Találatok a következő kifejezésre: Ha a jön (3409 db)

Ha a macskám nem jön haza akkor még várjam hátha haza jön?

Már 5 napja nem jön amikor hívom és ez nagyon rossz. Már felajánlották hogy kapok egy másikat de én nem akarom elfogadni mert nem tudom hogy még van-e rá esély hogy haza jöjjön.(kandúr nagyon szeretem)

Legjobb válasz: Minek valaszolsz macskas kerdesekre, ha macska gyulolo vagy?? Valamit nagyon rosszul csinaltal, ha elment toled. Nekem az osszes macskam befogadott, egyik sem akar elmenni.

Minek valaszolsz macskas kerdesekre, ha macska gyulolo vagy?? Valamit nagyon rosszul csinaltal, ha elment toled. Nekem az osszes macskam befogadott, egyik sem akar elmenni.
5 nap? Még nagyon kevés ideje van oda. Nekem a kandúrom volt hogy 2 hétig se jött, majd egyszer támolygott haza széttépve, gondolom verekedett más macskákkal. Még sovány se volt, biztos evett valamit. Aztán kiderült hogy nem is ment messze, mert gyakran aludt a szomszédos istállóban, csak pont nem találkoztam vele. Hát a macskák bizony eltûnnek sokszor, de amelyik életrevaló az a jég hátán is megél.
Ivartalanitva van???
Na látod ezért nem kell macskát tartani mert ilyen haszontalan, hálátlan dögök.Mikor fogadjátok már el végre, hogy a macska nem háziállat és nagyon jól el van ember nélkül?
Volt egy hálátlan semmirekellõ vörös kandúrom akit serdülõ korában vettem magamhoz mert megsajnáltam.Nagyon szerettem, etettem, játszottam vele, simogattam de sohasem szeretett úgy ahogy én õt.Mindennek ellenére elpártolt tõlünk pedig se kutya se más állat nem volt a környékünkön.Elpártolt, mert az utca végén lakik most, vadon!Senki macskája lett.Ezért bár tiszteletben tartom õket, házikedvencnek teljesen ostobaság tartani ezeket a haszontalan semmirekellõ férgeket.Más egy gazdaság ahol a macska jelenléte elengedhetetlen.
Szerintem ne fogadd el a cicát, még hazamehet, az is lehet hogy valaki bezárta valahová véletlenûl olyan garázsba, poncébe amit ritkán használnak, kérdezzétek körbe a szomszédokat! Szerintem az új cicával még várj pár hetet! Nekem is volt hogy eltünt ac icám 2 hétre (ivartalanított nõstény) de hála istennek hazajött (nagyon le volt soványodva, tuti bezárták valahová, magától nem menne el ennyi idõre!)
3-as attól hogy neked ez a tapasztalatod, attólmég nincs igazad! de nem vitatkozok veled, mert úgysem lehet meggyõzni téged...

Mi ez a felhajtás Böde Dani körül? És honnan ered ez a "ha Böde jön, akkor jön" mondás?

Legjobb válasz: A török-magyar vb. selejtezõn miután gólt rúgott volt egy olyan megmozdulás, hogy amikor futott a labdáért, nem szándékosan, de eléggé legyalulta az egyik törököt, mire a kommentátor azt mondta hogy: Ha Böde jön...(kis szünet)...akkor jön. Innen ered, aztán mivel élete formájában játszik jó kis "internet celeb" lett belõle, ez a mondat pedig jó alap volt az egészhez.

A török-magyar vb. selejtezõn miután gólt rúgott volt egy olyan megmozdulás, hogy amikor futott a labdáért, nem szándékosan, de eléggé legyalulta az egyik törököt, mire a kommentátor azt mondta hogy: Ha Böde jön...(kis szünet)...akkor jön. Innen ered, aztán mivel élete formájában játszik jó kis "internet celeb" lett belõle, ez a mondat pedig jó alap volt az egészhez.
Ízetlenkedés az egész ! Azèrt mert jelenleg formába van... De egy focista attól híres, ha éveken át(8-10év) kiváló formában van !
ha böde jön...akkor jön a szag is

Ha a baba szájából viszonylag sok tej jön vissza és ilyen túrós szerű az bukás vagy hányás?

Nem láttam,csak mikor már ott volt az arcánál a kiságyban.

Legjobb válasz: Attól függ ha csak egyszer egyszer jön vissza akkor csak túlette magát! Ha sokszor van ilyen akkor bukós szegényke!

Attól függ ha csak egyszer egyszer jön vissza akkor csak túlette magát! Ha sokszor van ilyen akkor bukós szegényke!
Hát ha nem láttad hogy jött vissza akkor nem tudni. Ha hány akkor erõlködik és úgy jön a kaja. Ha bukik akkor simán jön csak. Hányásra akkor gondolnék ha a kaja fele vagy több visszajött.
Ha túros és már savanyú szagú és minden etetés után így van akkor sajnos más tápszer kell, persze ha tápszeres. Mi is így voltunk de megszünt ahogy speciális tápszert kezdett enni.

Ha a babának az első 2 foga egyszerre jön, a későbbiekben is lehet számítani rá, hogy több fog jön egyszerre?

Legjobb válasz: Igen. Megindulnak és jönnek. Az én kisfiamnak volt,hogy 5 jött egyszerre.

Igen. Megindulnak és jönnek. Az én kisfiamnak volt, hogy 5 jött egyszerre.
Nálunk az elsõ 5 fog egyszerre bujt ki.Aztán a többi is egymás után vagy egyszerre jött ki.Most van 10 foga a kislányomnak 15 hónapos.
igen, nálunk is kettesével jöttek..
nálunk is van/volt hogy 5 jött egyszerre
Kisfiam is egyszerre kettõt növeszt.A sorrend elég vicces(már a doki is nevet rajta)de jönnek kettesével.
Nem, nem utal, mindenkinek máskor jön.
Biztos, hogy nem ne aggogj!Minden baba mas!!!!!!
Nem rendellenesség, de azért nagyon ne örülj, sajnos a fogak minõsége szempontjából az a jó, ha minél késõbb bújnak ki, azt mutatják a vizsgálatok, tehát várhatóan nem lesz túl jó fogú. De semmi baj vele egyébként.
Nem okoskodni akarok, de mi is 3-4 hós korában azt hittük, hogy jön a foga. Kb. 1, 5 hónapig egy kis fehér érdes vmi volt alul, szerette ha dörzsöltem az ujjammal. Kb. 2 hete viszont elmúlt... Nem tudom mi lehetett:) :) :) Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
A kérdező hozzászólása: nem, mert már félig kinnt van 2 alsó foga.

Terhesség esetén mikor jön (ha egyáltalán jön) leghamarabb a hányinger?

Vasárnap kellett volna megjönnie, de szerencsére még nincs semmi! Viszont tegnaptól vettem észre, hogy reggel is, és este is iszonyatos hányingerem van, de csak pár másodpercig, aztán elmúlik! Amilyen rohamosan jön, olyan gyorsan megy is! Már teszteltem negatívat 2 napja, és ezt is csak azért kérdeztem, hogy lehet-e baba, mert én úgy tudom, ha van is hányinger, akkor kb 4-5. hétt?l! Vagy nem jól tudom?

Legjobb válasz: ha most terhes vagy, a 4. héten vagy. hánynger a 5 vagy 6. héten szokott jönni, lehet korán teszteltél.. ha nem jön meg az jo jel..

ha most terhes vagy, a 4. héten vagy. hánynger a 5 vagy 6. héten szokott jönni, lehet korán teszteltél.. ha nem jön meg az jo jel..
én is úgy tudom hogy a 5-6. héten jön a hányinger. de szerencsére én kimaradtam belõle. :) 11+3 hetes km.
Hõdet nem méred? Esetleg pár nap múlva tesztelhetsz újra.
Jöhet elõbb is, anyunak a nemvárt elõtt már 1 héttel hányingere volt. Ebbõl tudta, h nem is fog megjönni.
Szia! Ez nagyon valtozo. Nekem fogantatastol 2 hetre mar volt hanyingerem.Ugy h en mar a menzesz elmaradasa es a pozi teszt elott tudtam h babas vagyok. Es nekem ez eltartott a 14.hetig:) . Szoritok h babas legyel! 37+3 hetes kismami
Nekem szó szerint az elsõ pillanattól hányingerem volt. Sajnos elment.. Megvettem a tesztet és pozitív volt, elmentem a nõgyógyászhoz és õ még nem nagyon látott semmit, azt mondta, hogy vagy terhesség vagy vmi bajom van. Terhesség volt.... :( Nem törvényszerû, hogy csak az 5. héttõl lehet hányinger, de ez az általános. Minden szervezet más és más.
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el, már azt sem bánnám, ha egész nap rosszul lennék, csak lenne már valami! 2 éve várjuk a csodát, és már ez lenne a legkevesebb! Egyébként köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha megtudok valamit, majd írok! : )
én most vagyok 5+6 hetes, kb egy hete gyötör a hányinger
Türelem.Az ingyen van.Majd ha 1 év után nem jön össze akkor kezdj el gondolkodni-
A 6 hónap tényleg nem sok. Várjatok még, és próbáljatok ne görcsölni!
Én egy pár hónap után felkerestem a dokimat, hogy "essünk" neki a vizsgálatoknak. Nem akartam hónapokat vagy akár éveket próbálkozással tölteni, mivel 34 éves vagyok. Egyébként még a 6 hónap valóban nem olyan sok idõ. Kértem, hogy ajánljon olyan orvost, akinek ez a szakterülete, át is irányított, és vérvétellel kezdõdött. Hormonokat, peteérést néztek vérbõl, majd átjárhatósági vizsgálat volt. Közben a férjem is elment andrológiára. Aztán 6 inszemináció és következett volna a lombik, mikor természetes úton megfogant. Hát én ezért nem vártam éveket!!!

Mennyit adtok a gyerekorvosnak, ha házhoz jön? Mennyit adnátok, ha másik településről jön?

Legjobb válasz: 2000ft-ot szoktam.Attól függ milyen messzirõl jönne.

2000ft-ot szoktam.Attól függ milyen messzirõl jönne.
3.000 Ft-ot szoktam adni a dokinknak, de bármikor számíthatok rá.
2, ha távolabbról jönne 5.
5000et kap.
A mi gyerekorvosunk eddig akárhányszor kihívtam nem fogadott el egy forintot sem tõlünk! Egyébként 2000-et adtam volna neki.
Nálunk 2700 az ára, 3000et kap! Kérdezdmegmivel tartozol! Mi a szülés elõtt megeygeztünk, hogy mindig hívjuk(védõoltásrais, státuszra is)Ennyi az ára!Két lányom van, egyedül vagyok velük, nekem így könnyebb!
5000Ft az ára! Ha máshova kell jönni, akkor meg kérdezném tõle. De szerintem nem megy messzire, mert én kérném! :D
A kérdező hozzászólása: Évek óta jár hozzánk, 2000-rel kezdtük, aztán 3000re emeltük kb 1, 5-2 éve, nem tudom, nem lenne-e megint esedékes emelni a díját. Nagyon közeli helyrõl jön.
5 ezret beszeltunk meg az elejen, ennyiert jon ki, Pesten keruleten belul.

Van olyan mobiltelefon program, hogy ha üzenet jön facebookon akkor rezegjen a mobil?

Legjobb válasz: milyen telre? Vannak programok igen amivel fõképernyõre kiteheted, és látod ha jön üzenet. Hogy rezeg e? Nem tom. Kitenni kilehet, de állandó online kapcsolat kell hozzá.

milyen telre? Vannak programok igen amivel fõképernyõre kiteheted, és látod ha jön üzenet. Hogy rezeg e? Nem tom. Kitenni kilehet, de állandó online kapcsolat kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Olyan program van rajta alapból, köszi. Samsung, sajna nem androidos.

Abortusz után ha nem jön még a menstruáció az mit jelenthet?

Legjobb válasz: 4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

4-6 hét múlva kell megjönnie. Ha nem jön meg 6 hét múlva sem, akkor orvos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!