Találatok a következő kifejezésre: Ha a jön az előváladék azt érzi (6 db)

Ha a férfiből jön az előváladék azt érzi?

Legjobb válasz: ezt hogy érted,sex közben vagy normál állapotában! De szerintem azt nem érzi miért nem kérdezed meg?

ezt hogy érted, sex közben vagy normál állapotában! De szerintem azt nem érzi miért nem kérdezed meg?
A kérdező hozzászólása: sex közben...
nem nem érzi tudtommal.
Sex közben tuti hogy nem érzi
Normál állapotban érzik.Sex közben nem.
szerintem sem.

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

A fiu erzi, ha jon az elovaladek?

Legjobb válasz: nem! nem érzi 100%

nem! nem érzi 100%
Szerintem sem érzi... Azt maximum te veszed észre, ha épp vered neki, vagy legalábbis arra felé jársz és a kezeden érezheted, de ha már azelõtt benned van mielõtt jön az elõváladék nem fogja ugyanúgy érezni mint mielõtt elélvez.
ha a kezében tartja, én legalábbis nem érzem, csak tudom, h na mostmár biztos én is segítek az olajozásban :)
szerintem nem, legalábbis a párom még sosem mondta...
nem

Minden pasi érzi, mielőtt jön a sperma vagy az előváladék? Ha igen, akkor az milyen érzés?

Legjobb válasz: Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.

Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.
Elõváladékot nem szoktam érezni, és ahogy tudom nem lehet érezni. De a rendes magömlést azt mindig érzi az ember. Mint ahogy a nõ és érzi, mikor fog elmenni.
Úgy hívják, orgazmus + lüktet a farkam.
Az elõváladékot csak nagyon ritkán lehet érezni. A magömlés meg együtt jár az orgazmussal. Jó érzés, de csak másodpercekig tart, utána pedig hosszan tartó fáradtság jön. És nem az a jó érzés, hogy a sperma kilövell, hanem az izom-összehúzódások. A magömlés csak gyermeknemzésre jó, semmi másra.
Jó érzés mikor jön a sperma, természetesen, mivel az már az orgazmus. Az elõválladékot nem mindig érezni.
Ehhez pasinak kellett volna születned hogy felfogd. kb ez olyan mintha én lennék kíváncsi h milyen a szülési fájdalom! Az elõváladék elõtt amúgy néha szokott jópárszor lüktetni a farkunk és utána kezd el folyni.

Az elovaladekot erzik a ferfiak ha jon? Csak annyitol terhes maradhatok?

Egy hete kesik a havim, egy honapja mikor a baratommal voltam kicsit behevultunk es mielott ovszert huzott volna majdnem betette.Aztan megalltunk persze, neh veszely legyn.

Legjobb válasz: hat azert bement, de abban a pillanatban ki is huzta

A kérdező hozzászólása: hat azert bement, de abban a pillanatban ki is huzta
Majd a barátod aggódhat ha megy hozzád a szülõszobára.. Jól tetted, hogy megkérdezd..sajnos a férfiaknak fogalmuk sincs mi az elõváladék..semmilyen izomösszehúzódást nem igényel. Ha feláll neki, akkor már van is elõváladék a hímvesszõben, azért tud csúszkálni...az elõváladék a természetes sikosítóanyag.., de ha nem tette be csak majdnem, vagyis nem volt a hüvelyedbe még a vége sem akkor nem hinném hogy terhes vagy.. Viszont hogy megnyugodj, illetve biztos legyél egy módja van : vegyél tesztet !!!-egy hetes késésnél már mindent kimutat!
hogy mivan?? rajtad van a gatya és jön elõváladék. gatyán keresztül senkit nemlehet teherbe ejteni. tudtad?
Szerintem logikus.
Én csak annyit mondok, hogy JÖN A BABA!
87.13% esély van a bajra.
Szerintem ha te ettõl félsz aakkor rá se nézz a nõdre mert attól is teherbe esik:D!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!