Találatok a következő kifejezésre: Ha a időpontig (301 db)

Nem hiszem. Akkor fogadnak soron kívül, ha sürgõs.
Nem. Köze nincs a kettõnek egymáshoz.

Ha a kiírt időpontban nem szülök meg akkor várnak egy hetet vagy kettőt és utána megindítják? Császár vagy a sima a jobb?

Na és ha nem vagyok tágulva akkor császároznak? Mekkorának kell lenni a baba fejének hogy császározanak?

Legjobb válasz: Szia!En minden kerdesedre nemtudom a valaszt mert elso babas leszek!De azt tudom hogy en februar 20-ra vagyok kiirva,es a doki aztmondta hogy elegge fent van meg a babam meg zarva vagyok stb.Es mondta ha kihuzom marciusig akkor marciusban megszuleszt!En ugy tudom 2het elote,es 2het utana is szulhetsz a kiirt idopontnak!Persze a csaszar szerintem a baba fekvesen is szamit(lent van e a feje a szulocsatornaban stb.)meg persze ha nem tagulsz akkor csaszaroznak en igy hallotam! 37+5 hetes :) Boldog babavarast!

Szia!En minden kerdesedre nemtudom a valaszt mert elso babas leszek!De azt tudom hogy en februar 20-ra vagyok kiirva, es a doki aztmondta hogy elegge fent van meg a babam meg zarva vagyok stb.Es mondta ha kihuzom marciusig akkor marciusban megszuleszt!En ugy tudom 2het elote, es 2het utana is szulhetsz a kiirt idopontnak!Persze a csaszar szerintem a baba fekvesen is szamit(lent van e a feje a szulocsatornaban stb.)meg persze ha nem tagulsz akkor csaszaroznak en igy hallotam! 37+5 hetes :) Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Szia! Én a másodikat 7-nappal hordtam túl és szerencsére megindult a harmadikat 12-nappal de õ nála már indították a szülést és végül is meglett simán mindenképp a hüvelyi szülés a jobb neked és a babának is. 28-hetes pocakos
én 9 nappal hordtam túl a kisfiam, betöltöttem a 40.-ik hetet bellet feküdnöm a korházba, csináltak párszor ultrahangot, napi2 nst, +minden második nap kaptam oxitocinos infúziót ezzel terhelték a méhet és ellenõrizték, hogy jól ellátja-e a babaát.valakinek már ez az infúzió is beindítja a szülést de én 4-et kaptam.nem tágultam szûk 1 újjnyira voltam nyitva, pedig kézzel tágítottak is.így magzatvizet se tudtak nézni, 2-szer burokrepesztést is lefúlyták.végül belázasodtam azonnal császár kiderült fertõzött volt a magzatvíz, a lepény és mind a ketten kaptunk jó kis fertõzést.
azt mondták elõször, hogy bent van a feje a szülõcsatornában, utolsó ultrahangon kiderült, hogy magzatvíz van elõtte. elõzõ voltam

Nyaraláson vagyok és azt hiszem összeszedtem valami fertőzést! Használhatom a Pevaryl G-t vagy várjam meg, hogy mit mond az orvos? (persze csak ha kapok időpontot mostanság. )

Strandon voltunk és ma reggel viszket? érzésre keltem, és túrószer? folyásom van. Utána olvastam mert nem volt még ilyen panaszom és ?szintén minden jel arra mutat, hogy gombám van. Azóta voltam patikába és a n? a Pevaryl G-t ajánlotta és ki is váltottam, de azt olvasom a betegtájékoztatón h aki még nem használt ilyet korábban az el?bb orvossal beszéljen. Na de én csak szerdán jutok haza, csütörtökt?l pedig menstruálok. Ha ma este elkezdem ezt a háromnapos kúrát árthatok magamnak ? Amúgy a tüneteim nem súlyosak(eddig) elég enyhe a viszketés.

Legjobb válasz: Orvos nélkül semmit ne használj, mert ha félrekezeled magad, abból sokkal nagyobb baj lehet!!!

Orvos nélkül semmit ne használj, mert ha félrekezeled magad, abból sokkal nagyobb baj lehet!!!

Mennyibe kerülhet a polgári házasságkötés, ha késői időpontot választottunk? Este 7-re kértük. és azt mondták ez költséggel jár? Mennyire számíthatunk kb?

Legjobb válasz: Minden pénzbe kerül, és csak ott tudják megmondani, mennyibe. De nem is értem, miért nem kérdeztétek meg azonnak? Még ha csak telefonon is, de kérdés 3 másodperc, válasz 2 másodperc, és akkor nem találgatunk.

Minden pénzbe kerül, és csak ott tudják megmondani, mennyibe. De nem is értem, miért nem kérdeztétek meg azonnak? Még ha csak telefonon is, de kérdés 3 másodperc, válasz 2 másodperc, és akkor nem találgatunk.
A kérdező hozzászólása: plusz költséggel...
A kérdező hozzászólása: Aha hát ha csak pár ezerrel több akkor nem gáz de ha 10-20- al akkor az már nem jó:S
Apámék januárban kötöttek házassági szerzõdést, de csak papíron, nem volt semmi cécó, õk+ 2 tanú, így ingyenes volt. Csak ruhát vett apám anyumnak az volt 15ezer, de a házasságkötésért nem kellett fizetni.
"ha nekem 30 -at mondnak lefújom...nemér annyit az egész..." Akkor fújd le, most hagyd a nõt. nem ér meg annyit ? egy templomi esküvõ sokkal drágább.
a templomit cáfolnám, hogy drágább lenne. az is hely függõ. van olyan pap, igaz, ritka, aki nem fogad el pénzt.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon vicces!...amúgy én vagyok a nõ??mibõl gondoltad h pasi vagyok?? Páromat nem izgatja pénz..öt nem érdekli mibe kerül..én úgy tûnik spurabb vagyok vagyis meggondolom menyit és mire adjunk ki....
A kérdező hozzászólása: Persze tisztában vagyunk a költségekkel és csakis a templomi számít...csak ez még egy plusz szükséges kör..mármint a polgári házasságkötés.
Bocsi, hogy offolok... 9, 50-tõl kérdezném, ha még olvassa a kérdést... miért gomboltak le rólatok 30 ezret? Mi is a XI. kerbe megyünk márc elején két tanús polgárira, de úgy tudom ingyenes.
csak nem lehet olyan sok, lehet, hogy az anyakönyvvezetõ túlórájához kell hozzájárulni? csak tippelgetek. akkor viszont tényleg 1-2 ezer Ft lehet.
A kérdező hozzászólása: Csak az önkormányzatnál kértünk idõpontot és alá is írtuk..Azt nem tudok h lehet e átszervezni??Sz.tem már nem....Hát majd kiderül csak kíváncsi lettem volna mit takar az h plusz költség????
ingyenesre biztos van lehetõség, azt hiszem kötelesek biztosítani.(nálunk a fent említett volt. :() ha ezen múlik, maximum átvariáljátok az idõpontot ha nagyon drága lenne és mentek korábban, mint 7. vagy már minden le van szervezve?
A kérdező hozzászólása: na még az is elfogad ható
nekünk azt mondták, hogy ha csak az alapot kérjük (mi+a két tanu) hétköznap munkaidõben, az ingyenes. a hétvége az 2000 huf.
A kérdező hozzászólása: Mivel nekünk nem támogatja senki az esküvõ projektet anyagilag így nem mindegy mi menyibe fog kerülni....sajnos nem vagyunk valami szerencsések...:(
A kérdező hozzászólása: ppppppffffff....ha nekem 30 -at mondnak lefújom...nemér annyit az egész...kérdezgettük mi ott is de azt mondák .még nem tudják pontosa...
A kérdező hozzászólása: Azt mondták küldenek majd sms-ben tájékoztatót..de még nem küldetek...amúgy legegyszerübb esküvõt akarjuk polgárira....
09:50 vagyok azért írtam le, mert azt hiszem ez a legextrémebb példa. ennél több tuti nem lesz, de gondolom ti is úgy vagytok vele, hogy a felét is sokallnátok
ez teljesen változó. hely függõ. rólunk mondjuk pofátlanul 30.000-t gomboltak le: úgy volt, hogy vagy ez egy kihelyezett helyszínen, vagy az önkormányzat irodájában, ahol még termük sincs, csak aláírjuk a papírokat. utólag hülyék voltunk, hogy nem mentünk át másik kerületbe (Bp., XI. ker. volt)
A kérdező hozzászólása: Egyébként az ára attól is több lehet ha nem két embert viszel? Mert nekem pl azt mondták h az mindegy h hány fõ?ilyenekrõl kell dönteni h zene?pezsgõ, vers???

Ha a páromnak bírósági idézése van gyerek elhelyezés és gyerektartás ügyében eltudja tolni más időpontra elmehet helyette?

Õ külföldön tartozkodik

Legjobb válasz: Nem mehet el más helyette. Személyesen kell megjelenni.Max. elnapolják.

Nem mehet el más helyette. Személyesen kell megjelenni.Max. elnapolják.
Szerintem kérhet elnapolást. Hogy más elmehet-e? Talán az ügyvédje, de az nem biztos, hogy jó fényt vet rá, ha nincs ott.
Igen, én pl. faxon küldtem be plusz levélben az eredetit a válóperre. De ha rácsörögsz a bíróságra, akkor meg tudják mondani, hogy meghatalmazott képviselheti-e.
A kérdező hozzászólása: Ez az elnapolás hogy müködik?

Ha kérek időpontot egy kórházi szakrendelésre, utána a kartonozóban még mit kell intézni?

tudom hülye kérdés, de még sosem voltam ilyesmi szakrendelésen és nem tudom mit mondjak a kartonozónál

Legjobb válasz: Személyi és TAJ-szám, általában ezeket kérik el és rögzítik

Személyi és TAJ-szám, általában ezeket kérik el és rögzítik
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogy van angolul? "Rossz ez az időeltolódás, éjszakázok mindig ha esti időpontban vannak a meccsek, de kibirom"

Legjobb válasz: This time shift is just too bad. I'd stay up at night when soccer in on... but I can manage.

This time shift is just too bad. I'd stay up at night when soccer in on... but I can manage.
Mindkettõ, és egyik sem. Már a kérdésben a leforndítandó mondatban olyan ordas helyesírási és szemantikai hibák vannak, hogy emitt nem lehet tudni, hogy pontosan mit kellene lefordítani.
Bad this the timeshift, I am nighting always if evening timepoints are the games, but I am outstanding.
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik a helyes?
Szerintem pontosítsd a mondatot, hogy tisztábban kiderüljön hogy az idõeltolódás hogy jön a képbe.
meg az éjszakázás, és az ok-okozati viszonyok...
i no english but football yes, and it call no soccer:@

Baj lehet ha a babám rendszertelenül eszik? Csak nappal! éjjel 1-szer kel fel ugyan abba az időpontban! (12hetes)

evés

Legjobb válasz: Semmi gond nem lehet belõle! Örülj,hogy éjszaka 1x kel enni,és pihenj nyugodtan!! :-) Az én Bambinám 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakákat,csak nappal eszik :-) Erõs,élettel teli,érdeklõdõ kis 10 hónapos bige :-) Jó babázást!! :-) Üdv: 3 csajos,10hkm

Semmi gond nem lehet belõle! Örülj, hogy éjszaka 1x kel enni, és pihenj nyugodtan!! :-) Az én Bambinám 2 hónapos kora óta átaludja az éjszakákat, csak nappal eszik :-) Erõs, élettel teli, érdeklõdõ kis 10 hónapos bige :-) Jó babázást!! :-) Üdv: 3 csajos, 10hkm

Áttennétek más időpontra egy baráti összejövetelt (vacsora egy étteremben), ha a barátnőtök nem tudna eljönni?

Barátom a szülinapját úgy akarná megtartani h 2 jó barátjával + velem elmenne vacsorázni. Viszont én nem tudok elmenni,mert rossz az id? és a szüleim nem tudnak elvinni(messzebbi faluról van szó). Õ viszont nem akarja lemondani és átrakni jöv? hétre. Pedig lett volna rá b? 5 órája h megtegye. Most ? elment és meg itthon ülök:(

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy át kellett volna raknia. Majd elmentek kettesben is.

Nem hiszem, hogy át kellett volna raknia. Majd elmentek kettesben is.
A kérdező hozzászólása: Mikor már felhozta a témát, h mit tervez a hétvégén, akk mondtam neki h a szüleim nem érnek rá + nem mennek buszok. Ekkor azt mondta h elvisz motorral, viszont elkezdett esni az esõ délután és nem tudott eljönni.
Egészen mást írtál az elején, mint most. "nem tudok elmenni, mert rossz az idõ és a szüleim nem tudnak elvinni" "arról volt szó h õ elvisz engem, mert én már elõtte szóltam neki h én nem tudok elmenni " Most akkor melyik? Meg volt beszélve, hogy mész, de nem tudtál és õ nem mondta le, vagy meg volt beszélve, hogy õ visz el, de mégsem ment el érted? Mert nem mindegy, hogy korábban szóltál, hogy menjen érted és õ megígérte, vagy az utolsó órákban szóltál, hogy nem tudsz menni.
A kérdező hozzászólása: 1. nem vagyok kis tini, ha esetleg ti a 18 éves kort nem annak tartjátok 2. 2 éves kapcsolatról van szó 3. arról volt szó h õ elvisz engem, mert én már elõtte szóltam neki h én nem tudok elmenni 4. ez már a 4. alkalom h elment nélkülem "bulizni", de most viszont lett volna lehetõsége h átegye egy nappal késõbbre 5. nem volt semmiféle asztalfoglalás, meg hasonlók. Találkoztunk volna az étteremnél, bemegyünk, eszünk és ennyi. Nem hiszem el h egy ilyet nem lehet elhalasztani késõbbre...
Én attól függõen raknám át, mennyire bonyolult megszervezni (hány embert kell értesíteni, le van-e foglalva az asztal, ki milyen messzirõl jön). 5 óra tényleg kevés egy kicsit, de ne oltogassátok a kérdezõt, szerintem igen fiatal lehet még és valszeg a szülei nem engedik.
Most komolyan: 5 órával elõtte jelented be, hogy nem tudsz menni és elvárod, hogy másik három ember miattad ugráljon? Komolyan 5 órával a vacsi elõtt derült ki, hogy nem tudsz menni? Ha meg igen, akkor így jártál. Õ ünnepel a barátaival, akiket két hétnél régebben ismer, veled meg majd találkozik másnap. Nagy ügy. Igazán nem kellene miden semmiséget felfújni.
Nem bántódnék meg, hisz attól hogy vagyok neki, nem szûnik meg az élete másfelé, ha nem voltatok még kettesben sehol akkor frissek lehettek és max tinik, nõj még egy kicsit.
Ha a születésnapi meghivást 5!!! órával a megveszélt idö elött lemondja valaki, akkor azzal magát járatja le. A barátodnak igaza van, ha a megbeszélt programmhoz tartja magát. Te eddig is tudtad, hogy gond lenne odamenned, akkor eleve nem kellett volna elfogadnod az ötletet.
Még jó hogy elment! Én sem várom el hogy miattam tegye át a szülinapi programját a párom.
A kérdező hozzászólása: Nincs egyáltalán busz járat oda szombaton, se vasárnap
ha a barátnõdet komolyan vennéd, akkor megoldottad volna...és 8 elõtt elmehetnél a busszal...
A kérdező hozzászólása: Egy faluról van szó, ahova nem sûrûn járnak este 8 és 10 között buszok
nem, mert az én barátnõn felülne a buszra és eljönne, nem gyerekeskedne
Miért kellene hozzád alkalmazkodnia, amikor a barátaival már elõre lebeszélte az ünneplést? Nem vagy ott, na és? Attól õ még megünnepelheti a születésnapját. Te majd felköszöntöd máskor.
A kérdező hozzászólása: Soha nem voltunk kettesben még....
busszal nem tudtál volna elmenni?
2 éve vagytok együtt és még sose voltatok kettesbe??!
Hívd fel az iskolát és kérdezd meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!