Találatok a következő kifejezésre: Ha a jön az előváladék azt (9 db)

Ha a férfiből jön az előváladék azt érzi?

Legjobb válasz: ezt hogy érted,sex közben vagy normál állapotában! De szerintem azt nem érzi miért nem kérdezed meg?

ezt hogy érted, sex közben vagy normál állapotában! De szerintem azt nem érzi miért nem kérdezed meg?
A kérdező hozzászólása: sex közben...
nem nem érzi tudtommal.
Sex közben tuti hogy nem érzi
Normál állapotban érzik.Sex közben nem.
szerintem sem.

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

Minden pasi érzi, mielőtt jön a sperma vagy az előváladék? Ha igen, akkor az milyen érzés?

Legjobb válasz: Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.

Nem 'mielõtt', hanem 'mikor'. Isteni érzés, amúgy - ha jó társaság is van hozzá.
Elõváladékot nem szoktam érezni, és ahogy tudom nem lehet érezni. De a rendes magömlést azt mindig érzi az ember. Mint ahogy a nõ és érzi, mikor fog elmenni.
Úgy hívják, orgazmus + lüktet a farkam.
Az elõváladékot csak nagyon ritkán lehet érezni. A magömlés meg együtt jár az orgazmussal. Jó érzés, de csak másodpercekig tart, utána pedig hosszan tartó fáradtság jön. És nem az a jó érzés, hogy a sperma kilövell, hanem az izom-összehúzódások. A magömlés csak gyermeknemzésre jó, semmi másra.
Jó érzés mikor jön a sperma, természetesen, mivel az már az orgazmus. Az elõválladékot nem mindig érezni.
Ehhez pasinak kellett volna születned hogy felfogd. kb ez olyan mintha én lennék kíváncsi h milyen a szülési fájdalom! Az elõváladék elõtt amúgy néha szokott jópárszor lüktetni a farkunk és utána kezd el folyni.

A fiu erzi, ha jon az elovaladek?

Legjobb válasz: nem! nem érzi 100%

nem! nem érzi 100%
Szerintem sem érzi... Azt maximum te veszed észre, ha épp vered neki, vagy legalábbis arra felé jársz és a kezeden érezheted, de ha már azelõtt benned van mielõtt jön az elõváladék nem fogja ugyanúgy érezni mint mielõtt elélvez.
ha a kezében tartja, én legalábbis nem érzem, csak tudom, h na mostmár biztos én is segítek az olajozásban :)
szerintem nem, legalábbis a párom még sosem mondta...
nem

Az normális ha mikor kiverem akk jön az előváladék és utána 1 órán keresztül nedves a gatyám?

12 éves fiú vok.aki 12 év körüli az léci vegyen fel msn-re

Legjobb válasz: Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?

Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?
TE most msn-ezni akarsz, vagy a kérdésedre választ kapni?!!! A kérdésedet itt megválaszoltuk, ha meg msn-partnereket keresel, keress valami chat-es oldalt vagy mittomén....
ha beleesel a vízbe, az sem szárad meg, amint kilépsz. amúgy meg nagy felelõtlenség kiírni msn címedet.
Azt hiszem, ez nem teljesen normális, mindenképpen meg kéne mutatni egy orvosnak. Ha elmész a körzeti orvosodhoz és elmeséled a problémádat (Ne szégyelld, mind így vagyunk!), akkor valószínûleg elirányít majd a megfelelõ helyre. (Andrológia, vagy urológia.)
DE az is lehet, hogy egyszerûen csak még túl fiatal vagy. 12 éves fiúnál még csak most kezdenek kialakulni a nemi jellegû dolgok, sõt átlagban 13 éves korra szokták tenni fiúknál a nemi érést. Én azt gondolom várj még, és ha a késõbbiekben is fennáll a probléma, beszélj szüleiddel, és ha õk úgy látják, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: mért?de felveszel?mert lenne még 1-2 kérdésem.e-mail cimem mg ieneket ugyse adok mg
A kérdező hozzászólása: de légyszi vegyetek fel msn-re
A kérdező hozzászólása: úgy értem h 1 órán keresztül vmi váladék jön ki.(de nem folyamatosan!hanem pl:10 percenként. felvenél msn-re?
Ha kivered, utána menj el pössenteni' és akkor nem fog a hugycsõben megrekedt sperma/elõváladék a nadrágodban kikötni.
Figyelj. A Váladék nyilván a SPERMA és mivel te még nagyon fiatal vagy ezért még nem jön folyamatosan :D 11 Éves vagyok és nekem még nem jön semmi :P Örülhetsz :D

Az elovaladekot erzik a ferfiak ha jon? Csak annyitol terhes maradhatok?

Egy hete kesik a havim, egy honapja mikor a baratommal voltam kicsit behevultunk es mielott ovszert huzott volna majdnem betette.Aztan megalltunk persze, neh veszely legyn.

Legjobb válasz: hat azert bement, de abban a pillanatban ki is huzta

A kérdező hozzászólása: hat azert bement, de abban a pillanatban ki is huzta
Majd a barátod aggódhat ha megy hozzád a szülõszobára.. Jól tetted, hogy megkérdezd..sajnos a férfiaknak fogalmuk sincs mi az elõváladék..semmilyen izomösszehúzódást nem igényel. Ha feláll neki, akkor már van is elõváladék a hímvesszõben, azért tud csúszkálni...az elõváladék a természetes sikosítóanyag.., de ha nem tette be csak majdnem, vagyis nem volt a hüvelyedbe még a vége sem akkor nem hinném hogy terhes vagy.. Viszont hogy megnyugodj, illetve biztos legyél egy módja van : vegyél tesztet !!!-egy hetes késésnél már mindent kimutat!
hogy mivan?? rajtad van a gatya és jön elõváladék. gatyán keresztül senkit nemlehet teherbe ejteni. tudtad?
Szerintem logikus.
Én csak annyit mondok, hogy JÖN A BABA!
87.13% esély van a bajra.
Szerintem ha te ettõl félsz aakkor rá se nézz a nõdre mert attól is teherbe esik:D!

Miért van az hogy ha barátnőm játszik a farkammal akkor szinte folyamatosan előváladék jön belőle míg el nem megyek, de ha magamnak csinálom akkor soha nem jön?

Legjobb válasz: Mert szereted a barátnõdet, izgat a látványa, az, hogy veled van, az amit csinál veled.... Ennyi...

Mert szereted a barátnõdet, izgat a látványa, az, hogy veled van, az amit csinál veled.... Ennyi...
szerintem mert a barátnõdre jobban izgulsz, mint magadra
azért van ez a váladék hogy a csajszit nedvesítse be ott bent. azért van csak nála ilyen reakció gondolom mert jobban élvezed mintha magadnak markolásznád
Szerintem valaki lógott biológia óráról.. :)

Az nagyon nagy gond ha sokat csókolózok a barátnőmmel akkor, mindig előváladék jön a péniszemből? Engem picit zavar. Normális ez?

Azt hozzá tenném hogy nagyon jól csókol a párom és ha odabújik hozzám hosszabb ideig akkor nagyon gerjedek rá...de ez a csókos téma nem hagy nyugodni..:(

Legjobb válasz: Ez izgalmi alapon van nálad. Nagyon beizgat a csaj és nembírsz magaddal. Nemtom h tudnád megállni h ne kívánd ennyire.

Ez izgalmi alapon van nálad. Nagyon beizgat a csaj és nembírsz magaddal. Nemtom h tudnád megállni h ne kívánd ennyire.
Mer megkérdezték, jó néhányan...Nem, nem baj, hogy merevedésed lesz 1 csóktól, az sem, ha benedvesedsz...Miért kell problémát csinálni abból, hogy kívánod a párod??? Akkor kéne rinyálni, ha nem kívánnád...
normális dolog, az én páromnál is ez van.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez teljesen normális?? Most kicsit megnyugtatatok :) Köszönöm a gyors válaszokat, de várom a továbbiakat!
szerintem ez teljesen normális dolog... nincs miért aggódj szerintem :)
:) Nyugiii!!! A páromnak is gyakran van ilyen... Ez egyeltalán nem nagy dolog. Ne zavartasd magad. Élvezd!!!
Nyugi! Õ legalább kétszer annyira nedvesedik! Csak ha rutinos, akkor ott a betét. Örülj neki, mert így eszméletlenül jó lehet majd a szex!
A kérdező hozzászólása: Na igefigyelj Baz+ Nem leosztást kértem!!!Ha nem tetszik a kérdés akkor mi a retkes f4sznak jársz be ?? Biztos nagyon okos lehetsz ha így oltogatod az embereket!! Ígyál ciánkapszulát remélem attól majd megynugszol...A kockázatokról meg találsz leírást netem..vagy kérj meg valakit a közeledbe hogy lõjön tarkón!!!
A kérdező hozzászólása: De szerintem ezt normális hangnembe is el lehetett volna mondani..elvégre emberek vagyunk. Na mind1 én ezen nem fogok problémázni, amire akartam megkaptam a választ. mindenkinek megy a +1 :)
Komolyan mondon, hogy ezek a srácok akik ilyeneket kérdeznek, hogy csókolózunk és feláll, meg csókolózunk és elõváladék jön a péniszébõl, azoknál agyban valami nincs rendben... Nagyon nincs rendben... Azt javaslom neked is és az elkövetkezendõ kérdezõknek is megkímélve magunkat az ilyen idióta kérdésektõl, hogy igyatok brómos teát, mint a seregben. Akkor majd semmi sem történik. Nem fog felállni, nem lesz semmi és nem akartok majd lefeküdni a csajotokkal az meg majd várathat benneteket addig ameddig csak akar

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!