Találatok a következő kifejezésre: Ha a honapom a harmadik, (11 db)

Ha mar ket honapja nemszedem a fogamzasgatlot, most a Juniusi honap a harmadik! Tegnap is akcioztunk a parommal, de Szombaton lessz az a 14-dik napom menzesz elso napjatol szamolva! Mennyi az eselyem?

Ha sikerul milyen folyasok utalhatnak arra hogy terhesvagyok?

Legjobb válasz: A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

A folyások nem utalnak terhességre. Ezt sokan félre értik. A beágyazódás idején jelentkezhet egy kicsi vérzés, barnázás de ez sem kell, hogy így legyen, nem mindenkinél jelentkezik. Remélem sikerül, majd akkor tesztelj, ha nem jön meg a várt idõre a mensid! Hajrá, szurkolok és írígykedek.

Lehetséges-e teherbe esni, ha a mensesem minden harmadik hónapban jön csak meg (gyógyszer kezelés nélkül)?

Már nagyon régóta próbálkozunk, most sem vagyok terhes mert menstruálok. És csak szeretném tudni, hogy létezhet-e egyáltalán ilyen (kósza peteérés stb.)

Legjobb válasz: valószinüleg hormonzavarod van menj orvoshoz

valószinüleg hormonzavarod van menj orvoshoz
sztem alacsony a hormonszinted...bnõmnek ugyanez a baja...
Egyik barátnõmnek így lett egy gyönyörû kislánya, és abban a hónapban csak háromszor voltak együtt.
menj el dokihoz, mert így csak telik az értékes idõ, én is elvesztettem így 1 évet, ráadásul kiderült PCOm van:(
Ismerõsömnek bevallása szerint egy évben csak 1x jön meg (lánya születése óta, aki most 18 éves!). Sikerült igy is teherbe esnie, 2 éve szült.
A kérdező hozzászólása: A hormonjaimmal minden rendben( nem rég volt egy alapos hormon vizsgálatom). Köszönöm a válaszokat.
Barárátnõmnek évi 2szer volt mensi. Minden hormon rendben van neki, cisztája volt eltávolították, nem változott semmi.az orvosa azt mondta 0, 5% az esélye, hogy sponámn terhes legyen. azóta 2 gyereke van SPONTÁN. De õ az a bizonyos kivétel, ami erõsíti a szabályt. Elõsször is vizsgáltasd ki magad.

Ez így gáz? Klikk csomagot akarok rendelni de ugye miután a harmadik hónap letelt akkor lemondanám. Ha ezt megteszem csinálnak velem valamit? és hogyha a harmadik hónapban lemondom kell fizetni 1000ft-ot?

ugye ugy van h nemrég vettem egy telót.huszast.és nemtudtam h huszasról nem lehet 0.facebook.com-ot használni... de nekem kell face a telómra és anyum nem engedi a klikkcsomagot..és a kártyafüggetlenítésre se akar pénzt adni..és titokban akarom megcsinálni..ja még annyit akartam h erről ugye számlát nem kapunk és anyum előtt meg tudom ezt csinálni titokban?

Legjobb válasz: Értõolvasás, nézd meg mit ír a szerzõdés, ahhoz tartja magát a szolgáltató és te is. A titkolózós része a gáz inkább.

Értõolvasás, nézd meg mit ír a szerzõdés, ahhoz tartja magát a szolgáltató és te is. A titkolózós része a gáz inkább.
Amennyiben lemondod a 3. hónapnál, nem fog semmi extra történni, csak utána már nem fogsz tudni (ingyen) facebookozni, és újra sem töltheted le(nem lehet 3 havonta újra..). De vigyázz az idõpontokra...:) Egyik barátnõm lemondta és csupán ennyi történt vele, (viszont õ kártyás volt) szóval, hogy számlán meglátszik-e azt nem tudom..
A kérdező hozzászólása: "ha pedig rosszul sül el, még a családi kapcsolatok témakörben kérsz segítséget mert kitagadtak :D)" de ha titokban csinálom lehet h sikerül...csk félek..meg nemtudom bér nemhiszem h külön számlán lenne...
Akkor ez a probléma túllép a megválaszolhatóság keretein kívül, hiába fog bárki bármit mondani. Három lehetõség: - megmutatod neki a hivatalos álláspontot, és õ elhiszi - nem hiszi el, nem csinálsz semmit - nem hiszi el, és titokban aktiválod (ha pedig rosszul sül el, még a családi kapcsolatok témakörben kérsz segítséget mert kitagadtak :D)
A kérdező hozzászólása: tudom...de anyum akk se engedi ha az elsõ három hónap inygen van...õ nem hiszi el h valami tényleg INGYEN van és azt hiszi h átvernek...-.-"
Ha egyszer három hónapig ingyenes, és te a harmadik hónap végén lemondod, akkor nem fizetsz semmit, de kiszórakoztad magad. Erre mondtam hogy értõolvasás, figyelmesen megnézed mi az ajánlat, feltételei és következményei, és ezekbõl levonod hogy megéri-e használni. Ha ez ingyen történik, akkor az anyukádnak sincs oka aggódni, ha a pénz miatt van a vita. Ebbõl kiindulva nincs miért titkolózni.
A kérdező hozzászólása: TUDTAM h ez a kérdés fog jönni...am azért mert oylan mint az sms.ha valamit valakivel közölni akarok..és uyge nem kerül pénzbe mit az sms..ja meg gyakran vok rokonoknál egész hétvégén és ott nincs net
Minek Facebook még a telefonra is?...
A kérdező hozzászólása: miért lenne gáz a titkolózós része???anyum nem engedné akk mit csináljak?
Asszem a számlán kiírják az adatforgalmat... Nekem van Okostarifa 90-em, amin ingyenes a Face, de én nem érzem magam elég függõnek ahhoz, hogy rámenjek...

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!

Ha ket honapja mar nemszedem a fogamzasgatlo tabblettat! A Juniusi honap most mar a harmadik! Mennyi az eselyem ehonapba hogy sikerul teherbeesnem? 7-diken lessz a 14-dik napom a menzesz elso napjatol szamolva! Sikerulhet?

Legjobb válasz: Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.

Nézd!! Én tavaly augusztusban ugy voltam hogy pé-kor 3-szor lefeküdtem a párommal, és azt hittük hogy össze is jön. Azota semmi. De remélem neked hamar összejön. Inkább már a 9.naptol legyetek együtt kétnaponta.
Szia.Én okt.közepén hagytam abba a tabit, vártunk két hónapot és utána mindent bele volt.5 hónapos pocis vagyok:-) Azt mondják, hogy 2 lehetõség van: 1, vagy fogékonybb a nõ, 2, vagy nincs peteérése. Nekem a doki annó azt mondta, sûrü probálkozások közepette, ha nem sikerül akkor fél év után menjek vissza.
Ja, és szerintem innentõl kezdve 2 naponként legytek együtt, kb.10-12.-ig.Pontosan nem tudod kiszámolni a pé-d, ha nem rendszeres a ciklusod.Nekem a leírt módszerrel sikerült.
Szia! Én is pont igy hagytam abba a gyógyszert nekem is most jár le a 3 honap! Még nekünk sem sikerült bár annyira nem is dolgoztunk a témán! Ne stresszelj rajta ennyire majd jönni fog ha akar a baba:D!
akkor is! noe.hu
Igen, viszont gyet-re te már nem mehetsz.
2-es válaszoló! miért ne mehetne el gyet-re? megadott információt a kérdezõ, hogy a legkisebb gyereke mennyi idõs???? legfiatalabb gyermek harmadik életévétõl nyolcadik életévének betöltéséig jár.
Azért nem mehet gyet-re majd, mert 3 gyereket együtt nézik hozzá és a legkisebb 8 éves koráig vagy a legnagyobb 18 éves koráig lehet gyet-en ami elõbb bekövetkezik, ez utóbbi pedig már meg is történt.

3 gyerekes anya igénybe veheti a 90%-os vonatkedvezményt ha a harmadik gyerek 2 hónap múlva születik csak meg?

Tudom furcsa, de egy csomó helyen beszámítják már 90 naptól. Gondoltam talán itt is , nagyon jó lenne.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ez az utazási kedvezmény arra vonatkozik, amikor együtt utazik 1 vagy 2 szülõ és minimum 3 gyerek valahvá vonattal. Azaz, ha a 3. gyerek meg sem született még, akkor nyilván nem. Bemásolom, amit a neten találtam: Utazási kedvezmények - Vonat: A MÁV 90%-os utazási kedvezményt ad a legalább 3 saját gyermekkel utazóknak. Ez azt jelenti, hogy a 3 gyermek és a vele utazó egy vagy két szülõ is 90%-os kedvezményben részesül. Természetesen ha valamelyik gyermek nem érte még el a 6 éves kort, akkor neki díjtalan az utazás, de a gyermekek számába beleszámít.

Én úgy tudom, hogy ez az utazási kedvezmény arra vonatkozik, amikor együtt utazik 1 vagy 2 szülõ és minimum 3 gyerek valahvá vonattal. Azaz, ha a 3. gyerek meg sem született még, akkor nyilván nem. Bemásolom, amit a neten találtam: Utazási kedvezmények - Vonat: A MÁV 90%-os utazási kedvezményt ad a legalább 3 saját gyermekkel utazóknak. Ez azt jelenti, hogy a 3 gyermek és a vele utazó egy vagy két szülõ is 90%-os kedvezményben részesül. Természetesen ha valamelyik gyermek nem érte még el a 6 éves kort, akkor neki díjtalan az utazás, de a gyermekek számába beleszámít.

Ha closibelgyt szedek, ez lessz a harmadik honapom. Ihatom a malnalevel teat?

A closty elvekonyitja mehnyalkat,a malnalevel meg vastagija, arra vagyok kivancsi hogy ez a kettö nem üti ki egymast? Köszi a Valaszokat!

Legjobb válasz: szerintem ne idd a málnalevelet! én clostit majd most kezdem 2x!!! a terhesség utolsó heteiben ajánlott csak! ajánlom figyelmedbe a cickafark és nyírfavesszõ teát! vmint a + jódos üccsit, barnaalgás kapszulát!! de ha babás szeretnél lenni, akkor sok módszer van, pl. én most a gynevac neû injekcióban bizom! kitartás, sok sikert! ide irhtanál h mi a helyzet: [email protected]

szerintem ne idd a málnalevelet! én clostit majd most kezdem 2x!!! a terhesség utolsó heteiben ajánlott csak! ajánlom figyelmedbe a cickafark és nyírfavesszõ teát! vmint a + jódos üccsit, barnaalgás kapszulát!! de ha babás szeretnél lenni, akkor sok módszer van, pl. én most a gynevac neû injekcióban bizom! kitartás, sok sikert! ide irhtanál h mi a helyzet: [email protected]
a closti teherbeesés esélyét növeli, a málnalevélre irtam h a terhesség utso szakaszában! csak mert nem egyértelmû bocs

Mit jelent, ha sarga folyasom van? Ma van a 18-dik napom a menzesz napjato szamolva! Mennyi az eselyem ha csak most harmadik honapja nemszedem a fogamzasgatlot?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent és semmivel sincs több esélyed mint ha 6 hónapja nem szednéd. Sokan tapasztalnak ebben az idõben ilyen folyást.

Semmit nem jelent és semmivel sincs több esélyed mint ha 6 hónapja nem szednéd. Sokan tapasztalnak ebben az idõben ilyen folyást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!