Találatok a következő kifejezésre: Ha a jel (1597 db)

Mik a jelei annak, hogy a gyerekem drogozik? Mit tegyek, ha a jelek arra utalnak, hogy igen?

Legjobb válasz: Elsõ kérdésem:Milyen anyagot használ szerinted? Tág pupillák,beszédesség,levertség,étvágytalanság,miket veszel észre rajta?

Elsõ kérdésem:Milyen anyagot használ szerinted? Tág pupillák, beszédesség, levertség, étvágytalanság, miket veszel észre rajta?
A kérdező hozzászólása: Nem gyanakodok, de mik alapján gyanakodhatnék?
Akkor mi a kérdés? Értetlen vagy-e? Leírtam, mik lehetnek a jelei. (Ekkora iq-val hogy maradtál eddig életben?)
Jelek: Agresszív (hiánya van) Eltûnik pénz a tárcádból Eltûnnek ékszereitek (eladja) Eltûnnek dolgok a lakásból (szintén eladja) De még ezek se biztos jelek, lehet csak barátnõre költi (pl. ruhát vesz neki).
A drogos nem feltétlenül lop. ez marhaság. Sajnos volt vele dolgom régen, dolgoztam, és agresszív sem voltam. és mindig úgy megoldottam, hogy a szüleim semmit, de semmit ne lássanak...szóval nem tudok segíteni :)
A fejed akkor is ronda marad.
szerintem mûvelõdj. Olvass , tanulj. A lányok szeretik az intelligens fiúkat.
Mi az, hogy letiltanak? És az igazi emberekkel mi van? Pl. osztálytársak?
Nagyon ocsmány lehetsz.
mutass képet aztán kiderül :D
A kérdező hozzászólása: Akkor miért neveznek rondának és tiltanak le folyton a külsõmet látva?
tényleg semmire nem mész azzal, hogy ha CSAK ki vagy gyúrva, de ugyanaz maradtál. mert nem azért nem tetszel a csajoknak, mert gizda vagy, és ha jól is fogsz kinézni, akkor sem fognak a nyakadba ugrani.
Tegyél úgy.
A kérdező hozzászólása: Akkor mégsem gyúrom ki magam, úgyis csak elvinné azt a kevés havi pénzem is, amim van, inkább prostizok. XD
Nem, de nyugodtan maradj meg ebben a tudatban.
Dehogy, fõleg a pénz segít.
Ti élvezitek, amikor itt sajnáltatjátok magatokat? Menj le és kussba edz, ha akarsz. Ha meg nem, akkor úgyis tök mindegy.
A kérdező hozzászólása: Jó, de izommal esetleg vonzódnának hozzám, nem?
Igen.
Nem. :(

Peteérés csak akkor van, ha a jeleit is érezzük?

Én minden hónapban a ciklus második felét?l f?leg a mellfeszülést érzem. Most viszont semmit. A h?m viszont fölfelé megy. Babát szeretnénk már rég.

Legjobb válasz: Nem kell érezni a peteérést, csak van aki megérzi.

Nem kell érezni a peteérést, csak van aki megérzi.
Szerintem sem törvényszerû érezni. Én néha érzem csak, hogy szúr olyankor a petefészkemnél, vagy fáj a hasam, meg álmosabb vagyok, mint általában. De érdekes, hogy most elõször tapasztaltam azt, hogy szó szerint a bõröm is fájt! Ma reggelre fel is ugrott a hõm 37, 4-re! :) A te esetedben a megszokott tünetek hiánya jelezhet babát. Mikorra nem várod? És mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Még most a napokban lehetett a pé, még a következõ mensiig jó sok idõ van.


Miért van az, hogy valaki a saját gyermekére legtöbbször úgy utal, hogy "a gyerek"? Tehát nem a nevét mondja, ha róla beszél. Ez szerintetek is zavaró? Lehet jelentősége? (főleg ha a jelen is van a "gyerek", és úgy beszél róla)

Legjobb válasz: Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)

Anyukám is mindig ezen akad ki :-) Még csak a pocimban volt én már akkor is úgy beszéltem róla, hogy a gyerek. Talán mert évekig hajtogattam, hogy én gyereket akarok. Aztán mikor megszületett sem változott ez meg, de nem tudom megindokolni, hogy miért nem. Persze hívom a nevén is, meg becézem is, meg õ a törpikém, kicsim, kismackóm stb. De a neve becézett alakja után, a gyerek szót használom legtöbbször. Persze az nem csak olyan egyszerû gyerek, hanem A GYEREK, csupa nagy betûvel, aki az enyém :-)
én is sokszor hívom gyereknek, apával ha róla beszélünk, csak így hívjuk egymás között :) olyan ez mint egy becenév, mikor még pici volt, akkor meg babámnak hívtam... nem hiszem, hogy van jelentõsége, vagy gondolod kevésbé szeretem, mert "gyereknek" hívom, nem pedig "Janinak"? Imádom a gyereket, most is itt szuszog mellettem, mert a mai kérése, hogy velem alszik... :)
lekicsinylõnek érzed? én is sokszor emlegetem így. nekem boldogság így mondani, hiszen így mindenkinek a tudtára tudom adni, hogy nekem VAN EGY GYEREKEM! :D ha csak az mondanám egy távolabbi ismerõsnek, hogy "még megyek a tscoba, mert veszek Julisnak gyümölcsöt"... Julis akár a szomszéd is lehetne. Így viszont egyértelmûen kitûnik a szövegkörnyezetbõl, hogy Julis nem a szomszéd, hanem a GYEREK. és egyetértek az elõzõ válaszolóval, NAGYBETÛS GYEREK! Mint mikor a szerelmemrõl úgy "beszélek" írásban, hogy "Õ". nem úgy, hogy "õ". pedig ugye a magyar nem kezdi nagy betûvel a személyes névmásokat. így fejezi ki az ember betûkkel, hogy Õ fontos nekem. a Gyerek is fontos nekem :)
Én a nevén is emlegetem, de közelebbi ismerõsök körében gyakran úgy, hogy "a csajszim".
:) én Gyereklánynak hívom.
Szia! Sajnos, ha valami rosszaságot követnek el, akkor szoktam le Gyerekezni a gyermekeimet! Amúgy mindig a nevükön szólítom õket, vagy Kisfiamnak és Nagylányomnak, szoktam még. Üdv két gyermekes Anyuka.

Excelben mit jelent, ha a képletben az = jel után még van egy + jel is? Pl. : =szum (. ), illetve ha =+szum (. ) van?

Legjobb válasz: Semmit. Gyorsabban lehet képletet írni, én is így szoktam. Ha a képletet nem = jellel kezded, hanem + jellel, akkor az excel automatikusan beírja az = jelet, csak ott hagyja a +-t is.

Semmit. Gyorsabban lehet képletet írni, én is így szoktam. Ha a képletet nem = jellel kezded, hanem + jellel, akkor az excel automatikusan beírja az = jelet, csak ott hagyja a +-t is.

Ovis jeleket hogyan szoktátok belerajzolni a ruhákba? Ha a címkére rajzoljátok, ahhoz alkoholos filc, vagy textilfilc kell? És ha nincs címke, bele a ruhába? És ha majd a tesó hordja, mit csinálok a jellel?

Legjobb válasz: Kéred az oviban hogy azt a jelet szeretnéd a gyereknek ami a nagyé volt.Nálunk kérdezték milyen jelet szeretnénk.Mi ceruzát szerettünk volna,de az nem volt.(bölcsis jele az volt) igy gyertya lett.

Kéred az oviban hogy azt a jelet szeretnéd a gyereknek ami a nagyé volt.Nálunk kérdezték milyen jelet szeretnénk.Mi ceruzát szerettünk volna, de az nem volt.(bölcsis jele az volt) igy gyertya lett.
én alkoholos filccel rajzolom a jeleket a ruhától kezdve a cipõig mindenhová egy idõ után elhalványul, de van most a fiamnak olyan ruhája, amit hordott a tesó is már, meg õ is a bölcsiben, most pedig az még mindig jó az oviba, tehát a harmadik jel került bele szeptemberben nem csinálok belõle gondot, a legerõsebb a jelenlegi, az látszik legjobban, szerintem ennyi elég
Én ráhímzem a jelét, pöttyös labda, nem bonyolult. amit örököl a tesó, azt kiszedem belõle, és varrok majd másik jelet rá. Van amit eladok, senki nem reklamált még miért van pöttyös labda hímzés a ruhán, nem feltûnõ.
Vagy a címkére vagy a ruhára, ha nincs mód a címkére alkoholos filccel. Amúgy meg csak az 1 váltás ruhára és tornához szükséges ruhákra írtam bele, meg a váltó cipõbe és tornacipõbe. Amiben itthonról elmegy, abba nem írtam bele. Az úgyis rajta van végig. Ha véletlenül lesz kis tesó, akkor meg majd lesz neki is ruhája, amit beviszek és arra meg majd az õ jelét és nevét írom.
Én filc anyagra (egy kis négyzetre) hímzem a lányom jelét, ezt a darabka filc anyagot öltöm rá a ruháira. Ha kinõtt valamit, akkor lebontom róla a filc anyagot, és rávarrom másik ruhájára. El szoktam adni a kinõtt ruháit, így nekem olyan megoldás kellett, aminél a címkék is hibátlanok maradnak, és a ruhán sem látszik, hogy jel volt rajta.
http://www.ovisjel.com/ Innen rendeltem. Amit még a tesó is hordana, abba szatén jelet varrok. Egyébként a régi jelre is rá lehet vasalni az újat, már próbáltam.
Alkoholos filc, de jó a rendes golyóstoll is, van, hogy az még tartósabb.

Mi a jele annak ha egy fiu szerelms egy lanyba?

15/L

Legjobb válasz: * Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...

* Mi a jele annak, ha egy fiú szerelmes egy lányba? Gyakran néz, ha ezt észreveszed, elkapja a tekintetét, állanfóan a közeledben van, ha a szemébe nézel, kitágulnak a pupillái.Ha egy társaságban álltok (körben), figyeld meg, kinek a lábfeje fordul feléd!Ez az érdeklõdést mutatja.Ha mond valamit, a felsõtestével "bizalmasan" kissé elõredõl. VIGYÁZZ! Csak akkor mehetsz biztosra, ha legalább 3-4 jel stimmel! Mivel ilyenkor képes lehetsz beképzelni a jeleket, kérd meg egy barátnõd segítségét, hogy õ is így gondolja-e. Ha egyértelmûen tetszel neki, de nem mer lépni, mosolyogj rá és próbálj vele beszélgetni, feltéve ha Te is akarsz valamit tõle...
Amit az elsõ mondott, az csak a tetszés jele.
Mert ha egy full ismeretlen szemez veled, vagy kapkodja a tekintetét, az még nem azt jelenti, hogy szeret, hanem annyi, hogy max tetszel neki. De ha én valakit megnézek, és észreveszem, hogy felém néz, automatikusan kapom el a tekintetem, elég ha csak azért nézem mert pl: tetszik a fültágítója, vagy akármilye. Szerintem ha szeret, azt érzed, mindenbõl, a gesztusaiból, amit mondd, amit csinál, ahogy kezel téged, megkülönböztet másoktól, és Te vagy Neki a legfontosabb.

Mik a jelek, ha egy vemhes macska fialni fog?

Ma a vemhes macskánkat behoztam és fekszik a helyén, csak eszik meg wc-re jár!

Legjobb válasz: épp kiírtam egy ugyanilyen kérdést két napja :) ugyanebben a dilemmában vagyok mint te, két vemhes cicám is van, azt sem tudom, melyik fog elõbb fialni és már mindkettõ mutat jeleket, de gõzöm sincs, h még napok vagy hetek vannak hátra.... viszont hogyha folyamatosan a helyén fekszik már egy napja, az elég erõs jelnek számít....hogyha elkezd mocorogni, forgolódni, mint akinek sehogyan sem kényelmes feküdni, esetleg elkezd fájdalmasan nyögdécselni/nyávogni(nem mindegyik macska szokott), akkor valószínû, már beindult a szülés... ez amugy olyan, mint az embereknél, macskánként változó...van olyan, amelyik megszenved vele és sokáig tart neki, de van, amelyik már kipotyogtatta mielõtt észrevetted volna, h szülni fog...figyeld a jeleket és írj, ha van valami változás :)

épp kiírtam egy ugyanilyen kérdést két napja :) ugyanebben a dilemmában vagyok mint te, két vemhes cicám is van, azt sem tudom, melyik fog elõbb fialni és már mindkettõ mutat jeleket, de gõzöm sincs, h még napok vagy hetek vannak hátra.... viszont hogyha folyamatosan a helyén fekszik már egy napja, az elég erõs jelnek számít....hogyha elkezd mocorogni, forgolódni, mint akinek sehogyan sem kényelmes feküdni, esetleg elkezd fájdalmasan nyögdécselni/nyávogni(nem mindegyik macska szokott), akkor valószínû, már beindult a szülés... ez amugy olyan, mint az embereknél, macskánként változó...van olyan, amelyik megszenved vele és sokáig tart neki, de van, amelyik már kipotyogtatta mielõtt észrevetted volna, h szülni fog...figyeld a jeleket és írj, ha van valami változás :)
A kelleténél sokkal többet nyávog, ottvan körülötted, hízeleg, dörgölõzik, állandóan utánad koslat, észrevehetõ.
Nem tudom, miért kéne ivartalanítani??
ezután érdemes lenne ivartalanítani..
Gndolom hiába magyarázzuk, de nem tudom miért kell kiscicákat csinálni amikor így is rengetegen szenvednek, TUDOM TUDOM! mindegyiknek szeretõ gazdija lesz... Csak az a baj, hogy a felelõsség nem idáig megy... Annak a sok macskának akit te elajándékozol, mind lesz egy csomó kölyke, mert nem nem valószínû, hogy ivartalanítási kötezlettséggel adjátok oda... És egy csomó belõlük szenvedni fog, és gazdátlan lesz, mert annyi macska van hogy... Tudom ti idáig nem gondolkoztok. Egyébként a macska nem élvezi a párzást, a lánynak fáj, nem bolondul meg szülés nélkül, nem lesz tõle egészségesebb, és nem is akarja, csak az ösztönei miatt csinálják... Tudtad, hogy a fiúmacskának tüskés a nemi szerve, és kihúzás közben beleakad a lányba? Biztos nagyon szereted egyébként. :)
Fajtatiszta? Mert ha nem akkor nagy butaságot csináltok...
akkor mi nagyon hasonlóak vagyunk állat kérdésben :) nekem két helyen vannak az állataim, hogy ne legyenek összezsúfolva, egyik fele anyukáméknál, a másik fele nálunk, van 4 kutyánk, 2 vemhes cicánk, 1 teljesen megszelidített, kézhez szokatott papagájom , 2 aranyhörcsögöm, egy vagon halam, de volt már rengeteg kutyám, macskám, nyuszim, egerem, papagájom, teknõsöm azelõtt is, és mindegyik öregségben halt meg... de szeretnék én is gabonasiklót és az életcélom, hogy legyen egy saját lovam, vagy ha megnyerem a lottót, akkor egy saját lovasparkot nyitok :D
majd ivartalanítjuk ha lesz rá pénz...kész... amugy alig várom, h megszülessenek, napok óta izgatott vagyok, mindig attól félek, h épp nem leszek otthon mikor elkezdõdik....kérdezõ, majd te is írj, h mi a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: Ma hajnalban megszületek a kismacskák! 3 kismacska lett! Fekete, szürke, és tarka. Nagyon édik.
szia jó hogy nem ivartalinotottad, nagyon cukik a kiscicák::) de a többi válaszolonak is igaz van tényleg nagyon sok macska van. ha ezek a macskák megszülettek lehet télleg ivartalanitani kéne:( amikor az én macskám szült azon a napon egész nap nyávogott, és egyfolytába odajött hozzám hogy simogassam meg. de amikor elkezdte szülni akkor már nem nyávogott majd irj ha megszülettek a cicák:)
máskülönben most jut eszembe...mennyibe kerül az ivartalanítás? mert már két hónapja lógunk a kutya oltásával is az állatorvosnak (volt olyan rendes, h beadta hitelbe)...nem hinném, h lenne ilyesmire pénzünk, tudtommal az egy kisebb mûtét
bizonyára nem véletlen, hogy a természet így teremtette meg a macskákat...az embernek is fáj a szülés meg az összes többi lénynek a világon (mondj egyet, amelyiknek nem)...mégis szaporodnak...nem érzem magam olyan szörnyû rossz embernek, amiért hagyom, hogy a mcsakám szabadon azt tegye, amit a természetben is tenne...mellesleg az ivartalanítással az ösztöneit még nem kapcsolom ki, ugyanúgy szenvedne szegény mikor jön az ideje, csak maximum nem lenne vemhes utána... és mint mondtam ezek a cicák nálunk jól élnek és boldogok...nem tudom ez miért zavar másokat, attól, hogy nekem hány cicám van még a menhelyen ugyanannyi lesz....azokat az embereket kellene bántani, akik tényleg vízbefolytják a kicsiket... nem egyszer mentettem már meg kiscicát ilyen haláltól is, sok embertõl hoztam már el azért, mert azt mondta, ha nem tünteti el onnan valaki, õ agyonveri õket...
ennyi erõvel az ember minek szül gyereket, amíg van gyerek az árvaházban is? miért kell neki saját, amit õ nevel fel? miért nem hoz ki egyet az árvaházból? majd ha onnan elfogynak a gyerekek, lehet szülni
13:07-es vagyok...nem azt mondtam, h 10 macskánk van, jelenleg 2 van...csak azt, hogy volt annyi is...és tudod a mi cicáinkban éppen az a különleges, hogy már születésüktõl kezdve velünk vannak, és ismerjük õket... a menhelyen csak idegen macskák vannak...engem nem az érdekel hogy néz ki egy macska, hanem az, hogy születésétõl kezdve össze vagyunk nõve és ragaszkodunk egymáshoz, és mindegyiknek el tudom mesélni az élettörténetét és az összes tulajdonságát... a menhelyi cicáét nem tudom, mert az egy vadidegen macska
Szóval a te macskáitok csak tízen vannak, több tízezer viszont szenved... Ha valaki ilyen sok macskát akar, akkor miért nem ment meg egyet menhelyrõl? Ott is vannak kiscicák, és mezei egyszerû macskák, meg különlegesek is, bár nekem mindegyik különleges... Szerintetek miért van az, hogy másik országokból jönnek ide menhylei állatokért? Mert náluk nincsenek kóborok... Mert többet tudnak az állattartásról, és jobb szabályok vannak. Más miért bírja ki, hogy ne szüljön a macskája futószalagon? Mert ha hagyják akkor bizony úgy szül...
Igen, te meg a kérdezõ ilyenekt vagytok... Csak az a baj, hogy a TÖBBSÉG nem ilyen. Tessék elmenni egy menhelyre... Katasztrofálisan sok van, bár kevésnek tûnhet, mert menhelyig több kutya jut el mint macska... Egyébként pont arról beszéltem, hogy nem elég gazdát tatlálni, mert honnan tudod hogy majd õ a te macskát unokáit nem fogja-e éheztetni, kidobni, megfolytani, nem fog-e minden évben kétszer elleni. Tehát elsó sorban nem a ti kiscicáitokról van szó, mert látom, hogy azért szeretitek õket, csak nem értitek, hogy hiába lesz minden gazdája, ezen a problémán csak az ivartalanítás segíthet. Mármint a macskák helyzetének javítása érdekében.
Elsõ válaszoló vagyok: nálunk is sima mezei cirmos cick vannak és nincsenek ivartalanítva... a párom mesélte, volt hogy tízen felül volt a macskáik száma és mindet gondozták, szerették, és jó életük volt a háznál...sajnos azok a cicák már kiöregedtek, elpusztultak, csak egy maradt meg közülük és annak az egynek a kölyke... most mindketten vemhesek és nagyon örülünk neki, mert hiányzik a teraszról a sok doromboló cica...mi mind megtartjuk a megszületett cicákat, nem kerülnek az utcára... miért kell egybõl azt hinni, hogyha valakinek az állata szül, utána a kölykök elkallódnak?
A kérdező hozzászólása: Nos!Itt most nem az születendõ kis állatok elpusztításáról van szó és nem a szülés megelõzésérõl, hanem egész egyszerûen csak egy kérdés volt hogy:Mik a jelek.Nem tudom miért kell rögtön azon törni az embereknek az agyát hogy, hogy is kellene pusztítani.Esetleg valaki nem-e akarja felvetni azt a visszakérdést hogy milyen nagy lesz a vödör és hány liter víz megy bele amibe bele kell folytani a kicsiket.De végülis nem érdekel a dolog, a segítõ szándékú emberek segítettek és ezt köszönöm is.Egyébként ha fajtiszta lenne akkor már nem lenne érdekes ha millió számra futnának az utcán a macskák?Így hogy csak egy totál hamuszürke macskáról van szó így már pusztulnia kell és tilos szaporodni.
A kérdező hozzászólása: Nem fajtatiszta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok válaszokat! Ivartalanítani nem szeretnénk, még szeretnénk kismacskákat!
A kérdező hozzászólása: Oké majd írok, megígérem. Amint történik valami, írok neked! Szia
A kérdező hozzászólása: Nem jól írtam 5-en lettek. 2 fekete és 3 cirmos!

A router régebben normálisan mûködött (másik emeletrõl és helységekbõl is jól lehetett fogni a jelet), de pár hete akadozik a jel és ha van is jel, akkor is nagyon gyenge. Mitõl lehet?

A router közvetlen közelében jó a jel, de kicsit távolabb (4-5 méter) már nagyon gyenge a jel. Mitõl lehet ez? A router hibája vagy a szolgáltatóé (UPC).

Legjobb válasz: Lehet mindkettõ és egyik sem :D Ha a fent említett 2 hibát kizárod, akkor sztem lehetséges még az is, hogy a csatorna, amin a routered sugározza a wifi jelet kezd tele lenni más emberkék routerével. Érdemes olyan csatornát választani, amin nincs senki.

Lehet mindkettõ és egyik sem :D Ha a fent említett 2 hibát kizárod, akkor sztem lehetséges még az is, hogy a csatorna, amin a routered sugározza a wifi jelet kezd tele lenni más emberkék routerével. Érdemes olyan csatornát választani, amin nincs senki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!