Találatok a következő kifejezésre: Ha a is (28991 db)

Ha a gyermekem Németországban született (2010-ben), az apja és én is magyar állampolgárok vagyunk, (így ö is az lett) lehet e valamennyi idö után automatikusan német, esetleg kettös állampolgár? Ha ö lehet én is megkaphatom utána?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy az hogy egy adott országban születik akor még nem kapja meg az állampolgárságot, pláne ha egyik szülõ sem az adott ország állampolgára. de az meg pláne abszurdum lenne ha ezekután még te is megkapnád :) ilyen nincs ez nem így mûködik.

én úgy tudom hogy az hogy egy adott országban születik akor még nem kapja meg az állampolgárságot, pláne ha egyik szülõ sem az adott ország állampolgára. de az meg pláne abszurdum lenne ha ezekután még te is megkapnád :) ilyen nincs ez nem így mûködik.
A kérdező hozzászólása: ezért kérdezem... A konzulátuson zagyváltak vmit, hogy 8 év után mi is megkaphatjuk egy ismerös emlegetett valami 4 évet, én sem tudom. Nem mintha ez lenne a legfontosabb csak gondoltam, ha lehetösege van ra. Sajnos mindenki mást mond, minden portálon mást írnak, még a konzulátuson sem tudnak megegyezni, hogy is van pontosan. Ha majd egyszer világos lesz a helyzet...
jah én is félreértelmeztem kicsit a kérdést. tehát ti még most is ott éltek? és már elég régóta? mert akkor más lehet a helyzet.. sõt ha már annyi ideje akkor tényleg nem kizárt hogy megkaphatjátok ti is.. azt hittem hogy csak épp kint született a gyerek de ti itthon éltek már.
A kérdező hozzászólása: egészen pontosan 5 éve élünk kint és úgy tervezzük, szeretnénk még maradni. A magyar állampolgárságomat nemnagyon szeretném feladni, ha kettösre mód van úgy megfontolnám. Bár lehet nincs rá lehetöség, akkor úgysem aktuális.
az én nagyim amcsiba ment és amikor az unokatesóim megszülettek, automatikusan amerikai állampolgárok lettek de a nagyim ettõl még nem lett amerikai állampolgár és ez tuti így volt40 évvel ezelõtt

Nektek a benzines öngyújtó (zippo) tele töltve meddig tart? Mivel én ha tele is töltöm akkor is csak 4-5 gyújtásra elég!

Nektek a benzines öngyújtó (zippo) tele töltve meddig tart?Mivel én ha tele is töltöm akkor is csak 4-5 gyújtásra elég!Nektek is,vagy nálam van gond?

Legjobb válasz: Elég fura, mert ha én nem is töltöm tele akkor is kibír 1-2 hetet. Jobb esetben 3-at.

Elég fura, mert ha én nem is töltöm tele akkor is kibír 1-2 hetet. Jobb esetben 3-at.
hat, ha ott is leborotvalod, akkor ott is ugyan ugy erösödni fog.
azt mondják a tenyeren és talpon kívül bárhol lehet szõr :)
A kérdező hozzászólása: akkor kb hogy fog kinezni az arcom 1-2 ev mulva?
A szemed alatt csak akkor borotváld ha fekete. Ha fehér pihe van ott, azt ne. Nem tudom hány éves vagy, és milyen erõs a szõrzeted, de én igen szõrös vagyok, 14 évesen kezdtem borotválkozni, és ezt a borostát körülbelül olyan 19 éves korom körül tudtam megcsinálni, úgy ahogy. Olyan 25 év kellett ahhoz, hogy ilyesmi legyen mint a képeken. Ugyanis amíg nem elég sûrû, dús, és sötét színû, addig semmi nem fog belõle látszani távolról (azaz 2 méterrõl), és hülyén néz ki.


Mert így dupla élményben részesül
mert a kezed erosebb mint a szad . es jobb erzes neki . az exem fel vilagositott mert en is ezt kerdeztem magamtol es vegul ra kerdeztem.L
Ne legyél lusta, dolgozz csak.
Mert az nagyobb élvezet neki, amúgy miért kell ezen problémázni? Ha neki úgy jobb, akkor csináld úgy és ennyi. Például sok lánynak úgy a jó csak ha egyszerre nyalják és ujjazzák és külön-külön szeretem, mert úgy jobban tudok az élvezetre koncentrálni. Mindenkinek máshogy jó. 27/N

Ha a személyi igazolványom lejár október 13-án, akkor már most augusztusban is lehet intézni az új készítését? Vagy mennyi idővel előtte lehet? Mennyi idő alatt készül el?

Legjobb válasz: Én is késõbb csináltattam meg. Útlevéllel is tudja magát igazolni az ember. Ha jól megy minden, pár nap alatt megvan.

Én is késõbb csináltattam meg. Útlevéllel is tudja magát igazolni az ember. Ha jól megy minden, pár nap alatt megvan.
Szerintem minél hamarabb intézd el, annál jobb. Ráadásul mire sorra kerülsz az okmányirodában...:S Én az állandó lakcímemet szeretném átírni, nem tudom, Te hol laksz, én Pesten, és neten lehet idõpontot kérni, 3 hét múlva sincs idõpont. Talán 2 hét múlva van 1-2, de az is délelõtt, amikor egy átlagember dolgozik, vagy tanul...Szóval én sem tudom, mikor jutok el odáig. :D
Bocsi a kis elírásért, nyilván most a suliban szünidõ van, általánosságban értettem.:)
megcsináltathatod most is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, amúgy egy kis városban lakok! :) Ment a zöld mindenkinek. :)
Most voltam személyit csináltatni múlt héten. Januárban járt le. Semmi baj nem volt belõle, mert volt jogsim, ami szintén alkalmas személy azonosítására. Elõre foglalt idõpontom volt, kb negyed órát vett el az egész az életembõl. 1500 ft-ot fizettem, azt mondták 20-30 nap, mire kijön.

Ez szerintetek jó gép kockuláshoz? Igazából azt szeretném hogy min a minecraft jól fusson felvevés közben is de azért az is jó lenne ha bfbc2 is menne.

http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/DELL-3521_149826-I73517..

Legjobb válasz: Minecraft az tuti jól menne,de szerintem jobban jársz ha valami pc boltab nveszel és nem iylen diszkontban. Pl: www.pcx.hu

Minecraft az tuti jól menne, de szerintem jobban jársz ha valami pc boltab nveszel és nem iylen diszkontban. Pl: http://www.pcx.hu
A kérdező hozzászólása: köszi!

Mit jelent, ha a férjem, engem kielégít, veszett jó, érzem, hogy ő is felizgult teljesen, de mégsem akarja, hogy én is kielégítsem?

Többször is előfordult már, hogy ez történt, és azzal magyarázza, hogy akkor nagyon fáradt lesz. Milyen férfi az, aki nem akar kielégülni, ha ott fekszik mellette a nő a felesége, akit állítólag szeret? Létezik,hogy egy férfi, aki azt vallja magáról, hogy szexmániás épp a feleségét nem akarja? Megcsal?

Legjobb válasz: Nálunk is elõfordul, hogy csak az egyikünk "munkálkodik" ezzel szerintem még nincs gond. Bár ha mindig visszautasít azt nem értem.

Nálunk is elõfordul, hogy csak az egyikünk "munkálkodik" ezzel szerintem még nincs gond. Bár ha mindig visszautasít azt nem értem.
talán meg nem csal-még-de a szexuális kielégüléshez nem te kellesz neki. de kielégit hisz mégiscsak a felesége vagy. vagy: olyan kielégülési módra vágyik amit tõled nem mer kérni, ezért inkább utána magának csinálja és közben fantáziál az h fáradt lesz ha elélvez az igaz, olyankor kimegy az energia de attól még az jó dolog. tantrikus szexre-gyakorlás még lehet, ott visszavonul a férfi mielõtt elmenne, de azután újra kezdi és újra megáll stb. de ezt egy este pl nem úgy h ma megállok holnap folytatom

Csak a begyulladt fog fáj? Vagy ha nincs is begyulladva akkor is fájhat?

Legjobb válasz: ha lyukas akkor is fáj. pont ezzel szenvedek... bár nem állandóan fáj, csak ha édeset eszem, és belemegy.

ha lyukas akkor is fáj. pont ezzel szenvedek... bár nem állandóan fáj, csak ha édeset eszem, és belemegy.

A noknek akkor is mondani kell, hogy mennyire szepek, mennyire szereti oket az ember, ha tudjak is?

Es mar 1000x mondta az ember?

Legjobb válasz: téged akkor is le kell szopni, ha egyébként tudod,hogy milyen? -.-'

téged akkor is le kell szopni, ha egyébként tudod, hogy milyen? -.-'
Még akkor is kell mondani ha nem azok!
nem kell, hogy minden nap 1000x mondják, de azért jól esik..
én nem mondanám 1000-szer. idõ után nem hihetõ. ritkábban, és jó pillanatokban.
Nekem jól esne mindig. No nem ez a zaklatós fajta, de pl ha kiöltözök neki, vagy csak úgy alapba, mikor olyan kedve van. 2, 5 évig voltam egy pasival, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mondta, hogy szép vagyok... 24/n
Igen jól esik.Neked nem esne jól, ha valaki dicsérne?

Normális az, ha (reggelente is) amikor pisilnem kell csak néhány cseppet tudok produkálni akkor is, ha tele van a hólyagom, emiatt többször is ki kell mennem? Sokszor fáj is.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
na mi van veled? :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!