Találatok a következő kifejezésre: Ha a hetes vérvétel pozitív, (2 db)

Ha a 12 hetes vérvétel pozitív, de az ultrahangon minden oké volt, az mit jelent?

14 hetes kismama, 32 évesen, els? babával, aki teljesen kétségbe van esve...

Legjobb válasz: mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?

mit jelent, hogy a vérvétel pozitív?
genetikai vérvételre gondolsz? ott hcg és PAPP-A szintet néznek. nem pozitív vagy negatív az eredmény!
12 hetes vérvételen nálunk többmindent néznek, egyrészt luesre, vércsoportra, ill. hagyományos labort.Te melyikre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Szóval, a hüvelyi uh-on minden méret jó volt, a vért Gyulára küldik, és kaptam egy levelet, hogy pozitív lett... 11.-én kell mennem, hamarabb nem lehet... Nagyon félek...
nem tudsz telefonálni vagy emailt írni a dokidnak? szerintem csak õ tudja elmagyarázni/kiértékelni az eredményt. próbálj megnyugodni, persze tudom, könnyû mondani...
Itt mi nem tudunk erre válaszolni, mert nem tudjuk mit néztek. Nekem az elsõ vérvételen általános labor volt (tehát ott különbözõ értékeket adtak meg pl. cukor) valamint vércsoportvizsgálat volt. Nem lehet, hogy az pozitív? Mindenképpen kérdezd meg a dokit, vagy esetleg még tudom ajánlani a netes tanácsadókat, hogy írd le neki pontosan a leletre ráírt dolgokat, mert biztosan nem csak annyi van rajta, hogy pozitív. Én minden leletemet amit megkapok és tudom, hogy x ideig még nem megyek a dokimhoz, leírom neki mélben, és még aznap válaszol általában.(igaz, nekem magánorvosom van, nem tudom Neked van-e) Ezt attól függetlenül teszem, hogy a lelet átvételekor rákérdezek, hogy rendben van-e minden. Szerintem így tud nyugodt maradni az ember lánya.
az attol függ mi a pozitív
Miért lenne pozitív, ne félj elõre....
Szió! Nálam is néztek toxoplasmát. Kézhez kaptad a leleted? Ez a jó: Toxoplasma gondii, IgG:9.36 NE/ml (8-tól jó) Már át estél rajta. Automatikusan védekezik a szervezet! AU/ml 0.00 Akkor még nem. Mindenesetre kerüld az állatokat, fõként a macskát!!(nyers húst) Sajna sok mindentõl meg lehetkapni!! De ha megfertõzõdnél már van gyógyszer ami megvédi a magzatot!!! CSak akkor ellenõriznek folyamatosan, ha külön kéred!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt pontosan nemtudom hogy mi volt ráirva a papirra csak azt tudom hogy még nem estem át rajta!
a vérad szerint nem estél át rajta??mert áltban észre sem lehet venni ha vki átesett rajta....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!