Találatok a következő kifejezésre: Ha a izgat a (281 db)

Fel tudsz izgulni, ha verbálisan izgat a párod?

Csak hogy tudjam, hogy nem vagyok egyedül.. ((:

Legjobb válasz: Én sajna nem tudok így csak ha fizikálisan is izgat. 22

Én sajna nem tudok így csak ha fizikálisan is izgat. 22
Ó, én igen...:) Van, hogy elkezd szavakkal ingerelni, és mire hozzám ér, már minden bajom van :)
Legjobb! :)
En is igen! :) ) 32/L
simán:P
van egy töllem 2 évvel fiatalabb srác aki mindig felizgat verbálisan és vadászik rám de nem hagyom magam a korkülönbség miatt(én16/L õ 14/F) "Boldog névnapot:) névnapod alkalmából jól megduglak " "tudom hogy kívánsz enegm, ...én is téged" és néha igaza van de mindent tagadok :D
Nemhogy verbálisan nem, még fizikailag sem tud igazán felizgatni:(
Ha elkezdi mondani, hogy ugye nem vagyok kövér? Nincs egy rongyom se, amit fölvehetek, Képzeld, azt hallottam, hogy... Máris úgy fölizgatott, hogy legszívesebben kupán kólintanám. :D
Engem igen : )

Ha nem izgat a melegpornó, akkor hetero vagyok?

Sziasztok, 18 éves srác vagyok. Eléggé be vagyok tojva, hogy mi van ha meleg hajlamaim vannak. Úgy kezdődött, hogy elolvastam egy regényt amiben egy nő beleszeret egy férfibe és ezt a nő meséli el a könyvben, és úgy éreztem mintha vele együtt én is bele szerettem volna. Amúgy mindig a csajokért voltam oda, meg ők izgattak, de amióta így be vagyok fosva emiatt, azóta megnézem a fiúkat is, nem tudom eldönteni, hogy csak bebeszélem-e ezt magamnak. Direkt megvártam hogy kanos legyek, és megnéztem 4-5 homopornót de mé így se állt fel egyikre se a cerka. Viszon utána néztem leszbi, és hetero pornót, azokra egyből. Viszont még mindig nem érzem magam biztosnak, eléggé kivagyok emiatt, segítenétek? Õszinte válaszokat várok

Legjobb válasz: Ha nem izgulsz fel pasikra akkor hetero vagy. Ilyen egyszerû :P

Basszus akkor ezek szerint nagyon jól dolgozott az író. Az a lényege egy ilyesfajta könyvnek, hogy beleéld magad a fõhõs helyébe... -.-"
Ha nem izgulsz fel pasikra akkor hetero vagy. Ilyen egyszerû :P
Nem izgulsz a meleg pornóra, tehát még csak biszexnek sem mondhatod magad. Én 100% hetero vagyok, de be kell valljam, hogy mikor néztük a Vasember 3-at a tesómmal, még az én fejemben is megfordult, hogy na igen, erre a Tony Starkra joggal mondhatják a nõk, hogy jó pasi. Ez még nem meleg hajlam.
Nehéz innen eldönteni, de nem tûnsz ettõl nagyon biszexuálisnak. Ha jól értem, szexuálisan egyértelmûen a lányok vonzanak. Mi a helyzet az érzelmekkel? A könyvön kívül el tudnád képzelni, hogy egy fiútól akarj bármi komolyabb kapcsolatot?
jól volt megírva a könyv
A biszexualitás egyáltalán nem "baj", de csak azért, mert nincs mindig sikered a lányoknál, kár átváltani fiúkra. :) Az, hogy ki mennyire érzelmes, és milyen játékokkal játszott, az nem feltétlenül határozza meg, hogy milyen nemû emberekkel akar szexuális vagy szexuális+érzelmi kapcsolatot kialakítani. De a helyedben nem csinálnék túl nagy ügyet a dologból: homopornó nem jön be, sima pornó igen, akkor lányoknál érdemesebb próbálkoznod. :)
A kérdező hozzászólása: Igazából régen nagyon furcsának tartottam ha két fiú együtt van. Mostmár kevésbé látom furcsának, de nem hiszem, hogy egy fiúnak tudnám mondani, hogy "szeretlek". Ugyanakkor elég sok kudarcom van a lányoknál, tõlük is elment a kedvem, habár csajba voltam már 2x szerelmes. Kicsit érzelmes vagyok (mint a legtöbb meleg), de alapjáraton mindig a fiús dolgok érdekeltek (verekedtem, kisautókkal játszottam, lövöldözõs játékok, fegyverek, foci) Szal nem tudom. Nem szeretnék biszex/meleg lenni, igy is sok bajom van..
Nem hiszem, hogy meleg vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért éreztem a könyvben magam a lány helyében és miért volt olyan érzésem h vele együtt beleszeretek a csávóba?:(
Nyugi, nem vagy tönköly :)
Mi van?
A nõk 70%-a nem tud hüvelyi úton kielégülni.Szerintem ez nem olyan nagy ügy.Pl:nekem sem megy, még sohasem élveztem el csak sima szex közben.
Ember, tudod te, hogy mi az a vagina? Nem inkább csiklót akartál írni?

Ugye nem fura, ha nagyon izgat a női ánusz, és kívánom nagyon, hogy oda hatoljak be?

Felizgat a látványa, ha egy lány pucsít, térdepel és kitolja, meg ilyenek, és az is, hogy megérinthetem, és nyelvemmel kényeztethetem ott, és persze, hogy bedugom a farkam és bele is élvezek!

Legjobb válasz: nem kívánom,nem szeretem

nem kívánom, nem szeretem
A kérdező hozzászólása: 17-esnek: hogy reagálnék? Hmm, hát õszinte választ kapsz tõlem! :) Tetszene, mivel már volt rá példa, hogy egy lány szerette ott simogatni, sõt olyan is volt aki "prosztatamasszázst" akart nekem csinálni, de csak kíváncsi volt rá, nem merte megtenni, de ha nagyon akarta volna megengedtem volna neki, bíztam benne, és nem féltem volna, ha pedig jó lett volna és neki is tetszett volna akkor akár rendszeresíteni is lehetett volna, miért ne? Nem zárkózom el a szexben nagyon semmitõl, persze nekem is vannak határaim. Ja, és mielõtt azzal jönnél, hogy meleg hajlamaim vannak, most mondom, hogy nem vonzanak a férfiak, kicsit sem, és nem is kedvelem a melegeket, persze tolerálom õket, nem szidom és nem bántom õket, de akkor is undorít a dolog férfiak között. Szóval kaptál választ.
A kérdező hozzászólása: 18: tisztelet érte, mert ennyire odaadó vagy a párodhoz, de nekem így nem kellene a dolog. Eléggé szenzitív vagyok, és nagyon mélyen figyelek a partneremre mindig. Ha neki valami nem teljes õszinteséggel nyújtana élvezetet azt észrevenném, és nem akarnám már én sem. Ettõl függetlenül nem ítéllek el mert Te ennyire feláldozod magad az Õ öröméért, mert ezzel csak te magad vagy több és értékesebb jószívûbb ember, de én tényleg nem tennék olyat senkivel a szexben ami nekem jó de neki nem. Nagyon köszönöm a válaszod!
Több válaszom is volt itt ma délután, köztük a 17-es is. Nagyon örülök, hogy végre valaki õszintén mondja el a gondolatait a témában. Általában ezt egy kissé állatias dologként tüntetik fel mondenhol, ezért gondoltam én is egybõl ilyesfajta dologra az elején. De nagyon tetszik a hozzáállásod a dologhoz, hogy csak és kizárólag olyan dologra vagy komolyan nyitott ami a párodnak is jó.
A kérdező hozzászólása: 21: tehát a 17-es is te voltál. :) Nos, a hozzáállásom szerintem természetes, és nem is értem miért lenne más a hozzáállásom, nekem ez a normális. Talán látható, hogy van néhány olyan perverzióm nem pejoratív értelemben ami másnak nincs vagy csak keveseknek. Nevelésembõl adódóan azonban ezektõl függetlenül a nõkkel szemben tanúsított viselkedésem mindig nyílt, õszinte és toleráns volt, tisztelem és szeretem a nõket. Az hogy szexuálisan aktívabb vagyok mint az átlag, és jobban bele tudok mélyedni a témába és nagy hangsúlyt fektetek a szex minõségére és mennyiségér, még nem jelenti azt szerintem, hogy beteg lennék, vagy túl perverz lennék esetleg erkölcstelen vagy ellenszenves. Köszönöm a hozzászólásaidat és a toleranciádat és nyíltságodat én is! :)
Én voltam a 9-es, a 12-es és a 17-es is. Mint írtam engem nem izgatna a dolog, de egyébként kísérletezgetõ vagyok én is. Lehet, hogy nem vonz a dolog, de ha egyszer valami megtetszik akkor, elég hamar kapok rá. :) Ki tudja mit hoz még a jövõ. Viszont nagyon örülök, hogy sikerült egy olyan velem egy korú embert találni, aki nem érzi tabunak ilen témák kibeszélését, és mégis azonos félként tekint a párjára. Kívánom, hogy találd meg a másik feledet ekivel minden téren megegyezetek, és nincsenek tabuk. :)
Ja és legkevésbé sem tartalak perverznek. :)
Szerintem viszont veled van a baj haver.Az nem egy másik p.na, hanem egy bél b.szki!Nem szexuális célokra lett kitalálva!Onnan a csajok is sz.rni szoktak ugyanúgy ahogyan te.Neked élvezetes lenne ha hátulról a beledbe döngölnének ki be egy 20cm-s f.szt vagy tárgyat?Ugye nem!?Sohasem tennék ilyet a barátnõmmel.Hál istennek van a nõknek egy nagyon kellemes lyukuk ami pont szexre lett kitalálva, magától nedvesedik, ha oda teszem nem lesz tõle sz.ros a f.rkam, õ is élvezi és nem utolsó sorban nem lesz semmi egészségügyi károsodása mint pl.aranyér és társai.
A kérdező hozzászólása: Hogy miért kell oda dugni? Ez ugyanolyan értelmetlen kérdés, mint hogy miért kell rágyújtani, miért kell alkoholt inni? Az alkohol azért van, hogy megigyák, a cigi meg azért, hogy elszívják.A segglyuk meg azért, hogy SZARJUNK rajt.
A kérdező hozzászólása: A cigi és az alkohol az ember találmánya, azért szívjuk el és isszuk meg, mert így döntöttünk, senki nem mondta, hogy szabjuk le egy növény leveleit, daráljuk le, tekerjük papírba gyújtsuk meg és az égés melléktermékét a káros füstöt szívjuk be az egészséges tüdõnkbe! Logikus, és reális gondolkodás az, hogy dehogy szívom be a füstöt, az köhögést gerjeszt, és a tüdõ nem erre lett kitalálva, hanem arra, hogy a lehetõ legtisztább levegõt szívja be. Mégis rágyújtunk, szívjuk a füstöt, pedig az emberek egy elég nagy rész elítéli, egy másik része pedig imádja! Mégsem ilyen lenézõen és durván nyilatkoznak a dohányosokról, mint most Te kedves válaszoló az én szexuális vágyamról. Folytatva az alkohollal. Az emberi testnek nincs szüksége az alkoholra, és káros is a testünk számára. Nem fordul elõ az élõvilágban, hogy egy élõlény alkoholt fogyasztana, nyilván mert nem fogyasztásra való. Az ember találta ki, és gyártja. Megisszuk, hol az íze/zamata miatt, hol pedig a hatása miatt. Nem tesz jót a szervezetnek, sem a szájüreg, sem a nyelõcsõ, sem a gyomor, sem a máj, sem a vérünk nem erre lett kitalálva, nem való oda semmiféle alkohol, és mégis bekerül megisszuk és károsítjuk magunkat, mert élvezetet okoz, pedig nem erre való a testünk. Az agyunk is károsodik tõle, pedig az agyunk sem arra lett kitalálva, hogy az alkohol pusztítsa a sejtjeit. Kedves válaszoló, ha érvelni akarsz valami ellen, akkor legyen alapja és legyen súlya az érvelésednek, hogy tudj rácáfolni arra amit én példának írtam. Ez neked nem jött össze, mert pár sorban le tudtam írni, hogy valójában az anális szex vagy bármilyen perverzió, ami a szokásos nemzés folyamatától eltér ugyanolyan felesleges és szükségtelen racionális és funkcionális szemléletmódban mint a cigizés vagy a piálás az élet fenntartása szempontjából! Sem egy csók sem egy anális szex sem egy orális szex nem szükséges a nõ megtermékenyítéséhez, mégis sokaknak ez örömet okoz, ahogy a cigi és a pia is, vagy a csoki, vagy más olyan élelmiszer amit intelligens életformának, vagyis az embernek sikerült felfedeznie. Alapvetõen nem erre lett kitalálva a szervezet, mégis hozzájuttatjuk, mert élvezetet okoz, és nem csak racionális dolgok javítják az ember életszínvonalát, hanem élvezeti és emocionális hatások és inputok is!
KÉrdezõ, te már zavaróan erõlködõ vagy feltettél egy kérdést és itt vergõdsz aztán ha valaki nem tartja normálisnak a vágyaidat, pedig a kérdés pont errõl szól, ugyanis ha egyértelmûen nem lenne semmi gond ezzel az anális dologgal akkor nem volna ez a kérdés én azt mondom, hogyha kapsz olyan nõt aki erre kapható, akkor téged úgysem fog érdekelni az, hogy lehet az illetõ hölgynek késõbb ebbõl problémái lesznek vagy ilyesmi, hanem jól megrakod a fenekét, oszt kész de akkor mirõl is beszélünk ? mindig, minden téren, fogsz találni valakit aki kapható lesz egy adott dologra, mert nagy a világ és különbözõek vagyunk és mivel mindenki a saját meglátásait tartja a legreálisabbnak ezért 10-bõl 9 pont leszarja, hogy a többi mit mond- mint ahogyan te is amúgy hiába mondjuk mi itt neked, hogy az a lyuk NEM arra lett kitalálva, te továbbra is fújod a magadét és gyártod a hosszú és racionálisnak tûnõ érveidet, holott nyilvánvalóan az egyetlen célod csak az, hogy igazolást nyerjél a perverziódra, hogy majd lelkiismeret nélkül csinálhasd te életed, te tudod, úgysem fogsz lenyugodni amíg nem csinálod
A nagy anál sex fanok mindig azzal dobálóznak, hogy a száj sem arra lett kitalálva, hogy orál sexeljünk vele és stb..viszont azon elgondolkozhatnának, hogy míg a szánkkal elég sok mindent tudunk csinálni(beszélni, enni, inni, csókolni)addig a végbelünket KIZÁRÓLAG székelésre használjuk.Azon széklet szokott kiürülni, mert ha sokan nem tudnák az nem egy lyukacska, hanem egy BÉL, és nem szexuális játékszer.Szóval a végbél és a száj között óriási különbség van és nem kellene a kettõt hasonlónak venni!A szánkból legalább nem sz.r jön ki, és nem csak output funkciója van, hanem input is! Persze van pár olyan ember akinek bármit is mondhatunk a saját igazát fogja hangoztatni(mint pl.te )...Egyébként ha ennyire rá vagy kattanva erre a seggbeszexelésre miért nem veszel magadnak egy vibrátort és dugdosod fel magadnak ha ennyire unatkozol??Persze nehogy utána kiakadj hogy "csokis" lett a vibrátor, mert még a végén rádöbbensz mire is való valójában a végbeled.
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan agresszívan támadtok engem és azt a dolgot, amit ti nem szerettek. Vannak emberek akik igen. Nem erõszakosan védem a véleményemet, és nem is szidtam senkit közületek, csak azért mert ellenezi ezt a szexuális szokást. Ennek ellenére én folyamatosan haragos és támadó hangnemet kapok, miért? Bántottam itt valakit? Szerintem nem! Folyamatosan ezt írjátok, hogy dugjam fel magamnak, meg próbáljam ki magamon. Dehogy próbálom! Olvassatok végre el mindent mielõtt nekem estek! Hol írtam én olyanról, hogy kizárólag csak análszexel tudom elfogadni a szexuális együttlétet, vagy hol írtam azt, hogy ha egy lány nem szereti ezt, akkor az nekem nem kell, vagy nem érdekel? Hol írtam olyat, hogy nekem ez a legfõbb vágyam, és hol írtam, hogy nem bírom ki enélkül, vagy hogy mindenáron ezt hajtom? Olvassatok! Pontosan leírtam, hogy nem erõszakolom rá senkire, nem erõltetem, nem helyezem semmi elé, és nem vagyok fanatikus! Azonnal támadtok, és a tiszteletet sem vagytok képesek megadni, amellett, hogy én senkit nem szidtam itt, és mindenkinek tisztelettel próbálok válaszolni, és reagálni. Kb. úgy kezeltek már most mint egy gyilkost, vagy egy bûnözõt, pedig semmi rossz szándék vagy ártani akarás nincs bennem! A véleményeteket elfogadom/elfogadtam. A kérdés is azért van, hogy válaszoljatok rá, és ne a kérdezõ szokásait/vágyait kritizáljátok. Kérdés csak az volt, hogy fura vagy nem fura, vagy mennyire elfogadott a nõk körében, nem az volt a kérdés, hogy mennyire beteg meg szar alak vagyok, és mennyire utáltok emiatt engem, vagy hogy menyire tudtok belém kötni. Voltak akik kulturáltan és normálisan tudtak és tudnak válaszolni és vannak akik csak bunkó és erõszakos támadó módon. Nem tudom miért kell ilyen stílusban megnyilvánulni, erre senki nem kíváncsi, én meg pláne nem. Ellentmondani lehet és kell is nekem, mert véleményeket kértem, nem az enyémmel egyezõket kizárólag! Ilyen egyszerû az egész!
nem fura hatoljál.
7# a szájára adsz puszit? Pedig ott meg hányni szokott, bizony ám!
Nem fura, miért lenne az?! A komoly nõk ne szeretik.. ez általánosságban nem igaz. Ahogy az sem, hogy minden fiatal lány kapható rá, és örömmel megteszi. Viszont, ha tényleg ennyire vágysz rá, akkor a barátnõd észreveheti, és ha kicsit is odafigyel rád, belemegy a dologba. Elvégre, gondolom például õ is elvárja, hogy miután összejöttök, a szennyes tartóba dobd a zoknid, ne hagyd szét a szoba különbözõ pontjain... Én speciel komoly, hosszútávú kapcsolatban élek egy Te korodbeli férfival. Õ szereti, én megteszem érte alkalmanként, pedig nem szeretem, nem vágyok rá, nem kívánom, sõt az elején kifejezetten fájt. Viszont amikor látom az arcát a végén, az mindenért kárpótol. Talán ilyen lehet a gyerekszülés is... :)
Fordított helyzetben te hogy reagálnár egy ilyen helyzetre? Szex közben a bartátnõd tenné oda az ujját, akkor mit reagálnál?
A kérdező hozzászólása: Hogy miért kell oda dugni? Ez ugyanolyan értelmetlen kérdés, mint hogy miért kell rágyújtani, miért kell alkoholt inni? de ha nagyon objektív akarok lenni és csak biológiai szempontból nézek a szeretkezésre, akkor miért kell csókolózni, hiszen nem szükséges a megtermékenyítéshez! A szexualitás és a szeretkezés az emberi lényeknél túlmutat a biológiai folyamatok és az ösztönök által elõírt viselkedésen! Nem gondolom, hogy ezt magyarázni kellene... :)
amúgy melyik bolygón élsz ? sajnos manapság már szinte alapfeltétel lett az anális szex, ezért ne aggódj, találsz elég nõt aki kapható lesz erre
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy népszerû, csak azt nem érzékeltem eddig, hogy az átlagos korombeli lányok körében ez ennyire kedvelt dolog lenne. Tartós kapcsolataim voltak és ott nem volt ilyen.
jaaa, hát igen.....a komolyabb nõk nem sûrûn kaphatóak erre szedj fel valami 22 éves libát, az bevállalja
nekem se jön be az anális szex... keress olyan lányt, aki szereti. Van olyan. Az szerintem túlzás, hogy alap dolog lenne.
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, nem remegek érte, és nem kell mindenáron, csak tetszik és tetszene, ha egy lány ezt kérné és élvezné, tényleg semmi soviniszta önzés nincs bennem ezzel kapcsolatban, meg nem akadok ki ha nem akarja valaki, semmi gond ezzel. :) Köszönöm a válaszokat, várom a továbbiakat.
Gondolj arra, mikor nyalogatod, hogy mi távozik ezen a nyíláson.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondolok, és ha van higiénia és tisztálkodás akkor nincs semmi gond. Lehet téged a tudat zavar, és finnyásabb vagy és érzékenyebb, de én nem vagyok ilyen, én azt nézem, hogy a partneremet kényeztetem, és jól esik neki.
26/L vagyok és egyeltalán nem izgatna a dolog. Barátnõim körében sem tudnék mondani olyat akit ez hozna lázba. Kísérletezni lehet, de erõszakoskodni nem. Volt olyan a körömben akik azért szakítottak mert a fiú mindenáron ezt akarta és a lánynak pedig nem volt jó, E miatt is szakítottak, mert nem fogadta el a következõ alkalomra a nemet az illetõ.
A kérdező hozzászólása: # 9/9: Ha elolvastál, akkor láthatod, hogy én nem ilyen vagyok, és nem is ez a célom, és nem is erõszakolnám rá senkire az akaratomat. Válasszuk már el tõlem más beteges önzõ pasik világát, én nem hajtom az anális szexet betegesen és nem magamra gondolok szex közben elsõsorban, hanem a páromra. Remélem így világos!? Nem minden férfi önzõ az ágyban ám! :)
De mért kell oda dugni?
HA viszont a lány a fontos, akkor miért lenne fura ha ez téged izgat? Lehet próbálkozni, nem kell egybõl ezzel kezdeni, és lehet másnak bejön, csak nekem nem. Nem akartalak megbántani, csak leírtam amit hibaként tapasztaltam ismerõseim körében. De biztosan van olyan akinek bejön, illetve nem mindegy, hogy elsõ alkalom, és ha nem, milyen tapasztalatai vannak az illetõnek. Gondolom veled ezek szerint nem nagyon lehetne rossz, erõszakos emléke...
én pont annyi idõs vagyok mint te, és szeretem az anális szexet. Valamelyik hozzászóló írta hogy komoly nõk nem kaphatók erre, nos ez nem igaz, legalábbis esetemben biztosan nem :)
A kérdező hozzászólása: Én nem ezzel kezdem és nem is hozom fel spontán, hogy "te figyelj csak Kicsim, mi lenne ha jól megdugnám a popsidat, na mit szólsz hozzá?" :) Szóval ezt úgy is lehet csinálni, hogy szeretkezés közben (és nyilván nem a kapcsolat elsõ pár napjában hetében) odatévedek az ujjaimmal stb.. és ha erre pozitív reakciót kapok akkor finoman folytatom mindaddig míg ezt nem érzékem, hogy lehet vagy sem. Persze meg is lehet beszélni, de egybõl nem ijesztenék rá a páromra ezzel ha még kicsit sem került képbe ez a fajta szexuális vágy. Én nem vagyok erõszakos és nem is erõltetek semmit a szexben, és semmi gond, nem sértõdtem meg, minden oké! :)
A kérdező hozzászólása: 13: Én sem értek egyet azzal aki azt írta, hogy komoly nõ nem szereti, ez nagyon elhamarkodott hozzászólás volt a részérõl, mert hiszen nem ismerhet minden komoly nõt a világban. Ráadásul ennek semmi köze a komolysághoz, mert a hálószoba és az élet többi területe eléggé elválik. Egy nagyon komoly vezetõ beosztású üzeletasszony is lehet nagyon perverz és akármi perverziója is lehet (tapasztalatból írom, hogy talán még rájuk jobban is jellemzõ ez). ... és látod te is szereted, és nem is gondollak komolytalannak, és tök normális, hogy szereted, ahogy én is szeretem, és komoly férfinak érzem magam, és tartanak mások is! :) Köszönöm a véleményed neked is! :)
Nem kéne a seggbõl szájat csinálni haver!Nem tudom te milyen csajokkal vagy együtt akik folyton hánynak.....Gondolom sokat jársz diszkóba és ott látod ezt, azért mondod .Normális esetben ritkán hányik az ember, de a seggébõl mindennap sz.rik .És te oda rakod be nekik ahol pont a sz.r van, a végbelébe.Gratulálok!

Férfiak! Szex közben titeket is izgat, ha a nőnek a hosszú haja simogat titeket?

Legjobb válasz: Ohó, de még mennyire ;) Egyébként is gyengém a hosszú, egyenes nõi haj, piszkosul szexivé tud tenni egy nõt.

Ohó, de még mennyire ;) Egyébként is gyengém a hosszú, egyenes nõi haj, piszkosul szexivé tud tenni egy nõt.

Ha nagyon izgat a gondolat, hogy leszopassak egy fiatal srácot akkor meleg vagyok?

Legjobb válasz: fiatal,miért te öreg vagy? a gondolataid elég melegek

fiatal, miért te öreg vagy? a gondolataid elég melegek
ameddig nem csinálod nem vagy az, hidd el más is gondol ijesmire( de még többet a [email protected]*.*) 15/F
Arra vágysz, hogy fiatal srácokat szopass le? Akkor valószínûleg pap vagy, vagy más egyéb egyházi beosztott. Ez esetben ez teljesen egészséges...
Kint havazik, de úgy látom, a gyikra ma megérkezett a melegfront...
Jobb is, mintha az undi puncikon járna az eszed! Csakis a kuki! SP voltam, sziasztok!
Igazából ezek csak címkék, amiket magára aggat az ember, a szexualitás ennél kicsit bonyolultabb. Gondolom, azért vonzanak a csajok is, különben nem így tennéd fel ezt a kérdést, és nem ilyen nickkel :) Sztem az vagy, aminek tartod magad. Nem mi fogjuk eldönteni. Egyébként pedig próbáld ki, igen jó érzés :)
petee96 Nekem sosem jutott eszembe.. Most akkor velem van a baj? :D
Nem leszel meleg. Csak ne buzuljatok.
Ááááááá dehogy...:D
6-os k"rva jó válasz
Így van. Egy telibe fagott vagy.
"A sitten csak az számít köcsögnek, aki hagyja, hogy megszopassák vagy megdugják." Jaj te meg hagyjál már minket az okos agymenéseiddel!! Voltál már sitten? Nem? Akkor mit téped a szádat? Ha téged minden nap lelkileg terrorizálnának, megvernének, körbeállnának 6-an, bizony kisfiam te is kénytelen lennél odatartani a se..edet! Én már halottam is ismerõstõl aki börtönõr, a Bebukottakban(magyar film)is volt, hogy vagy megverik, bactatják folyamatosan, vagy odatartja, amit oda kell! Aki 1-2 évet kap, már az simán belemegy, hisz nem akarja h évekig verjék úgy, hogy az õrök sz.rt se tesznek ellene, k.ssolnak róla! Aki meg megtesz, az nem heteró, ez hülyeség megint, mert a verekedéssel mutatják meg mennyire zsír csávók. Én sose dugnék pasit, kicsapni bármikor ki tudná, mégis férfival fajtalankodik.
na akkor most már mégse akarod kipróbálni?..elment a kedved..
A sitten csak az számít köcsögnek, aki hagyja, hogy megszopassák vagy megdugják. Erre nem lehet mentség, ilyet tényleg csak a bu*ik csinálnak. Aki szopat, illetve dug, az viszont azért teszi, hogy a helyi hierarchiában a felsõbbrendûségét hangsúlyozza, illetve mert csajhoz pillanatnyilag nem tud jutni. Úgyhogy róla általában elfogadják, hogy igazából heteró.
A kérdező hozzászólása: Mércének?
Elég gáz, hogy a sitteseket tekinted mércének :D ennyi erõvel kis mûanyag golyókat is ültethetnél a [email protected] bõre alá, hogy rücskös legyen, csak mert a sitten is azt csinálják a menõ arcok...
A kérdező hozzászólása: Akkor minden zsír! Akik meg azt mondják, hogy nem buzás egy ilyen gondolat, azok el vannak ferdülve. Minden esetre soha nem, fogom kipróbálni, max. a sitten presztizsbõl! Amúgy a sitten kufircoló papagájok heterónak vallják magukat. :)
lehet, hogy kicsit :-D próbáld ki 21/f
Dehogy vagy meleg.SP barátommal mindig fiatal srácokat szopatunk majd dugunk seggbe. Fluor voltam sziasztok!
02-05 21:03 Tényleg nem voltam még börtönben. Hogy miért? Talán azért, mert nem vagyok bûnözõ. Aki oda bekerül, az az. Úgyhogy nem fogom különösebben sajnálni azért, ha akadnak ott nála erõsebbek, akik idõnként seggbe dugják vagy megszopatják.

Lányok! Titeket izgat, ha a pasitok a nadrágotokon keresztül símogatja a puncitokat?

vagy nyak csókolgatása, has símogatása stb.

Legjobb válasz: Igen.. Én már mentem is el tõle....

Igen.. Én már mentem is el tõle....
Igen, izgat, mikor a barátom ezeket csinálja ...! :) :P *-* 19/L
Engem is izgat mindegyik, meg a comb simogatása.. a belsõ részénél... bárhol simogat, az csak jó lehet :) )
Nyak, has igen. Nadrágon keresztül punci nem.
mondjuk ha a nadrág farmer anyagú, akkor azon keresztül nem olyan igazi

Mit gondoltok arról ha valakit izgat a haj? -elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi -

Sziasztok! :) Eléggé régóta foglalkoztat a téma, és már lassan ott tartok hogy nem tudom mit kezdjek a dologgal, én ezt egy vágyamnak tartom amiről nem akarok lemondani. Konkrétan arról van szó hogy iszonyatosan imádom a szép női hajat, és eléggé izgat is. Izgat ha simogathatom, érintkezek vele, érzem az illatát. Utánanéztem és ezt hajfétisnek hívják. Szeretnék ilyen lányokat megismerni, akiket izgat a haj, és szeretik ha foglalkoznak a hajukkal - csak sajnos az ismerőseim körében nem nagyon tudok elindulni, ezért is fordultam ehhez az oldalhoz, hátha olvassa olyan akit érdekel a téma :)

Legjobb válasz: aranyos fetisnek tunik (: most sajnos telvegi-hajhullos idoszakban vagyok, es szerintem fiatal is lennek neked.. de lenne egy kerdesem. ha mar a fetisnel tartunk; a 'targynak' minden formajaban meglatod a szepseget, vagy van egy bizonyos tipus a mi bejon? ugyertem szin-hosszusag-gondorseg/nemgondorseg tekinteteben? ( mar regota meg akartam kerdezni valakitol (: )

aranyos fetisnek tunik (: most sajnos telvegi-hajhullos idoszakban vagyok, es szerintem fiatal is lennek neked.. de lenne egy kerdesem. ha mar a fetisnel tartunk; a 'targynak' minden formajaban meglatod a szepseget, vagy van egy bizonyos tipus a mi bejon? ugyertem szin-hosszusag-gondorseg/nemgondorseg tekinteteben? ( mar regota meg akartam kerdezni valakitol (: )
Azt, hogy izgatja a haj...
Én maga szeretek foglalkozni a hajammal, nem kell segítség. Max. néha a fodrász.
*magam
de kár bezselézném :D
A kérdező hozzászólása: ha az a kérdés hogy milyen hajat szeretek, akkor a válaszom: lehet hosszú , lehet dús, lehet hosszú és dús, és egyenes szálú, a göndört annyira nem szeretem, szín az mindegy :) ja és selymes tapintású legyen :)
ez pont olyan, mintha én írtam volna ki.én ugyanígy vagyok a hosszú nõi hajjal.nekem is írhatna ilyen lány...
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj nekem se írt még ilyen lány, és nem is találtam még :(
És te hányszor gondolsz arra, hogy kicsit többet kellene foglalkoznod a magyar nyelvtannal?
inkább hányszor nem :D 3szor nem :D
De miért a virtuális? Miért nem az igazi? Egy normális férfi bármikor kapható a szexre. Én például folyamatosan a szexre gondolok, napi 24 órában, kivéve amikor alszom. Ha lehetne folyamatosan szexelnék. (41F)
Élõ virtuális szex? Az milyen?
A kérdező hozzászólása: én 36/nö vagyok.
A kérdező hozzászólása: második válaszadó: nem gondolnám, hogy nem elégit ki a párom, mert soha nem csaltam meg...de azon énis sokat évödtem, hogy vajon miért van ez a virtuális másik énem?!:-S
A kérdező hozzászólása: helyesírásból..mindig jó voltam..csak lehet , hogy az átlagnál jobban nyomom a billentyüzetett:-) dússss...hányxor...
ugyan már, én is 20 vok, és még mindig érdekes a chatsex, meg az ilyen szexjátékok a neten.. jó, mi? :) )
sokszor gondolok rá. ettöl nem leszek nimfomán.
Nem gáz a virtuális sex, de ha van párod és nem tud kielégíteni, akkor vagy tényleg nimfo vagy, vagy a pali kevés. Cink...
A kérdező hozzászólása: 41/ffi AZÉRT NEM ÉLÖ, MERT NEM SEXELEK FÉLRE...ÉS SZTEM A VIRT.SEX NEM MEGCSALÁS...JAA: és azért is mert én nöö vok:-)

Voltatok már szvinger klubban? Ha nem, izgat a gondolat?

Szívesen várok saját élményeket,történeteket ;) Illetve hogy érdemes-e elmenni egy ilyen helyre.

Legjobb válasz: 1es, abban biztos vagyok, hogy akik ilyen helyekre járnak, azok nem szeretik egymást. Egy "ellaposodott" kapcsolatot nem így kell felrázni, az biztos. Esetleg lehetne foglalkozni is a párunkkal? Vagy nem a szexeléssel, hanem a lelkével törõdni? De a mai világban az erkölcs eléggé el van ferdülve az ésszerûtõl.

1es, abban biztos vagyok, hogy akik ilyen helyekre járnak, azok nem szeretik egymást. Egy "ellaposodott" kapcsolatot nem így kell felrázni, az biztos. Esetleg lehetne foglalkozni is a párunkkal? Vagy nem a szexeléssel, hanem a lelkével törõdni? De a mai világban az erkölcs eléggé el van ferdülve az ésszerûtõl.
Írtam én olyat, hogy nem az a lényeg hogy ne legyen sok nõ? Ha azon múlik a kapcsolat ellaposodása, h más is lékelje az asszonyt, akkor ott tényleg dúl a láw. Pl.kávézni máshol is lehet, nem kell mindjárt oda menni.
fiúk csak párban mehetnek , mert ha nem így lenne akkor minden kanos kandúr oda járna bagzani. Nõk mehetnek általában egymaguk is. Nekem a szex 2fõs játék így én ezt az örömszerzési formát passzolom. Nem is értem, ha 2ember szereti egymást, hogy mehetnek ilyen helyre.
S nem mellesleg, mint tüzes jellemû nõ, biztosan állítom, hogy ha egy férfi tud foglalkozni kellõképpen egy nõvel (otthonról tanulva, saját életbõl merítve vagy más tapasztalataiból, stb.), testileg-lelkileg és ez oda-vissza is megvan ez persze, akkor abban a kapcsolatban-házasságban mindkettõ bevállalós lesz, csak érezze a másikat lelkileg is közel magához. S frigid nõkre pedig semmiképpen sem úgy kell tekinteni, mint egy versenylóra: elviszem ide, elviszem oda, adok neki egy kis ezt-egy kis azt és már egybõl megvilágosul a fantázia szintje ... Emberek vagyunk, ne süllyedjünk primitívre!
Én 30 körüliként egy kicsikét fiatalnak érzem magam a swingerhez, bár biztos, hogy kipróbálnám, de csak pár boldog és megbízható évtized után :) . Elég sok tüzet érzek még magamban ahhoz, hogy egyelõre hetero örömöknek örvendjünk, heti több alkalommal is, a párommal. Viszont késõbb valószínû, hogy nyitott leszek az ötletre.
nem értem elsõ hozzászólót miért kellett lehúzni. Õszintén leírta, hogy Neki a szex 2fõs játék így õ ezt az örömszerzési formát passzolom. Én magam is egyetértek az elõzõekkel. Aki pedig ilyen helyre jár, meg van a vélemény róla, a kérdezõrõl is, de nem írom le, így is lehúzást kapok, de kitiltás nem akarok oldalról. Inkább azt írom csak: a jó ízlés határain belül nem tudnék nyilatkozni róla:) ))
Nem voltam még soha, de utána néztem a dolgoknak, beszélgettem olyannal, aki volt már párszor. Szerintem, ha pároddal keresnétek harmadikat/negyediket, akkor ne ott tegyétek. Általában a 30+ korosztály jár oda, és valóban lehet félni a betegségektõl. No, nem azért, mert nem mindenki használ gumit. De gondold el a helyet, ahol lehet, hogy takarítanak, fertõtlenítenek, de naponta több tucat meztelen ember teste fordul meg. Inkább javaslom, ha nincs az ismerõsi körötökben olyan, aki vevõ lenne a dologra, az interneten keressetek igényes partnert. :)
Jajj 4-es te meg az erkölcsszõzõd. Eleve a két fogalom az erkölcs és az észerûség nem említhetõ egymással. Pont hogy a sok félrenevelt , prûd, befordult erkölcsû emberekkel van baj. Nem mindjárt arra kell gondolni hogy azért járnak az emberek ilyen helyekre mert lapos lett a kapcsolat. Nekünk lehet fura , de igen is vannak akik úgy gondolják , hogy a testiséget megélni más mint egy Embert egy Társat szeretni ! És ilyenformán nem feltétlenül elitélendõ ez a dolog, márcsak azért sem mert az ember biológiai lény.
Elvileg izgalmas lenne, ha mondjuk csak 30 alatti jó pasik/nõk járnának oda, de ugye ez nem így van... Amennyire hallottam, az is olyan mint a nudista strand: odamész és azt hiszed tele lesz bombázókkal és adoniszokkal, és ehelyett lógó mellû dagadt 50-es mamák meg hordóhasú szõrös 50-es faszik vannak csak ott, ami inkább lelombozó mint izgi.
Nem, és nem izgat a téma.
A gondolat elvileg izgatna, ha nem 50 évesek járnának és nem félnék a betegségektõl. Így a klub kizárva.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem, hogy jellemezd a szvinger klubot (mellesleg hibásan) ! Pont az a lényeg, hogy minél több hölgy menjen el!! Talán mert valami újat is ki szeretnének próbálni illetve nem hagyják ellaposodni a kapcsolatukat! Mellesleg nem kötelezõ ott dugni!
remélem olyan nõvel sem hozz össze a sors, mint itt sokan, aki simán mennének ilyen helyre. remélem soha nem botlom ilyenbe, bár elõre sajnos nem lehet tudni kiben mi rejlik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!