárásaim, de már immunis lettem erre az egészre, természetesen örülnék, ha lenne egy srác, aki normálisan udvarolna, nem nyomulna túlzottan, vagy lenne érdektelen felém, de kétlem, hogy valaha megérem ezt, pláne olyantól, aki érdekel is engem teljes valójában. Szóval normális, én is megszoktam a szingi életet, és szerintem ezen változtatni az idõ múlásával egyre nehezebb.

Én pl 18 éves koromig nem foglalkoztam a szerelemmel, aztán kb 2 évig görcsösen akartam pasit, hozzáteszem sosem volt barátom, pedig a külsõmmel semmi gond, de lehet ezt így úgysem hiszitek el. A belsõ értékeimet, személységemet sem tartom elviselhetetlennek, persze bizonyára vannak nálam szebb. és "jobb" nõk. Úgy kb. 4-5 hónapja nem foglalkoztat a dolog, valahol úgy érzem én már lemondtam róla, hogy megtaláljam azt a bizonyost. Lehet tényleg nagyok az elvárásaim, de már immunis lettem erre az egészre, természetesen örülnék, ha lenne egy srác, aki normálisan udvarolna, nem nyomulna túlzottan, vagy lenne érdektelen felém, de kétlem, hogy valaha megérem ezt, pláne olyantól, aki érdekel is engem teljes valójában. Szóval normális, én is megszoktam a szingi életet, és szerintem ezen változtatni az idõ múlásával egyre nehezebb.
Normális ha 2éve nem utaztál villamossal, és kezded megszokni a kocsit?:D Na viccet félretéve, normálisnak normális hogy kezded megszokni, de sztem inkább csajozz:D
A kérdező hozzászólása: Az nekem sosem ment. Szeretnék barátnõt, de sosem éreztem magam olyannak, aki rányomul egy lányra. Csak pofára esnék.
Egyrészt jó igy, mert nem keresed görcsösen a kapcsolatot...az életet élni kell, élvezni kell és ha jól érzed magad és sok emberrel találkozol talán természetesebb az ismerkedés...én se vagyok a vadászat mestere, utóbbi idõben elég sok elutasitást kaptam...eléggé letörte a hangulatom...de sose kell hagyni, hogy ez befolyásolja a hangulatod...te jól kell érezd magad nõ nélkül is...
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha így is jól érzed magad. Ha kiegyensúlyozott vagy, és harmóniában élsz önmagaddal, akkor nagyobb az esélyed a sikerre is, könnyebben találhatsz megfelelõ társat. Egyébként meg az lehet a bajod, hogy túlságosan félsz a kudarctól. Kockáztatnod kell, máskülönben tényleg örökre egyedül maradsz. Persze jó, ha lazábban tudod felfogni a dolgokat, akkor az esetleges kudarcokat is könnyebben fel tudod dolgozni. Ha úgy érzed, hogy szükséged van valakire, akkor cselekedj, ha meg így is jól érzed magad, akkor akár várhatsz is, nem kell erõltetned semmit.
Kicsit (nagyon) off lesz, de a mai 20.18-as leányzótól kérdezném, hogy miért mondtál le arról, hogy találsz magadnak valakit? Ha nem publikus, ne írd le, csak érdekelne, hogy mi vezetett idáig. Nagyon furcsa ezt olvasni egy alig huszonéves embertõl. Egyébként a változtatás csak bizonyos szempontból nehezebb az idõ múlásával, ha kellõképpen nyitott vagy, akkor akár 50-60 évesen is megtalálhatod a szerelmet.
sok csajnak akkora elvárásai vannak hogy persze hogy nincs palija.
22:00-nak. Csupán csak az vezetett ide, hogy olyas valaki kellett, akinek én nem, és ez nem egyszer, hanem háromszor fordult elõ. Ha 3 ember is lekoptatott, akkor feltételezem velem van a baj, hozzáteszem mind 3 különbözõ karakter volt, még csak nem is hasonlítottak, az utolsónál szinte biztosra vettem, hogy lesz köztünk valami.:( Persze mindig voltak, akik próbálkoztak, de többnyire csak a külsõm miatt, amúgy meg sem akartak ismerni, meg volt olyan eset, amikor annyira nyomult a pasi, hogy más szinte ilyesztõ volt. Inkább letettem errõl az egész párkapcsolat dologról, pedig mindig nagy álmom volt egy boldog, és nagy család, meg, hogy anyuka legyek, de ez sajna már csak álom marad.:( Inkább más hasznos dologgal töltöm az idõmet. Akárhova megyek mindig azt látom, hogy nagyon kevés "jó" pasi van, és itt a jó nem feltétlen külsõségeket takar, hanem emberileg normális gondolkodásút, külsõre meg olyan rengeteg szép nõ van, hogy miért is kellenék én egy rendes pasasnak... 100 szónak is 1 a vége, azt kérdezted miért mondtam le róla, hogy megtaláljak egy egyszerû, de nagyszerû embert, hát ezért.:/ 20:18-as voltam.

Ha a barátnőm két éve nem szexelt, fájni fog neki?

Csak azt SZERETEM elmondani, hogy szeretem a baratnomet, es nemsoka a szexhez erunk majd, nekem az a fontos, hogy oneki jo legyen, en masodlagos vagyok, es mindent megteszek majd, hogy a leheto legjobb legyen neki az agyban! Az a baj csak, hogy o 2 eve nem szekszelt, ugye fajni fog neki?

Legjobb válasz: Ha már nem szûz, egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog neki. Lehet, hogy picit kellemetlen lesz, de messze nem olyan, mintha elõször csinálná. Amúgy egy gentleman vagy. :)

Ha már nem szûz, egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog neki. Lehet, hogy picit kellemetlen lesz, de messze nem olyan, mintha elõször csinálná. Amúgy egy gentleman vagy. :)
valószínüleg fájni fog neki.talán kicsit, viszont arra nagyon figyelj, hogy ne egybõl a szexbe vágjatok bele.elõbb egy kis petting, ujjak, akármi.majd.várni kell
Én is így voltam, pár évig nem volt senkim. Nem fájt, csak fura volt újra csinálni. Megint egy kicsit hozzá kellett szokni. Nem volt rossz egyáltalán.
Hajajjjj!!! Kizárt dolog, de tudod, érdemes elõmelegíteni a sütõt, mielõtt berakod a húst!!!!! Szeressétek egymást ! De csak okosan!:)
ha rendesen felizgatod, nem lesz semmi baj! Bárcsak minden pasi ilyen lenne...
de aranyos. X). hát..elõtte használjatok pár ujjat (2 elég szerintem..már ha te csinálod..ha õ magának, akkor 3 inkább), és biztos, hogy nem lesz baj.
valószínü fájni fog neki. de ez az izgalomtol függ. hogy ha be lesz indulva akkor lehetséges hogy nem. de nagy a valószínüsége hogy mivel régen csinálta ugyan úgy ott lesznek az aggájai mint az elsönél.
A kérdező hozzászólása: OOO, koszonom a bokokat, tudjatok azert en se vagyok minden lannyal ilyen, CSAKIS ES CSAKIS azzal, aki megerdemli, es O nagyon megerdemli !!!
A kérdező hozzászólása: :) az meglessz :D Koszi, es egyebb hozzaszolasokat is szivesen fogadok :D
Elõtte össze kell szoknotok, meg kell ismerni egymást. Ha jól felizgatod elõtte, és közben is figyelsz rá (is), akkor nem nem fog neki fájni egyáltalán. Ha még nem ismered õt teljesen, akkor is csak kicsit. Össze sem mérhetõ a szûzhártya szaggatásával.
A kérdező hozzászólása: Na ennek orulok, es az 100%, h fogok ra figyelni, , nem is kicsit !

Igaz az, ha megkapom a jogsimat akkor két évig nem vezethetek egyedül, csak már olyannal aki már rutinosabb versenyző?

Elég nagy hülyeségnek tartom, hiszen az anyós ülésről még a Hamilton se tudna sokat tenni ha valami baj van. Ettől függetlenül mi igaz belőle?

Legjobb válasz: Nincs ilyen megkötés.

Nincs ilyen megkötés.
Magyarországon nincs ilyen szabály. Talán az USA-ban, de azt hiszem ott is csak a fiatalkorúak jogsijánál.
Hamilton elénekelné a "no woman no cry"-t ☺
Honnan veszitek ezeket a sületlenségeket, a Blikkbõl?
Magyarországon nincs ilyen szabály! Talán mintha szlovákiában akartak volna ilyen szabályt bevezetni a 18 év alatti vezetõkre.
A kérdező hozzászólása: Én valahol hallottam, vagy olvastam nem tudom. De akkor jó, ha megvan akkor majd csapathatom egyedül :) A No woman no cry válasznál egyébként le estem a székrõl :D
a gyk-n szokták kérdezgetni..valaki terjeszti, aztán némelyik nem mer beülni az autójába egyedül..
milyen tablettát szedsz? egy- vagy háromfázisút?
nem
Semmi bajod nem lenne. Én is szoktam ilyet csinálni, pl ha hosszabb útra megyek vagy ha olyan programom lesz. Hamarabb abbahagyom és akkor hamarabb jön meg.
A kérdező hozzászólása: 3fázisú gyógyszer amit szedek.
akkor ne hagyj ki tablettát, hanem ne tarts szünetet, nem lesz vérzésed a hónapban, a következõ meg értelemszerûen 7 nappal elõbb lesz de ezt max 1* évente, a nõgyógyászod is tud errõl felvilágosítást adni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!