Találatok a következő kifejezésre: Ha a jól tud (83 db)

Labrador retriever jó jelző kutyának? A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel? Kijön a többi kutyával ha azonos neműek? Jól tűri a kiképzést versenyekre (12 éves gyerek tanítsa)?

Lehet házban tartani (persze kert is van)? De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? A gyerkőcnek sok tapasztalata van úgyhogy az miatt nem kell aggódni. (bántási módszert soha nem használt se kiskutyánál se nagynál úgyhogy most sem fog)

Legjobb válasz: "A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel?" Tud, ha megtanítjátok rá. "Jól tûri a kiképzést" Ha tûrni kell, akkor az már régen rossz. Szeret tanulni, szeret dolgozni, ha jól tanítják és elég motivált. "A gyerkõcnek sok tapasztalata van" Nincs. Nem élt annyit, hogy lehessen neki. "De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? " Annak nincs sok köze a tanításhoz. Ha van tekintélyed, és a kutya tudja, hogy neked is dolgozni kell, mert megmutattad neki, akkor nem lesz gáz.

"A gyerek tud vele szaladgálni úgy, hogy a kutya ne menjen elé és a gyerek ne boruljon fel?" Tud, ha megtanítjátok rá. "Jól tûri a kiképzést" Ha tûrni kell, akkor az már régen rossz. Szeret tanulni, szeret dolgozni, ha jól tanítják és elég motivált. "A gyerkõcnek sok tapasztalata van" Nincs. Nem élt annyit, hogy lehessen neki. "De ha más tanítsa ránk is fog hallgatni? " Annak nincs sok köze a tanításhoz. Ha van tekintélyed, és a kutya tudja, hogy neked is dolgozni kell, mert megmutattad neki, akkor nem lesz gáz.
Szívesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod sokat segített :)
Tud jelezni de nem harap, figyelmes a gyerekekkel, más kutyákkal nem domináns, , , tûri, , ha gyerekkel van azt imádja ha nem bántsa és finom hangnemben közli vele azt amit akar nagyon engedelmes kutyus, lehet házban tartani de vagy alomra szoktatod vagy naponta legalább 3-szor kiviszed sétálni, csak a tekintélyen múlik. Lehet, hogy tapasztalata van de mindenképp legyetek ott amikor tanítsa.
úristen.... :) ne legyen kutyátok :)
A kérdező hozzászólása: Mi neveljük a családdal a gyerek csak tanítsa pl.: ül, fekszik, pitiz... ilyenek
Ha rendesen megnevelitek, nem. De egy tökösebb kutya simán lenyom egy 12 éves gyereket, akár többet tud nálad, akár nem, fõleg, ha rábízzátok a nevelést.
A kérdező hozzászólása: A "tûrést, , úgy értettem hogy nem morog ha erõsebb hangnemmel szólnak rá ?
A kérdező hozzászólása: A gyerek dogbermannal is dolgozott én kevesebbet értek hozzá mint õ.
A Labrador nagyon szereti a gyerekeket és szerintem egy 12 éves gyerek már könnyedén tudhatja tanítgatni. Mondjuk a miénk kiskorában elég rossz volt (felugrált a vendékekre), de ahogy egyre nagyobb lesz a Labi kezd lenyugodni. A mi kutyusunk már 3 éves és valami tünemény. Nagyon nyugodt, komolyan mondom ha 2 kisgyereket leültetnénk mellé és azok elkezdenék õt gyömöszölni meg a fülét huzogatni ugyanolyan nyugodtan ott ülne, mint azelõtt. Szerintem jobb ha kint van az állandó helye, ha nem akarod hogy minden tiszta kutyaszõr legyen. :) Remélem tudtam segíteni!

Szerinted ha a randin az egyik fél úgy érzi, hogy nincs sok közös témájuk és nem tudnak valami jól elbeszélgetni, akkor biztos hogy a másik fél is így érzi, vagy lehet hogy ő meg jól érezte magát?

Legjobb válasz: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D

A kérdező hozzászólása: Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D
bármi lehet, kérdezd meg az illetõt, az a legyegyszerûbb
Hát ez érdekes kérdés! Mondjuk az én esetemben (ha nem ismer a fiú akkor izgulhat), de az én esetemben aki velem jön tuti, hogy lesz téma, meg az is biztos, hogy nevetgélni fogunk. Amúgy visszahúzódó vagyok, szóval az elsõ lépést nem teszem meg.
Persze, lehet, hogy õ nem érezte jól magát, de elhívod ismét valahová, és a válaszából úgyis kiderül :) Volt olyan, hogy minden egyes randi kész szenvedés volt nekem, és amikor mondtam, hogy többet nem akarok vele találkozni, a srác meglepetten mondta, hogy "de hát tök jól elvoltunk". Hát nem... :D
A kérdező hozzászólása: És hogyha csak szexelek vele akkor mi van? Szoktunk beszélgetni is, meg tökjól elvoltunk (szerintem). Õ meg nyilván találkozni akar még a szex miatt, lehet hogy annak ellenére hogy õ tök uncsinak tart :DD

Valaki tud segíteni eben? Több komplex kérdésemis van amit örülnék ha külön válaszolnátok a kérdésekre mindenki azt amit biztosra jól tud.

Ha valamit valamirõl le akarok írn vagy meg akarok tudni akkor anak megtudhatom a szerepét célját jelentését definícióit jelemzõit sajátoságait részeit alkotóelemeit kereteit fajtáit formáit értelmét vagy lényegét magyarázatát kapcsolatait adolgokal tartalmát motívumait

Ha a fenekemet izgattam vibrátorral, és jól esett (bement stb. ) akkor a pénisz is símán be tud menni. Ha ugyan úgy el tudok lazulni?

Legjobb válasz: Igen. Ha el tudsz lazulni, akkor cseppet sem lesz kellemetlen. Épp az a dolog neheze, hogy ellazulj, mert sokan csak nagy nehézségek árán tudnak ilyen állapotba kerülni.

Igen. Ha el tudsz lazulni, akkor cseppet sem lesz kellemetlen. Épp az a dolog neheze, hogy ellazulj, mert sokan csak nagy nehézségek árán tudnak ilyen állapotba kerülni.
Csak arra vigyáz nehogy mûtét legyen belõle, párom nõgyogyón dolgozik napi szinten vannak mûtétek, nem bírják megtartani a székletet, csak óvatosan és mértékkel!
Igen, sztem neked nem lesz így problémád magával az anális szexszel sem. Mert ugye ebböl már látszik hogy nem zárkózol el ez elõl, meg szeretnéd is, szóval ez már nagyban megkönnyíti azt hogy el tudj lazulni rendesen, és élvezd a dolgot. És ha megfelelõ partenr van hozzá akkor fogod is sztem. Mcfly
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Partner van hozzá, csak elöször magamnak szerettem volna kiprobálni, nehogy féljek..ott abban a helyzetben.De mivel megtapasztaltam, hogy kellemes érzés...NAGYON=) Így nem fogok félni se:)
Ilyen probléma pont akkor léphet fel, ha valaki nem tudja teljesen elengedni magát, és feszítve van az izom.
A kérdező hozzászólása: Akkor milyen mérték lehet?Távkapcsolatban élek jelenleg a párommal, de mikor találkoznánk akkor lenne anál is.
Létezik már zacskó is, így nem potyog ki a kaki ha gyalogolsz az utcán!Évente egyszer, akkor nem tágulsz ki.

Hó vége? Miért nem tud sok ember mit főzni még ha a pénz el is fogy? Nem gondolkodnak előre, vagy nem jól osztják be a pénzt?

Szerintem jól megterveztt bevásárlással és tartalékolással meg lehet oldani az ilyen problémákat .

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy olyan kevés a pénzük, hogy lehetetlen beosztani, nincs mibõl tartalékolni, sajnos egyre többen vannak így, hiszen az árak olyan rohamban emelkednek, hogy sokszor már az is bajban van aki jól keres.

Az is lehet, hogy olyan kevés a pénzük, hogy lehetetlen beosztani, nincs mibõl tartalékolni, sajnos egyre többen vannak így, hiszen az árak olyan rohamban emelkednek, hogy sokszor már az is bajban van aki jól keres.
az sajnos igen, pedig nagyon kulturált választ adtál. egyet is értek veled.
A pontozási kultúrán is meglátszik az emberek különbözõsége...aludjanak jól !!
Nem látunk bele senki életébe.Az emberek nem egyformán jók mindenben, vagy éppen rosszak. Vannak kiválóan beosztók, vannak lazák, megfontolatlanok, költekezõk, de nekünk nem tisztünk ezek felett ítélkezni. Ha itt valaki tanácsot kér ( és nem pénzt ), akkor, aki úgy érzi, hogy pár sorral tud segíteni, ötletet adni a túléléshez, akkor tegye meg, de, ha csak méltatlankodni tud mások sorshelyzete miatt, akkor nem kötelezõ írni, fõleg nem kiosztani a kérdezõt. Sokaknak már az is gyógyír a gondjukra, ha páran válaszolnak a kérdésükre, és fõleg normálisan. Nekem ez a privát véleményem...
70%-os: jól mondják itt neked-nem kisebbe kell menni, hanem új építésû társasházba ahol szabályozható a fûtés, vagy már vannak ilyen panelok is.Ismerõsöm 35-ért bérelt egy ilyen panelt, 15rugó volt csak a rezsi, és megyeszékhely.Úgyhogy ne pammpogj, menj át másik lakásba.
Én se, csak segíteni. Nem gondoltam, hogy ez garzon, egyik ismerõsöm 3 szobás, 70 m2-es paneljében volt ekörüli a fûtésköltség
1 szobás lakásnál kisebbe nem lehet költözni :) ) de mind1, hagyjuk inkább, nem akarok vitázni!
lehetséges, hogy új építésû, külön szabályozható fûtésû lakásba kéne átköltöznötök, akár déli fekvésûbe, ha kell, kisebbe. rezsi probléma legalább rendezõdne.
hát mi akkor bénák vagyunk. 150bõl 30 albérlet, 60 a rezsi (legalábbis télen, mert akkor 30, vagy akár 40! a fûtés, mert nem szabályozható. 20ezer személyi hitel (páromé, régen vette fel, muszájból), és én havi 10ezer ftot adok édesapámnak, ezzel segítve õt. nem sok, de így tudom segíteni, az egyedül maradt apámat. maradt 30ezer ft ételre, ruhára, és ÉLNI, mert azt is szeretünk így 24 évesen.
nem tudhatod, hogy milyenek a körülményeik, hogy van-e hitelük, hogy mekkora a rezsijük, hogy kell-e utazniuk kocsival, stb. stb. én nem akarnék ebbe belemenni, õk tudják
mondjuk komolyra fordítva a szót: ha részletes feljegyzésekkel csinálnátok egy hónapot a kiadásaitokról, lehet, hogy látnátok belõle, hogy hol lehet megfogni egy kicsit a pénzt. Akár itt, kérdésként feltenni. Én kaptam már itt hasznos segítséget.
azért 150 az nem kevés ha ketten vagytok! Mi is annyiból élünk és abból fizetjük az albérletet és a rezsit is! De ha vannak gyerekek akkor más persze..
mégis mi a ... tartalékoljak drága? gyere és oszd be nekem a 150ezer ftot, amit KETTEN keresünk.
mi hó elejétõl kezdve spórolunk és így is van, hogy elfogy hó végére. szerencsére ennivalóra mindig jutotta, de simán el tudom képzelni, hogy akik nálunk rosszabbul élnek, nekik már ételre se marad
Van, hogy meg lehet oldani és van, hogy nem. Nekem most 30e forintot kell majd beosztanom miután kifizettük a rezsit, stb. Még nem tudom, hogy csináljam, mert én ugyan elvagyok szendvicsen, paprikás krumplin, fõzelékeken, tésztákon, de a võlegényem napi 10-11 óra fizikai munkát végez és nem igazán bírja ha nem eszik laktatót. Így inkább az a problémám, hogy mit vegyek elõre megfontoltan, takarékosan, hogy hónap végére is maradjon és õ se essen össze munka közben. Ha vannak ötleteitek szívesen veszem. :)

Szerintetek a csajoknak bejön ha 1 csávó jól tud gitározni és énekelni is tud ezalatt azt értem 10 ezres nézetség youtuben? és talán nem vagyok csúnya vagy legalább is nem érzem magam annak! XD

Legjobb válasz: kit izgat a youtube :D uh én anno tanultam zongorát és 1ik haver csaj akibe am bele estem és állítólag viszont ... [de errõl én bizonyos okoknál fogva nem értesítettek csak késõbb] bukik a zongorára :D én hülye meg nem mondtam el neki XD há mekkora szopás már :D ugye "hugi" ?:D 19F

kit izgat a youtube :D uh én anno tanultam zongorát és 1ik haver csaj akibe am bele estem és állítólag viszont ... [de errõl én bizonyos okoknál fogva nem értesítettek csak késõbb] bukik a zongorára :D én hülye meg nem mondtam el neki XD há mekkora szopás már :D ugye "hugi" ?:D 19F
persze bejön:D de ez kevés... hiába tudsz gitározni ha különben meg egy [email protected] vagy belsõleg.
ha csaj és tud fuvolázni, oboázni, furujázni akk titi nyerõ
:) jó is az :D bár a zongi tanárom ki akadt mikor alvin és a mókusokat hallgatva mentem órára és pont annál a sornár érkeztem be hogy ha 1 vonat baleset utáni hullát megerõszakolnék talán jobban szeretnél ... XD 19F
sztem mindenképp pozitív tulajdonság ha vki játszik vmilyen hangszeren. én 10 éve zongorázom, szóval nekem is fontos a zene. 17L
nyomjatok 1 road covert :D pl: http://www.youtube.com/watch?v=aiaUPCp8CV8 19F
de amúgy jó 19F
muta 1 szólózást :D am csak nekem tûnik úgy mint ha kicsit túl erõsen pengetnétek? be rezeg vagy csak én vagyok süket ?:D 19F
A kérdező hozzászólása: tetszik?
A kérdező hozzászólása: titok
aha és te melyik vagy szóló vagy bass? 19F
A kérdező hozzászólása: ?
A kérdező hozzászólása: ez az uj studiós:) http://www.youtube.com/watch?v=dyuhJs1n4-Q&feature=player_de..
tessék: http://www.youtube.com/watch?v=dnbve26vsYI karib tenger kalózai solo gitár cover nekem tetszik :D láttam 1 naon keményet ilyen 8 millás nézettség kis srác huh bazz mondom XD a gitár nagyobb mint õ sztem de kibszott keményen tolta :D 19F
http://www.youtube.com/watch?v=kI9hCWcXzow Tessék, 600 ezres nézettség.
A kérdező hozzászólása: XD
Na linkeld!
Az attól függ. Adj egy linket egy felvételedrõl. Csak akkor jön be, ha tényleg jó. 10000en megnézhetnek egy sz*r videót is :)
Dávid, te vagy az!?

Találtam egy galambot, már nagy de repűlni nem tud, hogyan tanítsam meg? Hogy etessem meg és honnan tudom ha már jól lakott. Továbbá mit jelent az ha nyújtogatja folyamatosan a nyakát? Olyan ember válaszoljon, aki ért a galambokhoz!

Legjobb válasz: magvakat(búza, szotyi), meg szárazkenyeret szoktak adni galamboknak, bár a szárazkenyértõl felpuffadnak szóval azt inkább ne. Mivel ez egy vad galamb, vigyázz vele, mert a galambok iszonyat mennyiségû baktáriumot, bolhát, tevet hordoznak magukon, ne simogasd. ha meggyógyul a szárnya akkor el tud repülni.

magvakat(búza, szotyi), meg szárazkenyeret szoktak adni galamboknak, bár a szárazkenyértõl felpuffadnak szóval azt inkább ne. Mivel ez egy vad galamb, vigyázz vele, mert a galambok iszonyat mennyiségû baktáriumot, bolhát, tevet hordoznak magukon, ne simogasd. ha meggyógyul a szárnya akkor el tud repülni.
Nyaknyújtogatás? Hát, vagy éhes, vagy támadni akar.Mekkora egyébként?Még nem teljesen tollas?

Nem tudom mit tegyek? ! A baratnom nem tud elelvezni, es nem is erdekli a dolog. Nem kivanja a szexet. Pedig azt mondja jol esik ha szeretkezunk de en ne foglalkozzak vele ha nekem jol esik.

Volt nekem mas baratnom is rajta kivul kivel a sex jo volt. A mostani baratnommel 2 eve vagyunk egyutt.1 ev utan fekudt le velem 19 evesen minden nagyon jo jobb nem is lehetne kiveve a szexet.Nagyon szeretem szeretkeztunk kb havi 5,6 de akarhanyszor is mindig en kezdemenyeztem o soha. Azt mondja nagyon szeret senkit nem fog tobet igy szeretni mind engem de valahogy nem kivanja a sexet. Es soha nem is elvezett el. Az onkielegitest sem probalta.Egyszeruen nem tudom mit csinaljak de nem erdekli a sex. Nagyon szeretem de mar ugy kivanok egy jot szexelni ahol nem csak en elvezem.Nem szereti ha csiklojat izgatom nem engedi oralisan probaljam hatha elelvez.es faj neki ha ujjalom pedig finoman csinalom 1 ujjal vagy csak nem szereti nem tudom.Kutyapozban pedig azt mondja lealacsonyitoan erzi magat. ha szeretkezunk azt mondja azt elvezi de nem latom rajta hogy jol esne neki.nem tudom mit csinaljak.az utobbi 1 honapban nem szexeltunk nincs kedvem hoza latom nem erdekli es valahogy a kedvem elmegy.O azt mondja o megvan szex nelkul nem erti engem miert erdekel ha nem megy el!nem akarom megcsalni sem szakitani de mar egyebre sem tudok gondolni. segitsetek.

Legjobb válasz: Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.

Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.
Lehet, hogy van egy korábbi traumája, volt ezzel kapcsolatban rossz élménye, vagy nem tudja magát teljesen elengedni, esetleg fél valamitõl. Ha tudtok õszintén beszélgetni, akkor ne félj megkérdezni õt is, hogy miért van ez! Kérd meg õt, hogy õ vezessen, hogy õ mondja meg, mit szeretne, hogyan szeretné. Ha van póz, amit szívesen kipróbálna veled, vagy valami más módszer. Ha nem ujjal próbálnád, hanem csak simogatnád... Oldjátok meg közösen!
A kérdező hozzászólása: a kerdes iroja: a baratnom velem vesztette el a szuzesseget.elettem csak 1 baratja volt az sem komoly:
A barátnõd nem izgul fel. Ezért fáj neki, ha ujjal próbálod kielégietni. Amúgy is érzékenyebb lehet és valószínûleg gátlásos is. A nõk nagy része úgy szeretkezik, hogy igazán nem adja oda magát. Szerintem a Ti esetetkben is errõl lehet szó. Testben veled van, de igazán akkor fogja élvezni a szeretkezést, ha eléred, hogy teljesen feloldódjon melletted. Talán a hely ahol csináljátok feszélyezi (gondolom nem saját lakásban laktok, hanem még szülõkkel s talán fél, hogy rátok nyitnak...) Rengeteg oka lehet annak, milrt nem oldódik fel, de a lényeg: azért nem élvezi, mert feszült. Ha fontos Neked, akkor ne hagyd hogy beforduljon, mert minél több ilyen élménye van (szexeltek, de neki nem élmény), annál kevésbé fogja élvezni a szeretkezést.
meg korai, en 17 eves voltam amikor a mostani baratomman elvesztettem a szuzessegem, most 22 eves vagyok, es most egy par napja sikerult elernem eletem elso huvelyi orgazmusat..tehat 5 ev kellett hozza..amugy nekem csiklo orgazmusaom mindig is volt, es szex kozben izgattam a csiklom es ugy elevztem el...tehat a tanacsom: TURELEM HUVELYI ORGAZMUST TEREM

Fiúk, ti szeretitek ha egy lány jól tud sütni fõzni, otthonosan mozog a konyhában?

Elõny, pozitív pont ez nálatok, vagy hidegen hagy titeket?

Legjobb válasz: Elõny

Elõny
DrBorsó félrebeszél :)
Elõny. Hátrány semmiféleképp. Én férfi létemre elég sok dolgot tudok fõzni, de szeretem ha a nõ fõz rám. Ha még finom is az nagyon nagy piros pont. Jólesik a gondoskodás. 25F
tudok fõzni magamnak deazért az ciki ha jobban fõzök a barátnõmnél nem? mármint neki.Szerintem egy lánynak ez alap dolog mint hogy a fiúkva kertben/bent a mûszaki dolgokat tudják használni.nekem ez így logikus aztán lehet másnál nem
Nem egy negatívum, az biztos...
ha hagyja h segítsek neki akkor természetesen igen :)
én nem teszek rá magasról örülök neki :) de én 10 éves korom óta elkezdtem saját magamra fõzni tanulni szóval nem vagyok én se béna.
Ja alap én magamnak fõzök is sütök mindent szóval elvárás :)
Jó az ha egy lány tud fõzni, én kifejezetten szeretem azt.
Tesznek rá magasról, tapasztalat.
Teljesen semleges, szerintem mindenki maradjon a szakmájánál. Arra van a takarítõnõ és az étterem/kajarendelés.
Nem emiatt fogok beleszeretni valakibe, de ha ez kiderül róla, annak csak örülök.
Nem elõny vagy hátrány hanem alap :)
Ez elõny. :)
Elõny. Bár abszolút pozitív, de önmagában még édeskevés.
Bocs már hogy nem akarok gyors kaján élni.Annyira szeretem hogyha valaki olyat ír ami ellenkezik a többi válasszal lepontozzák

Német órára prezentációt kell írnom a nyaramról. Valaki segítene nekem megírni, aki jól tud németül, ha én leírom magyarul?

Augusztus elején Sopronban és Bécsben voltam nyaralni a családommal. Autóval utaztunk és azt út 4 és fél óráig tartott Sopronig. Ott egy családi házban laktunk. 4 napot töltöttünk el itt. Első nap meg néztük Sopron látványosságait, a különböző tereket, templomokat, a Várkerületet, a szép épületeket, szobrokat, a színházat. A színház mellett volt egy szökőkút, ami zenére ment és este pedig gyönyörű színekben világított. Utána elmentünk bob-ozni, amit nagyon élveztünk. Később elmentünk egy kalandparkba, ahol különböző akadályokon kellett végig menni. Nagyon izgalmas volt. Utána felmentünk a Károly kilátóhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt Sopronra. Estére nagyon elfáradtunk. Másnap elmentünk Bécsbe a Praterbe. A Prater egy vidámpark, ahol különböző érdekes játékok vannak. Az egész napot itt töltöttük. Nagyon izgalmas volt. A harmadik napon elmentünk a bécsi állatkertbe. Ott nagyon sok állat volt pl: zsiráf, elefánt, oroszlán, majom, víziló stb. Volt két épület. Az egyikben különböző vízi állítok és növények voltak pl: halak, cápák. A másikban egy esőerdő volt, ott is voltak állatok. A zajok egy igazi esőerdőre hasonlítottak. Állatkert után elmentünk a Schönbrunni kastélyba. Ez egy nagyon gyönyörű épület. Hatalmas udvara van gyönyörű növényekkel, sok színes virággal, szobrokkal, szökőkúttal. Felmentünk egy dombra ahol volt egy kis tó, mögötte pedig egy épület, innen gyönyörű kilátás nyílt Bécsre és a kastélyra. Utolsó nap elmentünk Fertőrákosra a Fertő-tóhoz. A vízre házak vannak építve. Nagyon szép hely. Ebédeltünk egyet majd hazamentünk. Nagyon jól éreztem magam a nyaralás alatt. Jövőre is szeretnék jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!