Találatok a következő kifejezésre: Ha a jönnek rendszeresen az (11 db)

Ha a keményedések jönnek rendszeresen az is fájásnak számít?

Legjobb válasz: Jóslók lehetnek.Ha fa´jások jönnek,azokat nem lehet elte´veszteni.Akkor tudni fogod.

Jóslók lehetnek.Ha fa´jások jönnek, azokat nem lehet elte´veszteni.Akkor tudni fogod.
A kérdező hozzászólása: 8percenként vannak, és fáj a keményedés.
Ez gyanús! Ha sûrûbb lesz, vagy erõsödik, akkor irány a kórház! Bár ahogy elnézem a kérdés kiírásának idõpontját, már lehet, hogy el is indultál... (Ha mégsem, akkor érdemes beleülni egy kád melegvízbe, az ellazít, ha elmúlik, akkor csak jósló volt, ha igazi, akkor erõsödni fog!) Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi. egy jó másfél óráig tartott, aztán ritkult. éjjel aludtam, most is van néha.

Az normális, ha a menstruációm 38 naponta jön meg? Mindig rendszeres, néha fordul csak elõ, hogy 1-2 nap eltérés van aközött, hogy mikor kellene megjönnie, és hogy mikor jön meg.

14/L

Legjobb válasz: Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)

Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)
Egyébként lehet, hogy késõbb még változni fog. Nekem is az elsõ pár évben inkább 32-35 naponta jött meg, most meg 26-28 naponta.
Nincs ezzel semmi baj, nekem is hasonló volt, aztán 18 körül lerövidült 29-31 napra.
Még nem állt be a ciklusod. A lányomnak 33. napra jön meg. 4-5 napot szokott csúszni neki.

Normális, ha sosem jön meg a menzeszem időben, és van olyan, hogy 2-3 hónap is kimarad? Kb 5 éve így van, és csak a fogamzásgátlótól szokott rendszeres lenni, de azt már nem akarok szedni, mert 30 kilót híztam tőle.

Voltam többször orvosnál,de elrendezi annyival,hogy nincs semmi bajom,majd megjön valamikor. Most akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: válts orvost

válts orvost
Keress másik orvost, ez nem normális. A fogamzásgátlótól nem menstruációd lesz csak megvonásos vérzésed. Gyakorlatilag kívülrõl viszed be a kész hormont, így a petefészkedet kilövöd úgymond, nem lesz petesejt termelésed, ez az alapja a fogamzásgátló hatásnak. Ha ugye nincs petesejt nem lesz ami megtermékenyüljön így nem jöhet létre terhesség. Szerintem kellene csinálni egy hüvelyi UH vizsgálatot, ezzel megnézni, hogy a petefészkeidben nincs-e ciszta / PCOS betegség/. Írtad, hogy sokat híztál. Gondolom akkor most sem szedsz fogamzásgátlót aktuálisan, viszont ezt a súlyfelesleget le is kellene adni, jobban megy nélküle, mármint a súlytöbblettõl való megszabadulás. Ez is beleszólhat a menstruációs ciklusba. Háziorvosod adhat laborbeutalót alapvetõ pajzsmirigy vizsgálatra, TSH-ra. Ha pajzsmirigy alul mûködésed van az is okozhat rendszertele havi vérzést.
Nem normális, kérj beutalót endokrinológiára és keress másik nõgyógyászt.
Menj endokrinológushoz és válts nõgyógyászt, akitõl kérj ultrahangot és nézzétek meg a kismedencét.

A tulzottan kloros viznek milyen elettani hatasai vannak? Marmint ha rendszeresen az jon a csapbol. Belsoleg gondolom.

Legjobb válasz: A vezetékes víznek csal élettani hatásai lehetnek. (Tehát nem kórtani)

A vezetékes víznek csal élettani hatásai lehetnek. (Tehát nem kórtani)
Nem tudnék erre válaszolni pontosan, de elég undorító ami folyik a csapból. Olyat viszont hallottam, hogy nõknél meddõséget okozhat, de hogy ebbõl mi igaz... ha az anyagi helyzeted megengedi, szereltess be házi víztisztító rendszert. annyira nem drága ( 30 ezerért már lehet szerezni)

Nem rendszeres a menstruációm, és ezért elmentem a nőgyógyászhoz, és mondtam az orvosomnak, hogy 4-5 havonta jön meg. Erre a doki: az nem baj, majd megjön. ÉS ezzel el is intézte. Tényleg nem baj, ha nem rendszeres?

Fogamzásgátlót nem ajánlott egy betegségem miatt, hanem hüvelygy?r?t, de az meg én nem akarom használni.

Legjobb válasz: a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.

a fõ kérdés az, hogy hány éves vagy.
Hát ha 23 vagy akkor gáz a 4-5 honap, váltsál orvost, ott valami nincs rendben , sem az orvossal, sem veled, ha Debrecenbe laknál tudnék segiteni, de gondolom kicsi az esély rá, hogy pont itt laksz ahol én.
Sajnálom hogy ilyen messze vagy én klinikán dolgozom Debrecenbe, és dolgoztam a Nögyogyászaton is, azért keress tényleg más dokit ez nem játék, lehet tényleg hormon probléma, de lehet más is, ha van eredmény azért majd ird meg, ne hagyd annyiba , a dokit meg kerüld el messziröl ha ilyen a hozzáállása.
Ha még csak most kezdtél menstruálni, akkor normális, hogy még nem állt be. Gondolom ezért intézte el az orvos ennyivel.Ha viszont már évek óta menstruálsz, és még mindig 4-5 havonta jön meg, akkor szerintem nem ártana felkeresni egy másik dokit.
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, kb 250-re van tõlünk.
keress masik orvost. ez nagyon nem okés. az, hogy nem rendszeres a menzid az egy tunet, méghozzá komoly tünet, amit nem lehet egy vállrándítással elintézni. Lehet, hogy hormonprobléma.
Szia!Na igen, azonnal fordulj szakemberhez, mert ez a reakció nem helyes egy orvostól.Nálam is így kezdõdtek a gondok, aztán egy mûtét lett belõle...több évnyi felületes vizsgálódás után.Kiderült, hogy ciszták vannak a petefészekben, emiatt elégtelen a hormontermelés és nincs menzesz..(vagy csak igen ritkán, mint a te esetedben)Sok-sok nõ szenved ettõl, ki komolyabban és van aki kevésbé, gyakori jelenség, bár én elõtte sosem hallottam a betegségrõl.A saját érdekedben járj utána, mert ezerféle oka lehet a bajodnak..de gondolom ezt magad is tudod.Sok szerencsét hozzá!Üdv:23 éves kismama

Menjek nőgyógyászhoz? 18 éves vagyok, nem szedek fog.gátlót, még nem állt be rendszeresen a mensim, az ugye nem jó, ha 2 hetenként jön meg?

A szitu a következ?: 2 hete voltam biciklizni(1,5 órát),és közben megjött,gondolom a meger?ltetés miatt. 3 napja szintén voltam,és utána azonnal (azt hittem) megjött,de mégsem,csak egykissé barnás szín? volt. Tegnap érettségiztem,és (az izgalomtól?) megint csak azt hittem,nah most jött meg,de nem. Ma itthon maradtam,mert sokan kellett tanulnom,de megint csak olyan,mintha megjönne. Ilyenkor mindig beveszek gyógyszert(AlgoFlexM),hogy már eleve megel?zzem a görcsöket(mert az els? 2 nap kibírhatatlan).Ennyiszer nem lehet "pötyögtet?".

Legjobb válasz: Nem, az valóban nem normális dolog, ha már évek óta menstruálsz, és ennyire rendszertelen. tényleg menj el egy nõgyógyászhoz, majd õ kideríti mi ennek az oka, és beállítja.

Nem, az valóban nem normális dolog, ha már évek óta menstruálsz, és ennyire rendszertelen. tényleg menj el egy nõgyógyászhoz, majd õ kideríti mi ennek az oka, és beállítja.
Kb. 2000 forint, 30 darab van benne, vagyis egy hónapos adag. (nem minden gyógyszertárban lehet kapni, ha nincs, akkor 2-3 nap alatt meghozatják.) Én is AlgoFlex M-et szedek, de mióta az Agnucastont is szedem, az elsõ két nap durva görcsölése is enyhült. De nyugodtan lehet mellé szedni bármilyen görcsoldót, azért még nekem is kell. Megnéztem a papírját, barátcserjekivonat van csak benne, semmi vegyi dolog.
Szerintem az barnás folyás, legalábbis az alapján, amit leírtál. Ne kapkodj gyógyszert amíg nem is görcsölsz, és azt se tudod megjött-e.
hasonló panaszaim voltak, nem akartam bogyót szedni csak ezért, dokim sem szorgalmazta, szerinte felesleges emiatt hormonnal gyilkolni magad, amíg nem muszáj. Próbáld meg az Agnucaston tablettát, gyógynövénytartalmú, pont ilyen panaszokra jó, nekem beállította a mensimet rendesen. (Recept nélkül kapható, nem gyógyszer, , csak gyógynövényt tartalmaz. Mindennap be kell venni, akkor is, amikor éppen megvan.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Ezt ki fogom próbálni, és lehet szedni mellé AlgoFlexet, vagy ebben van egy kis görcsoldó is? Mennyibe kerül? Nagyon hálás vagyok a válaszért :)
A kérdező hozzászólása: És meddig kell szedni?
Vagy helyreállítja, Tekintve, h most vagy megborulva.:)
A kérdező hozzászólása: De fiatal korban fog-gátlót szedni, mikor nincs is pasim, és vélhetõleg még egy darabig nem is lesz?Ennek mi értelme van? Csak felborítja a hormonokat, nem?
Sztem menj el másik orvoshoz, bár én nem értek hozzá, de ezt akkor is be kellene állítani. beállítani tényleg fogamzásgátlóval szokták, vagy egyéb hormonális tartalmú gyógyszerrel. unkatesómnak is össze-vissza jött meg (18 õ is) és õ olyan gyógyszert kapott, amiben 2 szem volt, és helyrejött neki.
A kérdező hozzászólása: Hogy állítja be? Amúgy 14 éves koromtól évente megyek hozzá, eddig azt mondta, minden rendben van(csak azért járok, mert szeretem, ha minden rendben van velem). Õ azt mondta, hogy majd a fog. gátlónál beáll, meg majd idõvel...néha megjön 28 napra, néha meg...ilyen, nah :)
De azért nem árt, ha elmész dokihoz, ha más nem, azért hogy megnyugodjál, hogy nincs semmi baj.

A mehpempö megzavarhtja amenstruácios ciklust, ha az rendszeres? Babát szeretnek, csak hogy nem jön ossze, sehogy se, ugygondolom hogy egy probat meger. Valakinek segitett mar teherbe esni?

Az egeszsegem se szolgal mostaában, allandoan felfaztol szenvedek, az allergiam is kijött.Idegileg is nehezen viselem , hogy nem jön ossze semmi.

Legjobb válasz: Én is ennek a segítségével próbálok teherbe esni-mondjuk én Closty mellé szedem. Ez az elsõ hónapom....remélem segített, és reméljük neked is segíteni fog :)

Én is ennek a segítségével próbálok teherbe esni-mondjuk én Closty mellé szedem. Ez az elsõ hónapom....remélem segített, és reméljük neked is segíteni fog :)
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy , ha lesz eredmeny megirom
Szia!Sajnos nekem nem jött be a méhpempõ.Hónapokig szedtem, de semmi.Sok mindent kipróbáltam már, de azok se segítettek, de remélem neked összejön.Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Koszi hogy irtal kedves utolso valaszolo, es az oszinteseged. Megbrobalom , masba mar nem hiszek, mert en is sok mindet kiprobaltam mar. Nem is remenykedek inkabb, de remelem az immunredszeremet fel erösiti.
Sajnálom, hogy neked se jött még össze, de nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!Ne add fel!Én nekem is a remény ad erõt és próbálok pozitívan hozzáállni, de nem mindig sikerül.
Sziasztok lányok! Mi újság? Baba??? Kedves Kérdezõ! A ciklusodat nem zavarta meg a méhpempõ? Hogyan szedted?

Megszokott kerdes, PC izom! Hogyan lehet ra edzeni szoritason kivul? Es hogy kell hasznalni action kozben, ugy ertem ha elkezdek szoritani utani jon a csucs! Mar 2honapja edzek rendszeresen napi 300-500 szoritas, a valtozas elindult de nem az igazi!

Sajnos tul szegeny a sexualis eletem a kulfoldi munkam miatt,ez is inkabb hatraltat mert gyakorlatban is hasznalni kell.Lehet ez a gond??

Legjobb válasz: A PC izom fejlesztéséhez [email protected] a hónod alá egy nagy PC-t és cipeld egész nap!

A PC izom fejlesztéséhez [email protected] a hónod alá egy nagy PC-t és cipeld egész nap!

Van itt olyan aki rendszeresen szedi az Elevitet és így se jön össze a baba? Ha már van baba mennyi idő után jött össze?

Legjobb válasz: sok anyuka nagy tévedésben van, amikor azt hiszi, hogy az elevittõl könnyebben teherbe esik. nem! a vitaminok csak megvédik a már meglévõ magzatot! tehát az elevittõl nem fogsz teherbe esni!

sok anyuka nagy tévedésben van, amikor azt hiszi, hogy az elevittõl könnyebben teherbe esik. nem! a vitaminok csak megvédik a már meglévõ magzatot! tehát az elevittõl nem fogsz teherbe esni!
Szia! Az Elevit szedése nem segíti elõ a megtermékenyülést. Abban segít, hogy ha sikerül, akkor egészséges legyen a pici. Mióta próbálkoztok? Én sokat szedtem az Elevitet is, és orvoshoz is fordultam, így sikerült. Most hét hónapos terhes vagyok, kb másfél év orvosi kezelés után.
Azért abban biztos lehetsz, hogy valamit segít, hiszen egy komplex multivitamin, tehát "feljavíthatja" a szervezetet. De egyetértek az elõttem szólókkal, arra más szerek valók.
Én szedtem kb. egy hónapig, de aztán inkább abbahagytam. Igaz, látszott a hatása, szebb lett a bõröm, erõsödött a körmöm, de szorulást kaptam tõle (bocsi), a végén már vérzett a végbelem a székeléskor. Úgyhogy inkább csak akkor kezdek neki megint, ha már tutira van miért szednem.
az elevitet arra találták ki, hogy a kismama a terhesség alatt szedje. persze sokkal többet el lehet belõle adni, ha elõtte is szeded, mert ugye az eredmény nem biztos. az viszont igen, hogy a babának árthat, ha túl sokat szeded elõtte, mert a vitamin mennyiségek egy terhes szervezetre vannak belõve és vannak olyan anyagok, amik NEM ÜRÜLNEK KI!!! tehát ha már szedted két hónapig, akkor hagyd abba, mert teherbe nem esel tõle, a babádnak meg nem lesz jó... és ha már terhesvitamin, akkor jobb a GRAVIDA, abban többféle vitamin és ásványi anyag van és a hazai viszonyoknak jobban mgfelel. pl. nem leszel tõle jódhiányos...
Az Eleviten kívül még számtalan terhesvitamin van. Nekem a Femibiont ajánlották terhesség elõtt/alatt, mert abból szívódik fel leghatékonyabban a folsav.

Van egy szép perzsa kandúrom. Szoktam fedezést vállalni. Mi van abban az esetben, ha már hozzászokott a rendszeres évenként többszöri fedezéshez és egy év eltelik úgy, hogy nem jön hozzá lánycica? Nem lesz baj a kukijával?

Legjobb válasz: A kérdésem a következõ lenne:Törzskönyves a cica?Tenyésztésre vetted? Egyébként semmi baja nem lesz!Az állatok ösztönbõl párosodnak a fajfenntartás érdekében nem a kielégülés végett.Egyébként se a nõstény se a kandúr nem élvezi a párosodást.

A kérdésem a következõ lenne:Törzskönyves a cica?Tenyésztésre vetted? Egyébként semmi baja nem lesz!Az állatok ösztönbõl párosodnak a fajfenntartás érdekében nem a kielégülés végett.Egyébként se a nõstény se a kandúr nem élvezi a párosodást.
Tegnap neked is meg kellett volna nézned a natgeon a filmet a macskák vemhességérõl..Ott látható volt, hogy mennyire élvezik...(nem élvezik sõt fájdalommal jár)
Ugyan már, kérdezõnek az a lényeg, hogy meglegyen a pénzecskéje, pont nem érdekli, hogy milyen károkat okoz ezzel. Inkább menj el dolgozni, kérdezõ.
3.-nak: Már a kérdés is azt igazolja, hogy szaporító. :(( Tenyésztõ ilyen ökörséget nem kérdezne.
nem lesz semmi baja. mi baja lenne?:D
Már hogyne élveznék az állatok a párosodást? Szerinted miért csinálják egyáltalán ???? Nem hiszem, hogy impotenssé válna a macskád, de lehet depressziós lesz.
Ez már tényleg gyogyó! Szégyelld magad kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: 16.40-nek Magadnak adjál utasításokat és ne avval foglalkozz, hogy ki hol dolgozik és mit csinál!
A kérdező hozzászólása: Mivel az állatok nem tudnak önkielégítést végezni, ezért gondoltam.
Hülye kérdésre hülye válasz. Hülye kérdezõnek, oltogatás. Mert megérdemli. Nyugodtan pontozz le, aztán menj szépen tanulni, ha nincs annyi eszed, hogy utána nézz annak amivel "foglalkozol". Állítólag... Biztosan nagyon értesz hozzá. Ne kezeld emberként az állatot. Bár ilyenkor elgondolkozok, hogy ki van felsõbb szinten? Arra kíváncsi lennék, hogy a perzsa cicád kinti vagy benti cica-e, és ha benti, akkor nem zavar a jelölgetés? Nem gondolkoztál még el ivartalanításon?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!