Találatok a következő kifejezésre: Ha a is dr (30 db)

Ha a férjem is dr. és én is, akkor hogyan viselhetem a nevem?

Legjobb válasz: Sokféleképpen!(ha mind a ketten ledoktoráltatok akkor ezt illene tudni)Lehetsz : dr. Balog Béláné dr. Varga Rozál;dr.Baloghné dr.Varga Rozál;dr.Varga Rozál;dr.Baloghné dr.;...

Sokféleképpen!(ha mind a ketten ledoktoráltatok akkor ezt illene tudni)Lehetsz : dr. Balog Béláné dr. Varga Rozál;dr.Baloghné dr.Varga Rozál;dr.Varga Rozál;dr.Baloghné dr.;...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bocs, de ezt sajnos nem tanították :)
Szia! Amikor mi bementünk az anyakönyvvezetõhöz, hogy szeretnénk összeházasodni, és már kitûztük a napot, akkor kinyomtatott 2 oldalt arról, hogy hogyan használhatjuk házasság után a nevünket. Lesz egy csomó variáció!
Nálunk egyszerûen csak rákérdezett, hogy hogyan szeretnénk, és maradtunk a hagyományos -né és a leánykori név verziónál.

Dr. Burg Anitához vagy dr. Géczi Máriához jár valaki közületek Vácon? Be kell jelentkezni előre, vagy elég, ha a rendelési időben odamegyek? Van magánrendelésük is esetleg?

Legjobb válasz: Szia magánrendelésükrõl nem tudok.A kórházban Géczi Mária hétfõn 12-15ih van.Anita pedig csütörtökön 12-15 ig van. http://javorszky.hu/rendeles/rendfsz.htm Itt ezt megtalálod. Én Anitánál szültem, kedves aranyos, csak jót tudok mondani(És nem voltfogadottam

Szia magánrendelésükrõl nem tudok.A kórházban Géczi Mária hétfõn 12-15ih van.Anita pedig csütörtökön 12-15 ig van. http://javorszky.hu/rendeles/rendfsz.htm Itt ezt megtalálod. Én Anitánál szültem, kedves aranyos, csak jót tudok mondani(És nem voltfogadottam
Elfelejtettem hogy nem kell bejelentkezni, mármint idõpontot kérni. És ott rákérdezhetsz a magánrendelésre is. Megkérdezhetem mért épp nõ dokit szeretnéél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :) Vallási ok miatt szeretnék nõi nõgyógyászt.
:) Köszönöm hogy válaszoltál, semmi közöm hozzá, csak foglalkoztat a dolog hogy ki milyen okokból választ férfi illetve nõi nõgyógyászt.:) Problémamentes terhességet neked!márhaazért kerested fel ezt az oldalt:)
A kérdező hozzászólása: Nincs ebben semmi, hogy megkérdezted :) Remélem, hogy lassan lesz egy (problémamentes) terhesség :) Köszönöm szépen mégegyszer a segítségedet!

Szerintetek, ha a 18. heti ultrahangra dr. Hajdu Krisztinához megyek, aki egyben genetikus is, az Istenhegyi útra, akkor az egyben genetikai tanácsadás is lehet?

Orvosom beírta a kiskönyvembe, hogy genetikai tanácsadás javasolt, mondtam neki, hogy az Istenhegyire akarok menni, azt mondta jó, mert ott sokkal jobb gép van, mint a kórházban. Azt viszont elfelejtettem, hogy akkor még külön menjek el genetikai tanácsadásra is. Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért küldtek genetikai tanácsadásra! Egyébként én Hajdu dokinál csináltattam a 18. hetit is. Nem igazán volt tanácsadás, bár minden rendben is volt, tehát nem kellett!

Miért küldtek genetikai tanácsadásra! Egyébként én Hajdu dokinál csináltattam a 18. hetit is. Nem igazán volt tanácsadás, bár minden rendben is volt, tehát nem kellett!
A kérdező hozzászólása: Integrált tesztem down kórra 1:980- hoz lett:(
Mindenképpen menj el, ha gond van, õ észreveszi! Barátnõmnek sem lett jó a down szûrés, az Istenhegyin meg kiderült, hogy semmi gond. Már meg is született a pici, és egészséges! Nyugi! :)
Hajdu Krisztina a legjobb, de az uh vizsgálata nem minõsül genetikai tanácsadásnak. Az egy teljesen más dolog, az istenhegyin amit kapsz, az diagnosztika. Jelentkezz be tanácsadásra máshova!
A kérdező hozzászólása: Még akkor is, ha a Honvédkórházban lenne a genetikai tanácsadás és a Hajdu doktornõ végezné ott is? Az orvosom támogatta, hogy az Istenhegyire menjek, mert ott jobb az uh gép.
Az uh vizsgálat nem vált ki egy genetikai tanácsadást, akár hova is mész. Annyival "jársz jobban" hogy az Istenhegyi úton nagyon jó a gép és azon tényleg jó alaposan meg tud nézni mindent. Viszont a genetikai tanácsadást majd õ eldönti, hogy a látottak alapján kell-e. Remélem mindent rendben talál és azt mondja, hogy nem szükséges semmi további teendõ. Õ a legjobb, nála voltunk már mi is többször. (Igaz én az uh-n a honvédban voltam, a vérvételt csináltattam az Istenhegyin)


Dr Blaskó Ervin, ha a kórházba hív be NST-re, de ő csak az eredményt fogja megnézni, akkor is kell pénzt adni neki?

Legjobb válasz: A kórházban végzett nst-ért nem szoktak pénzt kérni sehol. Fõleg, ha nem is a saját orvosod végzi.

A kórházban végzett nst-ért nem szoktak pénzt kérni sehol. Fõleg, ha nem is a saját orvosod végzi.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
Igen!
Igen, ezt törvény szabályozza.
Igen, ugyanis azt nem a kórház kéri, hanem a családvédelmi szolgálat, aki egyáltalán engedélyezi a beavatkozás elvégzését.
Nézd Kérdezõ, ami kell, az nem "szülõi engedély az abortuszhoz" hanem a mûtéti beleegyezést kell az egyik, felügyeleti joggal bíró szülõnek aláírni. És ez ugyanígy vonatkozik minden, nem életmentõ beavatkozásra is, tehát ha mondjuk az elálló füledet operáltatnád altatásban, ahhoz is kellene. Ha a szülõ valamilyen okból nem hajlandó ezt a beleegyezést megadni, akkor a gyámhatóság is ugyanúgy megteheti, szóval ez nem arról szól, hogy a szülõnek lenne döntési joga arról, hogy a 14-18 év közötti fiatalkorú ne maga dönthetné el, hogy kihordani vagy megszakíttatni akarja a saját terhességét. Tudni, azt mindenképpen fog róla, mert ha a fiatalkorú a gyámhatósághoz fordul, annak meg mindenképpen meg kell hallgatnia a szülõt, mielõtt megadja a beleegyezést. És hát ugye a nõ 14-18 éves kora között a terhessége nem a 12., hanem a 18. hétig szakítható meg.
Köszönöm a kölesgolyó tippet, kipróbáljuk!
Szia! Szerintem elõször pépesen aztán majd add a kezébe és egye magától.Én így csinálnám. 4 hós kislány anyukája és 11 hetes pocis
a babapiskótát eheti ahogyan van, add a kezébe, mivel ha nagyobb darab menne is le, olyam omlós, hogy a nyáltól elmállik. Almát répát viszont még ne adj neki, csak reszelve, abból egy egy darab ugyanis megakadhat a torkán. ( 8 hós az enyém)
Igen adhatod már a kezébe már nyugodtan, jól el lesz vele, igaz hogy utánna meg egy fél órát fogod a környékét takarítani:) ) Meg lehet venni kimondott babakekszeket is.
Ezt komolyan mondjátok? Az enyém is 7hós, de még nem merném neki odaadni kezébe. Hiszen csak pépes dolgokat eszik(+anyatej), és alól ugyan van két fog kibújva de rágni még semmi esetre sem tud. Bizti nem fog megakadni egy nagyobb darab a torkán? Mert én szívesen kipróbálnám amúgy már csak amiatt is hogy lefoglaljam:) És a cukor miatt nem aggódtok. Bár gondolom nem véletlen hívják BABApiskótának...
3. vagyok. Az én fiamnak még nincs egy foga sem, de nem volt még eddig semmi gond, ahogy a szájába veszi úgy olvad benne, ha meg esetleg letörne egy darabb azt kiveszem a szájából. Ha a cukor miatt agódsz kedves válaszoló akkor én még kölesgolyót adok a fiamnak, az egészséges, bio és cukormentes és olvad a szájába. Próbáld ki!

Szerintetek gáz, ha egy olyan lány, aki nem rocker, és nem is szereti se a rock zenét, se a metált, Dr. Martens bakancsot hordana, mert az tetszik neki? (link a leírásban)

Ilyenekre gondolok:

Legjobb válasz: A "rockeres" dolgot nyilván nem a virágmintásra értettem, hanem például a sima feketére vagy sötét színûre :)

A kérdező hozzászólása: A "rockeres" dolgot nyilván nem a virágmintásra értettem, hanem például a sima feketére vagy sötét színûre :)
Tenyleg olyan gyokerek a rockerek, hogy azert kepesek lennenek nekimenni valakinek, mert nem olyan zenet hallgat, mint ok, annak ellenere hogy bakancsban van? Ennel azert tobbet neztem ki beloluk..
magadnak akarj megfelelni ne másnak:) mert aki akar az ígyis-úgyis talál benned hibát, ilyen ember mindenhol van... az a lényeg, hoyy te jól érezd magad benne
Esetleg hallgass indie rockot, az rock, de nem olyan kemény. Ilyen együttes például az Arctic Monkeys.(Holnap lesznek VOLT-on :( ) Ne aggódj emiatt, én is hallgatok pop-os számokat is. Csak annyi, hogy a rock az jobban tükrözi az életfelfogásomat:) Itt van pár banda, amik rockossak is, meg nem is, pop is, de mégse pop, szóval ilyen kevertmûfajú zenét játszanak: Arctic Monkeys https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM <- nagyon felkapott számuk, de van még pár ami szerintem jobb. Panic! At the Disco Ezt már be sem tudom határolni, de talán pop-rock-dance és kicsit elektronikus hangzásvilág jellemzi. https://www.youtube.com/watch?v=vc6vs-l5dkc Linkin Park ( najó ez viszont már csak rock, de ajánlom, mert nem az a hörgõs.) Pl. Castle of glass 30 Second to Mars Szintén rock, Jared Letoval az élen, vannak jó számaik. Simple Plan pop-punk együttes, én nem szeretem, de lehet, hogy neked tetszeni fog. Szóval ezekbe így hallgass bele nyugodtan, és ha a barátaid ezekrõl beszélnek vagy valami, akkor legalább nem csak ülsz és pislogsz :) Lehet, hogy még a végén rocker lesz belõled :) Never say never. Alig pár éve még én is pop zenét hallgattam, és csak azt. Aztán kitágult a látóköröm :) Szerintem egyébként az a helyes, hogyha minden zenét meghallgatsz, (klasszikust, rockot, popot, rappet, stb.) Majd a végén pedig kimondod, hogy neked a pop tetszik. Akkor nincs az, hogy jaj csak azért tetszik, mert még nem hallgattál mást. Így mindenféle zenérõl lesz véleményed, és nem az lesz, hogy a rapperek fújjozzák a rockereket, a rockerek utálják a poposokat... Najó mostmár leállok, mert kezdek belekavarodni. Remélem segítettem valamicskét.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a sulimban is van egy pár rocker, ráadásul az egyikkel nagyon jóban vagyok, és félek, hogy mit reagálna. Lehet jobb ötlet lenne egy virágmintásat venni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Nyilván olyan ruhákkal párosítanám, amik illenek hozzá, meg egyébként sem vagyok olyan plázap*csa, nem hordok pink csillogó meg masnis meg mittudomén milyen cuccokat. :) Szerintem az öltözködési stílusomhoz menne. A zenei ízlés már más kérdés, de egyébként az alternatív (pop)stílusú zenéket szeretem. Ez nagyon elüt a bakancstól, gondolom (?) :/
Ha jól öltözöl hozzá, akkor semmi gáz nincs vele, csak nagyon szépen kérlek, ne hangoztasd a zeneiízlésedet amikor bakancsba vagy, mert jó pár embert ismerek, aki ezért ölni tud. Szóval, ha tetszik, akkor nyugodtan. Egyszer bandáztunk (négyen lányok) jött arra két plázacica bakancsban, és azt ecsetelték, hogy Avici milyen helyes, meg még pár rap, pop elõadóról fecsegtek.. két barátnõmet úgy kellett visszafogni, hogy ne menjenek neki a csajoknak :') 17/L (rock-metal imádó)
hát a virágmintás szörnyû :D de a Martens bakancsok nagyon kényelmesek és jól is néznek ki. énis azt hordok (acélbetétest) ha tetszik vedd meg, de énse nézném jó szemmel, ha mondjuk, egy kis p*csa felvenné szóval legalább öltözz jól hozzá :D
Nem gáz, azt vedd meg amelyik tetszik:)
Nem gáz mindenki azt hord amit akar. De en kimontoddan nem szeretem ha csak ugy felvesz valaki bakancsot pedig nem alternatív stílusú, sõt az õrületbe kerget. Vedd fel, de inkább kerüld a rockereket, punkokat igy mert biztos nem fognak megdicsérni. (Punk lány)
Magassarkú csizmáról még nem hallottál? Én azt hordok télen, de cipõt is.
"Szerintem egy magassarkú illik lányhoz." Még télen is? :D
A kérdező hozzászólása: Én nem azért szeretnék bakancsot, mert "menõ". A mi sulinkban például nem is hordanak bakancsot, max 1-2 ember.. Szóval nálunk egyáltalán nem menõ, én azért szeretnék, mert tetszik ez a stílus :)
Hát... számomra akkor szánalmas ha azért tetszik valakinek, mert menõ lett bakancsot húzni. Tavaly kiröhögött a bakancsom miatt egy évfolyamtársam (kis ribizli), erre pár hónapja láttam bakancsban.
Nem gáz, szerintem az ilyen fajta bakancs nem is kifejezetten rockeres. Vagy legalábbis a varrott orrú a jellemzõbb. Ha tetszik és jól érzed magad benne, vegyél nyugodtan :) (mondom ezt úgy, hogy személy szerint nekem egyik se tetszik:D)
a virágmintás nagyon tetszik nekem is van hasonlóm, csak kisebb, velúr anyagból és rikitó narancssárga, 2 éve van meg, imádom :)
Szerintem egy magassarkú illik lányhoz.
Nem a bakancstol leszel rocker, ha tetszik, akkor vedd meg

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! Szeretném kérdezni, hogy 49 éves vagyok és most nagyon meg van a bajom, már 8 napja. Normális-e ez jó 4-5 honapig alig volt most meg megvagyok ijedve, hogy nem akar elmulni a bajom. Pánikban vagyok ilyenkor, de akkor is ha nem

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! Szeretném kérdezni, hogy 49 éves vagyok és most nagyon meg van a bajom, már 8 napja. Normális-e ez jó 4-5 honapig alig volt most meg megvagyok ijedve, hogy nem akar elmulni a bajom. Pánikban vagyok ilyenkor, de akkor is ha nem jelentkezik, de voltam onkologusnál és mondta változókor de én mégis pánikolok, hogy ez normális-e még? Szeretném ha írna pár sorba, hogy még mire számíthatok? Ugyanis el kell fogadnom a változókort végül is bele estem: Tisztelettel,D.K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást, mert csak így lehet arról nyilatkozni, hogy biztosan minden rendben van. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást, mert csak így lehet arról nyilatkozni, hogy biztosan minden rendben van. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! Szeretném kérdezni, hogy 49 éves vagyok és most nagyon meg van a bajom, már 8 napja. Normális-e ez jó 4-5 honapig alig volt most meg megvagyok ijedve, hogy nem akar elmulni a bajom. Pánikban vagyok ilyenkor, de akkor is ha nem

Tisztelt Dr. Langmár Zoltán! Szeretném kérdezni, hogy 49 éves vagyok és most nagyon meg van a bajom, már 8 napja. Normális-e ez jó 4-5 honapig alig volt most meg megvagyok ijedve, hogy nem akar elmulni a bajom. Pánikban vagyok ilyenkor, de akkor is ha nem jelentkezik, de voltam onkologusnál és mondta változókor de én mégis pánikolok, hogy ez normális-e még? Szeretném ha írna pár sorba, hogy még mire számíthatok? Ugyanis el kell fogadnom a változókort végül is bele estem: Tisztelettel,D.K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást, mert csak így lehet arról nyilatkozni, hogy biztosan minden rendben van. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy részletes kivizsgálást, mert csak így lehet arról nyilatkozni, hogy biztosan minden rendben van. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!