Találatok a következő kifejezésre: Ha a is festik (58 db)

Nektek is csípi a fejbőrötöket a hajfesték miután felkentétek? Ez mitől van, nem bírom a festéket, ettől ki is hullhat a hajam ha továbbra is festem 2-3 havonta?

Legjobb válasz: Ezért jó, ha nem mosod meg festés elõtt pár napig a hajad. Akkor szinte nem is érzõdik. Ha nem bírnád, annak súlyosabb nyomai lennének, amik egyértelmûsítenék ezt, ne aggódj:). Nyugodtan festetheted továbbra is.

Ezért jó, ha nem mosod meg festés elõtt pár napig a hajad. Akkor szinte nem is érzõdik. Ha nem bírnád, annak súlyosabb nyomai lennének, amik egyértelmûsítenék ezt, ne aggódj:) . Nyugodtan festetheted továbbra is.
nekem is csípí, teszi a dolgát az oxi ez csak azt jelenti:) Akkor a legrosszabb ha fodrásznál festetek..Olyan szinten mar, és viszket hogy bekönnyezik tõle a szemem, alig várom hogy lemossuk:/
Nem szabad csípnie, illetve ha annyira rossz, hogy alig bírja ki valaki, érdemes más festéket kipróbálni. Az is lehet, hogy túl erõs az oxidálószer, ami kimarhatja a fejbõrt.

Csak a szőke hajfestékek csípnek? De ha továbbra is festem a hajam, ez nem fog hajhulláshoz vezetni?

Legjobb válasz: A hidrogén csíp. Akkor hullik ki, ha el van gyengülve, mert a hidrogén elégeti. Bár azért a 6-9%-osnak nem kéne így hatnia. Esetleg próbálj ki más márkát is.

A hidrogén csíp. Akkor hullik ki, ha el van gyengülve, mert a hidrogén elégeti. Bár azért a 6-9%-osnak nem kéne így hatnia. Esetleg próbálj ki más márkát is.
Én is szõkére festetem a hajam, és volt már pár festék (fodrásznál), hogy csípett, ráadásul utána még 2-3 hétig viszketett tõle a fejbõröm. Elképzelhetõ, hogy allergiás vagy valami más anyagra is, ami a festékben van.
A kérdező hozzászólása: Fodrász festette Alfaparf festékkel, 9%-os oxival, amibe aztán kevert egy kis 12%-osat is, az egybõl csípett ahogy felvitte, aztán elmúlt.Aztán kipróbáltam a Palette majd a Garnier világosabb szõke festéket ezek is csíptek egy picit.Nem lett sebes a fejbõröm meg semmi negatív dolgot nem észleltem de azért féltem a hajam.

Vilagos szoke a hajam. Akkor is nagyon karos a szoke festek ha erre sotetebb szoket festek?

unom mar ezta vilagos szint, gyongyszoket vagy hamvasszoket szeretnek....nagyon megroncsolja?

Legjobb válasz: Olyan hajfestékek,színezõk vannak már,amelyek nem roncsolják a hajat,használj rendszeresen balzsamot is.30 éve festem magam rendszeresen a hajamat szõkére,nem roncsolt,egészséges.Pedig a végét nagyobb idõközönként vágom csak.

Olyan hajfestékek, színezõk vannak már, amelyek nem roncsolják a hajat, használj rendszeresen balzsamot is.30 éve festem magam rendszeresen a hajamat szõkére, nem roncsolt, egészséges.Pedig a végét nagyobb idõközönként vágom csak.
ha félsz attól hogy rontod a hajad minõségét akkor olvasd el ezt; http://www.lysabetta_portalja.abbcenter.com/?id=57963&cim=1 ......vagy néz még utána a neten . Sok sikert.
én befestettem a szõke hajamat, amivel azelõtt soha semmi problémám nem volt. elõször vörösre, majd fodrász festette vissza fokozatosan szõkére, nem szívta ki. utána kb. fél évig festettem hamvasszõkére és letört az egyik oldalon pár nap alatt 5 centi. úgyhogy személyes tapasztalatom alapján nem javasolnám :) de nem csak a hajad színétõl függ, ahány ember annyi haj.


Ha a szõke festékkel járó 9-es oxit felvegyítem 1:3 arányban vízzel, 6-os lesz belõle? Ezt lehet használni szõkítõporhoz is és a festékkel is?

Legjobb válasz: 1 rész víz, 3 rész 9% oxi = 6 % igen. Legalábbis ha jól számolok. Használható bármivel ugyanúgy.

1 rész víz, 3 rész 9% oxi = 6 % igen. Legalábbis ha jól számolok. Használható bármivel ugyanúgy.

Henna hajszínezõ után, ha nem rendes festékkel csak palette hajszínezõvel akarom festeni a hajam is kell több hónapot várni? Vagy mennyit várjak?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen hennát használtál. Ha igazi, 100%-os, csak a növénybõl készültet, akkor nyugodtan felkenheted, max nem fogja be a hajadat a festék. Ha valami kevertet használtál, akkor kell várni minimum 3 hónapot.

Attól függ, milyen hennát használtál. Ha igazi, 100%-os, csak a növénybõl készültet, akkor nyugodtan felkenheted, max nem fogja be a hajadat a festék. Ha valami kevertet használtál, akkor kell várni minimum 3 hónapot.
A színezõ is vegyi anyag, a tilalom ezekre vonatkozik, nem a szó szerint értendõ hajfestékekre.

Mi lehet az oka ha a tetoválás nagy része, a festék kijön sebbel együtt? Nem maszek tetkó. Másodszor mentünk át rajta és meg igy is vannak hiányos helyek. Mi lehet a bibi?

Mi lehet az oka ha a tetoválás nagy része, a festék kijön sebbel együtt? Nem maszek tetkó, rendes gép, rendes festék, bepanten kenőccsel kenegetem naponta 3-szor, 1-szer lemosom meleg vizzel,gyulladásnak nyoma sincsen, az első 3 napban egy kicsit piros. Másodszor mentünk át rajta és meg igy is vannak hiányos helyek bőven ahol csak pár pont maradt, olyan mintha csak satir lenne, közben pedig festve kéne lennie! Mi lehet a bibi?

Legjobb válasz: én nem tudom, honnan került elõ már megint ez a fóliázd 3 napig, meg vastag varr meg a többi hülyeség. NEM KELL fóliázni, mert úgy valóban kiáztatod a festéket! Szerintem egyrészt kevés a naponta 3x, kétóránként kellene. Lehet, hogy csak 'rossz' a bõröd. Ez az elsõ tetoválásod? Ha nem, az elõzõ is ilyen volt?

én nem tudom, honnan került elõ már megint ez a fóliázd 3 napig, meg vastag varr meg a többi hülyeség. NEM KELL fóliázni, mert úgy valóban kiáztatod a festéket! Szerintem egyrészt kevés a naponta 3x, kétóránként kellene. Lehet, hogy csak 'rossz' a bõröd. Ez az elsõ tetoválásod? Ha nem, az elõzõ is ilyen volt?
Úgy tûnik, hogy az a gond, hogy nem fóliázod az elsõ 3 napban. A fólia alatt nem tudna kialakulni vastag varr, amivel kiesik ugye a festék.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem fóliáztam ez igaz, a tetkó fele a csuklómon van, igy nem is tudtam hogyan fóliázni! De a harmadszori atütes után megpróbálom! Ezen kivül mire kell még figyelnem?
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ tetkóm, ezért vagyok teljes kétségbe esve, nem tudom a harmadik rámenés fog-e segiteni rajta? Mit tanácsoltok?
Kedves 3-as, tetováló vagyok, az egyik legnagyobb mûvésztõl tanultam mindent (Müllner Cs.), aki asszem nem beszél hülyeségeket, szóval a 3 napos fóliázást hülyeségnek titulálni elég érdekes hozzáállás. Egy tetováló
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet mégiscsak segitene a fóliázás?
Próbáld ki, legfeljebb az engem lehülyézõnek lesz igaza, bár erre kevés esély van :) )
szombaton varrtak alkarra, egy deka fóliát sem látott, 3/4érõl már lejött a varr, és sehol sem 'szakadozott' a vonal! (szövegem van )
használj rá kamilla sampont, nekem az bevált, kiszedi a szürke színt, már pár használat után is látható az eredmény

A régi festéket le kell-e kaparni, akkor is, ha a festék masszívan a falon van?

Elég, ha mélyalapozóval lekenem a glettelés el?tt?

Legjobb válasz: Elég.

Elég.
A kérdező hozzászólása: :-) Köszi a gyors választ. Sok munkát spórolnék vele.
Csak a serult reszeket kell lekaparni, aztan bevizezni es gelettelni. Ezutan johet az alapozo, aztan a kivalasztott szin.
ha nagyon régi a festék és enyves minta van rajta én lekaparnám a helyedben, a lakásom felújításakor hiába kértem apám és a nagybátyám, hogy kaparják le, gletteljenek és alapozzanak, az hagyján, hogy nem fedett rendesen a dulux 4 rétegben sem, de az enyves mintákat a penész kikezdte és szép mintás lett a falam
Ha masszív akk csak a kis hibákat pl ami a festékben volt szennyezõdést kell lecsiszolni óvatosan aztán nemkell glettelni sem csak festeni. Nemfog elválni egymástól a régebbi festés és az új festék réteg elhiheted.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam, hogy lekenem mélyalapozóval, az eredmény egy pormentes de mégis puha felület. Vízzel lefröcskölve könnyen lejön a régi festék. Ezután kentem le az alapozóval. Ez a felület bizalomgerjesztõbb. Köszönöm a válaszokat és a segítséget, de az a válaszoló, aki a mintákról írt elbizonytalanított, így marad a kaparás.
Hát annak értelme nemlett vna h bekened alapozóval aztán meg lekaparod :D kaparás után alapozás... így ok.

Mennyi pénzt kér el a fodrász, ha le akarom szedetni a fekete festéket, és be szeretném utána festetni? A festéket vinném és még egy kicsit vágatni is szeretnék.

A fodrászom elköltözött, így új fodrász után kell néznem... Azért a kérdés, hogy tudjam, mennyire számítsak.

Legjobb válasz: ez mindenkinél máshogy megy. de nem hiszem, h rögtön befesti a hajad más színûre...

ez mindenkinél máshogy megy. de nem hiszem, h rögtön befesti a hajad más színûre...
Hossztól függõen 7-15ezerre számolnék a helyedben.

Ha a hajfestéket kibontom ahhoz, hogy allergiatesztet tudjak csinálni akkor a festék a 48h alatt tönkre is megy?

Legjobb válasz: Az allergia teszthez nem kell összekeverni a festéket, hanem csak a tubusból, a színbõl kell felkenni a bõrödre. A hidrogénbõl nem. Ha nem kevered õket össze, akkor az eláll a szavatossági idõig.

Az allergia teszthez nem kell összekeverni a festéket, hanem csak a tubusból, a színbõl kell felkenni a bõrödre. A hidrogénbõl nem. Ha nem kevered õket össze, akkor az eláll a szavatossági idõig.
Ha az egészet összekevered akkor igen. Ha csak egy picit öntesz ebbõl is meg abból is össze akkor ami a tubusban, flkaonban marad az felhasználható


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!