Találatok a következő kifejezésre: Ha a is dr. és én (3 db)

Ha a férjem is dr. és én is, akkor hogyan viselhetem a nevem?

Legjobb válasz: Sokféleképpen!(ha mind a ketten ledoktoráltatok akkor ezt illene tudni)Lehetsz : dr. Balog Béláné dr. Varga Rozál;dr.Baloghné dr.Varga Rozál;dr.Varga Rozál;dr.Baloghné dr.;...

Sokféleképpen!(ha mind a ketten ledoktoráltatok akkor ezt illene tudni)Lehetsz : dr. Balog Béláné dr. Varga Rozál;dr.Baloghné dr.Varga Rozál;dr.Varga Rozál;dr.Baloghné dr.;...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bocs, de ezt sajnos nem tanították :)
Szia! Amikor mi bementünk az anyakönyvvezetõhöz, hogy szeretnénk összeházasodni, és már kitûztük a napot, akkor kinyomtatott 2 oldalt arról, hogy hogyan használhatjuk házasság után a nevünket. Lesz egy csomó variáció!
Nálunk egyszerûen csak rákérdezett, hogy hogyan szeretnénk, és maradtunk a hagyományos -né és a leánykori név verziónál.

Érdemes magzatvédő vitamint szedni anélkül hogy terhes lennék? Dr. Czeizel Endre nyilatkozta, hogy Õ is szedi a magzatvédő vitamint. Ha Õ beszedi akkor csak van benne valami. Azt mondta megelőzi a strokot és az érelmeszesedést.

Legjobb válasz: Úristen :D azért ez vicces, hogy szedi :D Szerintem nem kell szedni, max. ha terhességet tervezel akkor elõtte egy hónappal vagy hasonló... de amúgy szerintem meg lehet lenni nélküle én még nem is fogtam a kezemben életemben se ilyet, mégis tudok írni ide is :D Az lehet, hogy megelõz dolgokat de szerintem biztos van negatív hatása is, meg nem tudom mennyire jó dolog mindenfélét beszedni csak úgy. Ha akarod szedd, de szerintem nem kell.

Úristen :D azért ez vicces, hogy szedi :D Szerintem nem kell szedni, max. ha terhességet tervezel akkor elõtte egy hónappal vagy hasonló... de amúgy szerintem meg lehet lenni nélküle én még nem is fogtam a kezemben életemben se ilyet, mégis tudok írni ide is :D Az lehet, hogy megelõz dolgokat de szerintem biztos van negatív hatása is, meg nem tudom mennyire jó dolog mindenfélét beszedni csak úgy. Ha akarod szedd, de szerintem nem kell.
Nekem a fodrász mondta, hogy próbáljam ki, mert eléggé törik a hajam.Még nem vettem, mert multi tabs-ot szedek, de lehet megpróbálom.:-)
Vitamint orvosi vizsgálat után és ellenõrzés alatt édemes csak rendszeresen szedni. Okozhat problémákat. Czeizel Endre nyilván elvégezte ezeket a vizsgálatokat.
Te jó ég, ez vitamin! Miért rettegtek ennyire tõle??? A kismamáknak és a babájuknak ajánlják, akkor miért ne lehetne szedni.

Egri kórházban, Dr. Varga Zsoltot ismeri valaki? Szültetek már nála és ha igen mennyit kért egy szülésért? Milyen ember? Mert én már hallottam róla jót is rosszat is, a véleményetekre vagyok kíváncsi!

Legjobb válasz: Nekem jó tapasztalataim vannak. Én mindkét gyermekemet nála szültem. Nincs fix tarifája, ha 3x megjelensz a magánrendelésén, (ahol mellesleg mindig megnézi uh-n a babát) természetesnek veszi, hogy ott lesz a szülésednél. Bármikor hívhatod, ha véletlenül nem veszi fel, visszahív. Szóval szerintem korrekt és rendes doki. Ha egyszer lesz 3. babám, akkor is nála szülnék.

Nekem jó tapasztalataim vannak. Én mindkét gyermekemet nála szültem. Nincs fix tarifája, ha 3x megjelensz a magánrendelésén, (ahol mellesleg mindig megnézi uh-n a babát) természetesnek veszi, hogy ott lesz a szülésednél. Bármikor hívhatod, ha véletlenül nem veszi fel, visszahív. Szóval szerintem korrekt és rendes doki. Ha egyszer lesz 3. babám, akkor is nála szülnék.
Nekem nem volt fogadott doki, terhesgondozáson sokszor találkoztam vele az sztk-ban és úgy hozta a sors, hogy pont õ volt ügyeletben, mikor szültem. Rendes volt, 2x jött oda, kérdezte hogy vagyok, biztatott, hogy minden rendben lesz és csak ügyesen...bár a kitolás résznél nem emlékszem, hogy ott lett volna, de szépen összevarrt (felszívódóval) és közbe is beszélgettünk. Szerintem rendes, egy fillért nem kapott.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt már én is hallottam, hogy felszívódóval varr össze, és hogy csak õ csinál egyedül ilyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!